- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
Amiiiinnnn...Yaniyorummmmmmmmmm resmen ay insallahhh yagmurlar gelirde serinleriz diye hayal ediyorum.insallah dogum zamanimizda hava serin olur en onemlisi o cnm ozmn zor olur iste bole sicak olursa
Klimalarin cani sagolsun :) mecburen calistiricam canim ben adananin ilcesindeyim coook sicak buralar.Aminnnnnn insallah.Cnm ben sezeryan dusundugum icin sicaklardan korkuyorum ameliyat sonucda bir tarafdanda sicak olurrsa ayy hic dusunmek bile istemiyorum
Canim sen nasilsin nasil gidiyor?Canım sipariş kısmında notlar kısmına beden ölçülerini yazıyorsun onlar seni arayıp uygun olanı teyit edip gönderiyorlar ben s beden istedim ama acaba m beden mi isteseydim diye tedirgin oldum müşteri temsilcisi aradı s bedenin oldugunu söyledi gerçekten de tam oturdu ustume...
oralar daha sicaktir canim Allah kolaylik versin burda(istanbulda) bile dayanilmaz sicak var yaniyoruzKlimalarin cani sagolsun :) mecburen calistiricam canim ben adananin ilcesindeyim coook sicak buralar.
tatlım kasılmalar kasıkta oluyor bebek kendini bi tarafa topluyor rahime aşırı baskı uyguluyor sancı gibi şiddetli değil ara ara olan toplanma ağrıları kasılma dediğim..
Günaydın kızlarcım :)
Nasılsınız? Cumtesi randevumuz var, oğluşumu özledim, görmek için sabırsızlanıyoruum
Buarada sanırım bnmkinin de başı aşağıya indi, mide ve kaburgalarımda bi rahatlama hafifleme hissi var, bunun yanında özellikle sağ kasığımda müthiş bi baskı hissediyorum, yatakta sağa sola dönerken bildiğin acıyor.. İnş kötü bişi değildir, bebişimin başı baskı yapıyordur
Bende manuel kullandım dün ile birlikte üç defa kullanmış oldum her gittiğimde çıkıyor bu sefer daha kotuymus çok su içmiyorum bide bundan sonra elimden dusmicek idrar kültürü nasıl yapılıyor ona gore mi antibiyotik veriyor dr.Bende 2 hafta önce antibiyotik kullandım yine geçmedi bugün monurol yazdı fitil verdi yine de kültür istedi. Her idrar tahlilim bir öncekinden kötü çıkıyor birde idrar da kan çıkıyor
günaydın canımmmmmmmm bende nasipse oğluşumu perşembe görücem bende sabırsızlanıyorum çok özledim :) benimkide heralde sürekli kafası aşağıda olmasıylamı alakalı bilemiyorum hiç mide veya kaburga ağrısı yaşamadım . kasıklarımda geziyor bu ara gıdıklıyor ya minik sıpa :)
dün bende aldım sedaa..şükür o iştende kurtuldum..devletten aldım..aşağı yukarı 1800 dedi bir dakika sürmedi bakması : )))perşembe kendi doktoruma gidicem...dakikalarca bakıcam kuzumakızlar günaydın nasılsınız.. dün kontrolümüz vardı çalışabilir raporumu aldım oğlum 1940 gr olmuş dönmüş bastan beri sat a göre küçük çıkıyordu bir hafta ileri gitmiş bu sefer 33 görünüyor ultrasonda bizden haberler böyle...
egebee meraba,tansiyonum normal buna ragmen ayak bileklerinde,ellerde,parmaklarda sislik,odem toplamasi,eklemlerde agri olmasi preeklampsi oldugunun göstergesi olabilir mi?idrarda protein negatif cikti,ama icim rahat degil. Bugun parmaklarimla ayak bileklerimi bastirdim,ici odem toplamis,fas fas cukurlasip sisti
Oyhh çok tatlılar yaasenin minik sıpana da maşallah canımm bi sağ salim kavuşsak da sevsek onları.. Vakit yaklaştıkça sabırsızlanıyorum.. Çok şükür doğumla ilgili hiçbi korkum yok, yavruma kavuşmayı bekliyorum
slm crycım.baskı hissi bende de var..özellikle yattığımda sağa sola dönerken oluyor...bu arada rapor işini naptın senOyhh çok tatlılar yaasenin minik sıpana da maşallah canımm bi sağ salim kavuşsak da sevsek onları.. Vakit yaklaştıkça sabırsızlanıyorum.. Çok şükür doğumla ilgili hiçbi korkum yok, yavruma kavuşmayı bekliyorum
Canım sanada günaydın bende yatamiyorum inan dün dr gittim benim sıpam çapraz duruyormuş başı sağ kasigimda ayakları sol ust tarafımda dr ağrı yapar dedi ama döner dedi inan isgence çekiyorum uyumakta çok agirlastik artikGünaydın kızlarcım :)
Nasılsınız? Cumtesi randevumuz var, oğluşumu özledim, görmek için sabırsızlanıyoruum
Buarada sanırım bnmkinin de başı aşağıya indi, mide ve kaburgalarımda bi rahatlama hafifleme hissi var, bunun yanında özellikle sağ kasığımda müthiş bi baskı hissediyorum, yatakta sağa sola dönerken bildiğin acıyor.. İnş kötü bişi değildir, bebişimin başı baskı yapıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?