2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bende aldım Avent emzik ve biberonunu Kızkardeşim kullandi çok memnun kaldi anne memesine en yakışmış ve memeden soğutmuyomus inşallah emzik alırlar benim ikiz olunca kurtarıcı olur diye düşünüyorum inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur

canım bende cumartesi e bebekten aldım avent 0-6ayından bir tane aldım belki almaz diye seninki daha farklı modelimi
aventin diğer modelleri de çok güzeldir eminim ama bnm aradığım soothie model ebebekte yoktu ve bu model memeye en yakın formda olanmış yurtdışında çok kullanılıyor, ben de arklarımdan duydum, herkes çok memnunmuş, aldım cnm

cnm kendi aldığın emzikleri bi denersin, beğenmezlerse bu modeli not al çnkü özellikle emzik sevmeyen ve meme bağımlısı bebişler bayılıyormuş bu emziğe dediğin gbi bi de snn ikiz, oyalamak için emzik illa ki lazım olur :)

Doğum servisinde çalışan arkadaşları var sorucam mutlaka. Konussunlar ona göre sana haber vereyim. Necati bey bile eşinden bikmis :)) dalga geçip duruyor bazen benim de korkum şimdi doğuma onu yakalayamamak ama dün o serviste çalışan bi kaç kişiyle konuşmuştuk ebelerin çok tecrübeli ve bilgili olduğunu söyledi tabiki senin durumun farklı. Bu hafta bir kaç kişiden bilgi alır annem bi tahlilim var onun sonucunu göstermeye gittiğinde necati bey e de sorar hadi hayırlısı inşallah :)

Günaydın canım ben de aynı durumdayım klima sanki kendine çalışıyor; ağarlaştığımdan mı sıcaktan mı bilmiyorum hiçbirşey yapamıyorum elim kalmıyor moralim bozuluyor
sorma cnm ya dün gittiğimde klimayıda çok önermiyorum mikrop saçıyor dedi meltem hnm dedim sıcaktan bayılıcam tansyonum düşüyor dayanamıyorum olabildiğince az açmaya çalış dedi eski usul vantilatör çalıştırıyorum şimdi hiç yoktan iyi..

canım çok sağol, çok iyi olur en azından şansım artar:) ebelere ben de çok güveniyorum aslında. çok tecrübeli oluyorlar. devlette daha da tecrübeli oluyorlar. hakkımızda hayırlısı:)

tatlım hangi rengi istiyosan onu ve adresini msg atar mısın?
Tamam atayım ama suan hesabıma para yuklemem lazım
canım çok sağol, çok iyi olur en azından şansım artar:) ebelere ben de çok güveniyorum aslında. çok tecrübeli oluyorlar. devlette daha da tecrübeli oluyorlar. hakkımızda hayırlısı:)
Inşallah. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

Bunu okumalisiniz bayanlar onerilir

Eklentiler

• IMG_20150728_134720.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 120
blue slm canım..naptın türkiyeyemi geliyorsun son durum nedir

selammm..
benimde satıma göre 2 eylül doğumum ancak 2.doğumum olduğundan sezeryanle ağustos annesi olucam..
çok fazla kilo almadım ancak el ve ayaklarım çok şişti ödemi atamıyorum ve arasıra ellermde uyuşma oluyo sizde de var mı benzer durum yada buna bir çözüm bulan?

canım benimde sağ elimde uyuşma var parmak uçlarım da hissislik var doktorum bunun normal olduğunu söyledi plastik toplardan al elinde sık dedi dahada artarda nörolojiye görün bi bileklik veririler dedi

canım benimde sağ elimde uyuşma var parmak uçlarım da hissislik var doktorum bunun normal olduğunu söyledi plastik toplardan al elinde sık dedi dahada artarda nörolojiye görün bi bileklik veririler dedi

yaa..o derece mi?
ben önemsiz sayıyordum bu haftaki kontrolde sorayım bende bir plastik topta ben alayım o zaman,teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…