2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Aynen tatlım ben de ina may'in doguma hazirlik rehberini okuyorum, inş normal doğum istiyorum, okudukça dha da hevesleniorum

Bnmki 28. Haftadan beri baş aşağıydı, geçen hafta kontrolde dr tekrar dönmüş başı yukarı çıkmış demişti, ama ben 1-2. Gündür tekrar döndüğünü hissediorum ama cumtesi dr umuz ne dicek :)

hayırlı haberler alırız canım inşallah benim kide 21den beri aşağıda 28dede aşağıdaydı bakalım inşallah bozmamıştır pozisyonunu :) inşallah kiloları engel olmaz normal doğuma en büyük korkum o.

günaydın hanımlar
dün bende baya rahatszıdım...bebısın sankı elı kasıgımda ...varmı benım gıbı hısseden?
bır de sankı bebısım artık karnıma sığmıyor....bılmıyorum ya allah yardımcımız olsun

slm crycım.baskı hissi bende de var..özellikle yattığımda sağa sola dönerken oluyor...bu arada rapor işini naptın sen

slm cnm, geçen hafta yoktun, endişelendik, sonra bi ark rapor alacağını hatırlattı, rahatladık

aynen bn de yatakta dönerken ve sabah ilk yataktan kalkarken müthiş baskı hissediyorum, inş normal bi drmdur çalışabilir raporumu bn de pzrtesi aldım, ama ztn yıllık izindeyim, dha öncede bahsetmiştim bzm üni bu konuda musamma gösteriyor şansıma

aaaaa, fulyacım bn de bnmkinin pozisyon değiştirdiğinden eminim özellikle sağ kasığıma bi yerini dayadığını düşünüyorum, belki bnmki de çapraz duruyordur bnm kontrol cumtesi bakalım dr söyler pozisyonunu

gece uykuları artık hepimizin kalitesizleşti sanırım, bn de istediğim gbi dönemiyorum ve çook sıcak sıcak yüzünden klima açıyoruz, bu sefer de çarpar diye korkuyorum, uykuya dalamıyorum, eşimle nöbetleşe klima aç kapa yapıyoruz resmen :)

galba canım bende öyle hissediyorum kasıklarımda gıdıklanma oluyor hareketlenme oluyor anlayamıyorum acaba aşağı mı indi diyorum

doğruuu bi de o var dimi :) snn yavru da sat a göre ilerde miydi? bnmki sat a göre 10 gün kdr önde ama dr um son haftalar sat a uygun olabilir demişti.. neyseki artık kontrollerim 15te 1 e düştü, cumtesi kilosu boyu pozisyonu herşeyi öğrenir, ii hbrlerle dönerim inşşş

evet canım benimkide 14. haftadan beri 10 gün ileri çıkıyordu rutin olarak. 28. hafta kontrolüme gittiğimde 30. haftaya uyumlu çıktı temelli şoka soktu beni. umarım yavaşlamıştır diyorum içimden. 37-38. hafta gibi doğar inşallah çok bekletmez :)

evet raporluydum..ayyy birilerinin beni merak etmesi çok hoşuma gitti, duygulandırdı..teşekkür ederim herkese : )
ay evet doğru sen evdeydin bikaç haftadır zaten...tuvalete kalmaktan uyuyamıyorum..rahat uykuya dalmam bir saati geçiyor...kilmada ayrı bi olay zaten...işten eve geçince açıyorum sabah kalkana kadar..başıma ağrılar giriyor sanırım klima çarpıyor beni

dün bende aldım sedaa..şükür o iştende kurtuldum..devletten aldım..aşağı yukarı 1800 dedi bir dakika sürmedi bakması : )))perşembe kendi doktoruma gidicem...dakikalarca bakıcam kuzuma

BİZİM DOKTORDA BAKTI AMA BEN HİÇBİRSEY ANLAMADIM ZATEN Bİ ELEKTİRİĞİMİZ TUTMADI DOKTORLA BU ZAMANA KADAR GELDİKTEN SONRADA DEĞİŞTİRMEK İSTEMİYORUM ARTIK SAĞLIKLI OLSUNDA KUZUCUM DOĞUNCA BOL BOL BAKARIM DİYORUM..

ilerde olsa ayrı geride olsa ayrı dert, annelik şimdiden zoor.. bi de doğsunlar o zmn ne evhamlar yapıcaz bakalım :)
dr um 25 ağustostan sonra her an gelicekmiş gbi hazır olalım diyor, eşimin doğum günü 31 ağustos, bn de aynı gün denk gelse keşke diyorum :)

Canım bende senin gibi hissediyorum.sanki artik doğmak istiyor.ha gayret bi kaç haftanız kaldı.

canım yaa satlarımız da yakın bende heyecan yaptım bak şimdi :))) benimde d.günüm 22 eylül bebişin son günü 24 eylül o kadar beklemese keşke diyorum Allah gönlümüze göre versin. benim doktorum bebişin ileri olması muhtemel doğum tarihini öne çekmez diyor kafam karışıyor. eşimde bu böyle tosunlukla ilerlerse ağustos sonu bile olabilir falan diyor panik yapıyorum çünkü hiçbişeyim hazır değillllllllllll DDDD şimdi sende öyle dedin temelli coştum

Ben aksine çok su içiyorum tuvaletten çıkmıyorum nerdeyse. Üstelik dün gece monurol içtim ancak 1 saat dayanabildim galiba bi işe yaramadı idrar kültürü de aynı tahlil sadece kapağı kapalı bir kapta oluyor sonucu da geç çıkıyor biraz

aman tatlım sakin ol, heyecandan doğurmayalım bi de
dr um tam olarak şöyle demişti, dha önce de yazmıştım.. 25 ağustostan sonra her an gelicekmiş gibi hazır, 21 eylülden önce gelmicekmiş gibi rahat olalım :)

aslında dr lar genelde bebiş önden de gitse, sat ına uyumlu doğar diyor ama bakalım, yaşayıp görelim

Çok sağol cnm tekrar inceleyim

25 agustosmu canım ileride olduğu İçinmi öyle dedi 20 eylül benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…