çok şükür canım bende o kadar heyecanlıyım ki o kadar merak ediyorum ki hep hayalimde doğum yaptığım sahne ve onu göğsüme yatırışım var inşallah sağlıkla huzurla normal doğum nasip olur o mucizevi anı yaşarız. hypnobirthing kitabını okuyorum da biraz fazla gaza getiriyo
Aynen tatlımben de ina may'in doguma hazirlik rehberini okuyorum, inş normal doğum istiyorum, okudukça dha da hevesleniorum
Bnmki 28. Haftadan beri baş aşağıydı, geçen hafta kontrolde dr tekrar dönmüş başı yukarı çıkmış demişti, ama ben 1-2. Gündür tekrar döndüğünü hissediorum ama cumtesi dr umuz ne dicek :)
slm crycım.baskı hissi bende de var..özellikle yattığımda sağa sola dönerken oluyor...bu arada rapor işini naptın sen
C
Canım sanada günaydın bende yatamiyorum inan dün dr gittim benim sıpam çapraz duruyormuş başı sağ kasigimda ayakları sol ust tarafımda dr ağrı yapar dedi ama döner dedi inan isgence çekiyorum uyumakta çok agirlastik artik
günaydın hanımlar
dün bende baya rahatszıdım...bebısın sankı elı kasıgımda ...varmı benım gıbı hısseden?
bır de sankı bebısım artık karnıma sığmıyor....bılmıyorum ya allah yardımcımız olsun
hayırlı haberler alırız canım inşallah benim kide 21den beri aşağıda 28dede aşağıdaydı bakalım inşallah bozmamıştır pozisyonunu :) inşallah kiloları engel olmaz normal doğuma en büyük korkum o.
doğruuu bi de o var dimi :) snn yavru da sat a göre ilerde miydi? bnmki sat a göre 10 gün kdr önde ama dr um son haftalar sat a uygun olabilir demişti.. neyseki artık kontrollerim 15te 1 e düştü, cumtesi kilosu boyu pozisyonu herşeyi öğrenir, ii hbrlerle dönerim inşşş
evet raporluydum..ayyy birilerinin beni merak etmesi çok hoşuma gitti, duygulandırdı..teşekkür ederim herkese : )slm cnm, geçen hafta yoktun, endişelendik, sonra bi ark rapor alacağını hatırlattı, rahatladık
aynen bn de yatakta dönerken ve sabah ilk yataktan kalkarken müthiş baskı hissediyorum, inş normal bi drmdurçalışabilir raporumu bn de pzrtesi aldım, ama ztn yıllık izindeyim, dha öncede bahsetmiştim bzm üni bu konuda musamma gösteriyor şansıma
dün bende aldım sedaa..şükür o iştende kurtuldum..devletten aldım..aşağı yukarı 1800 dedi bir dakika sürmedi bakması : )))perşembe kendi doktoruma gidicem...dakikalarca bakıcam kuzuma
evet canım benimkide 14. haftadan beri 10 gün ileri çıkıyordu rutin olarak. 28. hafta kontrolüme gittiğimde 30. haftaya uyumlu çıktı temelli şoka soktu beni. umarım yavaşlamıştır diyorum içimden. 37-38. hafta gibi doğar inşallah çok bekletmez :)
Canım bende senin gibi hissediyorum.sanki artik doğmak istiyor.ha gayret bi kaç haftanız kaldı.günaydın hanımlar
dün bende baya rahatszıdım...bebısın sankı elı kasıgımda ...varmı benım gıbı hısseden?
bır de sankı bebısım artık karnıma sığmıyor....bılmıyorum ya allah yardımcımız olsun
Canim kadirlideyim ben su anda osmaniyeye bagli dilimiz adanaya aliis adana diyoruz:)Adananin neresi canim
ilerde olsa ayrı geride olsa ayrı dert, annelik şimdiden zoor.. bi de doğsunlar o zmn ne evhamlar yapıcaz bakalım :)
dr um 25 ağustostan sonra her an gelicekmiş gbi hazır olalım diyor, eşimin doğum günü 31 ağustos, bn de aynı gün denk gelse keşke diyorum :)
Ben aksine çok su içiyorum tuvaletten çıkmıyorum nerdeyse. Üstelik dün gece monurol içtim ancak 1 saat dayanabildim galiba bi işe yaramadıBende manuel kullandım dün ile birlikte üç defa kullanmış oldum her gittiğimde çıkıyor bu sefer daha kotuymus çok su içmiyorum bide bundan sonra elimden dusmicek idrar kültürü nasıl yapılıyor ona gore mi antibiyotik veriyor dr.
aman tatlım sakin ol, heyecandan doğurmayalım bi decanım yaa satlarımız da yakın bende heyecan yaptım bak şimdi :))) benimde d.günüm 22 eylül bebişin son günü 24 eylül o kadar beklemese keşke diyorum Allah gönlümüze göre versin. benim doktorum bebişin ileri olması muhtemel doğum tarihini öne çekmez diyor kafam karışıyor. eşimde bu böyle tosunlukla ilerlerse ağustos sonu bile olabilir falan diyor panik yapıyorum çünkü hiçbişeyim hazır değillllllllllllDDDD şimdi sende öyle dedin temelli coştum
Canım sipariş kısmında notlar kısmına beden ölçülerini yazıyorsun onlar seni arayıp uygun olanı teyit edip gönderiyorlar ben s beden istedim ama acaba m beden mi isteseydim diye tedirgin oldum müşteri temsilcisi aradı s bedenin oldugunu söyledi gerçekten de tam oturdu ustume...
25 agustosmu canım ileride olduğu İçinmi öyle dedi 20 eylül benimkiilerde olsa ayrı geride olsa ayrı dert, annelik şimdiden zoor.. bi de doğsunlar o zmn ne evhamlar yapıcaz bakalım :)
dr um 25 ağustostan sonra her an gelicekmiş gbi hazır olalım diyor, eşimin doğum günü 31 ağustos, bn de aynı gün denk gelse keşke diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?