- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
Canım başla biran önce zaten havalar da böyle devam edecekmiş zorlanmadan ufak ufak yap...hem sen de sezeryan düşünüyorsun ortalama 10 gün önce alıyorlar bebisi yani zaman az kalmış...Ay daha ne bebise aldiklarimi ne kendiminkileri yikayip utulemedimmmm zaman geciyo yapmam lazimmmm
Ay evet dogru vallah baslamam lazim insallah yetisirr ayyyy stres oldummmm))))Canım başla biran önce zaten havalar da böyle devam edecekmiş zorlanmadan ufak ufak yap...hem sen de sezeryan düşünüyorsun ortalama 10 gün önce alıyorlar bebisi yani zaman az kalmış...
Canim bende bir tane alabilirim. Esim henuz gelmedi ona da sorim tekrar haberleselim.yaklaşık 15 tlye aldım, kargoyu düşünerek, kargosu benden 20 tlye veririm, isteyen olursa
Canım ya ayran iç bari tansiyonunu dengeler, ben de açmadan duramıyorum bizim evde heryer açık olsa da hiç esmiyor balkonu açıyorum sanki balkonda mangal yanıyor; zaten normalde sıcak bi ev kışın çok iyi ama bu sıcaklarda iyice fena oluyor; inş haftasonuyla bu sıcak dalgası azalır sabahtan akşama vıcık vıcık terliyorum zaten vitaminlerden bi tuhaf terim neyse sağlık olsun tabi kasık ağrım da 2-3 gündür arttı ayağa kalkınca bebek düşecek sanki ağırlık basıyor bakalım Perşembe ne dicek Drsorma cnm ya dün gittiğimde klimayıda çok önermiyorum mikrop saçıyor dedi meltem hnm dedim sıcaktan bayılıcam tansyonum düşüyor dayanamıyorum olabildiğince az açmaya çalış dedi eski usul vantilatör çalıştırıyorum şimdi hiç yoktan iyi..
Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
Çok güzel canım Allah mutlu ve sağlıklı günlerde kullanmayı eskitmeyi nasip etsin :)Kızlar odamızın son hali artık oğluşu bekliyoruz hayırlısıyla bklm beğenicek misinizEki Görüntüle 1592893 Eki Görüntüle 1592894 Eki Görüntüle 1592896 Eki Görüntüle 1592897 Eki Görüntüle 1592899 Eki Görüntüle 1592900
Canım bazen stres olmak iyi oluyor isleri azaltıyor insan ama sen yarindan başla canım Allah kolaylık versin...Ay evet dogru vallah baslamam lazim insallah yetisirr ayyyy stres oldummmm))))
Sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin allah duaların sizinleKanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
Valla kızlar hepinize bravo; 6-7 kilo alan Arkadaşlara da sizlere de maşallah :) ben 16 kg aldım daha 3 kg daha alırsam ilk oğlumdaki kadar almış olucamcanım ben de 7 kg. aldım en son kontrolde daha ne kadar alırım diye sordum dr. a 3 civarı dedi...benim de hedef en fazla 10 kg. bakalım tutturabilecek miyiz:))
canım ben de gebelik öncesi m beden giyiyordum 58 ile hamile kaldım şimdi 65 kiloyum...s beden tam oldu çünki lohusa kıyafetlerine göre hazırlanmış pijamalar...zaten l beden çok büyük olur s veya m al kilona göre...tam emin olamazsan ben beden ölçülerimi yazarım emin olman için sorarsın...
Tatlım sadece bi tane pembe mor kaldı, bilgin olsunCanim bende bir tane alabilirim. Esim henuz gelmedi ona da sorim tekrar haberleselim.
Ben aldım canım kottonun çocuk Bölümü'nde Çokça çeşit vardı aklında olsun canımKızlar lohusa tacı aldınız mi şimdi onu halletmem lazim hoş bir seyler gördünüz mu nette falan...
Aynennnn canim baslamaliyim artik yoksa olcak gibi degil yetisdiremicem galibaa bu hizla devam edersenCanım bazen stres olmak iyi oluyor isleri azaltıyor insan ama sen yarindan başla canım Allah kolaylık versin...
Canım ben de Magnet yaptırıcam ama Ay'ı tam belli olmadığından yaptıramıyorum; Eylül'ü zor bekler diyo Dr usg ye göre ben de bilemedim olmadı doğumdan sonra sipariş ederim Mevlüt'e veririm diye düşündüm; hastanede ve evde geçmiş olsuna bebek çikolatası veririz bilemedim ki napsamBebek magnetleri siparişimi verdim kızlar bakalım nasıl olacak:)
Tamam canim benim kizim olacak zaten:) ben onu alim. Ozelden mesajlasalim.Tatlım sadece bi tane pembe mor kaldı, bilgin olsun
İkea dan inciler
Begendigim dolap ve sifonyeri almissin.gule gule kullansin bebegin insallah.ben kiraci oldugum icin ve odayi tam takim 3 yasindan sonra almayi planladigimiz icin dolap almaktan vazgectik.senin aldigin sifonyerin bi buyugu var sanirim 5 cekmeceliydi sadece ondan alsak diyoruz bebegin kiyafetlerini koymaya yeter mi acaba???
Valla begendigim ne varsa almissiniz bulutlu avizeye kadarValla cnn bana yeter gibi geldi bizde kiradayız ama çok heyecanlı eşim herşey hemen hemen onun seçimi ben dolabına kendi eşyalarını şifonyere de nevresim takımı yastık yorgan battaniye gibi eşyalarını koymayı düşünüyorum daha dizmeye başlamadım bklm hayırlısı bence 5li yeter sana ilk zmnlar için
sen istisnasın canım +24 kiloyla bile manken gibi görünüyorsun
Bende kızında 18 kilo almıştım şimdi ikizlerde 16 kilo aldım bakalım kacla bitircem doğum sonrası yemeye vermezsek kendimizi hamilelik kiloları çabuk gidiyorValla kızlar hepinize bravo; 6-7 kilo alan Arkadaşlara da sizlere de maşallah :) ben 16 kg aldım daha 3 kg daha alırsam ilk oğlumdaki kadar almış olucamonda daha Zayıf hamile kalmıştım ama şuan yarım dünya oldum
kızlar bu lansinoh gögüs ucu kremini kullanmaya başladınız mı ne zaman baaşlasak acaba.bir ay kala yeterli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?