Canım aslında 2-3 günlük bi fark var doktor neden bu kadar büyüttü ki.Bence takılma normal yemene icmene dikkat et kapanır o ara daha çok var günümüze.Kızlar benim b+1 olması gerekirken 30+yememe icmene dikkatn çıktı
Doktor iyi beslenmiyor musun diye sordu 2 3 kereHalbuki geçen haftalarla aynı şeyleri yedim tükettim (
Suçluluk duydumhaftaya cuma tekrar çağırdı kontrol amaçlı neden az kilo almış diye
Kilosu kac ki chekcim ya dun benimkide ole cikdi fl de bi hafta geriden geliyo.insallah toparlarlar bizim minnoslardaKızlar benim kızım 31+1 olması gerekirken 30+5 falan çıktı
Doktor iyi beslenmiyor musun diye sordu 2 3 kereHalbuki geçen haftalarla aynı şeyleri yedim tükettim (
Suçluluk duydumhaftaya cuma tekrar çağırdı kontrol amaçlı neden az kilo almış diye
canım senin aldıkların ne kadardı fark çok mu kiGüzelmiş ama bira pahalı değilmi
İyi geceler kızlar bugün hastanenin anlaşmalı doğum fotoğrafçısı ile görüştüm doğum öncesi doğum ve sonrası foto çekimi için 850 tl istiyor nasıl sizce fiyat sizler düşünüyomusunuz yada ne kadara anlaştınız fikir alayım sizden
Benim kolonyanın tanesi 1,65 keçeninki 2,5tl. Çok sık görünüyor senin beğendiğin ama neden okadar pahalı onu anlamadım farklı bi esansmı var içinde yada çokmu büyük boyutları. Mesela prenses organizasyon diye bi sayfa var instagramda takip ettiğim onların işleri de çok güzel klasik işlerin dışında güzel çalışmalar var bana orası biraz pahalı gelmişti çünkü en az 50 tane yaptırıcaktım senin azsa sayı oradanda fikir alabilirsincanım senin aldıkların ne kadardı fark çok mu ki
evet canım biraz zaman ayırsam belki yaparım ama hiç fırsat olmuyor...bir de güzel olan kendi yaptığın şeylerin hatıra kalması...Yok canım öyle düşünme sende yaparsın biraz zaman ayırsan yeter aslında. .. Ama alacaksan da bunlar çok şık duruyo
Ozaman 850 uygun duruyo dimi çünkü hem şimdi olacak foto hem doğumda hemde 2 aylıkken evde toplamda 1000 poz olur dedi albümede beğendiklerini koyarız dedi benin kafamı karıştıran bu fotoğrafçınının 6 ay önce doğum yapam arkadaşıma aynı işlemleri işlemleri 500 tl ye yapmış olması. Çok aman amanda Güzel değildi fotolar. Antalyalılar kızacak ama burası öyle biyerki kocaman bi kasaba gibi zar zor buluyosun işini iyi yapan insanları ben araştırmaya devam edeyim sağol canımnilcim, ben bi fotografçıyla anlaştım, bzm hastaneyle de anlaşması varmış.. doğum sırasında çekilecek fotolar için 900 tl, doğum öncesi hamiş fotoları normalde 400müş paket olunca 200 ve doğum sonrası yenidoğan foto çekimi de 400 müş pakette 200 :) yani toplamda 1300 tlye herşey halloluyor
eğer sen de bebişin konseptli yenidoğan fotolarını istiyosan, öyle bi paket var mı diye sorabilirsin
Çok iyiyimiş fiyat şehir neresi sizin acabaŞehirden şehire değişir ama benim doğum yapacağım hastanenin doğum fotoğrafçısı yok ama başka bir hastaneninkini ayarladım 300tl 3 albüm alacağım başka bissey istemedim dışarda evde doğumda hastaneden cikarken birde bebekle ben istediğim bir tarihte çekecek
canım evet seninki baya uygunmuş benim beğendiğim baya pahalı geldi şimdi düşündüm de arada baya fark oluyor...Benim kolonyanın tanesi 1,65 keçeninki 2,5tl. Çok sık görünüyor senin beğendiğin ama neden okadar pahalı onu anlamadım farklı bi esansmı var içinde yada çokmu büyük boyutları. Mesela prenses organizasyon diye bi sayfa var instagramda takip ettiğim onların işleri de çok güzel klasik işlerin dışında güzel çalışmalar var bana orası biraz pahalı gelmişti çünkü en az 50 tane yaptırıcaktım senin azsa sayı oradanda fikir alabilirsin
Evet canım tam olarak bu:))canım evet seninki baya uygunmuş benim beğendiğim baya pahalı geldi şimdi düşündüm de arada baya fark oluyor...
seninki şu muydu
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/nikah-ve-dogum-gunu-icin-50-cc-kolonya-sisesi-171473750
canım neden suçluluk hissediyorsun benim de en son kontrolde gununden küçük çıktı dr. sorun değil deyip ustunde durmadı birkaç günden bir şey olmaz dr.un gereksiz çıkışmış sana sen de uzme kendini lütfen asıl kilolar şimdi alınmaya baslayacak zaten...Kızlar benim kızım 31+1 olması gerekirken 30+5 falan çıktı
Gerçekten okuyunca böyle yazıları sinirleniyorum canm ben bu doktorları anlamıyorum rahatlacaklarına daha çok panik yaptırıyorlar ki 3 günde ne var benim 1 hafta geri oluyor bazen gününde bazen 2 gün ileri robot değil ya bebekler hepsi aynı olamaz takılma önemli olan saglikli olması gerisi boş
canım bir kaç arkadaşın daha öyle oldu. duraklama Dönemine giriyor sanırım bazen bebişler. Sıkma canını kaşar , muz tüket bol bol.
Canım aslında 2-3 günlük bi fark var doktor neden bu kadar büyüttü ki.Bence takılma normal yemene icmene dikkat et kapanır o ara daha çok var günümüze.
Kilosu kac ki chekcim ya dun benimkide ole cikdi fl de bi hafta geriden geliyo.insallah toparlarlar bizim minnoslarda
canım senin attığın resimde etiket kısmı farklıydı sanki ya da ben mi yanlış hatırlıyorum daha güzeldi koyduğun foto bu biraz farklı gibi..ama gayet uygun fiyatı hem de hoş diğerleri cidden gereksiz pahalıymış...Evet canım tam olarak bu:))
canım neden suçluluk hissediyorsun benim de en son kontrolde gununden küçük çıktı dr. sorun değil deyip ustunde durmadı birkaç günden bir şey olmaz dr.un gereksiz çıkışmış sana sen de uzme kendini lütfen asıl kilolar şimdi alınmaya baslayacak zaten...
canım benim de en son 11 çıktı dr. bir şey demedi ama doğuma yakın biraz yukselse iyi olur malum doğum olacak kana ihtiyacımız var doğum sonrası cabuk toparlanmak için...Kızlar kan değeri sınucum çıktı 11 mg çıkmış biraz düşük dedi ilaçta kullanıyorum şunu yap bunu yap falanda demedi sizlerin kaç kan değerleri yardımcı olurmusunuz
Sipariş verdiğin zaman satıcı yaklaşık 20 25 tane etiket örneği gönderiyor sen etiketi seçip üzerine istedğin Yazıyı yazdırıyosun ben onların arasından seçmiştim sipariş verdiğiniz zaman whatsaptan gönderiyor satıcıcanım senin attığın resimde etiket kısmı farklıydı sanki ya da ben mi yanlış hatırlıyorum daha güzeldi koyduğun foto bu biraz farklı gibi..ama gayet uygun fiyatı hem de hoş diğerleri cidden gereksiz pahalıymış...
hiç strese girme canım 100- 200 gr.lık fark nedir ki dedim ya benim dr. hiç lafı uzatmadı bile ben de rutin yemeğime devam ediyorum..hakikaten rahat ol 1 hafta bile geri olsa sıkıntı değil kendini üzme yavrun da üzülmesin inşallah:)))Canım beslenmene dikkat ediyor musun diye sorunca kendimden bildim geride çıkmasını
Bakalım bu hafta daha özenli besleneceğim bakalım haftaya cuma ne çıkacak sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?