İki yıl gaziantepte yaşadım tayin dolayısıyla. Hatem hastanesine yakındı evim.Kebapları burnumda tüttü tüm hamilelik boyunca valla çok şanslısınGaziantepteyim
Kaç çıktı canım en son...Valla uzun zamandır iki tane içiyorum yine kendim düşük çıkıyor benim
Biliyorum bu modeli çok güzel olmuş A4 e mi bastirdin kuşe kagit mi ?Bende zazzle dan tasarladim. Cok net olmasa da resmi ekleyeyim tablettn cektim de gruntu kotu o yuzden.Eki Görüntüle 1590199
Canim benimki 30 çıkmıştı bir + ile birlikte sabah akşam tansiyon takibi yapalım dedi doktor 14 un üzerine çıkarsa hemen arayin demisti bi görüş istersen ara doktorunuKızlar 24 saatlik idrarda protein 170 çıkmış arkadaşlar, referans aralığı da 0-150 arası diyor. Daha önce bu testi yaptıran arkadaşlar sizler de sonuçlar nasıldı? Lütfen yazar mısınız? Hafta sonu olduğundan doktorumla görüşemedik. Sizinkiler nasıldı ve doktorlarınızın Yorumları nasıldı?
Arkadasim şampuan alacak bana alsam uni baby saklasam sonra kullanmak icin birşey olmaz dimi?evet öyle yap, şampuan ve kulak çubuğu 7,70 tuttu :)
Canım mrb bu korkulacak değer değil rahat ol 300üstü risk ama tansiyon takibi yaptır sürekli kibCanim benimki 30 çıkmıştı bir + ile birlikte sabah akşam tansiyon takibi yapalım dedi doktor 14 un üzerine çıkarsa hemen arayin demisti bi görüş istersen ara doktorunu
Canım sana yorum yapacaktım arzuya yapmışim okursan sevinirimKızlar 24 saatlik idrarda protein 170 çıkmış arkadaşlar, referans aralığı da 0-150 arası diyor. Daha önce bu testi yaptıran arkadaşlar sizler de sonuçlar nasıldı? Lütfen yazar mısınız? Hafta sonu olduğundan doktorumla görüşemedik. Sizinkiler nasıldı ve doktorlarınızın Yorumları nasıldı?
Canım bence normal bebiş
Bilmiyorum ki canım 3 4 kez sorunca dedim kötü bir şey herhalde geride olmasıÇünkü yediklerimin aynısını yedim bu hafta da ama neden öyle oldu bilmiyorum
Ay inşallah düzelir canım( Eski kaşar, normal kaşar çok tüketiyorum aslında bakalım bu hafta cumaya kadar ne kadar düzelicek
Bilmiyorum ki canım o tepki verince korktum bendeartık ne bulursam sağlıklı yicem
1600 canım kilosuNeden birden böyle oldu ki anlamadım bende.
canım ben sezeryan olacagım doğuma yakın zamanda sabah akşam alacağım ki yükselsin ...
Canım bende sezeryan bendede kansızlık çok oluyor benim değer 10 gebelikten önce kansızlık tedavisi gördüm ancak iğnelerle çıkmışti şimdi tekrar düştü kan ilaçlarina devam ediyorum polen kullandım,dana ciğeri,fındıkla beraber kuru çekirdekli üzüm kullanmaya başladım bakalım hayırlısicanım ben sezeryan olacagım doğuma yakın zamanda sabah akşam alacağım ki yükselsin ...
Canım sen ne için yaptırıyorsun sürekli?Bende sürekli yaptırıyorum 24stlik
Canım ben yaptırmıştım referans 4-176 Arasında idi benimki 17.5 çıkmıştı dr sorun yok demisti umarım seninkinde de yoktur...Kızlar 24 saatlik idrarda protein 170 çıkmış arkadaşlar, referans aralığı da 0-150 arası diyor. Daha önce bu testi yaptıran arkadaşlar sizler de sonuçlar nasıldı? Lütfen yazar mısınız? Hafta sonu olduğundan doktorumla görüşemedik. Sizinkiler nasıldı ve doktorlarınızın Yorumları nasıldı?
Canım ben de bazı seyler denedim ama genelde 10-11 civarı sabit çıkıyor ınsallah yükselir doğumda sıkıntı yasamayız hiçbirimiz...Canım bence normal bebiş
Canım bende sezeryan bendede kansızlık çok oluyor benim değer 10 gebelikten önce kansızlık tedavisi gördüm ancak iğnelerle çıkmışti şimdi tekrar düştü kan ilaçlarina devam ediyorum polen kullandım,dana ciğeri,fındıkla beraber kuru çekirdekli üzüm kullanmaya başladım bakalım hayırlısi
Neden olmasın hosgeldin ,,, ismi yazar böyle de gayet güzel olur bencekızlar aklıma bir şey takıldı yine. ben bebek şekerlerini kendim yapıyorum. üzerine yapıştırılan etiketleri de şimdiden bastırmak istiyorum. adına karar verdik zaten ama doğum tarihi yazmasa nasıl olur. çünkü ben lohusayken bu işlerle ilgilenecek kimse yok. ne dersiniz nasıl olur ?
Canim bana 36.haftada yapacagini soyledi. Yani 2hafta gidicem cok heyecanliyim nasil olcak acaba umarim canimiz yanmaz..Ayrica dogum hakkinda detaylarida konusagimizi belirtti. Seninde konusuur diye dusunuyorum..Kizlar cati muaneso kacinci haftada oluyor.sat tarihime gore 33 bebegin gelisimine gore 35 haftamda muanem var yaparmi acaba yani tahmini doğum tarihini verirmi bana acaba?
Canim son adet tarihine gore yapar cati muaneni. Cunku benimkide 36gorunuyodu cati muane yapmadi.Kizlar cati muaneso kacinci haftada oluyor.sat tarihime gore 33 bebegin gelisimine gore 35 haftamda muanem var yaparmi acaba yani tahmini doğum tarihini verirmi bana acaba?
Korkacak bısemı mı var derken dr saglıgı hakında olumsuz bıse mı dedı gerıden gelmesıyle ılgılı demek ıstedım benım ıkıncı bebegım olacak ıkısıde gerıden gec dolenme yanı korkma bıse yoktur bunda anesın tabıkı tedırgın olacvaksında benı yalnıs anladın sukret ve hayırlısıyla dogur ınsallahCocugun sagligindan endiseleniyorum dogal olarak ve ilk bebegim.korkacak bisey mi var derken ??endiselenmemek normal degil bence bi anne icin bizde dogal olarak korkuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?