2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ya ben ısten tamamen ayrılacam işsızlık maası ıcın 600 gun doldurmam lazım eger 37+0 da raporum bıterse 595 gunum doluyor eger 37+6 ya kadar uzatırsam 601 gunum doluyor onun ıcın ıstıyordum
canım nasıl denk gelmiş öyle ya. şanssızlık... umarım oluyordur ama ben de olmaz diye biliyorum.

ya ben ısten tamamen ayrılacam işsızlık maası ıcın 600 gun doldurmam lazım eger 37+0 da raporum bıterse 595 gunum doluyor eger 37+6 ya kadar uzatırsam 601 gunum doluyor onun ıcın ıstıyordum
ozamn 32. haftanı bir hafta geç yazdır canım doktorun öyle bişey yaparsa..normalde yönetmelikte geçen : 'Memura, sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporu ile belgelendirmesine bağlı olarak, isteği üzerine doğumdan önceki üç haftaya kadar Kurumunda çalışabilmesi ve bu durumda tabip raporuna dayanarak Kurumunda fiilen çalıştığı sürelerin doğum sonrası analık izni süresine eklenmesi imkanı tanınmıştır.'

nieyse bugun sankı calısamaz raporuna kadar dayanamayıp ıs yerınde dogurcam gıbı gelıo yemeklerden sonra falan sankı hıc kıpırdıcak yerı kalmıo ve o kımıldadıkca gobegım dans edıo az azda sızı seklınce bıcak kesıgı gıbı acı hıssedıyorum :S

yıllık izine bişey demiyorlarsa sorun yok canım..ama yıllık iznide ha şimdi kullanmışsın ha doğum sonrasında..kullanmazsan yanacakmı

Günaydın güzel annişler :))) cokkkkkkk sıcak bi güne uyandık ogluşumla ama olsun şafak bir gün daha azaldı.... İki annemiz ve diğer bissuruuuuu hamisimizle yolumuza devam ederken sizle herseyi paylasiyoruz destek oluyoruz eşim bile arkadaşların nasillar diye soruyo:)))) Yani kısaca hepinizi cokkkkkkk seviyorum güzel annislerrr ayyy çok duygusal oldu aglayacammmmm

kızlar benim çok iyi denk geldi. hamileliğin başında iznim yaza denk geldiği için yanacak diye üzülürken bu müdürlük olayı resmen şans oldu. işin ilginç tarafı üzerime kalmıştı bu iş. her gün içimden küfretmiştim bana bırakana
sonra birden ampul yandı bende hem evden yürütürüm işi ki çok iş olmaz..hem de iznimi doğum sonrasına aktarırım dedim.
şuan haftada bir milli eğitime gidiyorum zaten evimin karşısı.. hatta öyle bir pozisyon oldu ki memurlar acayip yardımcı oluyor. göbeğimi gören acıyor bana nerdeyse hocam sen gelme biz evden alırız yazıları diyecekler20 Ağustos'a kadar böyle. umarım o arada doğurmam

çok güldürdün beni ya bende hava yanıyor nerde ki bu kız böyle serin diyorum Allah seni bildiği gibi etsin emi

ş
şafak azaldı demişken ben de her sabah şükrediyorum bu gece de doğurmadım diye

Merak ediyorum eylul annelerinden ilk dogum yapan kacinci haftasinda yapti, 2.dogum yapanin 33 oldugunu biliyorum da

kızlar hamilelere aşırısıcaktan dolayı tatil fln yok mu öffffff pişiyoruz valla sabah çok zor geldim akşam nasıl giderim hayal bile etmiyorum

merhaba kızlar çok heyecanlıyım bırazdan kızımı gormeye gideceğim :)))) ve çalışabilir raporu alacağim acaba bebeşimin boyu kılosu sağlıgı nasıl :)))

merhaba kızlar çok heyecanlıyım bırazdan kızımı gormeye gideceğim :)))) ve çalışabilir raporu alacağim acaba bebeşimin boyu kılosu sağlıgı nasıl :)))

slm canım senden bısey ısteyebılır mıyım dr gıttıgınde raporun en fazla ne kadar verılebıldıgını uzatılıp uzatılamayacagını sorar mısın rıca etsem

günaydın kızlar ;

bugün @2k1 arkadaşımızı gördüm maşallah iyi kendisi , bebişi de tombik tombik fotosunu görebildik. dualarımız onunla tez zamanda çıkarlar inşallah. benim bebiş 1630 gr da. 2 hafta içinde 200 gr anca alır. 37.haftada 1800 gr la doğurcam herhalde. şimdi gelişimi durursa hemen alacaklar , hareketlerine bakıyorlar. bende pazartesi izin alayım diyorum 36.haftamda çıkayım diyorum dayanamıyorum artık git gel. doktor yaşama şansı yüksek dedi bebişime . bakalım Allahtan gelen başımızın üstüne nasip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…