Günaydın canım ben de aynı durumdayım klima sanki kendine çalışıyor; ağarlaştığımdan mı sıcaktan mı bilmiyorum hiçbirşey yapamıyorum elim kalmıyorgünaydın kızlarçok sıcak yine uyunmuyor uykusuzluktan dengem şaştı resmen..
Bence gerek yok canım zaten yatağın yanları kumaş yumuşak, nevresim kâfiKizlar sizce park yatakta uyku seti almaya gerek varmi
Canım sağlıkla büyüsün inş yavrun ; hayırlı olsun sağlıkla büyüt inş oğlunu, hemen toparlasın annesine kavuşsunKanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
Hayirli olsun kuzun canim insllah hersey cok guzel olcak oglusunda kilosunu toparliycak insallah dualarimiz bebisinle Allah yardim etsin insallahKanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
bende numune talep etmıstım ama henuz gelmedı ben dayanamadım aldım hos br urunBenim sorunuma bi onerisi olan yok galiba. Garip garip seyler beni buluyo zaten hep ya offf...
Bu arada az once depend numunem geldi.gayet basarili bi urun bence.bi paket alip koycam hastane cantama.
ilk kim dogurdu yaaaa merak edıom :)Oglusun annesine kavuşmakta acele etmiş dualarimiz sizinle kısa sürede çıkar inşallah zaten çok tehlikeli haftaları atlattik allahın izniyle çabuk toparlar bebegin topigimizin 2. Bebeğimiz de hosgeldiii
ay cnm ya rabbim yardımcınız olsun dualarımız seninle ve meleğinle.Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
Ne kadar a aldın canımkızlar, bebişleriniz için emzik aldınız mı?
ben arkadaşlarımın çoğunun tavsiyesiyle philips avent soothie emzik aldım.. anne memesine en yakın formda emzikmiş, asla bebişi memeden soğutmuyormuş, bununla beraber özellikle memeye çok düşkün bebişlerin anneleri için büyük kolaylık oluyormuş :)
almaya karar verdiğimde trde satan çok az yer vardı ve fiyatlar uçmuştu, bn de amazondan yurtdışından aldım, kargo parası ödememek için de bikaç tane aldım.. elimde 5 tane 2li emzik seti var :) almayı düşünen olursa, aldığım fiyattan verebilirim
ikiz bebeişlerimiz geldi ama nickini hatırlayamadım arkadaşın.çok aktif değildi sankiilk kim dogurdu yaaaa merak edıom :)
Geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlar durumu nasıl kilosu iyi geldi bana çok daha küçük doğup erkenden toparlaayanlari okuyunca senin erken doğuştan varmıdır birden kanaman olduKanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
kızlar, bebişleriniz için emzik aldınız mı?
ben arkadaşlarımın çoğunun tavsiyesiyle philips avent soothie emzik aldım.. anne memesine en yakın formda emzikmiş, asla bebişi memeden soğutmuyormuş, bununla beraber özellikle memeye çok düşkün bebişlerin anneleri için büyük kolaylık oluyormuş :)
almaya karar verdiğimde trde satan çok az yer vardı ve fiyatlar uçmuştu, bn de amazondan yurtdışından aldım, kargo parası ödememek için de bikaç tane aldım.. elimde 5 tane 2li emzik seti var :) almayı düşünen olursa, aldığım fiyattan verebilirim
yaklaşık 15 tlye aldım, kargoyu düşünerek, kargosu benden 20 tlye veririm, isteyen olursaNe kadar a aldın canım
canım seninle durumumuz farklı. benim hep 2 hafta geriden geliyor kemik boyu kafası ve karın çevresi hep uyumlu olarak 2 hafta geriydi. şimdi 3 e çıktı. bende şuana kadar 6 kilo aldım yani düşün ? 37.haftada alacaklar benimkini. şuan 35.haftadayım, ciğer geliştirici olmadım bir şey demediler. canını sıkma çünkü bu haftalarda karın çevresi geriden gelebilirmiş zaten. bu kilosu az olacak demek. benimki bütünüyle geriden geliyor bu daha can sıkıcı bir şey. beslemekle alakalı değil çünkü her doktor kontrolünde benden mi kaynaklanıyor diye ağlıyorum ama bizle alakalı değilmiş. Sen yine de beslenmene dikkat et. stres de yapma canım benim.Cnm inşallah saglıkla kucagına alırsın çok stresli sureç 1 haftadır bende çok üzgünüm, benimde göbek çevresi 2 hafta geri, başı satla uyumlu doktor her an herşey olabilir diye ciger geliştirici vurdurdu bugün 2 doz yarında 2 doz var, başka doktorada danışmadım içim hiç rahat değil yarınkini vurdurmasam mı diyorum. Sen ciger geliştirici yaptırdın mı?? Bebek komple mi 3 hafta geriden geliyor yoksa bolgesel mi?? Korkumdan yeme içmeyide artırdım 1 haftadır, acaba iuiyimi beslenemedik 6 kilo almıştım yeni 7 oldu
canım kaça veriyorsun bende takip ediyordum bu emziği
Internet paketlerim bitince giremedim şimdi de bitik ama ayrı kalamicam daha fazla unutulmamak güzel o zaman :) necati bey e devam ediyorum tabi ki harika bir doktor ama eşi kendisi gibi değil. Çok sert asık suratli bir kadın. Bir de medical park ta yaşanan bir kaç doğum aksiligi duydum açıkçası pek tavsiye etmem. O zaman gelirsen tanısalim :) necati bey çok yoğun ama yogunlugun arasında ses tonu bile değişmiyor şakalaşmasi ilgisi herkese aynı. Gerçi ben hiç sıra beklemiyorum sağolsun hemen alıyorbi de bugun bana oğlun sana benzemiyor maşallah çok güzel bir bebek sen cirkinsin dedi doğuma girme konusunu da yetkili biriyle görüştüm eğer nöbetçi değilse gelmezmis ama zaten normal doğuma ebeler geliyormuş ve annem ve arkadaşlarının söylediği hepsi çok memnun eğer gelirsen için rahat etsin
Internet paketlerim bitince giremedim şimdi de bitik ama ayrı kalamicam daha fazla unutulmamak güzel o zaman :) necati bey e devam ediyorum tabi ki harika bir doktor ama eşi kendisi gibi değil. Çok sert asık suratli bir kadın. Bir de medical park ta yaşanan bir kaç doğum aksiligi duydum açıkçası pek tavsiye etmem. O zaman gelirsen tanısalim :) necati bey çok yoğun ama yogunlugun arasında ses tonu bile değişmiyor şakalaşmasi ilgisi herkese aynı. Gerçi ben hiç sıra beklemiyorum sağolsun hemen alıyorbi de bugun bana oğlun sana benzemiyor maşallah çok güzel bir bebek sen cirkinsin dedi doğuma girme konusunu da yetkili biriyle görüştüm eğer nöbetçi değilse gelmezmis ama zaten normal doğuma ebeler geliyormuş ve annem ve arkadaşlarının söylediği hepsi çok memnun eğer gelirsen için rahat etsin
canım bende cumartesi e bebekten aldım avent 0-6ayından bir tane aldım belki almaz diye seninki daha farklı modelimikızlar, bebişleriniz için emzik aldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?