Anladım canım inşallah geçer ya bende dün yaptım bir kaç defa kalktım tuvalete kasiklarim ağrıdı inanBen aksine çok su içiyorum tuvaletten çıkmıyorum nerdeyse. Üstelik dün gece monurol içtim ancak 1 saat dayanabildim galiba bi işe yaramadıidrar kültürü de aynı tahlil sadece kapağı kapalı bir kapta oluyor sonucu da geç çıkıyor biraz
aman tatlım sakin ol, heyecandan doğurmayalım bi de
dr um tam olarak şöyle demişti, dha önce de yazmıştım.. 25 ağustostan sonra her an gelicekmiş gibi hazır, 21 eylülden önce gelmicekmiş gibi rahat olalım :)
aslında dr lar genelde bebiş önden de gitse, sat ına uyumlu doğar diyor ama bakalım, yaşayıp görelim
Inşallah geçer tahmin edebiliyorum valla bütün gece uyumadimAnladım canım inşallah geçer ya bende dün yaptım bir kaç defa kalktım tuvalete kasiklarim ağrıdı inan
Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
Ay canım demek paşa Dayanamadı, Allah'ım ikinize de sağlık sıhhat versin inş, çok da küçük değil oğluşun, inş biraz küvöz desteğiyle daha da toparlanır, anne kucağına gelir. Sen nasılsın canım?Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
canım geçmiş olsun rabbim evladına sağlıklı huzurlu uzun ömür nasip etsin inşallh tez zamanda hayırlısıyla kucağına alır yuvanıza donersiniz. sağlıgınız nasılKanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
canım korkma sakın hayırlısıyla bebişin sağlıkla çıkar inşallahKanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
canım allah ikinize de sağlık sıhhat versin . en kısa zamanda bebeğin kövezden çıkar kollarına gelir inşallah. dua ediyorum sana her zaman. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
Canım sipariş kısmında notlar kısmına beden ölçülerini yazıyorsun onlar seni arayıp uygun olanı teyit edip gönderiyorlar ben s beden istedim ama acaba m beden mi isteseydim diye tedirgin oldum müşteri temsilcisi aradı s bedenin oldugunu söyledi gerçekten de tam oturdu ustume...
canım benimm allah canını bağışlasın bir an önce yanına gelsin inşallah. hayırlı uğurlu olsun. dualarımız seninleKanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
canım senin bebeğinin sağlık durumunda bir sıkıntı yok demi. ikiniz de iyi misiniz?Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
Allah sağlık sıhhat versin sana ve oglusuna. Gönlünü ferah tut daha küçük doğan bebekler biliyorum senin oglusunda sağlıklı olacak Allahın izniyle. Allah yardımcınız olsun. Güzel haberlerini bekliyoruzKanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
canım hayırlı olsunn. bebişin bir süre küvezde kalıp çıktıktan sonra akranlarını hemen yakalayacak. sakın üzme kendini canımm. çok duygulandım şuan. bir an önce kavuşmanız dileğiyleKanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?