2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
anladım canım.Allah kolaylık versin...düşünme akışına bırak...

Kizlar saglik ocagina B12ignemi vurdurmaya gittigimde benim hemsirem ayrilmis baska biri vardi..Kalp atislarini dinlerken eliyle kasik bolgeme hafif bastirdi kafasi asagida dedi.. Bende evet donmustu ddm simdi kanala inmesini bekliyoruz ddm. Sonra tekrardan baktii dediki kafasi kanalda suan inmismi ddm ewt asagida dedi.. Ne kadar anladi bilemedim.. Sizce gercekten anlamismidir ?

Hepiniz sağolun arkadaşlar.
Doğumdan önce baya kötüydüm ama şimdi iyiyim Allaha şükür.
Biraz ağrılarım var tabi.
Oğluma 1,5 ay kadar önce ciğer geliştirici yapılmıştı şükür ki.
Solunum için küvözde ama devamlı cihaza bağlı değilmiş. Daha görüşemedik, sadece fotosunu gördüm.
Uygun olunca uzun uzun yazıcam. Duanızı eksik etmeyin.

anoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy vayyy başımıza gelenlerrrr.
Eki Görüntüle 1592875 acıktım sanki ben ya

Ztn normal doğum olursa bi çoğu gidiyormuş cnm bi arkadaşım doğum yaptı 13 kilo vermiş doğumla birlikte ben daha 7 8 kilo fln aldım inş fazlasıyla bir gider Daha çantamı bile hazırlamadım annem ztn hiç telaşsız maşalah bklm hayırlısı

Aynen benim annem de öyle bekle ütüyü de biz 3 hafta sonra gelince yaparız diyor bir de :)

Canim benim gecmis olsun gozun aydin insallah bian once kokusunu icine cekersin topikteki herhezi heycan ve duygu basti allaha emanet olun kucuk kuzun la

canım çok şükür inşallah küvezte çarçabuk toparlanır.
bugünler çabuk geçer.
Allah yardımcınız olsun.

Canım Allaha emanetler artık biz elimizden geleni yapıyoruz inşallah sağlıklı dogarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…