2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ahh ahh ayni korku ben de de var, surprizle gelmez insallah bebislerimiz. bugun 31+6yim bi cok seyin alisverisi bitti ama daha mobilyalar gelmedi, ev badana olacak, bebisin kiyafetleri yikanip utulenip canta yapilacak. Ama hepsi domino tasi gibi birbirini beklio. Badana olsa ev bi duzene girse kilil kiyaftlere giicem ama nasil olsa ev ayaga kalkicak diye bisey de yapamiyorum, badana isi de hep ertelenio hayirlisi olsun. Insallah zamanini bekler bebislerimiz. Zaten sicaklar cok zor, temizlik yapabilmek ne mumkun. Dogumda millet eve dolusmadan kac gun temizlik yapmam lazim bilmiyorum dolap icleri gilan, herkes her yeri karistiracak cunku malum. Insallah her sey hazir gel artik diyen biz olalim bebislerimize. Saglikla tamamlamak nasip olsun insallah.

Kizlar ekimgelini dogurmusdu ilk eylul anneleri arasinda simdi arastirdim 1temmuzda dogurmus 30haftalikken galiba

Hayirlisiyla insallah kucagina alirsin canim insallah bizler dogurana kadar senin minnos prenses kilo da alir toparlanir merak etme ALLAH YARDIM ETSIN INSALLAH

Doğum tarihimiz aynı gün görünüyor

Yaa yalnız değilim demek kii.. Ne bileyim doktor beni başından mı savıyor dedim bir an

slm canım senden bısey ısteyebılır mıyım dr gıttıgınde raporun en fazla ne kadar verılebıldıgını uzatılıp uzatılamayacagını sorar mısın rıca etsem
canım ben yönetmeliği paylaştım biraz önce sana...dediğim gibi doktordan rica edersin 33 haftalık olduğunda seni 32 haftalık göstersin böylelikte 37'DE bırakacağına 38'de bırakırsın ama raporda 37 gözükür.tabi doktorun kabul ederse

maşallah sana kuzum..ne güzel görüşmüşsün..inş biran önce evlerine geçerler.sende ayrıl izne zaten ondan sonraki hafta doğum...işlerini halledersin bebek eşyaları vs..kafanı dinlersin...sonrada burçak bebek hopaaaaa bi gelirrrrr

Kızlar acaba emzirme atleti mi yoksa sütyeni mi daha gerekli olur sizce? Ben d şimdi 1 tane emzirme sütyeni var da , ek olarak sütyen mi atlet mi alsam acaba!

Kızlar acaba emzirme atleti mi yoksa sütyeni mi daha gerekli olur sizce? Ben d şimdi 1 tane emzirme sütyeni var da , ek olarak sütyen mi atlet mi alsam acaba!
Canim sutyen al bence cunki terliyceksin sut aka bilir hastanede lazim olur sutyen al bence ben 5sutyen 1atlet aldim)

bana atlet daha yararlı gibi geldi sonuçta atleti sıyırmıcaksın direk göğüs ucunu açacaksın sağın solun açılmıcak..ayrıca ben sadec dışarı çıkarken kullanmak istiyorum..en azından evde bebeğimle ten teması olsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…