- 10 Ocak 2015
- 623
- 576
- 18
Mumkun oldugunca ikinmamak lazim diye biliyorum arkadasim.probiyotik yogurtlar varya duzenli olarak hergun ye duzene sokuyomus canim.bi de salatalik yemek iyi geliyo demisti biri burda yanlis hatirlamiyosamSlm kizlar bana cok acil yardimci olurmusunuz lütfeen
Bende kabizlik sorunu var ne denediysem düzelmiyo, cok sert oluyo ve büyük abdest sirasinda istem disi ikinma oluyo bugün bende biraz ikindim o istem disinma olanin haricinde bebege bi zarar verir mi acilma fln bise olur mu yaaa nette bazi yerlerde olmaz yaziyo bazi yerlerde rahim boyunu kisaltir ve acilmaya sebeb olur diyo
Ohh ne güzel :)) Iyi günlerde Kirletincanım ben önce evi temizlettim. o arada mobilyalar geldi. havalandırdım sonra da yavaş yavaş yıkayıp ütüledim ve yerleştirdim. aceleci ruhumdan kaynaklanıyor tabi bunlar
hatta bazen şöyle düşünüyorum kirlendiler mi acaba Kıyafetler bi daha mı yıkasam sonra saçmalama diyorum kendi kendime
Ozgecim valla babaannem amcami 6 kg dogurmus kemiklerim çatirdadi diyor.zaten dogurmus bayilmis zavallimhe he ben 4500 kardeşim 6500 kg doğmuş. Kardeşimi görenlere 5 aylık Demiş annem nazar değmesin diye. şaka gibi şimdi olsa haberlere çıkar. annem 30 kilodan fazla alıyormuş hamileliğinde. muhtemelen de gebelik şekeri varmış tabi o zamanlar ölçülüyor. ve tabi ki normal doğum. zavallı nasıl doğurdu acaba paramparça olmuştur.
ay kolay mı ya. cidden şimdi olsa haber Değeri var resmenOzgecim valla babaannem amcami 6 kg dogurmus kemiklerim çatirdadi diyor.zaten dogurmus bayilmis zavallimuzun sure de kendine gelememis.ebe öldü zannetmis korkmus herkes
İlk gebeliğimde bu sorunu çok yaşamıştım. Doktoruma özellikle ıkınmamın bebeğe zararı olup olmadığını sormuştum. Bebeğe değil sana zararı olur dedi. İlaç yazmıştı. Doktoruna bu durumu bildir istersen.
Hayir canim yaa doktor cok takintili pimpirikli ole yalnis yapmaz bir seyi elli defa kontrol ediyo((sana da gecmis olsun buarada insallah yavrularimizi Rabbim korurbirdahaki gidişinde yine kontrol et belki yanlış işaretledi bu hafta benim başıma da aynısı geldi şimdiye kadar hep iyi çıkan kafa ölçümü nasıl olduysa 2 hafta geri çıktı pzt yine gidicem bakalım ne çıkacak durmuyorlar yerlerinde hatalı ölçüm olabilir.
Mumkun oldugunca ikinmamak lazim diye biliyorum arkadasim.probiyotik yogurtlar varya duzenli olarak hergun ye duzene sokuyomus canim.bi de salatalik yemek iyi geliyo demisti biri burda yanlis hatirlamiyosam
Fl si de geri ozgecim fl de 1hafta geri yavrumun ondan da korkuyorum ALLAH KORUSUN INSALLAHay canım yapma 3 gün sadece ya bak sen stres yaptıkça çocuk büyümeyecek. ileride olması da iyi değil zaten. ama ben senin kadar takmıyorum.
Ben en sonuncuyu begendim cnmmmm... Ama secim seniEki Görüntüle 1589246 Eki Görüntüle 1589247 Eki Görüntüle 1589248 Eki Görüntüle 1589249 Eki Görüntüle 1589250 Kızlar şunların güzelliğine bakın kızıma hangisini yaptırayım bilemedim yardımcı olurmusunuzEki Görüntüle 1589246 Eki Görüntüle 1589246 Eki Görüntüle 1589247 Eki Görüntüle 1589246 Eki Görüntüle 1589247 Eki Görüntüle 1589248 Eki Görüntüle 1589246 Eki Görüntüle 1589247 Eki Görüntüle 1589248 Eki Görüntüle 1589246 Eki Görüntüle 1589247 Eki Görüntüle 1589248
kızlar ya doğum için epilasyonu ne zaman yapmak gerek, çok şükür benim çok bi tüy sorunum yokda lazer yaptırdım önceden ama yine de hamilelikle genital bölgede az biraz büyüdü sanırım. korkuyorum temiz olamamaktan
duzenli yaptiriyorsan yine yaptir bisey olmaz. Ama ben su an gidemem cok fena plurum en son gebelik basinda agda yapmistim.ayy kattina ya eşimden hayatta istemem kendi istese de rahatsız olurum . ben böyle şeylerde hiç rahat edemem sir ağda yaptırırım kuaförde diye düşündüm neden sakıncalı ki
Amin canım inşallah sen yinede bir sonraki kontrole kadar bekle endişelenmeden büyüdü sıpalar daha çok hissediyorlar artık bizim endişelerimizi üzmeyelim onlarıdaHayir canim yaa doktor cok takintili pimpirikli ole yalnis yapmaz bir seyi elli defa kontrol ediyo((sana da gecmis olsun buarada insallah yavrularimizi Rabbim korur
Kilosu normalll bebeginnnn :)Kizlar bebisim 1850gramcik olmuss kilo aldiramiyorum heraldebuarada bugun 32+1im(((
Aynen öyle oluyor galiba canımcanım ter yoluyla gidiyordur. en azından bende öyle
Bence bebek hareketi canım. Benim de kızım genelde sağ tarafımda takılıyorKızlar birşey sormak istiyorum.
Benim karnımda sertleşme oluyor, yani bebek ayağıyla veya koluyla baskı yapıyor gibi karnımın bi tarafı dağ gibi yükseliyor.
Bebek yapıyor sanıyorum bunu ama kasılma diyor buna çoğu kişi.
Bu şimdi bebek hareketi mi kasılma mı ?
Magnorm magnezyum beni ishal yapti mesela.hergun ishaldim.sonra hap seklinde olan bi magnezyuma gectim epey duzeldi.seni de ishal yapsa magnezyum keskeSagol canim.. inan herseyi deniyorum ama bi türlü düzeltemedim zatrn hamilelikden öncede bagirsak sorunu yasardim hep hamileligin ilk dönemindede oldu ama bukadar degil gecti ama simdi yine basladi
Hareket hissettigin surece sorun yok cnm. Bu donmesi olabilir, kivrilmssi olabilir ille tekme olmak zorunda degil yani.yeri daralmistir yavrunun.Kizlar bebegimin haraketleri cok azaldi,artik tekme atmiyo sadece haraketediyor arada kabariyor okadar yeri daraldigi icinmis ama yinede strese girdim benim haftamda olanlar sizin bebisler nasil aynimi farklimi ?
ben 3500 kardeşim 4500 doğmuşuz normal olarak, eltim 3 ay önce 5600 normal doğurdu canım sadece kilo yüzünden sezeryan gerekli demesine direnebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?