Aynen bende aklıma gelince ama düzenli kullansak artık iyi olur çok korkuyorum yara olur da sıkıntı cekersek diyeBende kullaniyorum da duzenli deil.baktim catlamis yada soyulmussa suruyorum.
Cok sukur canim sicak disinda sikintimiz yok.seninde okul bitseydi cok zor oluyordur sana.bizim eksigimiz kalmadi yikadim yerlestirdim bebis eksik:) sende biran once tamamla canim cok zor yikayip yerlestirmekcanım iyiyim şükür okul devam ediyor haftaya son inşallah...sıcaklarla uğraşıoruz bir yandan da eksiklerimi tamamlamaya hala devam ediyorum...sen nasılsın canım Adana'nın sıcaklarını hiiiçç düşünemiyorum İstanbul böyleyse...
Bende 8kg aldım canım 2 aydır çok şükür kg almiyorumhala ayaklarımı görebildiğime sevinsem mi acaba :) 33. hafta itibariyle +7 kilodayım
Haklisin canim. Bakiyorm catlamissa suruyorum.hayir bi de yagli seyleri hic sevmem zaten.o yuzden savsakliyorum ben bi de.surup ustune gogus pedi kapatiyorum hic emmiyo ki hep oyle yagli yagli... Hic bana gore deilAynen bende aklıma gelince ama düzenli kullansak artık iyi olur çok korkuyorum yara olur da sıkıntı cekersek diye
canım aynı soru bugün benim kafama takıldı 36.haftada başlyın diyenler olmuştu ama bilemedim , başlama zamanları yaklaştı diye düşünüyorum...
kızlar bu lansinoh gögüs ucu kremini kullanmaya başladınız mı ne zaman baaşlasak acaba.bir ay kala yeterli mi?
ellerine sağlık canım kızın güle güle kullansın her şeyi...iyi ki de önceden baslamışım yoksa şimdi enerjim çok yok ufak tefek şeyler var onları yapacağım inşallah...şaka maka çok az kaldı günlerimiz de yakın canım...Cok sukur canim sicak disinda sikintimiz yok.seninde okul bitseydi cok zor oluyordur sana.bizim eksigimiz kalmadi yikadim yerlestirdim bebis eksik:) sende biran once tamamla canim cok zor yikayip yerlestirmek
canım Allah kolaylık versin sağ salim alırsın inşallah kucağına...Hepiniz sağolun arkadaşlar.
Doğumdan önce baya kötüydüm ama şimdi iyiyim Allaha şükür.
Biraz ağrılarım var tabi.
Oğluma 1,5 ay kadar önce ciğer geliştirici yapılmıştı şükür ki.
Solunum için küvözde ama devamlı cihaza bağlı değilmiş. Daha görüşemedik, sadece fotosunu gördüm.
Uygun olunca uzun uzun yazıcam. Duanızı eksik etmeyin.
Rabbim sağlık versin geçmiş olsun inşallah biran önce toparlar oglusun Allah a emanetsinizKanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
Kızlar lohusa tacı aldınız mi şimdi onu halletmem lazim hoş bir seyler gördünüz mu nette falan...
güzelmiş canım..ben terliği düz aldım giyemem işlemeli ama taç gösterişli olsun diyorum geçen Eminönü'den baktım hep terlik tac takım vardı ayrı bulamadım...netten bulurum umarım...bn aldım
Instagramda lohusa tacı yaz arama yap, bi sürü şey çıkıyor, beğenirsen fiyatı uygun gelirse ordan yaptırabilirsin canımgüzelmiş canım..ben terliği düz aldım giyemem işlemeli ama taç gösterişli olsun diyorum geçen Eminönü'den baktım hep terlik tac takım vardı ayrı bulamadım...netten bulurum umarım...
sadece renkli kısma sürmek yeterli oluyor canım zaten krem çok yoğun kıvamlı.canım sadece renkli kısma mı süreceğiz yoksa daha geniş alana mı...
hayırlı olsun canım...al yıka ütüle muhteşem üçlü...Eki Görüntüle 1593031 Eki Görüntüle 1593043 Eki Görüntüle 1593044 Eki Görüntüle 1593045 kizlar bunlar da benim pijama geceliklerim burus burus olduklarindan dolayi kusura bakmayin paketlerinden acdim posetin icinde katlanmis sekilde duruyolar daha yikayip utuleyemedim sezeryandan dolayi 2tanede gecelik aldim buarada pijamalarin sabahliklarida var))daha suslu bitakim da almayi dusunuyorumm)))insallah bulurum
Ay daha ne bebise aldiklarimi ne kendiminkileri yikayip utulemedimmmm zaman geciyo yapmam lazimmmmhayırlı olsun canım...al yıka ütüle muhteşem üçlü...
Hayirli ugurlu olsun canim. Allah bebegine ve sana acil sifa versin. Bebeğin tez vakitte toparlanir kilo alir kucagina alirsin inşallah.Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?