2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Anladım canım inşallah geçer ya bende dün yaptım bir kaç defa kalktım tuvalete kasiklarim ağrıdı inan

inşallah canım tek dileğim hayırlı vakitte sağlıkla gelmiş olmaları :)

Kizlarrrrr agiz kokusu olustu bende ya kocacigimla arama girdi adami öpemiyorum gunlerdir
Dislerimi gunde iki kez fircalarim iple de temizliyorum.mide asidinden kaynaklaniyo olabilir mi acaba?

Kızlar onereceginiz emzirme sutyeni ve atleti var mı ? Dagi de baktım içime sinmedi. Biraz da toparlama özelliği olsun istiyorum da.

Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
Ay canım demek paşa Dayanamadı, Allah'ım ikinize de sağlık sıhhat versin inş, çok da küçük değil oğluşun, inş biraz küvöz desteğiyle daha da toparlanır, anne kucağına gelir. Sen nasılsın canım?

Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz

Bebisiniz hayirli ugurlu olsun...dualarmiz seninle ve bebeginle....birazcik kyvezde kalacak ve kollarinda olacak annesi.sen hic merak etme...sen guclu ol ki bebisine sut olsun kan can olsun...

canım geçmiş olsun rabbim evladına sağlıklı huzurlu uzun ömür nasip etsin inşallh tez zamanda hayırlısıyla kucağına alır yuvanıza donersiniz. sağlıgınız nasıl

canım allah ikinize de sağlık sıhhat versin . en kısa zamanda bebeğin kövezden çıkar kollarına gelir inşallah. dua ediyorum sana her zaman. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

Canım inceledimde benim spariş edicegimin bedeni kalmamış farklı bir sitede buldum ordada müşteri temsilcisine sorma durumu yok. Senin eski bedenine göre mi aldın?? Ben gebelik öncesi m giyiyordum şimdide 7 kilo aldım midyum mu alsam l mi alsam karar veremedim. Sana small çok küçük değildir sanırım biraz daha lohusalara göre mi duşunulmuş bedenler??

canım benimm allah canını bağışlasın bir an önce yanına gelsin inşallah. hayırlı uğurlu olsun. dualarımız seninle

Rabbim sana bagışlasın inşallah sağlıklı uzun ömürlü olsun.iyi bir yeni doğan bakım unitesinde kısa surede toparlar. Benimde dun 2000 gr dı kilosu erken doğum riskim var ciger geliştirici yapıldı dun rabbim korusun meleklerimizi

Allah sağlık sıhhat versin sana ve oglusuna. Gönlünü ferah tut daha küçük doğan bebekler biliyorum senin oglusunda sağlıklı olacak Allahın izniyle. Allah yardımcınız olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz

canım hayırlı olsunn. bebişin bir süre küvezde kalıp çıktıktan sonra akranlarını hemen yakalayacak. sakın üzme kendini canımm. çok duygulandım şuan. bir an önce kavuşmanız dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…