- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
canım nasıl denk gelmiş öyle ya. şanssızlık... umarım oluyordur ama ben de olmaz diye biliyorum.ya ben ısten tamamen ayrılacam işsızlık maası ıcın 600 gun doldurmam lazım eger 37+0 da raporum bıterse 595 gunum doluyor eger 37+6 ya kadar uzatırsam 601 gunum doluyor onun ıcın ıstıyordum
canım nasıl denk gelmiş öyle ya. şanssızlık... umarım oluyordur ama ben de olmaz diye biliyorum.
ozamn 32. haftanı bir hafta geç yazdır canım doktorun öyle bişey yaparsa..normalde yönetmelikte geçen : 'Memura, sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporu ile belgelendirmesine bağlı olarak, isteği üzerine doğumdan önceki üç haftaya kadar Kurumunda çalışabilmesi ve bu durumda tabip raporuna dayanarak Kurumunda fiilen çalıştığı sürelerin doğum sonrası analık izni süresine eklenmesi imkanı tanınmıştır.'ya ben ısten tamamen ayrılacam işsızlık maası ıcın 600 gun doldurmam lazım eger 37+0 da raporum bıterse 595 gunum doluyor eger 37+6 ya kadar uzatırsam 601 gunum doluyor onun ıcın ıstıyordum
sen yine araştır.ama yasal olarak çalışmaman lazım.sorma ya cok kotu oldu 15 20 gun olsa hıc ugrasmam ama 5 gun ıcın alamamam cok koyuyor
yıllık izine bişey demiyorlarsa sorun yok canım..ama yıllık iznide ha şimdi kullanmışsın ha doğum sonrasında..kullanmazsan yanacakmıçalışabilir alana kadar daha iyi çalıştım şimdi gitmiyor miskhaftaya cumaya kadar dayanmam lazım sonra yıllık izine ayrılcam ıkı hafta sonra 37+0 oluyorum çalışamaz alacam Allahtan yıllık izine bişey demiyolar
sen yine araştır.ama yasal olarak çalışmaman lazım.
raporu geç getirip çalışsanda parasını verirler mi bilmiyorum.
çok güldürdün beni ya bende hava yanıyor nerde ki bu kız böyle serin diyorum Allah seni bildiği gibi etsin emigünaydın millet..nabersiniz....direnmeye devam....çalışabilirliğimin üçüncü günündeyim....hedef 15 gün yani üç haftaa..
ohhh missss gibi hava..gece çok rahat uyumuşum ...yastığa kafamı koyduğumu hatırlıyorum....çok güzel bikahvaltı yaptım......bi rüzgar bi rüzgar...püfür püfür geldim işyerine..arabada açtım pencereleri açtım müziği sağa sola gülümseye gülümseye geldim..hiç kimseye kızmadım..beni sıkıştıranlara korna bile çalmadım...içimden küfürlerde savurmadım...cici tatlı bi anne oldum....merdivenleride çok rahat çıktım...hülya koçyiğt edasıyla....odama girdim..aaaaa odamda çok serin klimayı açmayayım dedim..o derece serin yani.ayaklarımı uzattım sehpaya...kahvemi söyledim..sebastiyan yapıyor...birazdan hazır olur.............................yalannnnnnnnnnnn yalannnnnnnnnnnnnnnn yalannnnnnnnn hepsi yalan...tamamen tersi bu olaylar zinciri çatlıyorum bildiğin sıcaktan uykusuzluktan...
şafak azaldı demişken ben de her sabah şükrediyorum bu gece de doğurmadım diyeGünaydın güzel annişler :))) cokkkkkkk sıcak bi güne uyandık ogluşumla ama olsun şafak bir gün daha azaldı.... İki annemiz ve diğer bissuruuuuu hamisimizle yolumuza devam ederken sizle herseyi paylasiyoruz destek oluyoruz eşim bile arkadaşların nasillar diye soruyo:)))) Yani kısaca hepinizi cokkkkkkk seviyorum güzel annislerrrayyy çok duygusal oldu aglayacammmmm
Günaydın güzel annişler :))) cokkkkkkk sıcak bi güne uyandık ogluşumla ama olsun şafak bir gün daha azaldı.... İki annemiz ve diğer bissuruuuuu hamisimizle yolumuza devam ederken sizle herseyi paylasiyoruz destek oluyoruz eşim bile arkadaşların nasillar diye soruyo:)))) Yani kısaca hepinizi cokkkkkkk seviyorum güzel annislerrrayyy çok duygusal oldu aglayacammmmm
Günaydın güzel annişler :))) cokkkkkkk sıcak bi güne uyandık ogluşumla ama olsun şafak bir gün daha azaldı.... İki annemiz ve diğer bissuruuuuu hamisimizle yolumuza devam ederken sizle herseyi paylasiyoruz destek oluyoruz eşim bile arkadaşların nasillar diye soruyo:)))) Yani kısaca hepinizi cokkkkkkk seviyorum güzel annislerrrayyy çok duygusal oldu aglayacammmmm
bende bebişin ve benim çantamı henüz hazırlamadım korkuyorum hazırlıksız yakalanıvericez diyeş
şafak azaldı demişken ben de her sabah şükrediyorum bu gece de doğurmadım diye
Bende ayni canim merak etme yalniz degilsin)))bende bebişin ve benim çantamı henüz hazırlamadım korkuyorum hazırlıksız yakalanıvericez diye
merhaba kızlar çok heyecanlıyım bırazdan kızımı gormeye gideceğim :)))) ve çalışabilir raporu alacağim acaba bebeşimin boyu kılosu sağlıgı nasıl :)))
Canim ekimgelini doğurdu ikizlerini ama haftasını bende hatirlayamadimMerak ediyorum eylul annelerinden ilk dogum yapan kacinci haftasinda yapti, 2.dogum yapanin 33 oldugunu biliyorum da
yıllık izine bişey demiyorlarsa sorun yok canım..ama yıllık iznide ha şimdi kullanmışsın ha doğum sonrasında..kullanmazsan yanacakmı[/QUOTE
kullanmazsam yanacak oyuzden kullancam zaten yoruldum yoksa iş yerinde doğurcam gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?