2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar bebegimin haraketleri cok azaldi,artik tekme atmiyo sadece haraketediyor arada kabariyor okadar yeri daraldigi icinmis ama yinede strese girdim benim haftamda olanlar sizin bebisler nasil aynimi farklimi ?
Seninle günlerimiz aynı canım. Benim de özellikle geçen hafta aynı tarif ettiğin gibiydi, bu hafta azıcık arttı, fakat tekmeler azaldı gene de. 2 gün önce gördüm iyiydi kızım. Bu haftalara gelen arkadaşlardan böyle yazanlar oldu , demek ki normal canım.

Benim bebis donmus dogum pozisyonuna gelmis ondeki 2 dogumum normal bu dogumumu kordonlarimi baglatmak icin sezeryan istiyorum fakat belden igne vuruluyomus cogu kadinda bel agrisi kalmis kiminin bacaklarinda hissislik hatta en son ayaginin ustune basamiyani bile duydum korktum acikcasi..Yine normal yapip sonrami baglatsam,yoksa ikisinide ayni andami yaptirsam bilemedim..

Benim bildiğim ameliyatsız da tüp bağlanıyor. Bence normal doğumla dünyaya getir bebeğini. Bağlatmayı sonra yaptırırsın. Gereksiz sezeryan olma.

Kizlar bebegimin haraketleri cok azaldi,artik tekme atmiyo sadece haraketediyor arada kabariyor okadar yeri daraldigi icinmis ama yinede strese girdim benim haftamda olanlar sizin bebisler nasil aynimi farklimi ?
Canim bebisin durusuyla da ilgisi varmis mesela benimkj suan makat pozisyon yani daha kafasi yukarda ondan dolayi fazla hareket hissetmiyosun dedi ve hemde tabiki yerleri daraliyo

Bende seZeryan dusunuyorum doktorum genel anesteziyi tavsiye ediyor herdefa epiduralin risklerini soruyorum ama niyeyse gecistiryo ve geneli tavsiye ediyo.zaten amelyat olcaksan tabiki sezeryan yap bence bosuna sanci cekmezsin canm

="ayka777, post: 41891638, member: 588813"]Bende seZeryan dusunuyorum doktorum genel anesteziyi tavsiye ediyor herdefa epiduralin risklerini soruyorum ama niyeyse gecistiryo ve geneli tavsiye ediyo.zaten amelyat olcaksan tabiki sezeryan yap bence bosuna sanci cekmezsin canm[/QUOTE]
Son dogumum 10 yil onceydi yas 35 normal biraz zorda geliyor aslinda..Bide biz gurbetciyiz son dogumumda yanliz dogum yaptim sonradan yetisebildiler tam gununde dogmuyor cok uzulmustum..Sezeryanda gun onceden belli onun rahatligida etkili bende..

kızlar göğüslerinde yumruluk hisseden ya da süt sızıntısı yaşayan varmı.bende tık yok acaba sütüm az mı olacak diye korkmaya başladım

canım bir ay öncesine göre benim bebişinde hareketleri çok çok azaldı.ama bu seferde nadirende olsa sert tekme gibi hareketler yapıyo.normaldir yani.

benim ilki epidural normal doğumdu cnm evet bel ağrısı kaldı dört yıldır geçmedi tekrar hamile kaldım.malesef ağrı kalıyo.doktor sezeryan derse genel anesteziyi tercih edicem ben şahsen.

Canim bebisin durusuyla da ilgisi varmis mesela benimkj suan makat pozisyon yani daha kafasi yukarda ondan dolayi fazla hareket hissetmiyosun dedi ve hemde tabiki yerleri daraliyo
Benim kız da 23 . Haftadan beri ters pozisyonda canım. 2 gün önce gittik 34 . Haftaya geldik hala ters. Ve ben en başından beri aman aman hareket hissetmiyorum, hep kibar kibar

Benim kız da 23 . Haftadan beri ters pozisyonda canım. 2 gün önce gittik 34 . Haftaya geldik hala ters. Ve ben en başından beri aman aman hareket hissetmiyorum, hep kibar kibar
Ayni benimki gibi bazen hic hissetmiyorum cok korkutuyo bu sipa beni canim cikiyo korkudan doktorum eger bu pozisyon devam ederse sana sormadan sezeryan yaparim dedi normal olmazmis ki zaten normalden korkuyorum

Son dogumum 10 yil onceydi yas 35 normal biraz zorda geliyor aslinda..Bide biz gurbetciyiz son dogumumda yanliz dogum yaptim sonradan yetisebildiler tam gununde dogmuyor cok uzulmustum..Sezeryanda gun onceden belli onun rahatligida etkili bende..[/QUOTE]
Ben bugun doktorumada soyledim adi normal ama kesi atiliyo neresi normal uzerine sanci bana mantikli gelmiyo dedim arti sonrasi onun yerine sezeryan dusunuyorum dedim kisacasi canim benim yasimda 27normal dedikleri anormal dogum banada ters geliyo.anladigim kadariyla hicbi doktor yazik aman kesilmesin bekliyeyim biraz daha acilsin derdinde degil kesme derdinde.epizyotomi mecbur kalinmadikca yapilmamali bence ama doktorlarin keyfine kalmis bisey bende acikcasi ne psikolojik nede fiziksel o bolgeyle ilgili dogum esnasinda travma almak istemiyorum dedim

İyi geceler kızlar bugün hastanenin anlaşmalı doğum fotoğrafçısı ile görüştüm doğum öncesi doğum ve sonrası foto çekimi için 850 tl istiyor nasıl sizce fiyat sizler düşünüyomusunuz yada ne kadara anlaştınız fikir alayım sizden

Canım benim hastanede fotolar dogum paketine dahil olduğu için hiç araştırmadım ama iyi fiyatmis 850tl.

günaydın anneler güzel hafta sonlarınız olsun inşallah:)modellife diye bi iç giyim katologu var netten satışlarıda var daha önce alış veriş yapan oldu mu burdan bi pijama takımı beğendm ama cesaret edemedim almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…