2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Cnm inşallah saglıkla kucagına alırsın çok stresli sureç 1 haftadır bende çok üzgünüm, benimde göbek çevresi 2 hafta geri, başı satla uyumlu doktor her an herşey olabilir diye ciger geliştirici vurdurdu bugün 2 doz yarında 2 doz var, başka doktorada danışmadım içim hiç rahat değil yarınkini vurdurmasam mı diyorum. Sen ciger geliştirici yaptırdın mı?? Bebek komple mi 3 hafta geriden geliyor yoksa bolgesel mi?? Korkumdan yeme içmeyide artırdım 1 haftadır, acaba iuiyimi beslenemedik 6 kilo almıştım yeni 7 oldu

ay çok güzel ya bende bugün baktım bu siteden tesadüfen buna bayılmıştım ay başında burda bulamazsam bende bu takımı alabilirim tek kelime ile süper
Canım ben de baya mağaza gezdim ama gördüklerimden içime sinen olmadı hep eski tipti bunu giyince çıkarasın gelmedi üstümden hem rahat hem de güzel bir tacla sık durur...

Canım ben de baya mağaza gezdim ama gördüklerimden içime sinen olmadı hep eski tipti bunu giyince çıkarasın gelmedi üstümden hem rahat hem de güzel bir tacla sık durur...
netten almak istemiyorum açıkçası bi mağaza var oraya bakayım kararımı vericem lahusa tacı yapmaya karar verdim arkdaşımla bakalım ortaya ne çıkıcak.

Yanmayan yok canım...benim sıcaklarla aram iyidir ama ben bile 2gundur dayanamıyorum...bu arada osgecim pijama takimim geldi çok beğendim iyi ki resimleri koymuşsun buraya içime sinen bir şey aldim
canım güle güle giy pudrası da güzelmiş. ben hepsini kırmızı aldım :) iyi Günler'de giyelim inşallah

ohh mis misss ellerine sağlık ne güzel kokmuştur şimdi ev :)
ben 3 hafta oldu yıkayalı hayla kokuyor bi minik çoraplar kaldı onlarıda hiç gözüm kesmiyor :)
O minik çorapları ve eldivenleri yıkamak içim file almıştım canım, onunla yıkadım ben de

Ayı gözüm korkuyor sanırım o işi anneme birakicam :) anane olmak kolay diil

ay çok güzel ya bende bugün baktım bu siteden tesadüfen buna bayılmıştım ay başında burda bulamazsam bende bu takımı alabilirim tek kelime ile süper
Benim de pijama takımım bu :)) bir de sabahlıklı gecelik aldım yeter diye düşünüyorum

Kızlar size 2 sorum var

1. Magnesium diasporal granül şase kullanan var mı?
2. sabah ya da gece kalktığımda 3-4 saniye kasığıma bir şey batıyor gibi oluyor bunu yaşayan var mı?
Evet canim ben Magnesium diasporal granul şase kullaniyorum. Doktorum geçen hafta hafta verdi. Yarim bardak suya karistirip iciyorum.

Gunaydin herkese.cok sicak cooook uyuyamiyorum.
Yaniyorummmmmmmmmm resmen ay insallahhh yagmurlar gelirde serinleriz diye hayal ediyorum.insallah dogum zamanimizda hava serin olur en onemlisi o cnm ozmn zor olur iste bole sicak olursa

Yaniyorummmmmmmmmm resmen ay insallahhh yagmurlar gelirde serinleriz diye hayal ediyorum.insallah dogum zamanimizda hava serin olur en onemlisi o cnm ozmn zor olur iste bole sicak olursa
Insallah canim dayanilmaz oluyor sicaklar.benim dogumda sicak olur herhalde 1 ay kalmadi cunki.Allah im hepimizi sagsaglim kurtarsin.

Insallah canim dayanilmaz oluyor sicaklar.benim dogumda sicak olur herhalde 1 ay kalmadi cunki.Allah im hepimizi sagsaglim kurtarsin.
Aminnnnnn insallah.Cnm ben sezeryan dusundugum icin sicaklardan korkuyorum ameliyat sonucda bir tarafdanda sicak olurrsa ayy hic dusunmek bile istemiyorum

Çok güzel gule gule kullanın bende bu ve kolu tullu olanı düşünüyorum. Bedene nasıl karar verdiniz???
Canım sipariş kısmında notlar kısmına beden ölçülerini yazıyorsun onlar seni arayıp uygun olanı teyit edip gönderiyorlar ben s beden istedim ama acaba m beden mi isteseydim diye tedirgin oldum müşteri temsilcisi aradı s bedenin oldugunu söyledi gerçekten de tam oturdu ustume...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…