2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım biz 100 liraya aldık kampanyadaydı pamukLu kılıfları çıkıyor yalnız benşm aldığım park yatak için bence seninde öyleyse çok para verme derim bu ürün çok kaliteli Tavsiye ederim

Eklentiler

• image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 101
Kizlar amniyon sivisi kac mm den sonra endiselenmeliyiz yada kac olmali

İki yıl gaziantepte yaşadım tayin dolayısıyla. Hatem hastanesine yakındı evim.Kebapları burnumda tüttü tüm hamilelik boyunca valla çok şanslısın
Şans konusunu düşünmem lazım benim anlaştığım fotografcida hatemin ben sevgi hastanesine gidiyorum yemek konusunda çok rahat bi şehir hamileligimim başımda hiç yemek kokusuna gelemiyordum eşim sağolsun hep dışardan getirdi

Canim bana 36.haftada yapacagini soyledi. Yani 2hafta gidicem cok heyecanliyim nasil olcak acaba umarim canimiz yanmaz..Ayrica dogum hakkinda detaylarida konusagimizi belirtti. Seninde konusuur diye dusunuyorum..
Bende çok heyecanliyim sona yaklaştıkça sahada heyrcanlaniyrm.inş sağ sakin kavusuruz evlatlarimiza.net olarak doğum tarihini 36 haftadami veriolar acaba her doktor aynimidir

Bende çok heyecanliyim sona yaklaştıkça sahada heyrcanlaniyrm.inş sağ sakin kavusuruz evlatlarimiza.net olarak doğum tarihini 36 haftadami veriolar acaba her doktor aynimidir
Amin canim ins.. Dogum tarihi bilgisini bende tam olarak bilemiyorum canim su 2 haftada gecsinn dr.gidem biranonce

Canım memleketimin tadını çıkar ben çok özlüyorum eşimin işi dolayısıyla çankırı dayız hele yemeklerini nasıl özlüyorum

canım 100-150 arası normal 200 den sonrası sıkıntı diye biliyorum benim en son 181 çıktı seker ve hamur işi yemiyorum...senin kaç..
Canim benimde kafama takildi usg kagitlarini inceledimde dr.muane ettiginde hepsini tek tek soyluyo amniyon sivinda normal dedi. Fakat bi bakim ddm..D 60.08 mm yaziodu bilemedim acaba omu oluyo yaa 3 hafta onceki usg kagidima baktim 70 mm yaziyodu.. Senin kagidinda hangi terimi kullanip yazmislar?

canım AFI diye bir değer var orda yazar beim 181 dedi kağıtta 18 cm yazıyor

WE Wellin kulaktan ölçer ateş olcerini alan oldumu arkadaşlar é bebekten aldım ben bugun indirimdeydi bir tane kalmıştı kızda bayagi bir övdü umarım memnun kalırım

Kizlar bugun ankarada suluhana gittik esimle bebek sekeri ve kapi susu icin. Kucuk kavanozlarla kolonya siseleri arasinda kaldim ikisinden de aldik birine cikolata birine kolonya koycaz kim hangisinden alirsa artik.bi deneme yaptim simdi bakin bakalim nasil olmus

Eklentiler

• IMG_20150725_225105.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 102
Anneler birşeyi merak ediyorum.biz bütün testleri tahlilleri ayrintili ultrasonlari vs yaptirdik.Allahimiza şükür bi sorun cikmadi.bebeğimiz gerçekten sagliklimidir yani Allah korusun bi bedenen yada beynen bi problem olsaydi anlasilirmi.az zamanim kaldi DİE sanirim pinpirikleniyorum e doğal olarak biraz korkuda başladı ?

Birşey olacağını sanmıyorum, hatta ben yarın 1 tane daha,almayı düşünüyorum.. annem neden 1 tane daha almadın dedi
Eşimin şarjı bitmiş ulaşamadım aldiramadim e yarın ben bulana kadar gezmem mi takıldi aklıma bi kere :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…