- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
Bana çatı muayenesini 38. haftada yapmıştı.benim tahmini doğum tarihimle hep uyumlu gitmişti 39+7'de doğum yaptım.şimdi ki gebeliğimde uyumlu gidiyor.Kizlar cati muaneso kacinci haftada oluyor.sat tarihime gore 33 bebegin gelisimine gore 35 haftamda muanem var yaparmi acaba yani tahmini doğum tarihini verirmi bana acaba?
Canim insallah sagsaglim kavusursun esine Rabbim butun askerlerimizi korusun.resimlerde harika olmus cok begrndim.Kizlar esimi vana ugurladim bu gecetovbe yarabbim 3 Yil once sirnaktydi terörü bitirip geldilerdi.ssimdi yine gidioz doguya her yer karıştı. .dogacak bebegimizin hayrina saglicakla gidip gelse bari..
bu arada bi kac tabe daha gebelik cekimimden foto hazir hale geldi.
Aminn canimm allah hepsini ailelerine bagislasin korusun hepsiniCanim insallah sagsaglim kavusursun esine Rabbim butun askerlerimizi korusun.resimlerde harika olmus cok begrndim.
Biz iyi deriz kötü olur,kötü deriz iyi olur.Anneler birşeyi merak ediyorum.biz bütün testleri tahlilleri ayrintili ultrasonlari vs yaptirdik.Allahimiza şükür bi sorun cikmadi.bebeğimiz gerçekten sagliklimidir yani Allah korusun bi bedenen yada beynen bi problem olsaydi anlasilirmi.az zamanim kaldi DİE sanirim pinpirikleniyorum e doğal olarak biraz korkuda başladı ?
Kuru üzüm incir hurma yemeye de korkuyorum sekerim yükselecek diye hayırlı si bakalımInsallah yükselmiştir canım hayirlisi ile atlatsaydik doğumlarımızı...
Annelik boyle bisey iste daha simdiden basladi koruma ic gudusu endiseler kaygilar.EE bide ilk tecrubemiz olunca ister istemez herşeyden korkar oluyoruz.aynı şeyi ben anneme sorduğumda önce kahkaha attı sonra görmemişin dedi :) tabi ben hala endişeliyim bu konuda sizin gibi
Amin inş.doğru soyliyosun cnm yavrularimiz Allahimiza emanet..Biz iyi deriz kötü olur,kötü deriz iyi olur.
Allah bilir risk herzaman var,bunları çok düşünmemek lazım,o zaman daha rahat olursun inan.Allah dermansız dert vermesin.
Cnm sirt ustu yatmak pek saglikli değilmis kan dolasimi olmuuormus ve bebek baski yapiyormus.yan yatmak lazimmis özelliklede soluna.doktorun öyle diyor banaAnnem de birsey olmaz diyo da ben belime elimi koyup yükseltiyorum karnimi öyle yatıyorum tabi elim pert :-/ sağa donmeden de uyku tutmuyor zaten de uyuyamiyorum o ayrı bir konu
Ayy kiyamam cok tatli cikmissiniz cnm cok guzel buara RABBIM NASIP EDERSE KUZULARIMIZ adas cinar denizKizlar esimi vana ugurladim bu gecetovbe yarabbim 3 Yil once sirnaktydi terörü bitirip geldilerdi.ssimdi yine gidioz doguya her yer karıştı. .dogacak bebegimizin hayrina saglicakla gidip gelse bari..
Oo harika hepimiz boyle sorunsuz sikintisiz atlatiriz inş cnmBana çatı muayenesini 38. haftada yapmıştı.benim tahmini doğum tarihimle hep uyumlu gitmişti 39+7'de doğum yaptım.şimdi ki gebeliğimde uyumlu gidiyor.
Cnm insallahh saglicakla kavusursun esineKizlar esimi vana ugurladim bu gecetovbe yarabbim 3 Yil once sirnaktydi terörü bitirip geldilerdi.ssimdi yine gidioz doguya her yer karıştı. .dogacak bebegimizin hayrina saglicakla gidip gelse bari..
Çok,sevimli içine drajemi koyacaksınBenim bebek sekerim arada kaynamis yine kizlar yok mu fikir verecek birileri ya nasil olmus yada nasil yapabilirim???
Çok güzel olmuş bence, içine drajeyle harika olur, bir de hoşgeldin ... Deyip bebeğin ismini bastırıp tülüne zımbalayabilirsin, ben öyle yapmıştım, bir de Minicik nazar boncuğu takmıştım, çok cici olmuştuBenim bebek sekerim arada kaynamis yine kizlar yok mu fikir verecek birileri ya nasil olmus yada nasil yapabilirim???
Evet badem sekeri dusunduk.acip yesinler diye tülü sadece kapaga uygulamak mantikli geldi.yorum icin tesekkurlerÇok,sevimli içine drajemi koyacaksın
Biz d hosgeldin cinar yazdirip kavanozun ustune yapistiralim dedik ama tüle de zimbalanabilir dedigin gibi.tesekkur ederim yorumun icinÇok güzel olmuş bence, içine drajeyle harika olur, bir de hoşgeldin ... Deyip bebeğin ismini bastırıp tülüne zımbalayabilirsin, ben öyle yapmıştım, bir de Minicik nazar boncuğu takmıştım, çok cici olmuştu
Allah kavuştursun canım tez zamanda.Yine köklerini kurutup gelirler insallah sağ salim.Fotolar da harika olmuş bu aradaKizlar esimi vana ugurladim bu gecetovbe yarabbim 3 Yil once sirnaktydi terörü bitirip geldilerdi.ssimdi yine gidioz doguya her yer karıştı. .dogacak bebegimizin hayrina saglicakla gidip gelse bari..
Kavanozların nerden aldın canım.Adet fiyatı ne kadar bir de? Çok şirin görünüyor.cubuk krakeraldım t: 41904303 .!.:Biz d hosgeldin cinar yazdirip kavanozun ustune yapistiralim dedik ama tüle de zimbalanabilir dedigin gibi.tesekkur ederim yorumun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?