2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
maşallah canım gayet ii kilosu bence :) sen dikkat et, ztn hareketsizsin ya fazla kilo almamaya çalış
Bu hafta agirligimin % 25 i kadar basmama izin verdiler :) ben agustosun ilk veya ikinci haftasi dogum yapacagim icin cok daha fazla kilolu olmasini istiyoruz. Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun.

Kanamam oldu. Sancım çıktı. Acil sezeryanla oğlum 42 cm 1960 gr doğdu. Küvezde şimdi. Dua bekliyoruz

Allah'ım dualarımı yavrun için kabul eder inş cnm... inş sağlıkla kucağına alacaksın inanıyorum. dualarım önce yavrunla sonra seninle...

kızlar benim oğlan çok canımı yakıyor hareket ederken. sanki iç organlarım berelenmiş gibi. sizde durumlar nasıl ?

bazen inanılmaz şiddetli vuruyor. tek bir yerde toplanıyor böyle kocaman bir tepe oluşuyor resmen :))) yakında kolu çıkacak göbek deliğimden o derece :))) evet canım yanıyor ama karnımda ne kadar fazla kalırsa benim için o kadr iyi...

güzelmiş canım..ben terliği düz aldım giyemem işlemeli ama taç gösterişli olsun diyorum geçen Eminönü'den baktım hep terlik tac takım vardı ayrı bulamadım...netten bulurum umarım...
Facebookta feltdesign instegramda bernainak diye arat canim.Ben begeniyorum yaptiklarini.

Bende bu aksam esyalari yikamak icin calismalara basladim.baslamis is bitmis istir Bu aksam sadece kutularindan cikardim ve renk renk ayirdim.Sicaktan hicbirsey yapamaz oldum.ilerleyen gunlerde daha sıkıntılı olur diye aksamdan aksama yikicam sirayla.daha once konusulmustu saniyorum yatak korumasini da yikadiniz mi?Ben karaca home dan aldim yikarsam bozulurmu acaba?

Canım ben ne alırsam sudan gecirme mantigindayim narinde yikayabilirsin ıcın rahat etmeyecekse...

Butun gun o kadar yogundum ki foruma bakamadim.emzikleride kacirmisim tabi,sanirim kalmadi dimi canim?

Dün akşam sabaha kadar uyumadım gündüz de sıcaktan bunaldım resmen iki defa soguk suyla yıkandım şimdide midem bulanıyor karnım agrıyor

Suan hepsi kokuyo sanki dedigin gibi narin programda yikasam iyi olcak.
Canım gecen bebisin yatağı geldi resmen ambalaj kokuyordu 2 gün havalandırır üstünü inceden suyla sildim koku gitti anca rahatladım...ay her şeyi düşünüyoruz çok güzel telaşlar bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…