- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Ok canım bulup link atayım memurlar kanunundancanım nerdew yazıyor o ya banada soylesene okumak ısterım bende onu..yanı bız sımdı dogum ıznıne ayrıldıktan sonra dogum ne zaman gerceklesirse ondan sonra 13 hafta mı ızınlı olucaz????
türkiye elektrık iletim aş deyım söyledım seyahat edemez raporumda var eşim gidicektı ızınler iptal oldu dun söyledı müdüre ızın vermedıler hala kuruma söyledım burda olmanız gerekıyor dıyor telefondakı adam yoksa hakkınız yanar dedı hızlı trenle gıdıcem mecbur hiç bu haftalarda seyahat eden varmı acabasen hangi kurumdasın..ben belgelerimi gönderdim..doktordan seyehat edemez die yazı aldım..üst yazıyla doguma az kaldıgı ıcın gerekcelerımı sundum verdim.benım kurumumda merkezde.van gümrügüne gidicem ama dogum ıznınden sonra baslıcam nasıpse
Super olmus!beyaz elbise almıstım hatırlarsanız soranlar olmustu onunla resim..daha işlenmedi fotografcım tarafından ama ham halınden koyayım :)
hemde nasılKızlar eşi asker polis olanlara Allah kolaylık versin diyorum, şu zor zamanlarda aklınız hep eşlerinizde kalıyordur
cok ılgınc yaaa nasıl gel diyorlar..birine vekalet ver postayla gonder teslim etsin o...türkiye elektrık iletim aş deyım söyledım seyahat edemez raporumda var eşim gidicektı ızınler iptal oldu dun söyledı müdüre ızın vermedıler hala kuruma söyledım burda olmanız gerekıyor dıyor telefondakı adam yoksa hakkınız yanar dedı hızlı trenle gıdıcem mecbur hiç bu haftalarda seyahat eden varmı acaba
maşşallah çok guzel ya resımlerbeyaz elbise almıstım hatırlarsanız soranlar olmustu onunla resim..daha işlenmedi fotografcım tarafından ama ham halınden koyayım :)
Aynen canım, ama bebek ne zaman doğar bilinmiyor o yüzden öylece bekliyoruz :) benim oğlan geç geldi sağolsun :) eğer erken gelirse de o son 3 haftamız yanmıyor, mesela 38de doğdu diyelim ve sen 37 ye kadar çalıştın diyelim, doğum iznin bu sefer 2+13 hafta oluyor bunu da unutmayın.Bebek 40da dogmazda 41 de dogarsa o aradaki bir hafta icin kimse bisey istemiyo izninden de dusmuyo yani o halde. Fazladan bir hafta kazanmak gibi bisey bu ama bebelerimiz gec kalmasin haftasinda dogsun stres olmayalim tabi
insan kaynklarndakı adam çok gıcıktı sanırım anlayışsız ne olcakcok ılgınc yaaa nasıl gel diyorlar..birine vekalet ver postayla gonder teslim etsin o...
Bu defa aydinlandim hakikaten. Cok tesekkur ederimAynen canım, ama bebek ne zaman doğar bilinmiyor o yüzden öylece bekliyoruz :) benim oğlan geç geldi sağolsun :) eğer erken gelirse de o son 3 haftamız yanmıyor, mesela 38de doğdu diyelim ve sen 37 ye kadar çalıştın diyelim, doğum iznin bu sefer 2+13 hafta oluyor bunu da unutmayın.
Canım ben de öğretmenim; ama özel sektörde de olsak 37. Hafta hepimiz için zorunlu izin haftamız canım doğum 41. Hafta da olsa izin 37 de başlıyorKızlar kafam iyice karıştı beni aydınlatır misiniz. Öğretmenim ben. Şimdi doğum sonrası iznine 37. Haftada mi başlıyoruz yoksa doğum olduktan sonra mi. Eğer 37. Haftadaysa ee bebek daha sonra doğduğunda boşa gitmiş oluyo günler
Rica ederim ne demek canım, kanundan bulayım göndereceğim ama bizzat yaşadığım için emin olabilirsiniz:)Bu defa aydinlandim hakikaten. Cok tesekkur ederim
Canım ben dün 4,5 saat yolculuk yaptım; sen de trende ayaklarının altına geniş bi Çanta koy ayaklarını olduğu gibi üzerine bindir canım şişmesinler her molada da bi yürüyüş yaparsın canımtürkiye elektrık iletim aş deyım söyledım seyahat edemez raporumda var eşim gidicektı ızınler iptal oldu dun söyledı müdüre ızın vermedıler hala kuruma söyledım burda olmanız gerekıyor dıyor telefondakı adam yoksa hakkınız yanar dedı hızlı trenle gıdıcem mecbur hiç bu haftalarda seyahat eden varmı acaba
Ben genel anestezi istedim canım ilk doğumumda bunda da Dr müsade ederse öyle isticem canım; yoksa tansiyonum çıkar Dr kesip biçerken çok heyecanlanırımKizlar aranizda sezeryan olacak olanlar ve gecmisde sezeryan olanlar sizce epidural anestezi mi genel anestezi mi spinal mi hangisini tercih etmeliyizz?????doktorlarinizla konusdunuzmu bu konuyu???benim kalbimde aritmi oldugu icin doktor genel dedi ama geneldende korkuyorum hangisini secmeliyiz acaba??secim bize kalirsa...
çok teşekkur ederım canım ya akşam serınlıgınde gıdıcem zaten trende ayagada kalkabılırım sarsıntılı olmazsa şunuda atlatsam rahatlıcam inşallhCanım ben dün 4,5 saat yolculuk yaptım; sen de trende ayaklarının altına geniş bi Çanta koy ayaklarını olduğu gibi üzerine bindir canım şişmesinler her molada da bi yürüyüş yaparsın canım
Hadi sağlıkla ulaşırsın inş canım iyi yolculuklar :)çok teşekkur ederım canım ya akşam serınlıgınde gıdıcem zaten trende ayagada kalkabılırım sarsıntılı olmazsa şunuda atlatsam rahatlıcam inşallh
teşekkur ederımmHadi sağlıkla ulaşırsın inş canım iyi yolculuklar :)
Peki zor oluyo mu canim icimde korkuyorum .uyanmasi zor oluyomu anesteziyi verirken nasil bi hiss korkuyorumm RABBIM KORUSUN bide kalbimde aritmim varBen genel anestezi istedim canım ilk doğumumda bunda da Dr müsade ederse öyle isticem canım; yoksa tansiyonum çıkar Dr kesip biçerken çok heyecanlanırım
Bir arkadaş daha yazmış şimdi ona bakıyodum Ozaman kuruma yazılı belge sunucam kafalarına göre iş yapmasınlar sağol canımYok canım öyle değil, sen şimdi doğuma kadar 8 hafta izinlisin, kalan 8 hafta doğumdan sonra başlayacak, doğum gecikirse o süreler doğum izninden düşmüyor kanunda açıkça yazıyor ben de kamudayım oğlum 10 gün geç doğdu ve iznimden düşmedi, ben 5 haftayı da aktarmıştım, 13 hafta doğum günü itibariyle başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?