tamamdır 37+0 ..ha gayret gençlerrrrrrrr ne kaldı şunun şurasında 37+0'a36+6 canım 37. haftanın sonu oluyor ..
tamamdır 37+0 ..ha gayret gençlerrrrrrrr ne kaldı şunun şurasında 37+0'a
kız ozamanda eğilip bot giymek ustune uygun mont bulmak zorikincileri bebişleri kışa denk getirelim yoksa bu sıcaklar bizde iki kat etki yapıyor ...
ben aldım canımslm kızlar aranızda 32. haftada çalışabılır raporu alan var mı
bn de pzrtesi aldım.. 37+0 a kdr çalışabilir diyoo
ben aldım canım
kız ozamanda eğilip bot giymek ustune uygun mont bulmak zorboyle daha ıyı
bence kanun olarak değilde insiyatif olarak verilebilir bence doktorla görüşmelisin.ya benım 37+6 ya kadar rapor almam lazım dr ısterse verebılıyor mu acaba bununla ılgılı bı kanun var mı
ya benım 37+6 ya kadar rapor almam lazım dr ısterse verebılıyor mu acaba bununla ılgılı bı kanun var mı
bencede bu sefer karda kışta kayıp duserız allah korusun..kız ozamanda eğilip bot giymek ustune uygun mont bulmak zorboyle daha ıyı
ben aldım çalışabilir haftayada çalışıp yıllık izne ayrılıyorumslm kızlar aranızda 32. haftada çalışabılır raporu alan var mı
devlet beş hafta diyor canım doğuma 3 hafta kala zorunlu oluyorsun..istesende vermezlerraporun bıtıs tarıhı 37+0 mı canım ya benım 37+6 a kadar rapor almam lazım ama dr verır mı bılmıyorum suanda dr ızınde arıyamıyorum da
ya benım 37+6 ya kadar rapor almam lazım dr ısterse verebılıyor mu acaba bununla ılgılı bı kanun var mı
canım sıkıntın varsa herkese veriliyor zaten.normal bişey yani sen istiyorsan çalışıyorsun.ya benım 37+6 ya kadar rapor almam lazım dr ısterse verebılıyor mu acaba bununla ılgılı bı kanun var mı
devlet beş hafta diyor canım doğuma 3 hafta kala zorunlu oluyorsun..istesende vermezler
uygun değil cnm ben kipadan aldım bu fiyata kargo parası vs yok.www.hosgeldinbebe.com diye bir site var arkadaşlar prima premium 2 3 4 numara bezler 32 adet var içinde 13 99 diyor iyimi sizce 6 99 kargo ücreti varmis
çalışabilir alana kadar daha iyi çalıştım şimdi gitmiyor misktamamdır 37+0 ..ha gayret gençlerrrrrrrr ne kaldı şunun şurasında 37+0'a
hımm yanlış anlamışım 37+6 ya kadar çalışamazsın mümkün değil yani.
37+0 da izne zorunlu ayrılıyorsun.kesin yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?