- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
Kızlar birşey sormak istiyorum.
Benim karnımda sertleşme oluyor, yani bebek ayağıyla veya koluyla baskı yapıyor gibi karnımın bi tarafı dağ gibi yükseliyor.
Bebek yapıyor sanıyorum bunu ama kasılma diyor buna çoğu kişi.
Bu şimdi bebek hareketi mi kasılma mı ?
Kizlar bebegimin haraketleri cok azaldi,artik tekme atmiyo sadece haraketediyor arada kabariyor okadar yeri daraldigi icinmis ama yinede strese girdim benim haftamda olanlar sizin bebisler nasil aynimi farklimi ?
kızlar göğüslerinde yumruluk hisseden ya da süt sızıntısı yaşayan varmı.bende tık yok acaba sütüm az mı olacak diye korkmaya başladım
Çok güzel canım da fiyat pahalı değil mi 9tl kaç adet yaptiracaksin kikızlar hediyelik için nasıl sizce o kadar çeşit var ki kafam karıştı...
http://www.partiavm.com/Parti_Malze...tli_Mini_Sisede_Dantel_ve_Inci_Suslemeli.html
ya ne bileyim canım 1 kez olacak neticede bir de bizim burda çok kimsemiz yok sayı çok tutmaz gibi geliyor...ama daha uygunlarına da bakıyorum tabii ki de...sen beceriklisin el emeğinle yaparsın belki , ah keşke biraz becerikli olsaydım kendim yapardım bir şeyler...Çok güzel canım da fiyat pahalı değil mi 9tl kaç adet yaptiracaksin ki
oh mis gibi afiyet olsun canım...gÜnaydın kızlar gelin kahve içelim
Yok canım öyle düşünme sende yaparsın biraz zaman ayırsan yeter aslında. .. Ama alacaksan da bunlar çok şık duruyoya ne bileyim canım 1 kez olacak neticede bir de bizim burda çok kimsemiz yok sayı çok tutmaz gibi geliyor...ama daha uygunlarına da bakıyorum tabii ki de...sen beceriklisin el emeğinle yaparsın belki , ah keşke biraz becerikli olsaydım kendim yapardım bir şeyler...
Güzelmiş ama bira pahalı değilmikızlar hediyelik için nasıl sizce o kadar çeşit var ki kafam karıştı...
http://www.partiavm.com/Parti_Malze...tli_Mini_Sisede_Dantel_ve_Inci_Suslemeli.html
Sağol canımoh mis gibi afiyet olsun canım...
Kızlar benim kızım 31+1 olması gerekirken 30+5 falan çıktı
Doktor iyi beslenmiyor musun diye sordu 2 3 kereHalbuki geçen haftalarla aynı şeyleri yedim tükettim (
Suçluluk duydumhaftaya cuma tekrar çağırdı kontrol amaçlı neden az kilo almış diye
canım bir kaç arkadaşın daha öyle oldu. duraklama Dönemine giriyor sanırım bazen bebişler. Sıkma canını kaşar , muz tüket bol bol.Kızlar benim kızım 31+1 olması gerekirken 30+5 falan çıktı
Doktor iyi beslenmiyor musun diye sordu 2 3 kereHalbuki geçen haftalarla aynı şeyleri yedim tükettim (
Suçluluk duydumhaftaya cuma tekrar çağırdı kontrol amaçlı neden az kilo almış diye
Evet 1 numara cnm dogru almissinGünaydınlarrr..
Kızlar hasta bezi,bebek bezi ve bakım örtüsünü aldım.Bebek bezi 1 numara iyi mıdır tecrübeli anneler? Siz kaç numara aldı nız?
Hasta bezi de jolly marka aldım külot şeklinde. 10lusu 10liraydı galiba uygun geldi.
Şehirden şehire değişir ama benim doğum yapacağım hastanenin doğum fotoğrafçısı yok ama başka bir hastaneninkini ayarladım 300tl 3 albüm alacağım başka bissey istemedim dışarda evde doğumda hastaneden cikarken birde bebekle ben istediğim bir tarihte çekecekİyi geceler kızlar bugün hastanenin anlaşmalı doğum fotoğrafçısı ile görüştüm doğum öncesi doğum ve sonrası foto çekimi için 850 tl istiyor nasıl sizce fiyat sizler düşünüyomusunuz yada ne kadara anlaştınız fikir alayım sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?