2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
günaydın hatunlar,

bebek hareketi canım,ben çarşamba günü doktora gittiğimde sordum hatta benimki sadece üst taraf yani göğsümün altında dolanıyor başka yerde hissedemiyorum ,bir sorun mu var diye sordum.önemli olan hissetmek,nerden hissettiğin değil dedi doktorum.
Kizlar bebegimin haraketleri cok azaldi,artik tekme atmiyo sadece haraketediyor arada kabariyor okadar yeri daraldigi icinmis ama yinede strese girdim benim haftamda olanlar sizin bebisler nasil aynimi farklimi ?

kızlar göğüslerinde yumruluk hisseden ya da süt sızıntısı yaşayan varmı.bende tık yok acaba sütüm az mı olacak diye korkmaya başladım

öyle mi olması gerekiyormuş
benim de göğüslerim yumuşadı.bildiğin jöle kıvamındalar

Günaydınlarrr..
Kızlar hasta bezi,bebek bezi ve bakım örtüsünü aldım.Bebek bezi 1 numara iyi mıdır tecrübeli anneler? Siz kaç numara aldı nız?
Hasta bezi de jolly marka aldım külot şeklinde. 10lusu 10liraydı galiba uygun geldi.

Eklentiler

• IMG_20150723_224524.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 94
Günaydınlarrr skeortmen, post: 41895034, member: 449202"]gÜnaydın kızlar gelin kahve içelim [/QUOTE]
Günaydınn meslektaşım
Ahh fazlası zarar olmasa günde 10 fincan icerim.Cok severim kahveyi.Afiyet seker olsun

Çok güzel canım da fiyat pahalı değil mi 9tl kaç adet yaptiracaksin ki
ya ne bileyim canım 1 kez olacak neticede bir de bizim burda çok kimsemiz yok sayı çok tutmaz gibi geliyor...ama daha uygunlarına da bakıyorum tabii ki de...sen beceriklisin el emeğinle yaparsın belki , ah keşke biraz becerikli olsaydım kendim yapardım bir şeyler...

Yok canım öyle düşünme sende yaparsın biraz zaman ayırsan yeter aslında. .. Ama alacaksan da bunlar çok şık duruyo

[/QUOTE]
Günaydınn meslektaşım
Ahh fazlası zarar olmasa günde 10 fincan icerim.Cok severim kahveyi.Afiyet seker olsun[/QUOTE]
Sağol canım

Kızlar benim kızım 31+1 olması gerekirken 30+5 falan çıktı
Doktor iyi beslenmiyor musun diye sordu 2 3 kere Halbuki geçen haftalarla aynı şeyleri yedim tükettim (
Suçluluk duydum haftaya cuma tekrar çağırdı kontrol amaçlı neden az kilo almış diye

Gerçekten okuyunca böyle yazıları sinirleniyorum canm ben bu doktorları anlamıyorum rahatlacaklarına daha çok panik yaptırıyorlar ki 3 günde ne var benim 1 hafta geri oluyor bazen gününde bazen 2 gün ileri robot değil ya bebekler hepsi aynı olamaz takılma önemli olan saglikli olması gerisi boş

canım bir kaç arkadaşın daha öyle oldu. duraklama Dönemine giriyor sanırım bazen bebişler. Sıkma canını kaşar , muz tüket bol bol.

Evet 1 numara cnm dogru almissin

Şehirden şehire değişir ama benim doğum yapacağım hastanenin doğum fotoğrafçısı yok ama başka bir hastaneninkini ayarladım 300tl 3 albüm alacağım başka bissey istemedim dışarda evde doğumda hastaneden cikarken birde bebekle ben istediğim bir tarihte çekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…