2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım ben de 7 kg. aldım en son kontrolde daha ne kadar alırım diye sordum dr. a 3 civarı dedi...benim de hedef en fazla 10 kg. bakalım tutturabilecek miyiz:))

canım ben de 7 kg. aldım en son kontrolde daha ne kadar alırım diye sordum dr. a 3 civarı dedi...benim de hedef en fazla 10 kg. bakalım tutturabilecek miyiz:))

ben de 13 aldım, son haftalarda da kilo alımım çok azaldı bebek aldığı halde. sanırım ben veriyorum o alıyor:) şaka bir yana bakıcım olmayınca çok hareketli olmak zorunda kalıyorum sanırım ondan

ne güzel aynı gidiyoruz, inş tutar hedefler ama tabi öncelik bebişlerimizin sağlığı.. bebeğe yaramayacağını bildiğim hiçbi abur cuburu yemedim, onun dışında herşeyden istediğim kdr yedim ben

canım benim şekerim normal çıktı ama suyum hep sebepsiz yere fazla çıkınca kontrol amaçlı tatlı hamur işi yemiyorum...dr.um her şeyden tadımlık yememe izin verdiği halde yemiyorum onun faydası oldu heralde yoksa alırdım kilo ama şimdi gidişata bakınca inşallah böyle gider bir de ben sezeryan olacağım için doğumda çok veremem emzirirken veririm artık...

kızlar bu lansinoh gögüs ucu kremini kullanmaya başladınız mı ne zaman baaşlasak acaba.bir ay kala yeterli mi?
canım aynı soru bugün benim kafama takıldı 36.haftada başlyın diyenler olmuştu ama bilemedim , başlama zamanları yaklaştı diye düşünüyorum...

Canim sen nasilsin nasil gidiyor?
canım iyiyim şükür okul devam ediyor haftaya son inşallah...sıcaklarla uğraşıoruz bir yandan da eksiklerimi tamamlamaya hala devam ediyorum...sen nasılsın canım Adana'nın sıcaklarını hiiiçç düşünemiyorum İstanbul böyleyse...

bende de bunun gibi bi durum var.7 kilo aldım iki aydır da hiç almadım ama bebek alıyo bu nasıl iş anlamadım.galiba dediğin gibi biz veriyoruz bebek alıyo.

kızlar bu lansinoh gögüs ucu kremini kullanmaya başladınız mı ne zaman baaşlasak acaba.bir ay kala yeterli mi?
Ben kullanmaya başladım canım hemen mercimek kadar sürüyorum. bana da bir ay kalarak dediler. Sonra kullanmak fayda etmiyormuş yara oluyormuş gögüs ucu.

canım ben de gebelik öncesi m beden giyiyordum 58 ile hamile kaldım şimdi 65 kiloyum...s beden tam oldu çünki lohusa kıyafetlerine göre hazırlanmış pijamalar...zaten l beden çok büyük olur s veya m al kilona göre...tam emin olamazsan ben beden ölçülerimi yazarım emin olman için sorarsın...

bende de bunun gibi bi durum var.7 kilo aldım iki aydır da hiç almadım ama bebek alıyo bu nasıl iş anlamadım.galiba dediğin gibi biz veriyoruz bebek alıyo.
Ben 11 kg aldım son ayda 3 kilo almışım nasıl olduysa yediğim yaramış galiba :)) doguma kaçla giricem onu merak ediyorum 20 yi bulmaz inşallah

Ben yaklaşık bi aydır kullanıyorum canım ama ber gün düzenli değil 2 güne bir filan ama artık düzenli olsa iyi olacak galiba emzirirken rahat etmek icin

İkea dan inciler
Begendigim dolap ve sifonyeri almissin.gule gule kullansin bebegin insallah.ben kiraci oldugum icin ve odayi tam takim 3 yasindan sonra almayi planladigimiz icin dolap almaktan vazgectik.senin aldigin sifonyerin bi buyugu var sanirim 5 cekmeceliydi sadece ondan alsak diyoruz bebegin kiyafetlerini koymaya yeter mi acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…