2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ay daha ne bebise aldiklarimi ne kendiminkileri yikayip utulemedimmmm zaman geciyo yapmam lazimmmm
Canım başla biran önce zaten havalar da böyle devam edecekmiş zorlanmadan ufak ufak yap...hem sen de sezeryan düşünüyorsun ortalama 10 gün önce alıyorlar bebisi yani zaman az kalmış...

Canım ya ayran iç bari tansiyonunu dengeler, ben de açmadan duramıyorum bizim evde heryer açık olsa da hiç esmiyor balkonu açıyorum sanki balkonda mangal yanıyor; zaten normalde sıcak bi ev kışın çok iyi ama bu sıcaklarda iyice fena oluyor; inş haftasonuyla bu sıcak dalgası azalır sabahtan akşama vıcık vıcık terliyorum zaten vitaminlerden bi tuhaf terim neyse sağlık olsun tabi kasık ağrım da 2-3 gündür arttı ayağa kalkınca bebek düşecek sanki ağırlık basıyor bakalım Perşembe ne dicek Dr

canım ben de 7 kg. aldım en son kontrolde daha ne kadar alırım diye sordum dr. a 3 civarı dedi...benim de hedef en fazla 10 kg. bakalım tutturabilecek miyiz:))
Valla kızlar hepinize bravo; 6-7 kilo alan Arkadaşlara da sizlere de maşallah :) ben 16 kg aldım daha 3 kg daha alırsam ilk oğlumdaki kadar almış olucam onda daha Zayıf hamile kalmıştım ama şuan yarım dünya oldum

M alıyım ozaman çok sağol cnm, bende 59 la hamile kaldım 66 oldum şimdi, bir sorun olursa değişir

Bebek magnetleri siparişimi verdim kızlar bakalım nasıl olacak:)
Canım ben de Magnet yaptırıcam ama Ay'ı tam belli olmadığından yaptıramıyorum; Eylül'ü zor bekler diyo Dr usg ye göre ben de bilemedim olmadı doğumdan sonra sipariş ederim Mevlüt'e veririm diye düşündüm; hastanede ve evde geçmiş olsuna bebek çikolatası veririz bilemedim ki napsam

Valla cnn bana yeter gibi geldi bizde kiradayız ama çok heyecanlı eşim herşey hemen hemen onun seçimi ben dolabına kendi eşyalarını şifonyere de nevresim takımı yastık yorgan battaniye gibi eşyalarını koymayı düşünüyorum daha dizmeye başlamadım bklm hayırlısı bence 5li yeter sana ilk zmnlar için

Valla begendigim ne varsa almissiniz bulutlu avizeye kadar esime de gosterdim hatta o da cok begendi hele o dolaba hamileligin basindan beri bakiyorum ama sonra dusunduk o dolabi daha sonra kullanamayiz ama sifonyeri esim ivir zivirlarini koymak icin kullanir dedik.ben kiyafetleri sifonyere sigdirirsam yorgan yastik da kendi bazamin altina koyarim artik.besigin de iki cekmecesi olacak yeter heralde ya

Bende kızında 18 kilo almıştım şimdi ikizlerde 16 kilo aldım bakalım kacla bitircem doğum sonrası yemeye vermezsek kendimizi hamilelik kiloları çabuk gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…