2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bnmki normalde de pek kazak değildir :) saolsun gebelikte de çok yardımcı oldu, şimdiden pek hevesli bebekle de nasıl ilgileniceğinin hayallerini kuruyor , inş doğumdan sonra da böyle devam eder
Canım bizim babamız da şimdiden oturup bebek bakim videoları izliyor sonra da bak su video faydalı deyip beni yönlendiriyor ınsallah hep böyle devam ederler...

Ya kızlar 24 saatlik idrar biriktirenler, ne kadar idrar olmuştu toplamda tahminen sorması ayıp? Benim sabahtan beri yarım litre ancak oldu gibi, o kadar da su içiyorum nereye gidiyor anlamadım ki.???

Ya kızlar 24 saatlik idrar biriktirenler, ne kadar idrar olmuştu toplamda tahminen sorması ayıp? Benim sabahtan beri yarım litre ancak oldu gibi, o kadar da su içiyorum nereye gidiyor anlamadım ki.???
Benim 4 litreyi gecmisti

Ben oğlumun bebekliğinde anne çantalarını hiç beğenmiyordum fazla seçenek yokt güzel değillerdi ve nike çanta kullanmıştım çok şık bir çantaydı ama tek gözdü tek gözlü olması büyük dez avantajdı benim icin o yüzden bu defa okiedog aldım eğer tercih edecegin çanta çok gözlüyse illa bebek çantası olması sart degil bence de

Insallah normaldir canim bide bu fl bpd ac olcumler fln bunlarda gozumu korkutuyo fl si 1hafta geri canim cok korkuyorum
Oyle 1,2hafta geri yada ileri olmus onlar pek onemsenmiyo dr.lar tarafindan bide takip edilir gerilik ilerliyomu diye ilerlerse zaten dogumunu yaparsin.. ac olcumun nasil peki oda gerimi

Oyle 1,2hafta geri yada ileri olmus onlar pek onemsenmiyo dr.lar tarafindan bide takip edilir gerilik ilerliyomu diye ilerlerse zaten dogumunu yaparsin.. ac olcumun nasil peki oda gerimi
Canim ac de geri bugun 32+1iz ama ac miz 31+5 cok uzgun hissediyorum kendimi

Canim ac de geri bugun 32+1iz ama ac miz 31+5 cok uzgun hissediyorum kendimi
canım sen niye bu kadar üzüyorsun kendini. bu zamana kadar geldik artık rahat ol Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz. 3 gün geri diye çocuğu üzme sıkıntıya sokma. beslenmene dikkat et. benimki 2 hafta hatta yer yer 3 hafta ilerde çıktı. o da sıkıntı diyet yapacaksın dedi. yani beslenmeyle alakalı artık bu haftalarda Anladığım kadarıyla. benimki daha zor canım sürekli tatlı çekiyor ve yiyemiyorum. eşim Başımda gardiyan. onu yeme bunu yeme falan filan . ;(

1500ml ve 800ml oldu benim 800e az demişti ama çok terliyorum şuan ondan olabilir. Yinede su içmeyi tavsiye ediyor doktor. 500ml lik bardağım var her gün en az 6-7 bardak içiyorum ama terden oluyor.

Masallah senin kuzuya canim iste geri olmasi daha tehlikeliymis canim cok sıkkin yaaaa ALLAHIMMM NOLUR KUZUM BUYUSUN NORMAL DEGERLERDE OLSUN INSALLAH YA RABBIMMM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…