2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
anladım canım tamamdır şimdi çünki senin etiket kısmı çok hoştu...kargoda kırılan falan oldu mu canım bir de boyu şişenin ortalama kaç cm. idi

Benimki mesela dun 32+1di kilosu 1822gram ben dun buraya 1850YAZMISDIM bugun net bakdim kilosu1822grammis cok uzuldum bende fl miz de 1hafta geri peki sende o olcumler normalmi,canim

canım benim de en son 11 çıktı dr. bir şey demedi ama doğuma yakın biraz yukselse iyi olur malum doğum olacak kana ihtiyacımız var doğum sonrası cabuk toparlanmak için...
Bu bebişleri kanımıızı ku
anladım canım tamamdır şimdi çünki senin etiket kısmı çok hoştu...kargoda kırılan falan oldu mu canım bir de boyu şişenin ortalama kaç cm. idi
Bak onu unutuyodum az daha evet kargoda kırılmıştı bi kaçı satıcı kırılanların yenisini gönderiyor kargo kendisine ait olarak hatasını telafi ediyor ama yinede mesaj atıp düzgün bişekilde göndermesi için kesin uyar derim daha dikkatli olsunlar

Kızlar kan değeri sınucum çıktı 11 mg çıkmış biraz düşük dedi ilaçta kullanıyorum şunu yap bunu yap falanda demedi sizlerin kaç kan değerleri yardımcı olurmusunuz
Benimde 10.8 cikmisti sekerimde 151 cikti pekmez tuketim diyorum ama sekerim yuksek cikacak gyno ferro sanol kullanoyorum sabah aksam neyse canimi sikmak istemiyorum

kızlar aklıma bir şey takıldı yine. ben bebek şekerlerini kendim yapıyorum. üzerine yapıştırılan etiketleri de şimdiden bastırmak istiyorum. adına karar verdik zaten ama doğum tarihi yazmasa nasıl olur. çünkü ben lohusayken bu işlerle ilgilenecek kimse yok. ne dersiniz nasıl olur ?

Benimde 10.8 cikmisti sekerimde 151 cikti pekmez tuketim diyorum ama sekerim yuksek cikacak gyno ferro sanol kullanoyorum sabah aksam neyse canimi sikmak istemiyorum
Canım pekmezi aç karnınamı yiyosun faydası oldumu napcaz biz yaa arkadaşıma sordum onun 14 müş demekki 11 bayaa düşük

Bende bebek şekerini kendim hazırlıcam ve dediğin gibi etiketini şimdiden bastırıp yapıştırcam.İlle tarih yazmasına gerek yok bence.Normal olursa nasıl tutturcaz tarihi :) Bir yandan sancı çekip bir yandan etiket yapıştırdığımızı falan düşünsene

Benimkilerin hiçbirinde tarih yazmıyor normali bekleyeceğim için bence hiç bişey olmaz

Canım ben de hazırladım bi etiketleri kaldı. Ben de doğum tarihini yazmayayım diyorum.şimdi istediğim gibi yapamazlar sinirlenirim diye:) ben de "Hoşgeldin Zeynep" Yazan bi çıktı alayım diyorum.

Benimki mesela dun 32+1di kilosu 1822gram ben dun buraya 1850YAZMISDIM bugun net bakdim kilosu1822grammis cok uzuldum bende fl miz de 1hafta geri peki sende o olcumler normalmi,canim
Benimde bebegimin kafasi 1 hafta ilerde fl si 1 hafta geride cikiyordu. Ikisinin arasinda ki fark 2 hafta yani. Oyle kafaya taktim ki aglamaktan icim cikti. Tekrar ayrintili ultrason istedim, baska bir rahatsizligin belirtisi olabilir diye amniosentez falan. En son doktorlardan dayak yicektim. Cihazdan cihaza fark ediyor, ayrica onemli olan geri kalma olayi surekli artarak devam ediyor mu? Yoksa normal zamanindan 1 hafta ileri geri onemseyen bir doktora rastlamadim.simdi koca kafali oglusum diye seviyorum

Canım vermedi o ölçümleri cuma tekrar gidicem diye sanırım çıkarmadı

Benim kızımında kafası hep küçük çıkıyor doktorum hiç mrk etme miyon tipli bi kızımız olucak dedi :) ölçülerimin günleri farklı hep bire bir ölçemez ki kilo bile dogumda farklı çıkıyor ölçüler mi çıkmıcak demi ama :)

Merhaba arkadaşlar 31+0 da benimde 1732 gr 42 cm fl digerlerine göre bir hafta önde kilosu az gibi ama hepsi farklı farklı benimde aklıma Takıldı tekrar gittim açıklama yaptı bir hafta önemli degil dedi Saglıklı görünüyor hiçbir problem yok deyince hiç takmadım kafama belki Babasına çeker dedim ince uzun

slm cnm biliyosun bende kendim yaptım ve kendim bastım işyerinde etiketleri sadece hoşgeldin eymen yazdım tarih olayı sıkıntılı sonrasında uğraşılmaz zaten bebek gelince.. sadece eylül 2015 yazdırabilirsin çok istiyorsan ama ben onu bile gerekli görmedim sonuçta bebek şekeri tarihte bir netlik söz konusu değil

Senin dedigin gibi doktor da ayni seyi soylemisti. Ben dogumdan 1 gun once 3500 gr olcecegim, bebek dogacak 3000 gr. Sonucta bunlar hep tahmini olculer demisti.

Benim de kafam buyuktur aslinda . Gobegi de buyuk cikiyordu sonra o haftasinda ilerlemeye basladi. Doktorum uzerinde durmaya gerek bile yok dedi. Ben kafaya takip aglayip sizladigima yaniyorum. Hepimize saglikli bebisler hayirlisiyla kolay dogumlar diliyorum.

kızlar göğüslerinde yumruluk hisseden ya da süt sızıntısı yaşayan varmı.bende tık yok acaba sütüm az mı olacak diye korkmaya başladım
Ben de aynı durumdan muzdaribim. Anneme sordum onun bir ay öncesinden süt gelmeye Başlamış. Hamileliğinin ilk aylarında göğsüm Büyüdü ve sertleşti. Şimdi ise aynen senin anlattığın gibiyim.

tamam kızlar pazartesi bastırayım o zaman. ben bir de poşet yapıcam dışına. fikirleriniz için teşekkürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…