- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
- 123
Ben istiyorum mumkunse rengi pembe li mor lu olmasın ama :)yaklaşık 15 tlye aldım, kargoyu düşünerek, kargosu benden 20 tlye veririm, isteyen olursa
Bende aldım Avent emzik ve biberonunu Kızkardeşim kullandi çok memnun kaldi anne memesine en yakışmış ve memeden soğutmuyomus inşallah emzik alırlar benim ikiz olunca kurtarıcı olur diye düşünüyorum inşallah sağlıkla kullanmak nasip olurkızlar, bebişleriniz için emzik aldınız mı?
ben arkadaşlarımın çoğunun tavsiyesiyle philips avent soothie emzik aldım.. anne memesine en yakın formda emzikmiş, asla bebişi memeden soğutmuyormuş, bununla beraber özellikle memeye çok düşkün bebişlerin anneleri için büyük kolaylık oluyormuş :)
almaya karar verdiğimde trde satan çok az yer vardı ve fiyatlar uçmuştu, bn de amazondan yurtdışından aldım, kargo parası ödememek için de bikaç tane aldım.. elimde 5 tane 2li emzik seti var :) almayı düşünen olursa, aldığım fiyattan verebilirim
tatlım hangi rengi istiyosan onu ve adresini msg atar mısın?Ben istiyorum mumkunse rengi pembe li mor lu olmasın ama :)
aventin diğer modelleri de çok güzeldir eminim ama bnm aradığım soothie model ebebekte yoktu ve bu model memeye en yakın formda olanmışcanım bende cumartesi e bebekten aldım avent 0-6ayından bir tane aldım belki almaz diye seninki daha farklı modelimi
cnm kendi aldığın emzikleri bi denersin, beğenmezlerse bu modeli not alBende aldım Avent emzik ve biberonunu Kızkardeşim kullandi çok memnun kaldi anne memesine en yakışmış ve memeden soğutmuyomus inşallah emzik alırlar benim ikiz olunca kurtarıcı olur diye düşünüyorum inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur
İkiz annesi vardı ismini hatırlamıyorum canım o dogurduilk kim dogurdu yaaaa merak edıom :)
Doğum servisinde çalışan arkadaşları var sorucam mutlaka. Konussunlar ona göre sana haber vereyim. Necati bey bile eşinden bikmis :)) dalga geçip duruyor bazen benim de korkum şimdi doğuma onu yakalayamamak ama dün o serviste çalışan bi kaç kişiyle konuşmuştuk ebelerin çok tecrübeli ve bilgili olduğunu söyledi tabiki senin durumun farklı. Bu hafta bir kaç kişiden bilgi alır annem bi tahlilim var onun sonucunu göstermeye gittiğinde necati bey e de sorar hadi hayırlısı inşallah :)evet eşiyle görüştüm desteklemiyorum eşim destekliyor karar sizin dedi, asık surat olduğunu duymuştum :)) ne kadar ilginç eşler arasında böyle fark.. necati bey hakkında ankaradaki hastalarının yorumlarını okumuştum da çok sevilen bir doktor gerçekten. benim sıkıntım nöbeti olmazsa ve gelemezse normal doğum yaptırmazlar bana canım. sezeryan sonrası normal doğumu destekleyen bir doktor lazım bana. annen acaba bilir mi başka destekleyen var mıdır? ben sancılarımla hastaneye gittiğimde acaba kabul ediyorlar mı? annen bilir aslında.. sana zahmet bi öğreneblir misin? gelirsem mutlaka tanışırız:)
ekimgelini doğurdu ama uzun süredir yazmadı naptı acabaİkiz annesi vardı ismini hatırlamıyorum canım o dogurdu
evet benimde aklıma geldi ama yok filem çare arıyorum bulucaz bi şekilde :)
Evet yazmadı hiç o konuyla alakali denk gelmedim ne yaptı acaba taburcu oldularmiki topikte tanıyan varmıdır kiekimgelini doğurdu ama uzun süredir yazmadı naptı acaba
sorma cnm ya dün gittiğimde klimayıda çok önermiyorum mikrop saçıyor dedi meltem hnm dedim sıcaktan bayılıcam tansyonum düşüyor dayanamıyorum olabildiğince az açmaya çalış dedi eski usul vantilatör çalıştırıyorum şimdi hiç yoktan iyi..Günaydın canım ben de aynı durumdayım klima sanki kendine çalışıyor; ağarlaştığımdan mı sıcaktan mı bilmiyorum hiçbirşey yapamıyorum elim kalmıyormoralim bozuluyor
Doğum servisinde çalışan arkadaşları var sorucam mutlaka. Konussunlar ona göre sana haber vereyim. Necati bey bile eşinden bikmis :)) dalga geçip duruyor bazen benim de korkum şimdi doğuma onu yakalayamamak ama dün o serviste çalışan bi kaç kişiyle konuşmuştuk ebelerin çok tecrübeli ve bilgili olduğunu söyledi tabiki senin durumun farklı. Bu hafta bir kaç kişiden bilgi alır annem bi tahlilim var onun sonucunu göstermeye gittiğinde necati bey e de sorar hadi hayırlısı inşallah :)
Tamam atayım ama suan hesabıma para yuklemem lazımtatlım hangi rengi istiyosan onu ve adresini msg atar mısın?
Inşallah. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizicanım çok sağol, çok iyi olur en azından şansım artar:) ebelere ben de çok güveniyorum aslında. çok tecrübeli oluyorlar. devlette daha da tecrübeli oluyorlar. hakkımızda hayırlısı:)
blue slm canım..naptın türkiyeyemi geliyorsun son durum nedircanım çok sağol, çok iyi olur en azından şansım artar:) ebelere ben de çok güveniyorum aslında. çok tecrübeli oluyorlar. devlette daha da tecrübeli oluyorlar. hakkımızda hayırlısı:)
selammm..
benimde satıma göre 2 eylül doğumum ancak 2.doğumum olduğundan sezeryanle ağustos annesi olucam..
çok fazla kilo almadım ancak el ve ayaklarım çok şişti ödemi atamıyorum ve arasıra ellermde uyuşma oluyo sizde de var mı benzer durum yada buna bir çözüm bulan?
canım benimde sağ elimde uyuşma var parmak uçlarım da hissislik var doktorum bunun normal olduğunu söyledi plastik toplardan al elinde sık dedi dahada artarda nörolojiye görün bi bileklik veririler dedi
Benimde uyuşma oluyordu B12 ilaç verdi günde 2 tane içiyorum daha iyiyim şimdiyaa..o derece mi?
ben önemsiz sayıyordum bu haftaki kontrolde sorayım bende bir plastik topta ben alayım o zaman,teşekkür ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?