2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
tamda o sebepten ağlama krizine girdim sinirlerim bozuldu bütün gün kolumu kaldıramadım yerimden kalkamıyorum sinir harbi yaşadım resmen.. şimdi biraz iyiyim
Kiyamam ya canim inan bende yatakdan kalkmadim halsizlikden iyi ki internet var biraz sizlerle sohbet biraz skype da ailemle ole kafa dagitmaya calisiyorum dun 3defa dusa girdim bugun dusa bile gircek halim yokdu sicakdan uykudan once kendimi atarim dusa artik bayilcak gibiyim

Canım kasık ağrısı ayni şekilde bende de oluyor pozisyon değiştirip dinlenince geçiyorsa sıkıntı yok bence...benim de sarı akıntım oluyor bu hafta idrar tahlili yaptırayım diyorum...
Canim sen bugun eminonune gidecekdin bisey bulabildinmi????buldunmu benim soledigim magazayi

Eklentiler

• image.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 136
Canim sen bugun eminonune gidecekdin bisey bulabildinmi????buldunmu benim soledigim magazayi
Evet canım gittim aldım kapı süsünü şimdi atarım resim Havuzlu han çok sakindi kimseler yoktu ama diğer yerler her zaman ki gibi kalabalıktı...ay bir de asansöre binerken elektrik gitti Allah'tan kapıyı kapatmamistik yoksa ne yapardık bilmiyorum...

Evet canım yukarıdaki mağazaya da çıktık orda da güzel seyler vardı ama o kadar yorulmuştum ki girişin alt katında bir mağazadan yaptırdık zaten modeli önceden orda beğenmiştim yine aynısı oldu..,

Bnm de cumtesi kontrolüm, zaten dr um rutin kan ve idrar ister sanıyorum ii haberlerle gelmek üzere :)
Benim bugün ki idrar tahlilim digerlerindenden daha kötü çıktı yine tek Kullanımlık toz verdi yine gecmezse idrar kültürü yapılacak dedi bolbol su içmek lazim

Benim bugün ki idrar tahlilim digerlerindenden daha kötü çıktı yine tek Kullanımlık toz verdi yine gecmezse idrar kültürü yapılacak dedi bolbol su içmek lazim
Bende 2 hafta önce antibiyotik kullandım yine geçmedi bugün monurol yazdı fitil verdi yine de kültür istedi. Her idrar tahlilim bir öncekinden kötü çıkıyor birde idrar da kan çıkıyor

egebee meraba,tansiyonum normal buna ragmen ayak bileklerinde,ellerde,parmaklarda sislik,odem toplamasi,eklemlerde agri olmasi preeklampsi oldugunun göstergesi olabilir mi?idrarda protein negatif cikti,ama icim rahat degil. Bugun parmaklarimla ayak bileklerimi bastirdim,ici odem toplamis,fas fas cukurlasip sisti

nil-07- tesekkur ediyorum nil,anadolu hastanesi 2 taneymis antalyada esim soyledi. Artik doktor değiştirmek de sıkıntı olacagindan memorialde karar kıldik.

Arkadaslar annemin yanina Alanya ya gittim.15 günde 3 kilo aldim ama vucudum inanilmaz sisti hele ayaklarim muthis odem topladi. Evime Usak a gelince 8-9 gundur sabahlari ac karnina 4-5 dal maydanoz ve nane ve yarim litre suyu birlikte tuketiyorum.1.5 kilo verdim tabi odemde yüzde seksen gitti.Tabi 2 litre su saprt bir fincan da yesil cay.Sikayeti ödem olanlara tavsiye ederim.

Ohhh missss kuzucugun gardrobu tertemiz hazir iyi gunlerde giysin insallahh.ay ben daha 1corap bile yikamadimmm insallah ya Rabbim yavrularimiz kucaklarimizi doldursunlar sapasaglam aminnnnnnnnnnn

Oyyy maşallah ne ciciler Güle güle giysin prenses... En çok o mini mini çoraplar içim gidiyoooo:))

Belma Yenibosna nisa hastanesinde de yenidoğan yoğun bakım ünitesi var orayı da araştır istersen seçenek olsun

ohh mis misss ellerine sağlık ne güzel kokmuştur şimdi ev :)
ben 3 hafta oldu yıkayalı hayla kokuyor bi minik çoraplar kaldı onlarıda hiç gözüm kesmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…