2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Harika görünüyorsunuz canım biz daha çektirmedik...evet ortalık o kadar karisik ki Rabbim polislerimizi, askerlerimizi,masum insanlarımızı vatan hainlerinden korusun ınsallah...

Canım ben de öğretmenim.normalde 37. Haftada 3 haftalık mecburi izne ayrılıyosum 40.haftaya kadar.Önceki kalan 5 hafta da doğum sonrasına aktariliyor.Amaa biz öğretmenler
için durum farklı o 5 haftamız tatile denk geldiği için aktarmiyorlar.Aktaranlari da duydum aslinda ama Şuan muallaktayız zamanı gelince aktarmaya çalisicaz yoksa da hayırlısı diyip geçeceğiz.

Öğretmen eylül anneleri başlığında konuşuldu bu konu orayı da bi oku istersen canım.

Cnm sirt ustu yatmak pek saglikli değilmis kan dolasimi olmuuormus ve bebek baski yapiyormus.yan yatmak lazimmis özelliklede soluna.doktorun öyle diyor bana
Sirt üstü yatamiyorum zaten :) hep sol ama uykuya dalamazsam sağa yatip elimi belime koyup uyuyorum. Gerçi saga da çok yatamiyorum cok hareketleniyor o zaman. Sol yanım çürüdü :))

Çok güzel olmuş fotolar canım maşallah o şifon elbiseyi nasıl hallettin anlatmıştın ama tekrar bulamadımbu arada gönlünü ferah tut bizde tayinciyiz Eylül'de bakalım neresi olacak şimdiden stres yapmayalım bebişler kısmetiyle gelir derler inşallah temennimiz o olsun

36 diye biliyorum canım ama bebeğin glişimine göre de değişir tabi ciğerleri görevini tam yapıyorsa kilosu 2500 uzeriyse 35 te de almayabilirler kuveze. Eltim 38 de doğurdu. Bebiş 2 gece kuvözde kaldı. Nefes alışı düzensizdi. Düzene girmesi beklendi. Ama canları sağolsun da bir iki,gün kuvozde kalsa da biişey olmaz.. Yani öyle uzun uzun 20-30 gün kuvozde kalma dönemlerini atlattık diye biliyorum. Rabbim sağlıkla bağışlasın onları bize.

resımlerın çok guzelmiş maşşallh eşin askermi canım bızde van a gıdıcez doğumdan sonra van a atandım ben eşimde polis inşallah bıter bu olaylar allah kavuştursun

Tez zamanda kavusun inşallah ve fotolar gerçekten cook güzel

Canim yabanci markalar gumruk vergisi vs yuzunden daha pahali oluyor. Ben burda bi tulum aldim bebege 3$ carters, 3 tl gibi dusun ya da cevirsen bile 8 tl yapiyo, turkiyede carters cok pahali mesela. Bence bu olabilir sebebi.
canım nivea da bubchen de alman malı ama. İkiside ithal urun değil mi sonuçta.

bulutumut canım 37. Haftada çalışamaz raporunu alıyorsun idareye veriyorsun bebek ister 40 da ister 41 de gelsin doğum sonrası sekiz hattan doğumdan itibaren başlıyor. 40 dan önce doğarsa erken doğum olduğu için dogum öncesi izinlerin doğum sonrasına ekleniyor ama malesef öğretmenler isteğe bağlı beş hafta yaza gelirse aktaramiyorlar

Çok güzel olmuş fotoğraflarınız... Benim eşim şuan Şırnak'ta içim daralıyor haber izleyince nasıl olucak bilmiyorum geçse şu 1 yıl

Sirt üstü yatamiyorum zaten :) hep sol ama uykuya dalamazsam sağa yatip elimi belime koyup uyuyorum. Gerçi saga da çok yatamiyorum cok hareketleniyor o zaman. Sol yanım çürüdü :))
Az kaldi cnm dayan bunlar tatli acilar.d senin SAT tarihin nedir

Az kaldi cnm dayan bunlar tatli acilar.d senin SAT tarihin nedir
Ay inşallah gecer bir an önce gerci uykusuzluk ve biraz catlak disinda sıkıntım yok şükür. Benim sat 12 kasim ama doktor 17 olarak ayarladi gec çatlamis yumurtam

Evet canım 37. Haftada doğum iznine başlıyormuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…