Bilmiyorum ki canım 3 4 kez sorunca dedim kötü bir şey herhalde geride olmasıÇünkü yediklerimin aynısını yedim bu hafta da ama neden öyle oldu bilmiyorum
Ay inşallah düzelir canım( Eski kaşar, normal kaşar çok tüketiyorum aslında bakalım bu hafta cumaya kadar ne kadar düzelicek
Bilmiyorum ki canım o tepki verince korktum bendeartık ne bulursam sağlıklı yicem
1600 canım kilosuNeden birden böyle oldu ki anlamadım bende.
Neden korkuyorsun korkulacak bıse mı var gerı olması gec dolenmeden kaynakl olabılır en az 2 hafta gerı olursa korkarsın ucgun 5 gun bır hafta geıden gelsın onemk yokFl si de geri ozgecim fl de 1hafta geri yavrumun ondan da korkuyorum ALLAH KORUSUN INSALLAH
Canim kanin 11in altına düşmemesi gerekiyormus doktorum 11i normal kabul ediyoruz dediCanım pekmezi aç karnınamı yiyosun faydası oldumu napcaz biz yaa arkadaşıma sordum onun 14 müş demekki 11 bayaa düşük
Valla uzun zamandır iki tane içiyorum yine kendim düşük çıkıyor benimcanım ben sezeryan olacagım doğuma yakın zamanda sabah akşam alacağım ki yükselsin ...
Canim bende 30. Haftadan beri var sut sizintisi ama oyle cok degil yani bazen baktigimda islak oluyor bazende sizmis kurumuz gogsuun ocunda beyaz beyaz goruyorum ama oyle bildiginiz sut gibi degil tam beyaz degil yani hafif seffafimsi. Gogus uclarim yoktu ondan cok uzuluyordum su bir haftada onlarda cikti. Ama he gebede sut sizintisi olacak diye bisey yok. Teyzemde hic olmamis mesela ama masallah cok sutu vardi. Benim annemin hic suru yokmus zaten benimde emmeye gonlum yokmus. Cok korkuyorum anneme cektiysem ya benimde olmazsa diye ama kismet. Ben mamayla buyumusm masallah kimseden bir eksigim yok. Hepimiz isteriz emzirmeyi ama olmayinca da kendimizi uzup yipratmanin bir anlami yok. Mama ocu ya da zehir degil sonucta.kızlar göğüslerinde yumruluk hisseden ya da süt sızıntısı yaşayan varmı.bende tık yok acaba sütüm az mı olacak diye korkmaya başladım
Aynen kizlar bende seker degilde minik kolonyalar hazirladim etiketine de "hosgeldin Defne" yazdim, yapistirdim. Tarih olmasa da olur bence.Canım ben de hazırladım bi etiketleri kaldı. Ben de doğum tarihini yazmayayım diyorum.şimdi istediğim gibi yapamazlar sinirlenirim diye:) ben de "Hoşgeldin Zeynep" Yazan bi çıktı alayım diyorum.
Canim etiketi nasıl tasarladin sadece yazı mi ben zazzle.com dan tasarladim da karar veremedimAynen kizlar bende seker degilde minik kolonyalar hazirladim etiketine de "hosgeldin Defne" yazdim, yapistirdim. Tarih olmasa da olur bence.
Unibaby sampuanin iyi oldugunu dusunuyorum. Ama sebamed mustela, bubchen gibi markalar 30 -40 lira iken o nasil 11 lira oluyor anlayamiyorim o yuzden icime sinmiyor. Mesela dalin kesinlikle kullanmam bebegime 3 yasindan sonra falan anca alirim heralde dalini. Nivea, jonsens baby, dalin, gibi markalar bana fazla kozmetik gibi geliyor. Neden boyle kodlamisim beynime bunlari bilmiyorum ama. Malesef boyle dusunuyorum.Hepimiz için rahat bir haftasonu olsun inşallah güzel anneler, bugün A101 de unibaby'nin 500 ml şampuanı ve 56lı bebek kulak temizleme çubuklarında indirim var, ben denemek için aldım. Almayı düşünenler olursa bilginiz olsun istedim :)
Cocugun sagligindan endiseleniyorum dogal olarak ve ilk bebegim.korkacak bisey mi var derken ??endiselenmemek normal degil bence bi anne icin bizde dogal olarak korkuyoruz.Neden korkuyorsun korkulacak bıse mı var gerı olması gec dolenmeden kaynakl olabılır en az 2 hafta gerı olursa korkarsın ucgun 5 gun bır hafta geıden gelsın onemk yok
Hepimiz için rahat bir haftasonu olsun inşallah güzel anneler, bugün A101 de unibaby'nin 500 ml şampuanı ve 56lı bebek kulak temizleme çubuklarında indirim var, ben denemek için aldım. Almayı düşünenler olursa bilginiz olsun istedim :)
ne saçma bir uygulama olmuşSimdi marketten geliyorum burada gitmiyor diye diger şubeye göndermişler len daha kampanya bugün başladı ne ara karar verdin gitmediğine
Sorma ya bi de diyo orada baska malzemesi olmasi lazim uni babynin baktım makyaj temizleme mendili :-/ dedim zaten bende bunu arıyordum. Esime söyleyeceğim de gelirken ugrasin alsın biryerden barine saçma bir uygulama olmuş
bende aynı şekilde düşünüyordum, dün biraz araştırmıştım şampuanları. uni baby Kullananların hep olumlu yorumları vardı. aklımda bir yerde duruyordu, eczacıbaşının üretimi olması ve ıslak mendillerini herkesin severek kullanması bunda etken oldu tabiki. Bugün a101de denk gelmeseydi. Bunchen,babe yada sebamed arasında karar verip ısmarlayacaktım eczacımıza. A101de 4 küsür lira gibi bir fiyatta görünce aldım, elimde olsun. Beğenmezsem yine diğerlerinden birini denerim.Unibaby sampuanin iyi oldugunu dusunuyorum. Ama sebamed mustela, bubchen gibi markalar 30 -40 lira iken o nasil 11 lira oluyor anlayamiyorim o yuzden icime sinmiyor. Mesela dalin kesinlikle kullanmam bebegime 3 yasindan sonra falan anca alirim heralde dalini. Nivea, jonsens baby, dalin, gibi markalar bana fazla kozmetik gibi geliyor. Neden boyle kodlamisim beynime bunlari bilmiyorum ama. Malesef boyle dusunuyorum.
evet öyle yap, şampuan ve kulak çubuğu 7,70 tuttu :)Sorma ya bi de diyo orada baska malzemesi olmasi lazim uni babynin baktım makyaj temizleme mendili :-/ dedim zaten bende bunu arıyordum. Esime söyleyeceğim de gelirken ugrasin alsın biryerden bari
Unibabynin islak mendillerini bende aldim. Kullanacagim. Sampuan sebamed aldim konak onleyici ilerde denerim bende unibabyyibende aynı şekilde düşünüyordum, dün biraz araştırmıştım şampuanları. uni baby Kullananların hep olumlu yorumları vardı. aklımda bir yerde duruyordu, eczacıbaşının üretimi olması ve ıslak mendillerini herkesin severek kullanması bunda etken oldu tabiki. Bugün a101de denk gelmeseydi. Bunchen,babe yada sebamed arasında karar verip ısmarlayacaktım eczacımıza. A101de 4 küsür lira gibi bir fiyatta görünce aldım, elimde olsun. Beğenmezsem yine diğerlerinden birini denerim.
Dalinden görümcem çok memnun, Johnsons baby hayvanlar üzerinde deney yaptığı için ilk başta elemiştim zaten.
Uni babyde paraben, sls, alkol, boya içermediği ve hayvanlar üzerinde test edilmediği için bir denemek istedim. Zaten dikkat ederseniz ambalajların üzerinde dostumuz tavşancık amblemi de var :) sonuç olarak deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?