2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benim bebis ters başı sağ göğsümün altında bazen uyurken saga dönünce korkuyorum bebis ezilir mi diye

Benim bebis ters başı sağ göğsümün altında bazen uyurken saga dönünce korkuyorum bebis ezilir mi diye
Bende bu sabah ayni soruyu anneme sormustum onlar kendilerini başka yere atarlar ezilmezler korkma demişti.tabi doktor bilir bunu ama sonuçta onlarda bi anne ve tecrübe var.

aynı şeyi ben anneme sorduğumda önce kahkaha attı sonra görmemişin dedi :) tabi ben hala endişeliyim bu konuda sizin gibi

Canım böyle seyler düşünmemeye çalış ama doktorlar da neticede beşer hata yaparlar ikili uçlu dortlu testler ayrintili ultrason ve normal muayeneler de her şey yolunda gitse bile hiçbir şeyin garantisi yok ayni şekilde testlerde ultrasonda sıkıntı olması da sağlıksız bebek doğacak anlamına gelmez...hepimizin evladı Allah'a emanet...

Bende bu sabah ayni soruyu anneme sormustum onlar kendilerini başka yere atarlar ezilmezler korkma demişti.tabi doktor bilir bunu ama sonuçta onlarda bi anne ve tecrübe var.
Annem de birsey olmaz diyo da ben belime elimi koyup yükseltiyorum karnimi öyle yatıyorum tabi elim pert :-/ sağa donmeden de uyku tutmuyor zaten de uyuyamiyorum o ayrı bir konu

Kizlar amniyon sivisi kac mm den sonra endiselenmeliyiz yada kac olmali
Ml sınırını bılmıyorum ama endıselenme allahın ıznıyle bıse olmaz azsa bıle ıdare eder senı o su 6. Aydam ıtıbaren gorumcemın suyu azdı paZartesı ayını bıtırıp dıguma gırecek yanı korkma normalede doner ne kadar azsada bır ay daha ıdare eder senı suyu bence

kızlar kasıklarımın altında sürekli sancımsı bişey var.eğilip kalkarken daha çok oluyo.biz kaçıncı haftadan sonra doğurursak bebek küveze girmeden sağlıklı şekilde yaşıyo acaba.en erken ne zaman yani 37 demi başlıyo bilen var mı yoksa bebeğe göre mi değişir.

Bebis baski yapiyordur canim cok fazla yorma kendini bi muddet dinlen ayakta fazla gezme.

Canım benim 32.hafta bitiyor, bugün kontrolde ölçümlerin biri 31+4 biri 32+5 çıktı , doktorum herşey normal dedi, sen de kendini üzme ultrasonlarin hep hata payı oluyor.

valla canım benim bebeğim baya aşşada drum 36. Haftayı tamamla sonra korkma dedi

Vala canım geçen bir arkadaşımın eltisi benimle günü aynı doğum yapmış kuvezdeydi hala. Bu bebegin gelişim durumuyla da alakalı olabilir. İnşallah zamanında gelir bebislerimiz.Açıkçası ben biraz korktum

Canim yabanci markalar gumruk vergisi vs yuzunden daha pahali oluyor. Ben burda bi tulum aldim bebege 3$ carters, 3 tl gibi dusun ya da cevirsen bile 8 tl yapiyo, turkiyede carters cok pahali mesela. Bence bu olabilir sebebi.

K
Canım ben de bazı seyler denedim ama genelde 10-11 civarı sabit çıkıyor ınsallah yükselir doğumda sıkıntı yasamayız hiçbirimiz...
zlar demir eksikligi icin kullaniyorsaniz dogal icerikli urunleri ilaca ek olarak kullanin tek basina degil. Benim de cok dusuktu 9 birimdi dusun. Haftada 50.000 iu alarak ancak 12 ye yukseltti dr . Hala devam ediyorum. D vitamini olmayinca kalsiyum emilmiyor ve bizim bol sute ihtiyacimiz olacak bebege uretmek icin, allah korusun dislerimizden kemiklerimizden olmayalim sonra. Cunku o kadar demiri almak icin bayaaa bi pekmez emek lazim dedi bna dr gunde, bi kavanoz kadar belki. Bebek icin de onemli. Sizin icin de. Opuyorum.

33 cnm insallah. Ama belki bi iki hafta kuvezde kalir bebege gore.

Kizlar esimi vana ugurladim bu gece tovbe yarabbim 3 Yil once sirnaktydi terörü bitirip geldilerdi.ssimdi yine gidioz doguya her yer karıştı. .dogacak bebegimizin hayrina saglicakla gidip gelse bari..
bu arada bi kac tabe daha gebelik cekimimden foto hazir hale geldi.

Eklentiler

• FB_IMG_1437688565772.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 183
  • FB_IMG_1437688561700.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 197
  • FB_IMG_1437889623053.webp
    82,8 KB · Görüntüleme: 180
  • IMG-20150723-WA0000.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 164
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…