2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
Canimmmm Rabbim yardımcınız olsun melegini korusun hayırlı haberlerle gel inşallah bekliyoruz...

Benim sorunuma bi onerisi olan yok galiba. Garip garip seyler beni buluyo zaten hep ya offf...
Bu arada az once depend numunem geldi.gayet basarili bi urun bence.bi paket alip koycam hastane cantama.

Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
Oglusun annesine kavuşmakta acele etmiş dualarimiz sizinle kısa sürede çıkar inşallah zaten çok tehlikeli haftaları atlattik allahın izniyle çabuk toparlar bebegin topigimizin 2. Bebeğimiz de hosgeldiii

canım geçmiş olsun.Rabbim sana da oğluna da sağlık sıhhat versin inşallah en yakın zamanda
toparlanır.

Ay canimm benimm Allah sifalar versin.. Kilosuda iyi masallahh hayirlisi ile evinize gelirsiniz Allahin izniyle..

oyy maşallah, nerdeyse 2 kilogram. İnşallah hemen toparlarsınız canım aklımın bir köşesinde vardın hep, Rabbim yardımcınız olsun.. Dualarımız hep sizinle. sen nasılsın iyi misin peki

canım inşallah kucağına alacağın günler çok yakındır. sütünle çabucak büyüyecek lütfen moralini yüksek tut ve bol bebeğini düşün ki sütlerin çoğalsın. dualarımız sizinle..

Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla küvezdende çıkar kavuşursun sağlıkla bebişinle dua edicem canım Allah yardımcın olsun

tatlım Rabbim sizi korursun hiç üzülme.. minicik meleğinde toparlanır en kısa sürede inşallah alırsın kucağına bir an önce.. hem kilosu hiçte fena sayılmaz dualarımız seninle.. olumsuz düşünme kendini iyi hisset ki sütün olsun bol bol meleğine şifa olsun

Hic sorma canım gece gündüz klima çalışıyor gece hele çok komigiz ben yaniyorum eşimde korkuyor kapatıyor sonra ben yanıyorum sıcaktan kalkıyorum ben açıyorum o kapatıyor bu sekildede uyanıyorum anliyacagin

Geçmiş oldun cnm allahım sağlıklı sıhhatli olmayı nasip etsin hem senin hem oğlunun üzülme sakın inş en kısa zamanda toparlar hemen çıkar küvezden

Ay canım allahım oğlunu sana bağışlasın inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kuvezden çıkmayı nasip eder allahim

hayırlı uğurlu olsun canım benimRabbim sağlık sıhhat versin.maşaalah yaklaşık iki kilo..biran önce toparlasın kendini kuzucuk evinize huzurla geçin inş...senin durumun nasıl..dikkat edin kendinizedualrımız seninle ve minik prensimizle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…