Selam kızlar sıcaklarla nasıl başa cıkıyorsunuz cok fena
şoktayım şuan nerdesin hangi hastane ? kaçıncı kat yaz bana hemen ... allahım yardımcı olsun sana dualarım seninle ? neredesin mutlaka yaz uğrayacağım. dua ediyorum bol bol , rabbim yardım etsin ..Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
blue slm canım..naptın türkiyeyemi geliyorsun son durum nedir
Geçmiş olsun inşallah ikiniz de iyisinizdir.allah yardımcınız olsun.Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
ben uyku seti kullanmadım yine kullanmayacağım almadım canım..Kizlar sizce park yatakta uyku seti almaya gerek varmi
maşallah canım.az kilo almışsın.hala ayaklarımı görebildiğime sevinsem mi acaba :) 33. hafta itibariyle +7 kilodayım
hala ayaklarımı görebildiğime sevinsem mi acaba :) 33. hafta itibariyle +7 kilodayım
hala ayaklarımı görebildiğime sevinsem mi acaba :) 33. hafta itibariyle +7 kilodayım
maşallah canım.az kilo almışsın.
sen öyle resim çekince bende otomatikmen iş yerinde kalkıp yukardan ayaklarıma baktım
ne kadarı görünüyor diye
tşk ederim iyiyim canım..baya karışmış durum.zaten kafan karışıktı ..hakkında hayırlısı olsun ..evet hac dönemi.kaç güne belli olur annenin vize işiselamlar canım nasılsın? benim bakıcıdan birkaç gündür haber alamıyorduk. bugün şükür yazdı, kızının doğumu gecikti dün sezeryanla doğum yapmış ve izni 3 gün sonra bitiyor. ailesi zaten baskı yapıyor çalışma gitme diye, gelecek mi bilmiyorum. kadına defalarca yazdım, gelecek misin haber ver diye, sadece kızının doğumunu yazmış. Bu kadar yardımcı olduk kendimiz izne ayrılmazken ona izin verdik, yaptığı da bu işte. Gelmezse mecburen ya türkiyeye geleceğim, ya da annem gelecek, annem için vizeye de başvurduk, bakalım çıkacak mı, hac dönemi olduğu için çıkmayabilir. öyle çorba halde durumumuz yani.. ama 2 haftaya herşey mecburen belli olacak, zaten sonrasında uçağa binemiyorum.
:)))) maşallah sana ....ben sabah tartıldım 11 kilo toplamda...15'i bulurmukihala ayaklarımı görebildiğime sevinsem mi acaba :) 33. hafta itibariyle +7 kilodayım
maşallah canım.az kilo almışsın.
sen öyle resim çekince bende otomatikmen iş yerinde kalkıp yukardan ayaklarıma baktım
ne kadarı görünüyor diye
tşk ederim iyiyim canım..baya karışmış durum.zaten kafan karışıktı ..hakkında hayırlısı olsun ..evet hac dönemi.kaç güne belli olur annenin vize işi
:)))) maşallah sana ....ben sabah tartıldım 11 kilo toplamda...15'i bulurmuki
saol tatlım.. sen de iisin maşallah:)))) maşallah sana ....ben sabah tartıldım 11 kilo toplamda...15'i bulurmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?