- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
Kızlar lohusa tacı aldınız mi şimdi onu halletmem lazim hoş bir seyler gördünüz mu nette falan...
Kizlar bugun doktor randevumuz vardi. Önce nst cekildi nst sonucu iyi cikti. Bebek iyi durumda kilosu 2300 olmus. Sizce az mi?
Canım senim 2.cocugun bizim ilk onun etkisi de vardır...hem benimki biraz da korkudan suyum çoğalmasın diye dikkat ediyorum ama dr.da gardiyan gibi yarım kg.nun lafını yapıyor el mahkum canım...Valla kızlar hepinize bravo; 6-7 kilo alan Arkadaşlara da sizlere de maşallah :) ben 16 kg aldım daha 3 kg daha alırsam ilk oğlumdaki kadar almış olucamonda daha Zayıf hamile kalmıştım ama şuan yarım dünya oldum
Valla begendigim ne varsa almissiniz bulutlu avizeye kadaresime de gosterdim hatta o da cok begendi hele o dolaba hamileligin basindan beri bakiyorum ama sonra dusunduk o dolabi daha sonra kullanamayiz ama sifonyeri esim ivir zivirlarini koymak icin kullanir dedik.ben kiyafetleri sifonyere sigdirirsam yorgan yastik da kendi bazamin altina koyarim artik.besigin de iki cekmecesi olacak yeter heralde ya
aynen canım değişim olduktan sonra sıkıntı değil olmadı değişirsin...M alıyım ozaman çok sağol cnm, bende 59 la hamile kaldım 66 oldum şimdi, bir sorun olursa değişir
canım aslında sık girdiğim bir mağaza ama hiç akıl edip bakmışlığım yok aklımda bulunsun...Ben aldım canım kottonun çocuk Bölümü'nde Çokça çeşit vardı aklında olsun canım
canım link nerde...ben bu çiçekli taçlardan almayı düşünüyorum büyük boy olanlarından :)
Ay çok güzeller canım, nerden aldın yazar mısın?Kızlar hastane ıcın ikramlik altlarımız hazır esasında ailemizden başka çok kimsemiz yok ama hatira olsun istedim...sıra içlerini doldurmada...
Canım şerbet ve çikolata altligini Madam coco dan, kolonya şişelerini koyacağım sepeti Eminönü'nde Havuzlu Han'dan aldım...Ay çok güzeller canım, nerden aldın yazar mısın?
Canım Rabbim sana bağışlasın miniğini. Hiç korkma... Dualarımız seninle.. azıcık sabır annesi gelicek kollarına insallah....Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
Canım benim kızım hiç sert hareketi olmadı şimdiye kadar pek bir sakin son haftalarda canini yakar demisti doktorum ama hiç olmadı şimdiye kadar...normal bence sert hareketler benimki nazli biraz sanırım...kızlar benim oğlan çok canımı yakıyor hareket ederken. sanki iç organlarım berelenmiş gibi. sizde durumlar nasıl ?
Kizlar bugun doktor randevumuz vardi. Önce nst cekildi nst sonucu iyi cikti. Bebek iyi durumda kilosu 2300 olmus. Sizce az mi?
Canım ya ayran iç bari tansiyonunu dengeler, ben de açmadan duramıyorum bizim evde heryer açık olsa da hiç esmiyor balkonu açıyorum sanki balkonda mangal yanıyor; zaten normalde sıcak bi ev kışın çok iyi ama bu sıcaklarda iyice fena oluyor; inş haftasonuyla bu sıcak dalgası azalır sabahtan akşama vıcık vıcık terliyorum zaten vitaminlerden bi tuhaf terim neyse sağlık olsun tabi kasık ağrım da 2-3 gündür arttı ayağa kalkınca bebek düşecek sanki ağırlık basıyor bakalım Perşembe ne dicek Dr
Cok iyi yapmissiniz fiyatlar uygun cogu firmanin bebek odalarina kiyasla tabi.saglikla kullansin oglunuz insallah.sizi 3-4 yil idare eder dedigin gibiYeter cnm yeter hiç sıkma canını inş sizinde gönlünüze göre olur bende tek dolap yetmez korkusuna aldım şifonyeri ama içi boşken neyle doldurcaz ya bunu dedim eşime oda gülüo bulursun koycak bişe diye bize 5 6 yaşına kadar idare eder gibi geldi ztn sora artık kendi zevkleri olucak ona göre yeni bi takım alırız bide ikea fiyat olarak çok uygun açıkçası 3 4 bin veripte almak istemedim sonuçta çocuk bu yarın bigün çizicek bişe fırlatıcak illa zarar vericek kendini bilene kadar bizi idare etsin yeter
Allah yardımcınız olsun.Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?