2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

benimde cuma günü randevum ayda bir gidiyorum ama doktorum ayda bir dese bile ben iki haftada bir gideceğim ne olur ne olmzz 38. hafta cok uzun bans göre kontrole gitmekte fayda var...

Bebeğin de sen de sağlıklı olacaksınız inşaAllah.
Sağlıklı olması için özel dua yok ama Allah'a sığındığın zaman zaten O sesini duyuyor. Duanın kabul olacagından şüphe etmeden yaptığın her dua kabul olur Allah'ın izniyle..
Sıkıntılı anında Ayetel Kürsi oku ve Salavat getir. Korkularından da emin kılar. Yani kalbini Allah'a yönelttiğin zaman belirli bir kuralı yok, Allah duyar sesini .
Kolay doğumlar nasip etsin Rabbim sana ve tüm arkadaşlarıma. Aklına kötü şeyler getirme hem, ne kadar olumlu olursan o kadar iyi geçer doğumun. Eskiden annelerimiz dikişsiz kontrolsüz doğurduysa biz de pekala doğurabiliriz :) Olumsuz yorumları okuma hatta.. Kendini doğuma kendin hazırla. Cesaret ver kendine. Ve strese girip bebişi de üzme :)

Masallah canimmmm... Kgsu cok iyi bebisinin. Ya ben de basini asagida hissediyorum ve birden bi agri giriyor zank diye ondan mi acaba? Braxton hicks dedi dr ama ultrasona almadiklari icin net bisey demiyorlar. Iki haftaya alttan muayenem var onda anasilir mi acaba yoksa kasilmam var desem belki nstye alorlar beni. Oyle mi desem ?

Ben 3 haftada bir gidiyordum doktora. Cuma günü kontrolüm var. Ondan sonra da kaç hafta sonraya verir bilmiyorum. Ama telaş yapma. Hem zaten anormal bir durum hissettiğinde doktoru ararsın hemen.
Suyun ve nişanın gelmediği sürece sancın olmadıgı sürece birşey olmaz Allahın izniyle..
Doktoruna tedirgin oldugunu ve daha sık çağırmasını istediğini söyle. Bak ben 37.ci haftaya geldim daha hiç bağlanmadım nts ye..

Canim ben de bizim dolapta tutucam esyalari ama yikadim ve bi bohca bir de hurca koydum simdilik en azindan yikanmis olsun diye. Esya az gbi duruyor ama inan etiket kesme fln derken bi de ben ters cevirip yikadim tenine o kisim degecek diye, sobra kurutunca bu sefer de duzunu ceviriyosun fln derken el kadar kiyafetler aya zaman aliyor. Bence allet bi hurca koy en azindan vakti gelince direk asarsin ya da koyarsin yerine.

Deneyecegimmm.

Benimkide bir ay sonra cagirdi canim.33. Haftada gitmistim 37. Haftada tekrar gidicem.benim bebegim henuz donmemisti yalanci sancilarimda yok.simdilik rutin devam ettigi icin o kadar uzun sure sonra cagirmis.bende cok sasirdim ama yolunda gitmeye kendini kotu hissedersen gel dedi.Bende oyle yapicam.Bebegimi ve kendimi dinliyorum surekli.

direk baktım ve cok beğendim iyiki yazmışsın tam istediğim gibi bir sey buldum emek sensin diye bir site var orda fiyatları da yazıyor taç arayanlar bu siteyede baksın ben aradığımı buldum :)
Bende yaptiklarini cok hos buluyorum heryerde gorduklerimizin disinda daha ozenli ve kaliteli.Begenmene sevindim

Canım beni de doğum korkusu sardı az kaldı bir yandan ogluma kavuşacağıma çok seviniyorum bir yandan doğumdan korkuyorum

Ev
t kuzum burda hastane bedava veriyomus ben de almis bulundum. Ama gercekten trde pahali burda tanesi 3$a satiliyor.

Tecrubeliyse anlamistir tabii.. Burda da elle bakiyolar bebegin pozisyonuna .

Y
esil caydan bisey olmaz cnm...

Bende 9 ay 99 esma var bi bak googledancnm eger istersen sayfalarin fotografini cekip atabilirim.

valla benim doktor da iç hiç bişey olmaz dedi... herkes her şeye bişey söylüyor ben pek inanmıyorum açıkcası

Günaydın guzel annısler
ben dun geceden berı kaburga agrısı cekıyorum..dun koltukta sol tarafımın uzerıne uyumusum kalkarken sag gogus altındakı kaburgam agrımaya basladı..yada ordakı kas agrısı bılemıyorum...sımdı de kalkerken yada uzanıp bısey alıcakken o bolge agrıyor....sankı topıkte bı kac arkadasım kaburga agrısından bahsetmıstı kımdı onlar hatırlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…