2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
türkiye elektrık iletim aş deyım söyledım seyahat edemez raporumda var eşim gidicektı ızınler iptal oldu dun söyledı müdüre ızın vermedıler hala kuruma söyledım burda olmanız gerekıyor dıyor telefondakı adam yoksa hakkınız yanar dedı hızlı trenle gıdıcem mecbur hiç bu haftalarda seyahat eden varmı acaba

cok ılgınc yaaa nasıl gel diyorlar..birine vekalet ver postayla gonder teslim etsin o...

Bebek 40da dogmazda 41 de dogarsa o aradaki bir hafta icin kimse bisey istemiyo izninden de dusmuyo yani o halde. Fazladan bir hafta kazanmak gibi bisey bu ama bebelerimiz gec kalmasin haftasinda dogsun stres olmayalim tabi
Aynen canım, ama bebek ne zaman doğar bilinmiyor o yüzden öylece bekliyoruz :) benim oğlan geç geldi sağolsun :) eğer erken gelirse de o son 3 haftamız yanmıyor, mesela 38de doğdu diyelim ve sen 37 ye kadar çalıştın diyelim, doğum iznin bu sefer 2+13 hafta oluyor bunu da unutmayın.

Bu defa aydinlandim hakikaten. Cok tesekkur ederim

Canım ben de öğretmenim; ama özel sektörde de olsak 37. Hafta hepimiz için zorunlu izin haftamız canım doğum 41. Hafta da olsa izin 37 de başlıyor

Kizlar aranizda sezeryan olacak olanlar ve gecmisde sezeryan olanlar sizce epidural anestezi mi genel anestezi mi spinal mi hangisini tercih etmeliyizz?????doktorlarinizla konusdunuzmu bu konuyu???benim kalbimde aritmi oldugu icin doktor genel dedi ama geneldende korkuyorum hangisini secmeliyiz acaba??secim bize kalirsa...

Canım ben dün 4,5 saat yolculuk yaptım; sen de trende ayaklarının altına geniş bi Çanta koy ayaklarını olduğu gibi üzerine bindir canım şişmesinler her molada da bi yürüyüş yaparsın canım

Ben genel anestezi istedim canım ilk doğumumda bunda da Dr müsade ederse öyle isticem canım; yoksa tansiyonum çıkar Dr kesip biçerken çok heyecanlanırım

çok teşekkur ederım canım ya akşam serınlıgınde gıdıcem zaten trende ayagada kalkabılırım sarsıntılı olmazsa şunuda atlatsam rahatlıcam inşallh

Ben genel anestezi istedim canım ilk doğumumda bunda da Dr müsade ederse öyle isticem canım; yoksa tansiyonum çıkar Dr kesip biçerken çok heyecanlanırım
Peki zor oluyo mu canim icimde korkuyorum .uyanmasi zor oluyomu anesteziyi verirken nasil bi hiss korkuyorumm RABBIM KORUSUN bide kalbimde aritmim varhemen anesteziden uyaninca kusma bulanti fln oluyomu?

Bir arkadaş daha yazmış şimdi ona bakıyodum Ozaman kuruma yazılı belge sunucam kafalarına göre iş yapmasınlar sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…