2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
Hayirli olsun kuzun canim insllah hersey cok guzel olcak oglusunda kilosunu toparliycak insallah dualarimiz bebisinle Allah yardim etsin insallah

ayyy şaka gibi takip edemiyorum kimler dogurdu yahuuu...
@2k1 canım hayırlısıyla ınsallah buyur oglusun allah saglık versın ıkınızede:)

kızlar, bebişleriniz için emzik aldınız mı?
ben arkadaşlarımın çoğunun tavsiyesiyle philips avent soothie emzik aldım.. anne memesine en yakın formda emzikmiş, asla bebişi memeden soğutmuyormuş, bununla beraber özellikle memeye çok düşkün bebişlerin anneleri için büyük kolaylık oluyormuş :)
almaya karar verdiğimde trde satan çok az yer vardı ve fiyatlar uçmuştu, bn de amazondan yurtdışından aldım, kargo parası ödememek için de bikaç tane aldım.. elimde 5 tane 2li emzik seti var :) almayı düşünen olursa, aldığım fiyattan verebilirim

Eklentiler

• image.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 196
Ne kadar a aldın canım

hım bende depend ne diye merak ediyordum.
hasta beziymiş
kızlar bu dependi nerde kullanmayı düşünüyorsunuz?
hastanede yatarken hastane veriyor.ama hastanenin verdiği de abartı büyük değil.
orkid gibi nerdeyse ama daha rahat.eve çıkıncada normal orkid kullandım
ben sezeryanda çok kanama olmamıştı.

Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
Geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlar durumu nasıl kilosu iyi geldi bana çok daha küçük doğup erkenden toparlaayanlari okuyunca senin erken doğuştan varmıdır birden kanaman oldu

canım kaça veriyorsun bende takip ediyordum bu emziği

canım seninle durumumuz farklı. benim hep 2 hafta geriden geliyor kemik boyu kafası ve karın çevresi hep uyumlu olarak 2 hafta geriydi. şimdi 3 e çıktı. bende şuana kadar 6 kilo aldım yani düşün ? 37.haftada alacaklar benimkini. şuan 35.haftadayım, ciğer geliştirici olmadım bir şey demediler. canını sıkma çünkü bu haftalarda karın çevresi geriden gelebilirmiş zaten. bu kilosu az olacak demek. benimki bütünüyle geriden geliyor bu daha can sıkıcı bir şey. beslemekle alakalı değil çünkü her doktor kontrolünde benden mi kaynaklanıyor diye ağlıyorum ama bizle alakalı değilmiş. Sen yine de beslenmene dikkat et. stres de yapma canım benim.

evet eşiyle görüştüm desteklemiyorum eşim destekliyor karar sizin dedi, asık surat olduğunu duymuştum :)) ne kadar ilginç eşler arasında böyle fark.. necati bey hakkında ankaradaki hastalarının yorumlarını okumuştum da çok sevilen bir doktor gerçekten. benim sıkıntım nöbeti olmazsa ve gelemezse normal doğum yaptırmazlar bana canım. sezeryan sonrası normal doğumu destekleyen bir doktor lazım bana. annen acaba bilir mi başka destekleyen var mıdır? ben sancılarımla hastaneye gittiğimde acaba kabul ediyorlar mı? annen bilir aslında.. sana zahmet bi öğreneblir misin? gelirsem mutlaka tanışırız:)

evet eşiyle görüştüm desteklemiyorum eşim destekliyor karar sizin dedi, asık surat olduğunu duymuştum :)) ne kadar ilginç eşler arasında böyle fark.. necati bey hakkında ankaradaki hastalarının yorumlarını okumuştum da çok sevilen bir doktor gerçekten. benim sıkıntım nöbeti olmazsa ve gelemezse normal doğum yaptırmazlar bana canım. sezeryan sonrası normal doğumu destekleyen bir doktor lazım bana. annen acaba bilir mi başka destekleyen var mıdır? ben sancılarımla hastaneye gittiğimde acaba kabul ediyorlar mı? annen bilir aslında.. sana zahmet bi öğreneblir misin? gelirsem mutlaka tanışırız:)

canım bende cumartesi e bebekten aldım avent 0-6ayından bir tane aldım belki almaz diye seninki daha farklı modelimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…