Mrb kızlar. Benim gibi gececi kaç hamile var bilemiyorum Ben 34. Haftamda doktoruma gittim. Sevgili doktorum bir ay sonra çağırdı beni yine. Zaten kendisine il değişikliğinden dolayı 29. haftamda başladım. Çok iyi bir doktor olduğunu söylüyor herkes ama nst ye falan bağlamadı. Bir sonraki kontrolüm 38. Haftaya denk geliyor. Şimdi çok tedirginim. Herkesin doktoru 15 günde bir çağırmaya başladı. Nst ile de bakılıyor. Sizce naapsam ki ?
Bebeğin de sen de sağlıklı olacaksınız inşaAllah.kızlar sizde de var mı bilmiyorum ama beni bazı korkular sardı daha önce de söylediğim gibi. doğum yaklaştıkça doğumdan korkmaya başladığım gibi bebek için de endişelenmeye başladım. sağlıklı olacak mı yoksa sıkıntılı olup küvezde kalacak mı? böyle zamanlarda her inançlı insan gibi ben de Allah'a sığınma ihtiyacı hissediyorum. Bebeğin sağlıklı olması için dua arıyorum. kuran Okumayı da bilmiyorum bu arada. netten baktım bir Sürü şey var. bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba ?tabi bu durum bazı Arkadaşlara Saçma da gelebilir ama içimden böyle geliyor.
Masallah canimmmm... Kgsu cok iyi bebisinin. Ya ben de basini asagida hissediyorum ve birden bi agri giriyor zank diye ondan mi acaba? Braxton hicks dedi dr ama ultrasona almadiklari icin net bisey demiyorlar. Iki haftaya alttan muayenem var onda anasilir mi acaba yoksa kasilmam var desem belki nstye alorlar beni. Oyle mi desem ?kızlar biz geldik hastaneden oğlum çoook aşağıya inmiş anlıyordum zaten kasılmalardan nts sancı çıktı ama doğum boyutunda değil bol bol yat kalkma dedi suyu çok fazlaymış aniden suyun gelebilir öyle bi durumda hemen gel dedi.. kontroller normalde 2 haftada 1 di ama erken doğum riskim varmış bebiş aşağıda olduğu için o yüzden haftaya salı yine gidiyorum kontrole artık her hafta gideceğim.. 2 hafta daha sabretmeliyiz olabildiğince geç olsun doğum dedi en azından 37. haftayı görelim ki küves olayı olmasın dedi.. magnezyum ilacını gün aşırı alıyordum şimdi günde 2 kez alacağım beni ve bebeği doğuma hazırlayıp kuvvetlendiriyormuş ağrıları azaltıyormuş bu da doğumu geciktirirmiş.. bizden haberler böyle bakalım haftaya ne olacak.. bu arada 2400 gr olmuş bebeğim..
Ben 3 haftada bir gidiyordum doktora. Cuma günü kontrolüm var. Ondan sonra da kaç hafta sonraya verir bilmiyorum. Ama telaş yapma. Hem zaten anormal bir durum hissettiğinde doktoru ararsın hemen.Mrb kızlar. Benim gibi gececi kaç hamile var bilemiyorum Ben 34. Haftamda doktoruma gittim. Sevgili doktorum bir ay sonra çağırdı beni yine. Zaten kendisine il değişikliğinden dolayı 29. haftamda başladım. Çok iyi bir doktor olduğunu söylüyor herkes ama nst ye falan bağlamadı. Bir sonraki kontrolüm 38. Haftaya denk geliyor. Şimdi çok tedirginim. Herkesin doktoru 15 günde bir çağırmaya başladı. Nst ile de bakılıyor. Sizce naapsam ki ?
Canim ben de bizim dolapta tutucam esyalari ama yikadim ve bi bohca bir de hurca koydum simdilik en azindan yikanmis olsun diye. Esya az gbi duruyor ama inan etiket kesme fln derken bi de ben ters cevirip yikadim tenine o kisim degecek diye, sobra kurutunca bu sefer de duzunu ceviriyosun fln derken el kadar kiyafetler aya zaman aliyor. Bence allet bi hurca koy en azindan vakti gelince direk asarsin ya da koyarsin yerine.Ellerine sağlık darısı başıma diyim ama ben bir iki hafta daha beklicem sanırım ben bebise oda yapmıyorum kendi dolabımda raf ayarladım onun için ne kadar geç yikarsam o kadar temiz kalır kullanılan dolap sürekli açılıyor içim rahat etmez yoksa
Deneyecegimmm.Arkadaslar annemin yanina Alanya ya gittim.15 günde 3 kilo aldim ama vucudum inanilmaz sisti hele ayaklarim muthis odem topladi. Evime Usak a gelince 8-9 gundur sabahlari ac karnina 4-5 dal maydanoz ve nane ve yarim litre suyu birlikte tuketiyorum.1.5 kilo verdim tabi odemde yüzde seksen gitti.Tabi 2 litre su saprt bir fincan da yesil cay.Sikayeti ödem olanlara tavsiye ederim.
Benimkide bir ay sonra cagirdi canim.33. Haftada gitmistim 37. Haftada tekrar gidicem.benim bebegim henuz donmemisti yalanci sancilarimda yok.simdilik rutin devam ettigi icin o kadar uzun sure sonra cagirmis.bende cok sasirdim ama yolunda gitmeye kendini kotu hissedersen gel dedi.Bende oyle yapicam.Bebegimi ve kendimi dinliyorum surekli.Mrb kızlar. Benim gibi gececi kaç hamile var bilemiyorum Ben 34. Haftamda doktoruma gittim. Sevgili doktorum bir ay sonra çağırdı beni yine. Zaten kendisine il değişikliğinden dolayı 29. haftamda başladım. Çok iyi bir doktor olduğunu söylüyor herkes ama nst ye falan bağlamadı. Bir sonraki kontrolüm 38. Haftaya denk geliyor. Şimdi çok tedirginim. Herkesin doktoru 15 günde bir çağırmaya başladı. Nst ile de bakılıyor. Sizce naapsam ki ?
Bende yaptiklarini cok hos buluyorum heryerde gorduklerimizin disinda daha ozenli ve kaliteli.Begenmene sevindimdirek baktım ve cok beğendim iyiki yazmışsın tam istediğim gibi bir sey buldum emek sensin diye bir site var orda fiyatları da yazıyor taç arayanlar bu siteyede baksın ben aradığımı buldum :)
Canım beni de doğum korkusu sardı az kaldı bir yandan ogluma kavuşacağıma çok seviniyorum bir yandan doğumdan korkuyorumkızlar sizde de var mı bilmiyorum ama beni bazı korkular sardı daha önce de söylediğim gibi. doğum yaklaştıkça doğumdan korkmaya başladığım gibi bebek için de endişelenmeye başladım. sağlıklı olacak mı yoksa sıkıntılı olup küvezde kalacak mı? böyle zamanlarda her inançlı insan gibi ben de Allah'a sığınma ihtiyacı hissediyorum. Bebeğin sağlıklı olması için dua arıyorum. kuran Okumayı da bilmiyorum bu arada. netten baktım bir Sürü şey var. bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba ?tabi bu durum bazı Arkadaşlara Saçma da gelebilir ama içimden böyle geliyor.
t kuzum burda hastane bedava veriyomus ben de almis bulundum. Ama gercekten trde pahali burda tanesi 3$a satiliyor.aventin diğer modelleri de çok güzeldir eminim ama bnm aradığım soothie model ebebekte yoktu ve bu model memeye en yakın formda olanmışyurtdışında çok kullanılıyor, ben de arklarımdan duydum, herkes çok memnunmuş, aldım cnm
Kizlar saglik ocagina B12ignemi vurdurmaya gittigimde benim hemsirem ayrilmis baska biri vardi..Kalp atislarini dinlerken eliyle kasik bolgeme hafif bastirdi kafasi asagida dedi.. Bende evet donmustu ddm simdi kanala inmesini bekliyoruz ddm. Sonra tekrardan baktii dediki kafasi kanalda suan inmismi ddm ewt asagida dedi.. Ne kadar anladi bilemedim.. Sizce gercekten anlamismidir ?
esil caydan bisey olmaz cnm...Kizlar ben yesil cayi cok seviyodum ama hamileligi ogrendigimden beri hic icmedim ilk zamanlar bitki caylari dusuk riski olusturabilir diye icmedim.sonra da aliskanligimdan vazgecmis oldugumdan icmedim. Ama simdi canim cekiyo icmek istiyorum acaba bi zarari olur mu bebegime?
Bende 9 ay 99 esma var bi bak googledancnm eger istersen sayfalarin fotografini cekip atabilirim.kızlar sizde de var mı bilmiyorum ama beni bazı korkular sardı daha önce de söylediğim gibi. doğum yaklaştıkça doğumdan korkmaya başladığım gibi bebek için de endişelenmeye başladım. sağlıklı olacak mı yoksa sıkıntılı olup küvezde kalacak mı? böyle zamanlarda her inançlı insan gibi ben de Allah'a sığınma ihtiyacı hissediyorum. Bebeğin sağlıklı olması için dua arıyorum. kuran Okumayı da bilmiyorum bu arada. netten baktım bir Sürü şey var. bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba ?tabi bu durum bazı Arkadaşlara Saçma da gelebilir ama içimden böyle geliyor.
hala ayaklarımı görebildiğime sevinsem mi acaba :) 33. hafta itibariyle +7 kilodayım
valla benim doktor da iç hiç bişey olmaz dedi... herkes her şeye bişey söylüyor ben pek inanmıyorum açıkcasıben Çay içemem hiç tansiyonumu düşürüyor o Yüzden hep adaçayı yeşil Çay içerdim.hamileliğin başında arkadaşlar içme dediler doktorum hiçbir şey olmaz dedi sonra ben bir kaç hafta daha içtim. bu sefer okuldaki Baskılara dayanamayıp ıhlamura başladım
ben biraz yeme içme konusunda rahat davrandım. Allah sonumu hayır etsinşuan açıkçası korkuyorum bebekte bi eksiklik yoktur inşallah ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?