2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
C check @ayka777 kızlar benimde sizinle aynıydı. Diğer değerlerimiz 1 hafta önden gitmesine rağmen kilomuz 1 hafta geriden gidiyordu. 1780 gr olması gerekirken 1650 gr dı 2,5 hafta önce minnak oğlumuz. Doktorum hiç endişelenme her bebek 4 kilo doğacak diye birşey yok senin bebeğinde 3 kilo civarı doğar. Önemli olan diğer değerleri ve onlarda da hiçbir sıkıntı yok. Sen normal olarak devam et hayatına dedi. İçim burda kızlarla da konusunca rahatlamıştı, sizlerde rahat olun. inşallah sütümüz bol ve faydalı olur doğduktan sonra o aradaki küçük gramları da hemencecik kapatırız

Fl si de geri ozgecim fl de 1hafta geri yavrumun ondan da korkuyorum ALLAH KORUSUN INSALLAH
Neden korkuyorsun korkulacak bıse mı var gerı olması gec dolenmeden kaynakl olabılır en az 2 hafta gerı olursa korkarsın ucgun 5 gun bır hafta geıden gelsın onemk yok

Ya bnmde hiç öle süte benzer veya farklı bi akıntım falan olmadı ama psikolojik olarak hep çok sütüm olucak die kendimi şartlıyorum bide göğsümün ucu yok gibi masaj fln diolar ama bilemedim inş doğumda herşey yolunda olurda rahat rahat emziririz

Hepimiz için rahat bir haftasonu olsun inşallah güzel anneler, bugün A101 de unibaby'nin 500 ml şampuanı ve 56lı bebek kulak temizleme çubuklarında indirim var, ben denemek için aldım. Almayı düşünenler olursa bilginiz olsun istedim :)

Selam kizlarrrr..... mayis ayinda siparisini verip hazirnda tslimatini istedigimiz ancak gardlobimizin marangoz tarafindan bir turlu getirilememesi sonucu teslim alamadigimiz besigimizz sonunda geldiiiiiiiiii veeee montaji yapiliyoooor... yavrum bile sevindi valla kipir kipir icimde :)

kızlar göğüslerinde yumruluk hisseden ya da süt sızıntısı yaşayan varmı.bende tık yok acaba sütüm az mı olacak diye korkmaya başladım
Canim bende 30. Haftadan beri var sut sizintisi ama oyle cok degil yani bazen baktigimda islak oluyor bazende sizmis kurumuz gogsuun ocunda beyaz beyaz goruyorum ama oyle bildiginiz sut gibi degil tam beyaz degil yani hafif seffafimsi. Gogus uclarim yoktu ondan cok uzuluyordum su bir haftada onlarda cikti. Ama he gebede sut sizintisi olacak diye bisey yok. Teyzemde hic olmamis mesela ama masallah cok sutu vardi. Benim annemin hic suru yokmus zaten benimde emmeye gonlum yokmus. Cok korkuyorum anneme cektiysem ya benimde olmazsa diye ama kismet. Ben mamayla buyumusm masallah kimseden bir eksigim yok. Hepimiz isteriz emzirmeyi ama olmayinca da kendimizi uzup yipratmanin bir anlami yok. Mama ocu ya da zehir degil sonucta.

Canım ben de hazırladım bi etiketleri kaldı. Ben de doğum tarihini yazmayayım diyorum.şimdi istediğim gibi yapamazlar sinirlenirim diye:) ben de "Hoşgeldin Zeynep" Yazan bi çıktı alayım diyorum.
Aynen kizlar bende seker degilde minik kolonyalar hazirladim etiketine de "hosgeldin Defne" yazdim, yapistirdim. Tarih olmasa da olur bence.

Mrb kizlar herkes iyidir insallah.bebegin kilosuna bu kadar takilmayin ultrason yanilabililiyor.kizimda dogumdan once 3.200 gram demisti doktor 2.700 gram dogdu.masallah cok saglikliydi.doktorunuza guvenin Allah korusun bi sikinti gorurse zaten soyler.saglikli olsunda kilo onemli degil.

Unibaby sampuanin iyi oldugunu dusunuyorum. Ama sebamed mustela, bubchen gibi markalar 30 -40 lira iken o nasil 11 lira oluyor anlayamiyorim o yuzden icime sinmiyor. Mesela dalin kesinlikle kullanmam bebegime 3 yasindan sonra falan anca alirim heralde dalini. Nivea, jonsens baby, dalin, gibi markalar bana fazla kozmetik gibi geliyor. Neden boyle kodlamisim beynime bunlari bilmiyorum ama. Malesef boyle dusunuyorum.

Neden korkuyorsun korkulacak bıse mı var gerı olması gec dolenmeden kaynakl olabılır en az 2 hafta gerı olursa korkarsın ucgun 5 gun bır hafta geıden gelsın onemk yok
Cocugun sagligindan endiseleniyorum dogal olarak ve ilk bebegim.korkacak bisey mi var derken ??endiselenmemek normal degil bence bi anne icin bizde dogal olarak korkuyoruz.

Simdi marketten geliyorum burada gitmiyor diye diger şubeye göndermişler len daha kampanya bugün başladı ne ara karar verdin gitmediğine

ne saçma bir uygulama olmuş
Sorma ya bi de diyo orada baska malzemesi olmasi lazim uni babynin baktım makyaj temizleme mendili :-/ dedim zaten bende bunu arıyordum. Esime söyleyeceğim de gelirken ugrasin alsın biryerden bari

bende aynı şekilde düşünüyordum, dün biraz araştırmıştım şampuanları. uni baby Kullananların hep olumlu yorumları vardı. aklımda bir yerde duruyordu, eczacıbaşının üretimi olması ve ıslak mendillerini herkesin severek kullanması bunda etken oldu tabiki. Bugün a101de denk gelmeseydi. Bunchen,babe yada sebamed arasında karar verip ısmarlayacaktım eczacımıza. A101de 4 küsür lira gibi bir fiyatta görünce aldım, elimde olsun. Beğenmezsem yine diğerlerinden birini denerim.
Dalinden görümcem çok memnun, Johnsons baby hayvanlar üzerinde deney yaptığı için ilk başta elemiştim zaten.

Uni babyde paraben, sls, alkol, boya içermediği ve hayvanlar üzerinde test edilmediği için bir denemek istedim. Zaten dikkat ederseniz ambalajların üzerinde dostumuz tavşancık amblemi de var :) sonuç olarak deneyeceğim

Sorma ya bi de diyo orada baska malzemesi olmasi lazim uni babynin baktım makyaj temizleme mendili :-/ dedim zaten bende bunu arıyordum. Esime söyleyeceğim de gelirken ugrasin alsın biryerden bari
evet öyle yap, şampuan ve kulak çubuğu 7,70 tuttu :)

Unibabynin islak mendillerini bende aldim. Kullanacagim. Sampuan sebamed aldim konak onleyici ilerde denerim bende unibabyyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…