2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Çok teşekkürler sonunda anladım :))

Simdi ben 32de calisamaz raporu aldim iznimi baslattim 40 haftalik olana kadar yani 8 hafta.ikinci 8 hafta icin ayni raporu dogumdan sonra isyerime vericem.peki simdi bebis 40 da deil 41 de dogarsa o aradaki bir hafta nolcak?

Simdi ben 32de calisamaz raporu aldim iznimi baslattim 40 haftalik olana kadar yani 8 hafta.ikinci 8 hafta icin ayni raporu dogumdan sonra isyerime vericem.peki simdi bebis 40 da deil 41 de dogarsa o aradaki bir hafta nolcak?
Ben kamudayım 32. Haftada çalışamaz raporu aldım o rapor tarihinden itibaren 16 haftam var bebeğin nezaman doğduğu etkilemiyor isterse şimdi isterse 42. Haftada doğsun hepi topu 16 hafta. Bu süre biter bitmez başlıyoruz işe bana söylenen buydu canım belki yardımı olur

doğum sonrası sekiz hafta annelik izni olarak geçiyor anne olmadan kullanmaya başlayamazsın mantığı dediğin gibi doğum belgeleriyle başlatılıyor o ikinci sekiz hafta

resımlerın çok guzelmiş maşşallh eşin askermi canım bızde van a gıdıcez doğumdan sonra van a atandım ben eşimde polis inşallah bıter bu olaylar allah kavuştursun
ewet canım esım asker.bende dogumdan sonra gidicem..gönderdim onu 3 hafta sonra ınsallah gelıcek ızın alabılırse doguma..ekim bası bende gidiyorum vana..siz nereye biz merkeze gidiyoruz

3 metre şifon tul alıp içime boxer üstüme büstiyer giydim.bir tur doladık sıfonu sonra arkasını havaya savurdu bı arkadas footografcıda cekti..elbise gibi olması içinde bustıyerın altına sıkıştırdım..insallah hepimiz için güzel kaderler yazılır

Ay inşallah gecer bir an önce gerci uykusuzluk ve biraz catlak disinda sıkıntım yok şükür. Benim sat 12 kasim ama doktor 17 olarak ayarladi gec çatlamis yumurtam
Canım benim sat 7 Aralık beklenen doğum tarihim 13 Eylül. Senin nasıl 21 Eylül oluyor anlamadım

Yok canım öyle değil, sen şimdi doğuma kadar 8 hafta izinlisin, kalan 8 hafta doğumdan sonra başlayacak, doğum gecikirse o süreler doğum izninden düşmüyor kanunda açıkça yazıyor ben de kamudayım oğlum 10 gün geç doğdu ve iznimden düşmedi, ben 5 haftayı da aktarmıştım, 13 hafta doğum günü itibariyle başladı

ewet canım esım asker.bende dogumdan sonra gidicem..gönderdim onu 3 hafta sonra ınsallah gelıcek ızın alabılırse doguma..ekim bası bende gidiyorum vana..siz nereye biz merkeze gidiyoruz
bızde ınsallh merkeze gıdıcez canım doğum yaklaştıgı için izne çıkarıyorlar dırek o yuzden tam ögrenemedım ama kurumum merkeze çok yakın oyuzden merkeze taşınıcaz bızde allh yardımcımız olsun ınsallah olaylar bıterde eşin izin alabılır askerlerın ızınlerıde kalkmış bugun emnıyettede bır haftadır ızınler iptal kurumuma evrakları teslım etmem gerek 35. haftadayım ıstanbuldan ankaraya gıtmek zorundayım ınsallah yolda dogum fılan başlamaz

doğum sonrası sekiz hafta annelik izni olarak geçiyor anne olmadan kullanmaya başlayamazsın mantığı dediğin gibi doğum belgeleriyle başlatılıyor o ikinci sekiz hafta
Mantikli senin aciklaman da bebek 41 de dogarsa o aradaki 1 hafta icin ayrica mi rapor alcam.ya da toplamda 16 deil 17 hafta kullanmis olurum izni senin dedigin gibi olursa.cok karisik ya simdi 15 eylulde 8 haftalik raporum bitecek.bebek dogmamis olsa bile o gun geri kalan 8 haftayi baslatmam gerekmiyo mu

beyaz elbise almıstım hatırlarsanız soranlar olmustu onunla resim..daha işlenmedi fotografcım tarafından ama ham halınden koyayım :)

Eklentiler

• IMG_1651.webp
    27 KB · Görüntüleme: 208
  • IMG_1666.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 200
  • IMG_1669.webp
    12 KB · Görüntüleme: 192
  • IMG_1681.webp
    20 KB · Görüntüleme: 223
Raporda 16 hafta mi yaziyo benimki su an 8 haftalik

sen hangi kurumdasın..ben belgelerimi gönderdim..doktordan seyehat edemez die yazı aldım..üst yazıyla doguma az kaldıgı ıcın gerekcelerımı sundum verdim.benım kurumumda merkezde.van gümrügüne gidicem ama dogum ıznınden sonra baslıcam nasıpse

Bebek 40da dogmazda 41 de dogarsa o aradaki bir hafta icin kimse bisey istemiyo izninden de dusmuyo yani o halde. Fazladan bir hafta kazanmak gibi bisey bu ama bebelerimiz gec kalmasin haftasinda dogsun stres olmayalim tabi

Canım benim sat 7 Aralık beklenen doğum tarihim 13 Eylül. Senin nasıl 21 Eylül oluyor anlamadım
Yanlış hatirlamisim beynim ufaktan haslaninca tabi 15 aralik dedi doktor aslında 12 aralıkti klomen kullandim igne vermedi doktor iki yumurtanin biri kist oldu biri gec catladi işte

canım nerdew yazıyor o ya banada soylesene okumak ısterım bende onu..yanı bız sımdı dogum ıznıne ayrıldıktan sonra dogum ne zaman gerceklesirse ondan sonra 13 hafta mı ızınlı olucaz????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…