2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
şoktayım şuan nerdesin hangi hastane ? kaçıncı kat yaz bana hemen ... allahım yardımcı olsun sana dualarım seninle ? neredesin mutlaka yaz uğrayacağım. dua ediyorum bol bol , rabbim yardım etsin ..

blue slm canım..naptın türkiyeyemi geliyorsun son durum nedir

selamlar canım nasılsın? benim bakıcıdan birkaç gündür haber alamıyorduk. bugün şükür yazdı, kızının doğumu gecikti dün sezeryanla doğum yapmış ve izni 3 gün sonra bitiyor. ailesi zaten baskı yapıyor çalışma gitme diye, gelecek mi bilmiyorum. kadına defalarca yazdım, gelecek misin haber ver diye, sadece kızının doğumunu yazmış. Bu kadar yardımcı olduk kendimiz izne ayrılmazken ona izin verdik, yaptığı da bu işte. Gelmezse mecburen ya türkiyeye geleceğim, ya da annem gelecek, annem için vizeye de başvurduk, bakalım çıkacak mı, hac dönemi olduğu için çıkmayabilir. öyle çorba halde durumumuz yani.. ama 2 haftaya herşey mecburen belli olacak, zaten sonrasında uçağa binemiyorum.

@2k1 canım Allah yardımcınız olsun, çokşükür riskli dönemi atlattık inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz yavrunla.. dualarımız seninle..

ya @2k1 ikinci bebişimiz geldi çok heyecanlıyım. kendi kardeşim doğurmuş gibi hissediyorum. hayırlısı ile çıkacak küvezden maşallah bebişimize kilosu da çok iyi

hala ayaklarımı görebildiğime sevinsem mi acaba :) 33. hafta itibariyle +7 kilodayım

maşallah canım.az kilo almışsın.
sen öyle resim çekince bende otomatikmen iş yerinde kalkıp yukardan ayaklarıma baktım
ne kadarı görünüyor diye

vallahi bende kalkıp bakıcaktım ama odadakiler ne yapıyor bu der diye kalkmadım @cryofangel maşallah çok az kilo almışsın ben 28. haftada +12 kilodaydım

tşk ederim iyiyim canım..baya karışmış durum.zaten kafan karışıktı ..hakkında hayırlısı olsun ..evet hac dönemi.kaç güne belli olur annenin vize işi

tşk ederim iyiyim canım..baya karışmış durum.zaten kafan karışıktı ..hakkında hayırlısı olsun ..evet hac dönemi.kaç güne belli olur annenin vize işi

sanırım 1 haftaya belli olur. bi vize numarası çıkıyor. o numarayla vizeni pasaporta basıyorlar. numara çıksın ihtiyaç olursa hemen hallederiz, yeter ki elimizde olsun. ben artık ipin ucunu bıraktım. düşünmekten sıkıldım çünkü. hakkımda hayırlısını versin Allahım.. birkaç güne netlik kazanır nasılsa..

:)))) maşallah sana ....ben sabah tartıldım 11 kilo toplamda...15'i bulurmuki
saol tatlım.. sen de iisin maşallah bnm hedefim doğuma kdr 10 kiloyu geçmemekti bakalım hedefi tutturabilcek miyim? son ay kilo alımı ödem yüzünden artıyor diyolar, snn de hedefin max 15 olsun, daha da alma ki sonradan vermesi kolay olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…