2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bence icme cnm nede olsa bitki cayi inan ben ihlamur bile icmedim zarar eder diye korkdum hep bence icme
ben Çay içemem hiç tansiyonumu düşürüyor o Yüzden hep adaçayı yeşil Çay içerdim.hamileliğin başında arkadaşlar içme dediler doktorum hiçbir şey olmaz dedi sonra ben bir kaç hafta daha içtim. bu sefer okuldaki Baskılara dayanamayıp ıhlamura başladım
ben biraz yeme içme konusunda rahat davrandım. Allah sonumu hayır etsin şuan açıkçası korkuyorum bebekte bi eksiklik yoktur inşallah ne diyim

Dün doktor kontrolü vardı. 32 hafta işgöremez raporumu aldım.Bu sıcakta çalışmaya hiç niyetim yok.Zaten izin bittikten sonra geri dönmeyeceğim.
Bebeğimizin adını Aziz koymaya karar verdik bu arada.
Aziz bey 2044 gram olmuş. Plasenta ön duvarda ve yükselmeye devam ediyor. Suyumuz çok iyi. Yaptıracağımız birkaç test var. Aspirini kestik. Demir,kalsiyum ve omega3 e devam ediyoruz.
Doğum tercihleriyle ilgili bir dahaki görüşmede konuşacağız. Doğumu çengelköy mediviada yapmaya karar verdik. Ssvd konusunda tecrübeli bir hastane. Hastaneyi de ziyaret edeceğiz.
Toplam 10,5 kilo aldım.

Canim eksiklik yapar diye degil duser erken dogumu tetikler diye icme demisdi bana doktor)korkma

Dün akşam sabaha kadar uyumadım gündüz de sıcaktan bunaldım resmen iki defa soguk suyla yıkandım şimdide midem bulanıyor karnım agrıyor
Benimde midem bulaniyo gibi hissediyorum iyi hissetmiyorum sicakdan heralde ve cok sinirli hissediyorum acayippp heralde havadan hamilelikden offff(((

Benimde midem bulaniyo gibi hissediyorum iyi hissetmiyorum sicakdan heralde ve cok sinirli hissediyorum acayippp heralde havadan hamilelikden offff(((
Benim karnımın üst tarafına agrı giriyor arada midem bulanıyor sıcaktan mı bilemiyorum yada üşüttüm farketmeden yarın doktorumu arıyayım kesin normal dicek sinir edecek beni

Bulantılar ve istifra 1 haftadır bende de var. Üşütmekten diye düşünüyorum çünkü gece kalkıp kollarımı bacaklarımı soğuk suyla yıkıyorum. Perşembe sorayım bende doktoruma normal miymiş diye

korkum genel canım. çok dikkat etmedim yememe içmeme. canım istiyorsa devam dedim yani
Bende kendime kiziyorum et fazla yemedim tenbellik etdim veya halim olmadi yemek yapamadim bazen disardan soledik simdi diyorum ki nasip olursa 2cide artik tecrubeliyiz cok fazla dikkat edemedimm((

s
Bende kendime kiziyorum et fazla yemedim tenbellik etdim veya halim olmadi yemek yapamadim bazen disardan soledik simdi diyorum ki nasip olursa 2cide artik tecrubeliyiz cok fazla dikkat edemedimm((
ah canım şu bebişler sağlıklı olsun da ikinciye Allah Kerim ben düşünmüyorum 2. açıkcası

Siyah cayi kahvalti haric ben de tuketmem o yuzden mi canim yesilcay istiyo acabaa

s
ah canım şu bebişler sağlıklı olsun da ikinciye Allah Kerim ben düşünmüyorum 2. açıkcası
Nasip canim aynen vallah dusunuyorum da ama 3 -4sene sonra bakalim hayirli nasipde kac kuzucuk varsa ben 2ciyide isterim ama daha cok var hayirlisi olsun saglikli olsunlarda bebislerde bizde gerisi nasip

kızlar sizde de var mı bilmiyorum ama beni bazı korkular sardı daha önce de söylediğim gibi. doğum yaklaştıkça doğumdan korkmaya başladığım gibi bebek için de endişelenmeye başladım. sağlıklı olacak mı yoksa sıkıntılı olup küvezde kalacak mı? böyle zamanlarda her inançlı insan gibi ben de Allah'a sığınma ihtiyacı hissediyorum. Bebeğin sağlıklı olması için dua arıyorum. kuran Okumayı da bilmiyorum bu arada. netten baktım bir Sürü şey var. bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba ?tabi bu durum bazı Arkadaşlara Saçma da gelebilir ama içimden böyle geliyor.

Facebookta feltdesign instegramda bernainak diye arat canim.Ben begeniyorum yaptiklarini.
direk baktım ve cok beğendim iyiki yazmışsın tam istediğim gibi bir sey buldum emek sensin diye bir site var orda fiyatları da yazıyor taç arayanlar bu siteyede baksın ben aradığımı buldum :)

Mrb kızlar. Benim gibi gececi kaç hamile var bilemiyorum Ben 34. Haftamda doktoruma gittim. Sevgili doktorum bir ay sonra çağırdı beni yine. Zaten kendisine il değişikliğinden dolayı 29. haftamda başladım. Çok iyi bir doktor olduğunu söylüyor herkes ama nst ye falan bağlamadı. Bir sonraki kontrolüm 38. Haftaya denk geliyor. Şimdi çok tedirginim. Herkesin doktoru 15 günde bir çağırmaya başladı. Nst ile de bakılıyor. Sizce naapsam ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…