- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
Hayirlisiyla insallah kucagina alirsin canim insallah bizler dogurana kadar senin minnos prenses kilo da alir toparlanir merak etme ALLAH YARDIM ETSIN INSALLAHgünaydın kızlar ;
bugün @2k1 arkadaşımızı gördüm maşallah iyi kendisi , bebişi de tombik tombik fotosunu görebildik. dualarımız onunla tez zamanda çıkarlar inşallah. benim bebiş 1630 gr da. 2 hafta içinde 200 gr anca alır. 37.haftada 1800 gr la doğurcam herhalde. şimdi gelişimi durursa hemen alacaklar , hareketlerine bakıyorlar. bende pazartesi izin alayım diyorum 36.haftamda çıkayım diyorum dayanamıyorum artık git gel. doktor yaşama şansı yüksek dedi bebişime . bakalım Allahtan gelen başımızın üstüne nasip...
Doğum tarihimiz aynı gün görünüyorGünaydın güzel annişler :))) cokkkkkkk sıcak bi güne uyandık ogluşumla ama olsun şafak bir gün daha azaldı.... İki annemiz ve diğer bissuruuuuu hamisimizle yolumuza devam ederken sizle herseyi paylasiyoruz destek oluyoruz eşim bile arkadaşların nasillar diye soruyo:)))) Yani kısaca hepinizi cokkkkkkk seviyorum güzel annislerrrayyy çok duygusal oldu aglayacammmmm
sen yenimisinmerhaba kızlar çok heyecanlıyım bırazdan kızımı gormeye gideceğim :)))) ve çalışabilir raporu alacağim acaba bebeşimin boyu kılosu sağlıgı nasıl :)))
Evet canım aynı gün ama erken gelecek gibi hissediyorum nedenseDoğum tarihimiz aynı gün görünüyor
Yaa yalnız değilim demek kii.. Ne bileyim doktor beni başından mı savıyor dedim bir anBen 3 haftada bir gidiyordum doktora. Cuma günü kontrolüm var. Ondan sonra da kaç hafta sonraya verir bilmiyorum. Ama telaş yapma. Hem zaten anormal bir durum hissettiğinde doktoru ararsın hemen.
Suyun ve nişanın gelmediği sürece sancın olmadıgı sürece birşey olmaz Allahın izniyle..
Doktoruna tedirgin oldugunu ve daha sık çağırmasını istediğini söyle. Bak ben 37.ci haftaya geldim daha hiç bağlanmadım nts ye..
ben alışverişi yaptım bikaç eksik kaldı ama yıkayıp ütüleyip çantaları hazırlamakta iş evde zaten dünyanın işiBende ayni canim merak etme yalniz degilsin)))
Niyeyse benim de içimde öyle bir his varEvet canım aynı gün ama erken gelecek gibi hissediyorum nedense
canım ben yönetmeliği paylaştım biraz önce sana...dediğim gibi doktordan rica edersin 33 haftalık olduğunda seni 32 haftalık göstersin böylelikte 37'DE bırakacağına 38'de bırakırsın ama raporda 37 gözükür.tabi doktorun kabul ederseslm canım senden bısey ısteyebılır mıyım dr gıttıgınde raporun en fazla ne kadar verılebıldıgını uzatılıp uzatılamayacagını sorar mısın rıca etsem
maşallah sana kuzum..ne güzel görüşmüşsün..inş biran önce evlerine geçerler.sende ayrıl izne zaten ondan sonraki hafta doğum...işlerini halledersin bebek eşyaları vs..kafanı dinlersin...sonrada burçak bebek hopaaaaa bi gelirrrrrgünaydın kızlar ;
bugün @2k1 arkadaşımızı gördüm maşallah iyi kendisi , bebişi de tombik tombik fotosunu görebildik. dualarımız onunla tez zamanda çıkarlar inşallah. benim bebiş 1630 gr da. 2 hafta içinde 200 gr anca alır. 37.haftada 1800 gr la doğurcam herhalde. şimdi gelişimi durursa hemen alacaklar , hareketlerine bakıyorlar. bende pazartesi izin alayım diyorum 36.haftamda çıkayım diyorum dayanamıyorum artık git gel. doktor yaşama şansı yüksek dedi bebişime . bakalım Allahtan gelen başımızın üstüne nasip...
Ayni benim gibi bikac eksik var veee en onemli evin badanasi yikama utuleme ve daha mobilyamizda gelmedi(((ben alışverişi yaptım bikaç eksik kaldı ama yıkayıp ütüleyip çantaları hazırlamakta iş evde zaten dünyanın işi
ben aldımslm kızlar aranızda 32. haftada çalışabılır raporu alan var mı
Canim sutyen al bence cunki terliyceksin sut aka bilir hastanede lazim olur sutyen al bence ben 5sutyen 1atlet aldim)Kızlar acaba emzirme atleti mi yoksa sütyeni mi daha gerekli olur sizce? Ben d şimdi 1 tane emzirme sütyeni var da , ek olarak sütyen mi atlet mi alsam acaba!
Banada öyle geldi adeti az dimi benimde hiç bilgim yokuygun değil cnm ben kipadan aldım bu fiyata kargo parası vs yok.
bana atlet daha yararlı gibi geldi sonuçta atleti sıyırmıcaksın direk göğüs ucunu açacaksın sağın solun açılmıcak..ayrıca ben sadec dışarı çıkarken kullanmak istiyorum..en azından evde bebeğimle ten teması olsun istiyorum.Kızlar acaba emzirme atleti mi yoksa sütyeni mi daha gerekli olur sizce? Ben d şimdi 1 tane emzirme sütyeni var da , ek olarak sütyen mi atlet mi alsam acaba!
tamm canım tabıkı sorarım:)slm canım senden bısey ısteyebılır mıyım dr gıttıgınde raporun en fazla ne kadar verılebıldıgını uzatılıp uzatılamayacagını sorar mısın rıca etsem
fulyacım n11'de uygun oluyor ..bak istersen...tabi fazladan almak istiyorsan 80'li paketler var.4'lü 3'lü setler varBanada öyle geldi adeti az dimi benimde hiç bilgim yok
tamm canım tabıkı sorarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?