2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ya kızlar benım sıgortayla ılgılı bı sorundan dolayı 37+6 ya kadar rapor almam lazım dr verır mı acaba

raporun bıtıs tarıhı 37+0 mı canım ya benım 37+6 a kadar rapor almam lazım ama dr verır mı bılmıyorum suanda dr ızınde arıyamıyorum da
devlet beş hafta diyor canım doğuma 3 hafta kala zorunlu oluyorsun..istesende vermezler

ya benım 37+6 ya kadar rapor almam lazım dr ısterse verebılıyor mu acaba bununla ılgılı bı kanun var mı
canım sıkıntın varsa herkese veriliyor zaten.normal bişey yani sen istiyorsan çalışıyorsun.
istemezsen çalışmıyorsun.
bu arada bende bugün aldım çalışabilir raporumu.

devlet beş hafta diyor canım doğuma 3 hafta kala zorunlu oluyorsun..istesende vermezler

ya ben ısten tamamen ayrılacam işsızlık maası ıcın 600 gun doldurmam lazım eger 37+0 da raporum bıterse 595 gunum doluyor eger 37+6 ya kadar uzatırsam 601 gunum doluyor onun ıcın ıstıyordum

hımm yanlış anlamışım 37+6 ya kadar çalışamazsın mümkün değil yani.
37+0 da izne zorunlu ayrılıyorsun.kesin yani.

tamamdır 37+0 ..ha gayret gençlerrrrrrrr ne kaldı şunun şurasında 37+0'a
çalışabilir alana kadar daha iyi çalıştım şimdi gitmiyor misk haftaya cumaya kadar dayanmam lazım sonra yıllık izine ayrılcam ıkı hafta sonra 37+0 oluyorum çalışamaz alacam Allahtan yıllık izine bişey demiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…