Kızlar odamızın son hali artık oğluşu bekliyoruz hayırlısıyla bklm beğenicek misinizEki Görüntüle 1592893 Eki Görüntüle 1592894 Eki Görüntüle 1592896 Eki Görüntüle 1592897 Eki Görüntüle 1592899 Eki Görüntüle 1592900
Allah yardımcınız olsun, dularımız sizinle..Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
haha 10-15 kilodan bahsetmişsiniz ben 24 kilo aldım şimdiye kadar
canım ben de 7 kg. aldım en son kontrolde daha ne kadar alırım diye sordum dr. a 3 civarı dedi...benim de hedef en fazla 10 kg. bakalım tutturabilecek miyiz:))saol tatlım.. sen de iisin maşallahbnm hedefim doğuma kdr 10 kiloyu geçmemekti bakalım hedefi tutturabilcek miyim? son ay kilo alımı ödem yüzünden artıyor diyolar, snn de hedefin max 15 olsun, daha da alma ki sonradan vermesi kolay olsun
Kızlar odamızın son hali artık oğluşu bekliyoruz hayırlısıyla bklm beğenicek misinizEki Görüntüle 1592893 Eki Görüntüle 1592894 Eki Görüntüle 1592896 Eki Görüntüle 1592897 Eki Görüntüle 1592899 Eki Görüntüle 1592900
canım ben de 7 kg. aldım en son kontrolde daha ne kadar alırım diye sordum dr. a 3 civarı dedi...benim de hedef en fazla 10 kg. bakalım tutturabilecek miyiz:))
canım ben de 7 kg. aldım en son kontrolde daha ne kadar alırım diye sordum dr. a 3 civarı dedi...benim de hedef en fazla 10 kg. bakalım tutturabilecek miyiz:))
canım benim şekerim normal çıktı ama suyum hep sebepsiz yere fazla çıkınca kontrol amaçlı tatlı hamur işi yemiyorum...dr.um her şeyden tadımlık yememe izin verdiği halde yemiyorum onun faydası oldu heralde yoksa alırdım kilo ama şimdi gidişata bakınca inşallah böyle gider bir de ben sezeryan olacağım için doğumda çok veremem emzirirken veririm artık...ne güzel aynı gidiyoruz, inş tutar hedefler ama tabi öncelik bebişlerimizin sağlığı.. bebeğe yaramayacağını bildiğim hiçbi abur cuburu yemedim, onun dışında herşeyden istediğim kdr yedim ben
canım aynı soru bugün benim kafama takıldı 36.haftada başlyın diyenler olmuştu ama bilemedim , başlama zamanları yaklaştı diye düşünüyorum...kızlar bu lansinoh gögüs ucu kremini kullanmaya başladınız mı ne zaman baaşlasak acaba.bir ay kala yeterli mi?
canım iyiyim şükür okul devam ediyor haftaya son inşallah...sıcaklarla uğraşıoruz bir yandan da eksiklerimi tamamlamaya hala devam ediyorum...sen nasılsın canım Adana'nın sıcaklarını hiiiçç düşünemiyorum İstanbul böyleyse...Canim sen nasilsin nasil gidiyor?
bende de bunun gibi bi durum var.7 kilo aldım iki aydır da hiç almadım ama bebek alıyo bu nasıl iş anlamadım.galiba dediğin gibi biz veriyoruz bebek alıyo.ben de 13 aldım, son haftalarda da kilo alımım çok azaldı bebek aldığı halde. sanırım ben veriyorum o alıyor:) şaka bir yana bakıcım olmayınca çok hareketli olmak zorunda kalıyorum sanırım ondan
Ben kullanmaya başladım canım hemen mercimek kadar sürüyorum. bana da bir ay kalarak dediler. Sonra kullanmak fayda etmiyormuş yara oluyormuş gögüs ucu.kızlar bu lansinoh gögüs ucu kremini kullanmaya başladınız mı ne zaman baaşlasak acaba.bir ay kala yeterli mi?
canım ben de gebelik öncesi m beden giyiyordum 58 ile hamile kaldım şimdi 65 kiloyum...s beden tam oldu çünki lohusa kıyafetlerine göre hazırlanmış pijamalar...zaten l beden çok büyük olur s veya m al kilona göre...tam emin olamazsan ben beden ölçülerimi yazarım emin olman için sorarsın...Canım inceledimde benim spariş edicegimin bedeni kalmamış farklı bir sitede buldum ordada müşteri temsilcisine sorma durumu yok. Senin eski bedenine göre mi aldın?? Ben gebelik öncesi m giyiyordum şimdide 7 kilo aldım midyum mu alsam l mi alsam karar veremedim. Sana small çok küçük değildir sanırım biraz daha lohusalara göre mi duşunulmuş bedenler??
canım sadece renkli kısma mı süreceğiz yoksa daha geniş alana mı...Ben kullanmaya başladım canım hemen mercimek kadar sürüyorum. bana da bir ay kalarak dediler. Sonra kullanmak fayda etmiyormuş yara oluyormuş gögüs ucu.
Ben 11 kg aldım son ayda 3 kilo almışım nasıl olduysa yediğim yaramış galiba :)) doguma kaçla giricem onu merak ediyorum 20 yi bulmaz inşallahbende de bunun gibi bi durum var.7 kilo aldım iki aydır da hiç almadım ama bebek alıyo bu nasıl iş anlamadım.galiba dediğin gibi biz veriyoruz bebek alıyo.
Ben yaklaşık bi aydır kullanıyorum canım ama ber gün düzenli değil 2 güne bir filan ama artık düzenli olsa iyi olacak galiba emzirirken rahat etmek icinkızlar bu lansinoh gögüs ucu kremini kullanmaya başladınız mı ne zaman baaşlasak acaba.bir ay kala yeterli mi?
İkea dan incilerKızlar odamızın son hali artık oğluşu bekliyoruz hayırlısıyla bklm beğenicek misinizEki Görüntüle 1592893 Eki Görüntüle 1592894 Eki Görüntüle 1592896 Eki Görüntüle 1592897 Eki Görüntüle 1592899 Eki Görüntüle 1592900
Bende kullaniyorum da duzenli deil.baktim catlamis yada soyulmussa suruyorum.Ben yaklaşık bi aydır kullanıyorum canım ama ber gün düzenli değil 2 güne bir filan ama artık düzenli olsa iyi olacak galiba emzirirken rahat etmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?