2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar cati muaneso kacinci haftada oluyor.sat tarihime gore 33 bebegin gelisimine gore 35 haftamda muanem var yaparmi acaba yani tahmini doğum tarihini verirmi bana acaba?
Bana çatı muayenesini 38. haftada yapmıştı.benim tahmini doğum tarihimle hep uyumlu gitmişti 39+7'de doğum yaptım.şimdi ki gebeliğimde uyumlu gidiyor.

Canim insallah sagsaglim kavusursun esine Rabbim butun askerlerimizi korusun.resimlerde harika olmus cok begrndim.

Biz iyi deriz kötü olur,kötü deriz iyi olur.
Allah bilir risk herzaman var,bunları çok düşünmemek lazım,o zaman daha rahat olursun inan.Allah dermansız dert vermesin.

Annem de birsey olmaz diyo da ben belime elimi koyup yükseltiyorum karnimi öyle yatıyorum tabi elim pert :-/ sağa donmeden de uyku tutmuyor zaten de uyuyamiyorum o ayrı bir konu
Cnm sirt ustu yatmak pek saglikli değilmis kan dolasimi olmuuormus ve bebek baski yapiyormus.yan yatmak lazimmis özelliklede soluna.doktorun öyle diyor bana

Ayy kiyamam cok tatli cikmissiniz cnm cok guzel buara RABBIM NASIP EDERSE KUZULARIMIZ adas cinar deniz

Cnm insallahh saglicakla kavusursun esine

Benim bebek sekerim arada kaynamis yine kizlar yok mu fikir verecek birileri ya nasil olmus yada nasil yapabilirim???
Çok güzel olmuş bence, içine drajeyle harika olur, bir de hoşgeldin ... Deyip bebeğin ismini bastırıp tülüne zımbalayabilirsin, ben öyle yapmıştım, bir de Minicik nazar boncuğu takmıştım, çok cici olmuştu

Biz d hosgeldin cinar yazdirip kavanozun ustune yapistiralim dedik ama tüle de zimbalanabilir dedigin gibi.tesekkur ederim yorumun icin

Allah kavuştursun canım tez zamanda.Yine köklerini kurutup gelirler insallah sağ salim.Fotolar da harika olmuş bu arada

cubuk krakeraldım t: 41904303 .!.:
Biz d hosgeldin cinar yazdirip kavanozun ustune yapistiralim dedik ama tüle de zimbalanabilir dedigin gibi.tesekkur ederim yorumun icin
Kavanozların nerden aldın canım.Adet fiyatı ne kadar bir de? Çok şirin görünüyor.

Kızlar kafam iyice karıştı beni aydınlatır misiniz. Öğretmenim ben. Şimdi doğum sonrası iznine 37. Haftada mi başlıyoruz yoksa doğum olduktan sonra mi. Eğer 37. Haftadaysa ee bebek daha sonra doğduğunda boşa gitmiş oluyo günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…