2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım aslında 2-3 günlük bi fark var doktor neden bu kadar büyüttü ki.Bence takılma normal yemene icmene dikkat et kapanır o ara daha çok var günümüze.

Kilosu kac ki chekcim ya dun benimkide ole cikdi fl de bi hafta geriden geliyo.insallah toparlarlar bizim minnoslarda

Kızlar kan değeri sınucum çıktı 11 mg çıkmış biraz düşük dedi ilaçta kullanıyorum şunu yap bunu yap falanda demedi sizlerin kaç kan değerleri yardımcı olurmusunuz

nilcim, ben bi fotografçıyla anlaştım, bzm hastaneyle de anlaşması varmış.. doğum sırasında çekilecek fotolar için 900 tl, doğum öncesi hamiş fotoları normalde 400müş paket olunca 200 ve doğum sonrası yenidoğan foto çekimi de 400 müş pakette 200 :) yani toplamda 1300 tlye herşey halloluyor

eğer sen de bebişin konseptli yenidoğan fotolarını istiyosan, öyle bi paket var mı diye sorabilirsin

Kızlar bebeğm ayağını bazen kaburga kemiğime yasliyor baya baskı hissediyorum özellikle dün gece kafası çok aşağı geldi sanki sıkıştırdı beni annecim bırak çıkayım diye hep bacaklarimi kapadm var mı sizdede böyle durumlar

canım senin aldıkların ne kadardı fark çok mu ki
Benim kolonyanın tanesi 1,65 keçeninki 2,5tl. Çok sık görünüyor senin beğendiğin ama neden okadar pahalı onu anlamadım farklı bi esansmı var içinde yada çokmu büyük boyutları. Mesela prenses organizasyon diye bi sayfa var instagramda takip ettiğim onların işleri de çok güzel klasik işlerin dışında güzel çalışmalar var bana orası biraz pahalı gelmişti çünkü en az 50 tane yaptırıcaktım senin azsa sayı oradanda fikir alabilirsin

Günaydın herkes için güzel hafta sonu olsun bugün dr gittim kontrole biri 1350 diğeri 1450 olmuş haftasiyle uyumlu lar şükür bu sefer yuzlerinide gördüm geçen sefer yanak yanaga vermişlerdi gorunmiyodu haftaya nst için çağırdı ciğer geliştirici iğneyi nst ye göre bakarız dedi

Yok canım öyle düşünme sende yaparsın biraz zaman ayırsan yeter aslında. .. Ama alacaksan da bunlar çok şık duruyo
evet canım biraz zaman ayırsam belki yaparım ama hiç fırsat olmuyor...bir de güzel olan kendi yaptığın şeylerin hatıra kalması...

Ozaman 850 uygun duruyo dimi çünkü hem şimdi olacak foto hem doğumda hemde 2 aylıkken evde toplamda 1000 poz olur dedi albümede beğendiklerini koyarız dedi benin kafamı karıştıran bu fotoğrafçınının 6 ay önce doğum yapam arkadaşıma aynı işlemleri işlemleri 500 tl ye yapmış olması. Çok aman amanda Güzel değildi fotolar. Antalyalılar kızacak ama burası öyle biyerki kocaman bi kasaba gibi zar zor buluyosun işini iyi yapan insanları ben araştırmaya devam edeyim sağol canım

Çok iyiyimiş fiyat şehir neresi sizin acaba

canım evet seninki baya uygunmuş benim beğendiğim baya pahalı geldi şimdi düşündüm de arada baya fark oluyor...
seninki şu muydu
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/nikah-ve-dogum-gunu-icin-50-cc-kolonya-sisesi-171473750

canım neden suçluluk hissediyorsun benim de en son kontrolde gununden küçük çıktı dr. sorun değil deyip ustunde durmadı birkaç günden bir şey olmaz dr.un gereksiz çıkışmış sana sen de uzme kendini lütfen asıl kilolar şimdi alınmaya baslayacak zaten...

Bilmiyorum ki canım 3 4 kez sorunca dedim kötü bir şey herhalde geride olması Çünkü yediklerimin aynısını yedim bu hafta da ama neden öyle oldu bilmiyorum

canım bir kaç arkadaşın daha öyle oldu. duraklama Dönemine giriyor sanırım bazen bebişler. Sıkma canını kaşar , muz tüket bol bol.

Ay inşallah düzelir canım( Eski kaşar, normal kaşar çok tüketiyorum aslında bakalım bu hafta cumaya kadar ne kadar düzelicek

Canım aslında 2-3 günlük bi fark var doktor neden bu kadar büyüttü ki.Bence takılma normal yemene icmene dikkat et kapanır o ara daha çok var günümüze.

Bilmiyorum ki canım o tepki verince korktum bende artık ne bulursam sağlıklı yicem

Kilosu kac ki chekcim ya dun benimkide ole cikdi fl de bi hafta geriden geliyo.insallah toparlarlar bizim minnoslarda

1600 canım kilosu Neden birden böyle oldu ki anlamadım bende.

Evet canım tam olarak bu:))
canım senin attığın resimde etiket kısmı farklıydı sanki ya da ben mi yanlış hatırlıyorum daha güzeldi koyduğun foto bu biraz farklı gibi..ama gayet uygun fiyatı hem de hoş diğerleri cidden gereksiz pahalıymış...

Canım beslenmene dikkat ediyor musun diye sorunca kendimden bildim geride çıkmasını
Bakalım bu hafta daha özenli besleneceğim bakalım haftaya cuma ne çıkacak sonuç

Kızlar kan değeri sınucum çıktı 11 mg çıkmış biraz düşük dedi ilaçta kullanıyorum şunu yap bunu yap falanda demedi sizlerin kaç kan değerleri yardımcı olurmusunuz
canım benim de en son 11 çıktı dr. bir şey demedi ama doğuma yakın biraz yukselse iyi olur malum doğum olacak kana ihtiyacımız var doğum sonrası cabuk toparlanmak için...

Sipariş verdiğin zaman satıcı yaklaşık 20 25 tane etiket örneği gönderiyor sen etiketi seçip üzerine istedğin Yazıyı yazdırıyosun ben onların arasından seçmiştim sipariş verdiğiniz zaman whatsaptan gönderiyor satıcı

Canım beslenmene dikkat ediyor musun diye sorunca kendimden bildim geride çıkmasını
Bakalım bu hafta daha özenli besleneceğim bakalım haftaya cuma ne çıkacak sonuç
hiç strese girme canım 100- 200 gr.lık fark nedir ki dedim ya benim dr. hiç lafı uzatmadı bile ben de rutin yemeğime devam ediyorum..hakikaten rahat ol 1 hafta bile geri olsa sıkıntı değil kendini üzme yavrun da üzülmesin inşallah:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…