Canim ama fl si 1hafta geri(((canım 3 gün farklı çıkmış o kadar yanılma payı olabilir diyor doktorlar hatta bazı makinelerde +-4d yazar
31+6 da 1900 kusur gr di benim oglum da.bence gayet iyi.simdi 2500 gr dese doguma 2 ay var daha.mazallah 5 kg olur bebelerimiz de doguramayiz sonraKizlar bebisim 1850gramcik olmuss kilo aldiramiyorum heraldebuarada bugun 32+1im(((
Ben Kraft Genova aldım canım chiccho lulaby da fena değil bak istersen bunlaraKizlar park yatak alan varmi kullanisli oluyormu kizima oda yapmicam 1.5 sene sonra kendi evimize gecince oda yapmayi dusunuyorum onerdiginiz bir marka varmi..bide 2 gundur mide bulantilarim cogaldi midem yaniyor pesine istifra ediyorum cok halsizim nie bole oluyorki
canım bana 32+3 de 2600 dedi.muhtemelen 4200 gbi doğar dedi.karkuyorum biraz.doktorum sezeryanda çok yapıyor.son hafta bana bebek çok kilolu sezeryan olman lazım derse çok üzülcem.ilk bebeğim normaldi çünki.Allah hakkımızda hayırlısını versin.31+6 da 1900 kusur gr di benim oglum da.bence gayet iyi.simdi 2500 gr dese doguma 2 ay var daha.mazallah 5 kg olur bebelerimiz de doguramayiz sonra
canım bendede aynısı oluyor.ben artık kasılma diye düşünüyorum 34 35. haftalara geldik çünli.Kızlar birşey sormak istiyorum.
Benim karnımda sertleşme oluyor, yani bebek ayağıyla veya koluyla baskı yapıyor gibi karnımın bi tarafı dağ gibi yükseliyor.
Bebek yapıyor sanıyorum bunu ama kasılma diyor buna çoğu kişi.
Bu şimdi bebek hareketi mi kasılma mı ?
Bende 6.ayda felan başlamıştı ama ara sıra oluyordu. Şimdi günde 5-6 kez oluyor hatta daha fazlacanım bendede aynısı oluyor.ben artık kasılma diye düşünüyorum 34 35. haftalara geldik çünli.
ay canım yapma 3 gün sadece ya bak sen stres yaptıkça çocuk büyümeyecek. ileride olması da iyi değil zaten. ama ben senin kadar takmıyorum.Masallah senin kuzuya canimiste geri olmasi daha tehlikeliymis canim cok sıkkin yaaaa ALLAHIMMM NOLUR KUZUM BUYUSUN NORMAL DEGERLERDE OLSUN INSALLAH YA RABBIMMM.
Bende de var. Yalancı sancılar sanırım. Dinlediğiniz zaman geçerse sorun yokmuş. Ama gerçek sancılar dinlenince geçmiyormuş. Normal bir ağrı diye düşünüyorum. Hamileliğin ilk haftalarında da olmuştu. Karnımı ovalayarak yatıyorum geceleri yine.
Bebek yapiyo canim onu benim zaten hep sagimda oglum mesela.sag tarafimda oyle bi tepe olusturuyo ki goren sasiriyoKızlar birşey sormak istiyorum.
Benim karnımda sertleşme oluyor, yani bebek ayağıyla veya koluyla baskı yapıyor gibi karnımın bi tarafı dağ gibi yükseliyor.
Bebek yapıyor sanıyorum bunu ama kasılma diyor buna çoğu kişi.
Bu şimdi bebek hareketi mi kasılma mı ?
İste benim de korkum o bebegime 2500 falan dese su an korkarim yani.ama sana 4ü gecer demis mesela.usg ye gore 500 gr bile eksik olabiliyomus dogdugunda.bu yuzden doktor 4ü gecmis derse sezaryene mahal vermeyelim bencecanım bana 32+3 de 2600 dedi.muhtemelen 4200 gbi doğar dedi.karkuyorum biraz.doktorum sezeryanda çok yapıyor.son hafta bana bebek çok kilolu sezeryan olman lazım derse çok üzülcem.ilk bebeğim normaldi çünki.Allah hakkımızda hayırlısını versin.
birdahaki gidişinde yine kontrol et belki yanlış işaretledi bu hafta benim başıma da aynısı geldi şimdiye kadar hep iyi çıkan kafa ölçümü nasıl olduysa 2 hafta geri çıktı pzt yine gidicem bakalım ne çıkacak durmuyorlar yerlerinde hatalı ölçüm olabilir.Canim ama fl si 1hafta geri(((
Bence kesinlikle bebek yani zaten hissediliyo orda oldugu arkadaslarBende 6.ayda felan başlamıştı ama ara sıra oluyordu. Şimdi günde 5-6 kez oluyor hatta daha fazla
Haftaya doktora sorayım bari. Ağrı olmuyor ama ben bebek sanıp seviyorum o yükseliği
ben 3500 kardeşim 4500 doğmuşuz normal olarak, eltim 3 ay önce 5600 normal doğurdu canım sadece kilo yüzünden sezeryan gerekli demesine direnebilirsin.canım bana 32+3 de 2600 dedi.muhtemelen 4200 gbi doğar dedi.karkuyorum biraz.doktorum sezeryanda çok yapıyor.son hafta bana bebek çok kilolu sezeryan olman lazım derse çok üzülcem.ilk bebeğim normaldi çünki.Allah hakkımızda hayırlısını versin.
34. Haftadasin daha..... Doner tabii ki....Arkadaslar dun doktora gitmistim kontrole bebegimin haftasi hala onde 35 haftalik gorunuyor ve hala donmemis donmezde dedi sezeryan olcakmisim 20 agustos gibi dogumun olur dedi. Acikcasi normal dogum istiyordum doner mi aceba benim pasa
Slm kizlar bana cok acil yardimci olurmusunuz lütfeen
Bende kabizlik sorunu var ne denediysem düzelmiyo, cok sert oluyo ve büyük abdest sirasinda istem disi ikinma oluyo bugün bende biraz ikindim o istem disinma olanin haricinde bebege bi zarar verir mi acilma fln bise olur mu yaaa nette bazi yerlerde olmaz yaziyo bazi yerlerde rahim boyunu kisaltir ve acilmaya sebeb olur diyo
he he ben 4500 kardeşim 6500 kg doğmuş. Kardeşimi görenlere 5 aylık Demiş annem nazar değmesin diye. şaka gibi şimdi olsa haberlere çıkar. annem 30 kilodan fazla alıyormuş hamileliğinde. muhtemelen de gebelik şekeri varmış tabi o zamanlar ölçülüyor. ve tabi ki normal doğum. zavallı nasıl doğurdu acaba paramparça olmuştur.ben 3500 kardeşim 4500 doğmuşuz normal olarak, eltim 3 ay önce 5600 normal doğurdu canım sadece kilo yüzünden sezeryan gerekli demesine direnebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?