2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Aminnnnnn insallah.Cnm ben sezeryan dusundugum icin sicaklardan korkuyorum ameliyat sonucda bir tarafdanda sicak olurrsa ayy hic dusunmek bile istemiyorum
Klimalarin cani sagolsun :) mecburen calistiricam canim ben adananin ilcesindeyim coook sicak buralar.

Canim sen nasilsin nasil gidiyor?

Günaydın kızlarcım :)
Nasılsınız? Cumtesi randevumuz var, oğluşumu özledim, görmek için sabırsızlanıyoruum
Buarada sanırım bnmkinin de başı aşağıya indi, mide ve kaburgalarımda bi rahatlama hafifleme hissi var, bunun yanında özellikle sağ kasığımda müthiş bi baskı hissediyorum, yatakta sağa sola dönerken bildiğin acıyor.. İnş kötü bişi değildir, bebişimin başı baskı yapıyordur

tatlım kasılmalar kasıkta oluyor bebek kendini bi tarafa topluyor rahime aşırı baskı uyguluyor sancı gibi şiddetli değil ara ara olan toplanma ağrıları kasılma dediğim..

arada bende bişiler yaşıyorum ama emin olamıyorum da ondan sordum :) aşağıya anlık baskılar ve bıçak saplanması gibi oluyor ama dilimi ısırayım 3-4 gündür yok

günaydın canımmmmmmmm bende nasipse oğluşumu perşembe görücem bende sabırsızlanıyorum çok özledim :) benimkide heralde sürekli kafası aşağıda olmasıylamı alakalı bilemiyorum hiç mide veya kaburga ağrısı yaşamadım . kasıklarımda geziyor bu ara gıdıklıyor ya minik sıpa :)

Bende 2 hafta önce antibiyotik kullandım yine geçmedi bugün monurol yazdı fitil verdi yine de kültür istedi. Her idrar tahlilim bir öncekinden kötü çıkıyor birde idrar da kan çıkıyor
Bende manuel kullandım dün ile birlikte üç defa kullanmış oldum her gittiğimde çıkıyor bu sefer daha kotuymus çok su içmiyorum bide bundan sonra elimden dusmicek idrar kültürü nasıl yapılıyor ona gore mi antibiyotik veriyor dr.

Günaydınlar.. Kızlar bebişleri aşada olanlar korkmasın benim haftalardır aşağıda gerçi 2 haftadır yatak istirati verdi sadece wc ye ve yemek yemeğe kalkıyorum onun harici hep yatıyorum. Allah'ın izni ile şu 36 haftayı tamamlarsam çok sevincem. Sizlerde dikkatli olun öpücükler..

Oyhh çok tatlılar yaa senin minik sıpana da maşallah canımm bi sağ salim kavuşsak da sevsek onları.. Vakit yaklaştıkça sabırsızlanıyorum.. Çok şükür doğumla ilgili hiçbi korkum yok, yavruma kavuşmayı bekliyorum

dün bende aldım sedaa..şükür o iştende kurtuldum..devletten aldım..aşağı yukarı 1800 dedi bir dakika sürmedi bakması : )))perşembe kendi doktoruma gidicem...dakikalarca bakıcam kuzuma

Canim protein negatif ciktigi surece sorun yok. Doktorum protein olursa preeklampsi demisti ve bnde cikti.o yuzden panik yapma. Odem gebeligin son doneminde olan bir sey zaten.

çok şükür canım bende o kadar heyecanlıyım ki o kadar merak ediyorum ki hep hayalimde doğum yaptığım sahne ve onu göğsüme yatırışım var inşallah sağlıkla huzurla normal doğum nasip olur o mucizevi anı yaşarız. hypnobirthing kitabını okuyorum da biraz fazla gaza getiriyo

slm crycım.baskı hissi bende de var..özellikle yattığımda sağa sola dönerken oluyor...bu arada rapor işini naptın sen

C
Canım sanada günaydın bende yatamiyorum inan dün dr gittim benim sıpam çapraz duruyormuş başı sağ kasigimda ayakları sol ust tarafımda dr ağrı yapar dedi ama döner dedi inan isgence çekiyorum uyumakta çok agirlastik artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…