- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
Canım acaba usuttun mu...Dün akşam sabaha kadar uyumadım gündüz de sıcaktan bunaldım resmen iki defa soguk suyla yıkandım şimdide midem bulanıyor karnım agrıyor
Tipki annelerimiz gibi...Canım gecen bebisin yatağı geldi resmen ambalaj kokuyordu 2 gün havalandırır üstünü inceden suyla sildim koku gitti anca rahatladım...ay her şeyi düşünüyoruz çok güzel telaşlar bunlar...
ben Çay içemem hiç tansiyonumu düşürüyor o Yüzden hep adaçayı yeşil Çay içerdim.hamileliğin başında arkadaşlar içme dediler doktorum hiçbir şey olmaz dedi sonra ben bir kaç hafta daha içtim. bu sefer okuldaki Baskılara dayanamayıp ıhlamura başladımBence icme cnm nede olsa bitki cayi inan ben ihlamur bile icmedim zarar eder diye korkdum hep bence icme
Canim eksiklik yapar diye degil duser erken dogumu tetikler diye icme demisdi bana doktor)korkmaben Çay içemem hiç tansiyonumu düşürüyor o Yüzden hep adaçayı yeşil Çay içerdim.hamileliğin başında arkadaşlar içme dediler doktorum hiçbir şey olmaz dedi sonra ben bir kaç hafta daha içtim. bu sefer okuldaki Baskılara dayanamayıp ıhlamura başladım
ben biraz yeme içme konusunda rahat davrandım. Allah sonumu hayır etsinşuan açıkçası korkuyorum bebekte bi eksiklik yoktur inşallah ne diyim
Banada öyle geliyor şuan karnımda oynadıkça benim midem bulanıyor inş geçerCanım acaba usuttun mu...
Benimde midem bulaniyo gibi hissediyorum iyi hissetmiyorum sicakdan heralde ve cok sinirli hissediyorum acayippp heralde havadan hamilelikden offff(((Dün akşam sabaha kadar uyumadım gündüz de sıcaktan bunaldım resmen iki defa soguk suyla yıkandım şimdide midem bulanıyor karnım agrıyor
Benimde midem bulaniyo gibi hissediyorum iyi hissetmiyorum sicakdan heralde ve cok sinirli hissediyorum acayippp heralde havadan hamilelikden offff(((
Insallah canım sicaklarda klima kapı baca acık rahatlamaya çalışıyoruz ama farkında olmadan usutebiliriz aman dikkat et az kaldı zaten...Banada öyle geliyor şuan karnımda oynadıkça benim midem bulanıyor inş geçer
korkum genel canım. çok dikkat etmedim yememe içmeme. canım istiyorsa devam dedim yaniCanim eksiklik yapar diye degil duser erken dogumu tetikler diye icme demisdi bana doktor)korkma
Benim karnımın üst tarafına agrı giriyor arada midem bulanıyor sıcaktan mı bilemiyorum yada üşüttüm farketmeden yarın doktorumu arıyayım kesin normal dicek sinir edecek beniBenimde midem bulaniyo gibi hissediyorum iyi hissetmiyorum sicakdan heralde ve cok sinirli hissediyorum acayippp heralde havadan hamilelikden offff(((
Bende kendime kiziyorum et fazla yemedim tenbellik etdim veya halim olmadi yemek yapamadim bazen disardan soledik simdi diyorum ki nasip olursa 2cide artik tecrubeliyiz cok fazla dikkat edemedimm((korkum genel canım. çok dikkat etmedim yememe içmeme. canım istiyorsa devam dedim yani
ah canım şu bebişler sağlıklı olsun da ikinciye Allah KerimBende kendime kiziyorum et fazla yemedim tenbellik etdim veya halim olmadi yemek yapamadim bazen disardan soledik simdi diyorum ki nasip olursa 2cide artik tecrubeliyiz cok fazla dikkat edemedimm((
Ay ben dee acayip hemdeBen de çok sinirliyim bu günlerde.
Siyah cayi kahvalti haric ben de tuketmem o yuzden mi canim yesilcay istiyo acabaaben Çay içemem hiç tansiyonumu düşürüyor o Yüzden hep adaçayı yeşil Çay içerdim.hamileliğin başında arkadaşlar içme dediler doktorum hiçbir şey olmaz dedi sonra ben bir kaç hafta daha içtim. bu sefer okuldaki Baskılara dayanamayıp ıhlamura başladım
ben biraz yeme içme konusunda rahat davrandım. Allah sonumu hayır etsinşuan açıkçası korkuyorum bebekte bi eksiklik yoktur inşallah ne diyim
Nasip canim aynen vallah dusunuyorum da ama 3 -4sene sonra bakalim hayirli nasipde kac kuzucuk varsa ben 2ciyide isterim ama daha cok vars
ah canım şu bebişler sağlıklı olsun da ikinciye Allah Kerimben düşünmüyorum 2. açıkcası
direk baktım ve cok beğendim iyiki yazmışsın tam istediğim gibi bir sey buldum emek sensin diye bir site var orda fiyatları da yazıyor taç arayanlar bu siteyede baksın ben aradığımı buldum :)Facebookta feltdesign instegramda bernainak diye arat canim.Ben begeniyorum yaptiklarini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?