anladım canım.Allah kolaylık versin...düşünme akışına bırak...sanırım 1 haftaya belli olur. bi vize numarası çıkıyor. o numarayla vizeni pasaporta basıyorlar. numara çıksın ihtiyaç olursa hemen hallederiz, yeter ki elimizde olsun. ben artık ipin ucunu bıraktım. düşünmekten sıkıldım çünkü. hakkımda hayırlısını versin Allahım.. birkaç güne netlik kazanır nasılsa..
anoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy vayyy başımıza gelenlerrrr.bebişlerin peşinde koşarken fazlasıyla veririz canım .. veriririz demii
anoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy vayyy başımıza gelenlerrrr.
Eki Görüntüle 1592875 acıktım sanki ben ya
Aynen benim annem de öyle bekle ütüyü de biz 3 hafta sonra gelince yaparız diyor bir de :)Ztn normal doğum olursa bi çoğu gidiyormuş cnm bi arkadaşım doğum yaptı 13 kilo vermiş doğumla birlikte ben daha 7 8 kilo fln aldım inş fazlasıyla bir giderDaha çantamı bile hazırlamadım annem ztn hiç telaşsız maşalah bklm hayırlısı
Canim benim gecmis olsun gozun aydin insallah bian once kokusunu icine cekersin topikteki herhezi heycan ve duygu basti allaha emanet olun kucuk kuzun laHepiniz sağolun arkadaşlar.
Doğumdan önce baya kötüydüm ama şimdi iyiyim Allaha şükür.
Biraz ağrılarım var tabi.
Oğluma 1,5 ay kadar önce ciğer geliştirici yapılmıştı şükür ki.
Solunum için küvözde ama devamlı cihaza bağlı değilmiş. Daha görüşemedik, sadece fotosunu gördüm.
Uygun olunca uzun uzun yazıcam. Duanızı eksik etmeyin.
aynen canım şuan için görünüyorneşene bakılırsa, seninkiler de görünüyor şimdilik :) maşallah canım
kızlar alemsiniz göbekleri görünce kendi göbeğime bakıp gülüyorumKomik görünsemde bende böyleyim 14kg aldım
canım çok şükür inşallah küvezte çarçabuk toparlanır.Hepiniz sağolun arkadaşlar.
Doğumdan önce baya kötüydüm ama şimdi iyiyim Allaha şükür.
Biraz ağrılarım var tabi.
Oğluma 1,5 ay kadar önce ciğer geliştirici yapılmıştı şükür ki.
Solunum için küvözde ama devamlı cihaza bağlı değilmiş. Daha görüşemedik, sadece fotosunu gördüm.
Uygun olunca uzun uzun yazıcam. Duanızı eksik etmeyin.
canım çok beğendim.Kızlar odamızın son hali artık oğluşu bekliyoruz hayırlısıyla bklm beğenicek misinizEki Görüntüle 1592893 Eki Görüntüle 1592894 Eki Görüntüle 1592896 Eki Görüntüle 1592897 Eki Görüntüle 1592899 Eki Görüntüle 1592900
canım seninle durumumuz farklı. benim hep 2 hafta geriden geliyor kemik boyu kafası ve karın çevresi hep uyumlu olarak 2 hafta geriydi. şimdi 3 e çıktı. bende şuana kadar 6 kilo aldım yani düşün ? 37.haftada alacaklar benimkini. şuan 35.haftadayım, ciğer geliştirici olmadım bir şey demediler. canını sıkma çünkü bu haftalarda karın çevresi geriden gelebilirmiş zaten. bu kilosu az olacak demek. benimki bütünüyle geriden geliyor bu daha can sıkıcı bir şey. beslemekle alakalı değil çünkü her doktor kontrolünde benden mi kaynaklanıyor diye ağlıyorum ama bizle alakalı değilmiş. Sen yine de beslenmene dikkat et. stres de yapma canım benim.
lcw sağolsun
Kızlar odamızın son hali artık oğluşu bekliyoruz hayırlısıyla bklm beğenicek misinizEki Görüntüle 1592893 Eki Görüntüle 1592894 Eki Görüntüle 1592896 Eki Görüntüle 1592897 Eki Görüntüle 1592899 Eki Görüntüle 1592900
haha 10-15 kilodan bahsetmişsiniz ben 24 kilo aldım şimdiye kadar
bende 3 hafta falan önce istemiştmi canım dün geldi numunembende numune talep etmıstım ama henuz gelmedı ben dayanamadım aldım hos br urun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?