Kiyamam ya canim inan bende yatakdan kalkmadim halsizlikden iyi ki internet var biraz sizlerle sohbet biraz skype da ailemle ole kafa dagitmaya calisiyorum dun 3defa dusa girdim bugun dusa bile gircek halim yokdu sicakdan uykudan once kendimi atarim dusa artik bayilcak gibiyimtamda o sebepten ağlama krizine girdimsinirlerim bozuldu bütün gün kolumu kaldıramadım yerimden kalkamıyorum sinir harbi yaşadım resmen.. şimdi biraz iyiyim
Canim sen bugun eminonune gidecekdin bisey bulabildinmi????buldunmu benim soledigim magazayiCanım kasık ağrısı ayni şekilde bende de oluyor pozisyon değiştirip dinlenince geçiyorsa sıkıntı yok bence...benim de sarı akıntım oluyor bu hafta idrar tahlili yaptırayım diyorum...
1 ay daha dayanacağız canım sıcaklara...ben de alışkınım aslında Mersin çocuğuyum ama bu hamilelik beni benden Aldı . buarada hangi Takım'ı almıştın canım
de hep oluyor canım ama uzun suredir idrar tahlili yaptirmadigim ıcın acaba bir şey mi var diyorum...sarı akıntı bende hep vardı halada var
Evet canım gittim aldım kapı süsünü şimdi atarım resim Havuzlu han çok sakindi kimseler yoktu ama diğer yerler her zaman ki gibi kalabalıktı...ay bir de asansöre binerken elektrik gitti Allah'tan kapıyı kapatmamistik yoksa ne yapardık bilmiyorum...Canim sen bugun eminonune gidecekdin bisey bulabildinmi????buldunmu benim soledigim magazayi
Anladım canım neyse ki az vakit kalmış temkinli davranmak lazim iyice vaktini dinlenerek geçir...saol cnm elimden geldiğince iş yapmıyordum zaten dinleniyordum.. suyum için öiktar söylemedi sadece çok fazla dedi cnm..
Evet canım yukarıdaki mağazaya da çıktık orda da güzel seyler vardı ama o kadar yorulmuştum ki girişin alt katında bir mağazadan yaptırdık zaten modeli önceden orda beğenmiştim yine aynısı oldu..,Canim sen bugun eminonune gidecekdin bisey bulabildinmi????buldunmu benim soledigim magazayi
Benim bugün ki idrar tahlilim digerlerindenden daha kötü çıktı yine tek Kullanımlık toz verdi yine gecmezse idrar kültürü yapılacak dedi bolbol su içmek lazimBnm de cumtesi kontrolüm, zaten dr um rutin kan ve idrar ister sanıyorumii haberlerle gelmek üzere :)
Bende 2 hafta önce antibiyotik kullandım yine geçmedi bugün monurol yazdı fitil verdi yine de kültür istedi. Her idrar tahlilim bir öncekinden kötü çıkıyor birde idrar da kan çıkıyorBenim bugün ki idrar tahlilim digerlerindenden daha kötü çıktı yine tek Kullanımlık toz verdi yine gecmezse idrar kültürü yapılacak dedi bolbol su içmek lazim
Onemli olan istedigini bulman cnm iyi gunlerde kullannEvet canım yukarıdaki mağazaya da çıktık orda da güzel seyler vardı ama o kadar yorulmuştum ki girişin alt katında bir mağazadan yaptırdık zaten modeli önceden orda beğenmiştim yine aynısı oldu..,
Ohhh missss kuzucugun gardrobu tertemiz hazir iyi gunlerde giysin insallahh.ay ben daha 1corap bile yikamadimmm insallah ya Rabbim yavrularimiz kucaklarimizi doldursunlar sapasaglam aminnnnnnnnnnnKızlar an itibariyle Kızımın kıyafetlerini yıkayıp, ütüledim ve dolabına yerleştirdimmm. ÖRGÜLERIMIZIN BIR KISMI. Eki Görüntüle 1592231 Eki Görüntüle 1592232
ELBİSELERİMİZZZ
Eki Görüntüle 1592233 Eki Görüntüle 1592234
HASTANE ÇIKIŞLARIMIZ ve BADİLERİMİZ
Eki Görüntüle 1592235
Eki Görüntüle 1592238
Eki Görüntüle 1592240
MINI MINI ÇORAPLARIMIZZZ
Eki Görüntüle 1592241
Allah'ım iyi Günler'de giymeyi nasip eder inş.
Oyyy maşallah ne ciciler Güle güle giysin prenses... En çok o mini mini çoraplar içim gidiyoooo:))Kızlar an itibariyle Kızımın kıyafetlerini yıkayıp, ütüledim ve dolabına yerleştirdimmm. ÖRGÜLERIMIZIN BIR KISMI. Eki Görüntüle 1592231 Eki Görüntüle 1592232
ELBİSELERİMİZZZ
Eki Görüntüle 1592235
Eki Görüntüle 1592238
Eki Görüntüle 1592240
MINI MINI ÇORAPLARIMIZZZ
Eki Görüntüle 1592241
medipol megaya tem yolunun üstünde gittik 1900 sezeryan dedi küvez için zaten ek ücret yok. benim için önemli olan küvez sayısıydı 22 tane varmış bakalım. medical park 3200 dedi. kolan , medicana ve medilife tercihim değil zaten .
ay çok güzel ya bende bugün baktım bu siteden tesadüfen buna bayılmıştım ay başında burda bulamazsam bende bu takımı alabilirim tek kelime ile süper1 ay daha dayanacağız canım sıcaklara...
Canım Pudra rengini aldım Hem şık duruyor hem de çok rahat bedende tam oldu
http://www.lohusasepeti.com/urun/bone-3810-lohusa-pijama-takimi/577
ohh mis misss ellerine sağlık ne güzel kokmuştur şimdi ev :)Kızlar an itibariyle Kızımın kıyafetlerini yıkayıp, ütüledim ve dolabına yerleştirdimmm. ÖRGÜLERIMIZIN BIR KISMI. Eki Görüntüle 1592231 Eki Görüntüle 1592232
ELBİSELERİMİZZZ
Eki Görüntüle 1592235
Eki Görüntüle 1592238
Eki Görüntüle 1592240
MINI MINI ÇORAPLARIMIZZZ
Eki Görüntüle 1592241
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?