2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım senim 2.cocugun bizim ilk onun etkisi de vardır...hem benimki biraz da korkudan suyum çoğalmasın diye dikkat ediyorum ama dr.da gardiyan gibi yarım kg.nun lafını yapıyor el mahkum canım...

Yeter cnm yeter hiç sıkma canını inş sizinde gönlünüze göre olur bende tek dolap yetmez korkusuna aldım şifonyeri ama içi boşken neyle doldurcaz ya bunu dedim eşime oda gülüo bulursun koycak bişe diye bize 5 6 yaşına kadar idare eder gibi geldi ztn sora artık kendi zevkleri olucak ona göre yeni bi takım alırız bide ikea fiyat olarak çok uygun açıkçası 3 4 bin veripte almak istemedim sonuçta çocuk bu yarın bigün çizicek bişe fırlatıcak illa zarar vericek kendini bilene kadar bizi idare etsin yeter

Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
Canım Rabbim sana bağışlasın miniğini. Hiç korkma... Dualarımız seninle.. azıcık sabır annesi gelicek kollarına insallah....

kızlar benim oğlan çok canımı yakıyor hareket ederken. sanki iç organlarım berelenmiş gibi. sizde durumlar nasıl ?
Canım benim kızım hiç sert hareketi olmadı şimdiye kadar pek bir sakin son haftalarda canini yakar demisti doktorum ama hiç olmadı şimdiye kadar...normal bence sert hareketler benimki nazli biraz sanırım...

ay o kasık ağrısı bende de başladı canım, yatakta dönmek işkence oldu, resmen zorlanıyorum.. cumtesi kontrolüm var, doktora sorucam bakalım :)

Cok iyi yapmissiniz fiyatlar uygun cogu firmanin bebek odalarina kiyasla tabi.saglikla kullansin oglunuz insallah.sizi 3-4 yil idare eder dedigin gibi

Bizde de sancı çıktı nst de. Cumadan beri düşüremediler, dün acil olarak hastaneye yatış verdiler. Sezaryen olacağız çünkü, sancılarını durdurulması gerekiyor.
Şimdi hastanede gözetim altındayız.
Özelde olsa hemen alırlardı, devlet hastanesi klasiği, bir gün dahi önemli diyerek sancımızı durdurmaya çalışıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…