Canimmmm Rabbim yardımcınız olsun melegini korusun hayırlı haberlerle gel inşallah bekliyoruz...Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
Oglusun annesine kavuşmakta acele etmiş dualarimiz sizinle kısa sürede çıkar inşallah zaten çok tehlikeli haftaları atlattik allahın izniyle çabuk toparlar bebegin topigimizin 2. Bebeğimiz de hosgeldiiiKanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
canım geçmiş olsun.Rabbim sana da oğluna da sağlık sıhhat versin inşallah en yakın zamandaKanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
Ay canimm benimm Allah sifalar versin.. Kilosuda iyi masallahh hayirlisi ile evinize gelirsiniz Allahin izniyle..Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
dualarımız senınle canımKanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
oyy maşallah, nerdeyse 2 kilogram. İnşallah hemen toparlarsınız canım aklımın bir köşesinde vardın hep, Rabbim yardımcınız olsun.. Dualarımız hep sizinle. sen nasılsın iyi misin pekiKanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
Canim dualarimiz seninle hayirli olsun.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla küvezdende çıkar kavuşursun sağlıkla bebişinle dua edicem canım Allah yardımcın olsunKanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
her şey yolunda gider merak etme, bir an önce kavuşursun inşallah oğluna. güzel haberlerini bekliyoruz.. dualarımız sizinle..Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
tatlım Rabbim sizi korursun hiç üzülme.. minicik meleğinde toparlanır en kısa sürede inşallah alırsın kucağına bir an önce.. hem kilosu hiçte fena sayılmaz dualarımız seninle.. olumsuz düşünme kendini iyi hisset ki sütün olsun bol bol meleğine şifa olsunKanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
Hic sorma canım gece gündüz klima çalışıyor gece hele çok komigiz ben yaniyorum eşimde korkuyor kapatıyor sonra ben yanıyorum sıcaktan kalkıyorum ben açıyorum o kapatıyor bu sekildede uyanıyorum anliyacaginaaaaa, fulyacım bn de bnmkinin pozisyon değiştirdiğinden eminim özellikle sağ kasığıma bi yerini dayadığını düşünüyorum, belki bnmki de çapraz duruyordurbnm kontrol cumtesi bakalım dr söyler pozisyonunu
gece uykuları artık hepimizin kalitesizleşti sanırım, bn de istediğim gbi dönemiyorum ve çook sıcaksıcak yüzünden klima açıyoruz, bu sefer de çarpar diye korkuyorum, uykuya dalamıyorum, eşimle nöbetleşe klima aç kapa yapıyoruz resmen :)
Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
Ay canım allahım oğlunu sana bağışlasın inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kuvezden çıkmayı nasip eder allahimKanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
hayırlı uğurlu olsun canım benimKanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
ben gerek görmediğim için almadım.Kizlar sizce park yatakta uyku seti almaya gerek varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?