ohh mis misss ellerine sağlık ne güzel kokmuştur şimdi ev :)
ben 3 hafta oldu yıkayalı hayla kokuyor bi minik çoraplar kaldı onlarıda hiç gözüm kesmiyor :)
evet benimde aklıma geldi ama yok filem çare arıyorum bulucaz bi şekilde :)ben o mini mini çorapları çamaşır filesine koyup yıkadım :)
İnce bi tulbent in içine koyup baglayabilirsinevet benimde aklıma geldi ama yok filem çare arıyorum bulucaz bi şekilde :)
kızlar günaydın ;
bebeğim 1550 gr dı geçen çarşamba. bu çarşamba da kontrolümüz var . umarım iyi çıkar çünkü 25 günnnnnnnn geriden geliyoruz. doktor artık 37. haftamda yani 2 hafta sonra doğum verdi. hepinizden önce doğuracağım. tek korkum bebeğimin ısrarla gerilememesi çünkü bu sefer acil sezeryan olacağım. bu hafta sonu yoğun bakım ünitesi olan hastaneleri gezdik. ufak doğacağı için küvez şart olacak. çarşamba için yine korkuyorum . artık bu cumartesi de eşya alacağız bir anda doğurabilirim. pufffffff çok sıkkın içim
hmm iyi fikir vallah sağolsın :)İnce bi tulbent in içine koyup baglayabilirsin
Canım ben de baya mağaza gezdim ama gördüklerimden içime sinen olmadı hep eski tipti bunu giyince çıkarasın gelmedi üstümden hem rahat hem de güzel bir tacla sık durur...ay çok güzel ya bende bugün baktım bu siteden tesadüfen buna bayılmıştım ay başında burda bulamazsam bende bu takımı alabilirim tek kelime ile süper
netten almak istemiyorum açıkçası bi mağaza var oraya bakayım kararımı vericem lahusa tacı yapmaya karar verdim arkdaşımla bakalım ortaya ne çıkıcak.Canım ben de baya mağaza gezdim ama gördüklerimden içime sinen olmadı hep eski tipti bunu giyince çıkarasın gelmedi üstümden hem rahat hem de güzel bir tacla sık durur...
canım güle güle giy pudrası da güzelmiş. ben hepsini kırmızı aldım :) iyi Günler'de giyelim inşallahYanmayan yok canım...benim sıcaklarla aram iyidir ama ben bile 2gundur dayanamıyorum...bu arada osgecim pijama takimim geldi çok beğendim iyi ki resimleri koymuşsun buraya içime sinen bir şey aldim
O minik çorapları ve eldivenleri yıkamak içim file almıştım canım, onunla yıkadım ben deohh mis misss ellerine sağlık ne güzel kokmuştur şimdi ev :)
ben 3 hafta oldu yıkayalı hayla kokuyor bi minik çoraplar kaldı onlarıda hiç gözüm kesmiyor :)
Ayı gözüm korkuyor sanırım o işi anneme birakicam :) anane olmak kolay diilCanım ben de oda yapmadım. Park yatak.alıcam daha onu da almadık:) boş bi 2 kapılı küçük dolap vardı onu kullancam şimdilik. Bence en azından şimdilik yıka, ütülemesen bile temiz bi çarşafa sararsın, ben 5 gündür bi yandan yıkadım bi yandan ütüledim. Son ütü biraz önce bitti. Sıcakta zorlandım valla ben.
Benim de pijama takımım bu :)) bir de sabahlıklı gecelik aldım yeter diye düşünüyorumay çok güzel ya bende bugün baktım bu siteden tesadüfen buna bayılmıştım ay başında burda bulamazsam bende bu takımı alabilirim tek kelime ile süper
yeter sanırım bende 2 takım alıcam yani 1 takım normal aldım birde şık bu tarz alıcam güle güle giy cnmBenim de pijama takımım bu :)) bir de sabahlıklı gecelik aldım yeter diye düşünüyorum
Evet canim ben Magnesium diasporal granul şase kullaniyorum. Doktorum geçen hafta hafta verdi. Yarim bardak suya karistirip iciyorum.Kızlar size 2 sorum var
1. Magnesium diasporal granül şase kullanan var mı?
2. sabah ya da gece kalktığımda 3-4 saniye kasığıma bir şey batıyor gibi oluyor bunu yaşayan var mı?
1 ay daha dayanacağız canım sıcaklara...
Canım Pudra rengini aldım Hem şık duruyor hem de çok rahat bedende tam oldu
http://www.lohusasepeti.com/urun/bone-3810-lohusa-pijama-takimi/577
Yaniyorummmmmmmmmm resmen ay insallahhh yagmurlar gelirde serinleriz diye hayal ediyorum.insallah dogum zamanimizda hava serin olur en onemlisi o cnm ozmn zor olur iste bole sicak olursaGunaydin herkese.cok sicak cooook uyuyamiyorum.
Insallah canim dayanilmaz oluyor sicaklar.benim dogumda sicak olur herhalde 1 ay kalmadi cunki.Allah im hepimizi sagsaglim kurtarsin.Yaniyorummmmmmmmmm resmen ay insallahhh yagmurlar gelirde serinleriz diye hayal ediyorum.insallah dogum zamanimizda hava serin olur en onemlisi o cnm ozmn zor olur iste bole sicak olursa
Aminnnnnn insallah.Cnm ben sezeryan dusundugum icin sicaklardan korkuyorum ameliyat sonucda bir tarafdanda sicak olurrsa ayy hic dusunmek bile istemiyorumInsallah canim dayanilmaz oluyor sicaklar.benim dogumda sicak olur herhalde 1 ay kalmadi cunki.Allah im hepimizi sagsaglim kurtarsin.
Canım sipariş kısmında notlar kısmına beden ölçülerini yazıyorsun onlar seni arayıp uygun olanı teyit edip gönderiyorlar ben s beden istedim ama acaba m beden mi isteseydim diye tedirgin oldum müşteri temsilcisi aradı s bedenin oldugunu söyledi gerçekten de tam oturdu ustume...Çok güzel gule gule kullanın bende bu ve kolu tullu olanı düşünüyorum. Bedene nasıl karar verdiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?