2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Mumkun oldugunca ikinmamak lazim diye biliyorum arkadasim.probiyotik yogurtlar varya duzenli olarak hergun ye duzene sokuyomus canim.bi de salatalik yemek iyi geliyo demisti biri burda yanlis hatirlamiyosam

Ohh ne güzel :)) Iyi günlerde Kirletin bende Ağustos'ta başlıcam inşallah :))))

Ozgecim valla babaannem amcami 6 kg dogurmus kemiklerim çatirdadi diyor.zaten dogurmus bayilmis zavallim uzun sure de kendine gelememis.ebe öldü zannetmis korkmus herkes

Sagol canim.. bildirdim Magnesium u yükseltti ve yediklerini dikkat et dedi. Bende cok korktum acaba ikinmadan acilma fln olur mu diye

Hayir canim yaa doktor cok takintili pimpirikli ole yalnis yapmaz bir seyi elli defa kontrol ediyo((sana da gecmis olsun buarada insallah yavrularimizi Rabbim korur

Mumkun oldugunca ikinmamak lazim diye biliyorum arkadasim.probiyotik yogurtlar varya duzenli olarak hergun ye duzene sokuyomus canim.bi de salatalik yemek iyi geliyo demisti biri burda yanlis hatirlamiyosam

Sagol canim.. inan herseyi deniyorum ama bi türlü düzeltemedim zatrn hamilelikden öncede bagirsak sorunu yasardim hep hamileligin ilk dönemindede oldu ama bukadar degil gecti ama simdi yine basladi

ayy kattina ya eşimden hayatta istemem kendi istese de rahatsız olurum . ben böyle şeylerde hiç rahat edemem sir ağda yaptırırım kuaförde diye düşündüm neden sakıncalı ki
duzenli yaptiriyorsan yine yaptir bisey olmaz. Ama ben su an gidemem cok fena plurum en son gebelik basinda agda yapmistim.

Hayir canim yaa doktor cok takintili pimpirikli ole yalnis yapmaz bir seyi elli defa kontrol ediyo((sana da gecmis olsun buarada insallah yavrularimizi Rabbim korur
Amin canım inşallah sen yinede bir sonraki kontrole kadar bekle endişelenmeden büyüdü sıpalar daha çok hissediyorlar artık bizim endişelerimizi üzmeyelim onlarıda

Slm kızlar bebe luvicci diye bi uyku seti markası duydunuzmu.bugün baktm çok begndm normalde 419 TL şuan 250 ye dusmus.içipamuk ddolgulu ve kılıfları fermuarli çıkıp yıkananabiliyo.kullanan yada fikri olan,duyumu olan varsa yazarsa sevnrm.biraz tuzlu ana gercktn kalite gibi

Bence bebek hareketi canım. Benim de kızım genelde sağ tarafımda takılıyor bazen sağ tarafımı dağ gibi şişiriveriyor.

Sagol canim.. inan herseyi deniyorum ama bi türlü düzeltemedim zatrn hamilelikden öncede bagirsak sorunu yasardim hep hamileligin ilk dönemindede oldu ama bukadar degil gecti ama simdi yine basladi
Magnorm magnezyum beni ishal yapti mesela.hergun ishaldim.sonra hap seklinde olan bi magnezyuma gectim epey duzeldi.seni de ishal yapsa magnezyum keske

Kizlar bebegimin haraketleri cok azaldi,artik tekme atmiyo sadece haraketediyor arada kabariyor okadar yeri daraldigi icinmis ama yinede strese girdim benim haftamda olanlar sizin bebisler nasil aynimi farklimi ?

Kizlar bebegimin haraketleri cok azaldi,artik tekme atmiyo sadece haraketediyor arada kabariyor okadar yeri daraldigi icinmis ama yinede strese girdim benim haftamda olanlar sizin bebisler nasil aynimi farklimi ?
Hareket hissettigin surece sorun yok cnm. Bu donmesi olabilir, kivrilmssi olabilir ille tekme olmak zorunda degil yani.yeri daralmistir yavrunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…