Bu hafta agirligimin % 25 i kadar basmama izin verdiler :) ben agustosun ilk veya ikinci haftasi dogum yapacagim icin cok daha fazla kilolu olmasini istiyoruz. Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun.maşallah canım gayet ii kilosu bence :) sen dikkat et, ztn hareketsizsin ya fazla kilo almamaya çalış
Benimde oyle.zaten bugun surekli kasiliyorum surekli bi yerde toplanip şişiriyo orayi ve canimi cok yakiyokızlar benim oğlan çok canımı yakıyor hareket ederken. sanki iç organlarım berelenmiş gibi. sizde durumlar nasıl ?
canım link nerde...
Icme bence canim sonucda bitki cayi benim doktorum yanina gitdiyim ilk gun bana bitki caylari yasak demisdiYesil cay tuketen yok mu arkadaslar ya icsem mi icmesem mi karar veremedim...
Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz
Ayni benimki de ihlamur ve kusburnu icebilirsin sadece demisti de yesilcay icenler var ama bilemedim bende.Icme bence canim sonucda bitki cayi benim doktorum yanina gitdiyim ilk gun bana bitki caylari yasak demisdi
kızlar benim oğlan çok canımı yakıyor hareket ederken. sanki iç organlarım berelenmiş gibi. sizde durumlar nasıl ?
Facebookta feltdesign instegramda bernainak diye arat canim.Ben begeniyorum yaptiklarini.güzelmiş canım..ben terliği düz aldım giyemem işlemeli ama taç gösterişli olsun diyorum geçen Eminönü'den baktım hep terlik tac takım vardı ayrı bulamadım...netten bulurum umarım...
Baktım canım değişik seyler varmış ah bir de kararsızlık olmasaFacebookta feltdesign instegramda bernainak diye arat canim.Ben begeniyorum yaptiklarini.
Canım ben ne alırsam sudan gecirme mantigindayim narinde yikayabilirsin ıcın rahat etmeyecekse...Bende bu aksam esyalari yikamak icin calismalara basladim.baslamis is bitmis istirBu aksam sadece kutularindan cikardim ve renk renk ayirdim.Sicaktan hicbirsey yapamaz oldum.ilerleyen gunlerde daha sıkıntılı olur diye aksamdan aksama yikicam sirayla.daha once konusulmustu saniyorum yatak korumasini da yikadiniz mi?Ben karaca home dan aldim yikarsam bozulurmu acaba?
İnstegramda lihusa taci die arattiginda cok cikiyor.mutlaka iclerimden biri icine sinecektirBaktım canım değişik seyler varmış ah bir de kararsızlık olmasa
Suan hepsi kokuyo sanki dedigin gibi narin programda yikasam iyi olcak.Canım ben ne alırsam sudan gecirme mantigindayim narinde yikayabilirsin ıcın rahat etmeyecekse...
Butun gun o kadar yogundum ki foruma bakamadim.emzikleride kacirmisim tabi,sanirim kalmadi dimi canim?kızlar, bebişleriniz için emzik aldınız mı?
ben arkadaşlarımın çoğunun tavsiyesiyle philips avent soothie emzik aldım.. anne memesine en yakın formda emzikmiş, asla bebişi memeden soğutmuyormuş, bununla beraber özellikle memeye çok düşkün bebişlerin anneleri için büyük kolaylık oluyormuş :)
almaya karar verdiğimde trde satan çok az yer vardı ve fiyatlar uçmuştu, bn de amazondan yurtdışından aldım, kargo parası ödememek için de bikaç tane aldım.. elimde 5 tane 2li emzik seti var :) almayı düşünen olursa, aldığım fiyattan verebilirim
Ne yazık ki canım kalmadı, fikrini değiştiren olursa, sna hbr veririmButun gun o kadar yogundum ki foruma bakamadim.emzikleride kacirmisim tabi,sanirim kalmadi dimi canim?
Bence icme cnm nede olsa bitki cayi inan ben ihlamur bile icmedim zarar eder diye korkdum hep bence icmeAyni benimki de ihlamur ve kusburnu icebilirsin sadece demisti de yesilcay icenler var ama bilemedim bende.
Canım gecen bebisin yatağı geldi resmen ambalaj kokuyordu 2 gün havalandırır üstünü inceden suyla sildim koku gitti anca rahatladım...ay her şeyi düşünüyoruz çok güzel telaşlar bunlar...Suan hepsi kokuyo sanki dedigin gibi narin programda yikasam iyi olcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?