- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
Harika görünüyorsunuz canım biz daha çektirmedik...evet ortalık o kadar karisik ki Rabbim polislerimizi, askerlerimizi,masum insanlarımızı vatan hainlerinden korusun ınsallah...Kizlar esimi vana ugurladim bu gecetovbe yarabbim 3 Yil once sirnaktydi terörü bitirip geldilerdi.ssimdi yine gidioz doguya her yer karıştı. .dogacak bebegimizin hayrina saglicakla gidip gelse bari..
bu arada bi kac tabe daha gebelik cekimimden foto hazir hale geldi.
Sorma canım ilaç takviyesi dışında bir şey kullanmıyorum şekerli seyler yasak suyun artmasın diye yoksa pekmez falan çok severim....Ku
Kuru üzüm incir hurma yemeye de korkuyorum sekerim yükselecek diye hayırlı si bakalım
Canım ben de öğretmenim.normalde 37. Haftada 3 haftalık mecburi izne ayrılıyosum 40.haftaya kadar.Önceki kalan 5 hafta da doğum sonrasına aktariliyor.Amaa biz öğretmenlerKızlar kafam iyice karıştı beni aydınlatır misiniz. Öğretmenim ben. Şimdi doğum sonrası iznine 37. Haftada mi başlıyoruz yoksa doğum olduktan sonra mi. Eğer 37. Haftadaysa ee bebek daha sonra doğduğunda boşa gitmiş oluyo günler
Öğretmen eylül anneleri başlığında konuşuldu bu konu orayı da bi oku istersen canım.Kızlar kafam iyice karıştı beni aydınlatır misiniz. Öğretmenim ben. Şimdi doğum sonrası iznine 37. Haftada mi başlıyoruz yoksa doğum olduktan sonra mi. Eğer 37. Haftadaysa ee bebek daha sonra doğduğunda boşa gitmiş oluyo günler
Ankara ulus suluhan carsisindan aldim 40 kurus tanesi canim.bi boy buyukleri de 50 kurustuKavanozların nerden aldın canım.Adet fiyatı ne kadar bir de? Çok şirin görünüyor.
Benimki magnetti canım açılmayacağı için öyle yapmıştım, seninki açılacağı için yapıştırmak da mantıklıBiz d hosgeldin cinar yazdirip kavanozun ustune yapistiralim dedik ama tüle de zimbalanabilir dedigin gibi.tesekkur ederim yorumun icin
Canım pekmezi aç karnınamı yiyosun faydası oldumu napcaz biz yaa arkadaşıma sordum onun 14 müş demekki 11 bayaa düşük[/QUOTE
Benimki seninkinden de dusuk 10.8 benim kafana takma sekerin yuksek ciktiysa pekmez tuletme ama kuru uzumlu yaninada sut alabilirsin cnm ...
Sirt üstü yatamiyorum zaten :) hep sol ama uykuya dalamazsam sağa yatip elimi belime koyup uyuyorum. Gerçi saga da çok yatamiyorum cok hareketleniyor o zaman. Sol yanım çürüdü :))Cnm sirt ustu yatmak pek saglikli değilmis kan dolasimi olmuuormus ve bebek baski yapiyormus.yan yatmak lazimmis özelliklede soluna.doktorun öyle diyor bana
Çok güzel olmuş fotolar canım maşallah o şifon elbiseyi nasıl hallettin anlatmıştın ama tekrar bulamadımbu arada gönlünü ferah tut bizde tayinciyiz Eylül'de bakalım neresi olacak şimdiden stres yapmayalım bebişler kısmetiyle gelir derler inşallah temennimiz o olsunKizlar esimi vana ugurladim bu gecetovbe yarabbim 3 Yil once sirnaktydi terörü bitirip geldilerdi.ssimdi yine gidioz doguya her yer karıştı. .dogacak bebegimizin hayrina saglicakla gidip gelse bari..
36 diye biliyorum canım ama bebeğin glişimine göre de değişir tabi ciğerleri görevini tam yapıyorsa kilosu 2500 uzeriyse 35 te de almayabilirler kuveze. Eltim 38 de doğurdu. Bebiş 2 gece kuvözde kaldı. Nefes alışı düzensizdi. Düzene girmesi beklendi. Ama canları sağolsun da bir iki,gün kuvozde kalsa da biişey olmaz.. Yani öyle uzun uzun 20-30 gün kuvozde kalma dönemlerini atlattık diye biliyorum. Rabbim sağlıkla bağışlasın onları bize.kızlar kasıklarımın altında sürekli sancımsı bişey var.eğilip kalkarken daha çok oluyo.biz kaçıncı haftadan sonra doğurursak bebek küveze girmeden sağlıklı şekilde yaşıyo acaba.en erken ne zaman yani 37 demi başlıyo bilen var mı yoksa bebeğe göre mi değişir.
Ay sevindim aynı şehirden biri olunca hangi hastaneye gidiyorsun senAa canimm ben de antepliyim.
resımlerın çok guzelmiş maşşallh eşin askermi canım bızde van a gıdıcez doğumdan sonra van a atandım ben eşimde polis inşallah bıter bu olaylar allah kavuştursunKizlar esimi vana ugurladim bu gecetovbe yarabbim 3 Yil once sirnaktydi terörü bitirip geldilerdi.ssimdi yine gidioz doguya her yer karıştı. .dogacak bebegimizin hayrina saglicakla gidip gelse bari..
Tez zamanda kavusun inşallah ve fotolar gerçekten cook güzelKizlar esimi vana ugurladim bu gecetovbe yarabbim 3 Yil once sirnaktydi terörü bitirip geldilerdi.ssimdi yine gidioz doguya her yer karıştı. .dogacak bebegimizin hayrina saglicakla gidip gelse bari..
canım nivea da bubchen de alman malı ama. İkiside ithal urun değil mi sonuçta.Canim yabanci markalar gumruk vergisi vs yuzunden daha pahali oluyor. Ben burda bi tulum aldim bebege 3$ carters, 3 tl gibi dusun ya da cevirsen bile 8 tl yapiyo, turkiyede carters cok pahali mesela. Bence bu olabilir sebebi.
Çok güzel olmuş fotoğraflarınız... Benim eşim şuan Şırnak'ta içim daralıyor haber izleyince nasıl olucak bilmiyorum geçse şu 1 yılKizlar esimi vana ugurladim bu gecetovbe yarabbim 3 Yil once sirnaktydi terörü bitirip geldilerdi.ssimdi yine gidioz doguya her yer karıştı. .dogacak bebegimizin hayrina saglicakla gidip gelse bari..
Az kaldi cnm dayan bunlar tatli acilar.d senin SAT tarihin nedirSirt üstü yatamiyorum zaten :) hep sol ama uykuya dalamazsam sağa yatip elimi belime koyup uyuyorum. Gerçi saga da çok yatamiyorum cok hareketleniyor o zaman. Sol yanım çürüdü :))
Ay inşallah gecer bir an önce gerci uykusuzluk ve biraz catlak disinda sıkıntım yok şükür. Benim sat 12 kasim ama doktor 17 olarak ayarladi gec çatlamis yumurtamAz kaldi cnm dayan bunlar tatli acilar.d senin SAT tarihin nedir
Evet canım 37. Haftada doğum iznine başlıyormuşuzKızlar kafam iyice karıştı beni aydınlatır misiniz. Öğretmenim ben. Şimdi doğum sonrası iznine 37. Haftada mi başlıyoruz yoksa doğum olduktan sonra mi. Eğer 37. Haftadaysa ee bebek daha sonra doğduğunda boşa gitmiş oluyo günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?