2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
24 üye 15 ziyaretçi var topiği takip eden..maşallah ne kadar bereketli bi gün

ya ben ısten tamamen ayrılacam işsızlık maası ıcın 600 gun doldurmam lazım eger 37+0 da raporum bıterse 595 gunum doluyor eger 37+6 ya kadar uzatırsam 601 gunum doluyor onun ıcın ıstıyordum
Canım en son çalıştığın yerdemi 600gunu doldurman gerekiyor

ya çok tesekkur ederım 37. haftadan sonra da bıkac gun verebılıyorlar mı ogrensem cok rahatlıycam dondugunde haber verırsın demı
almila herkesin raporunda 5 hafta yazıyor..senin kendi doktorunla halletmen gerekiyor bu konuyu..fazladan göstersin diye.yoksa kanuna aykırı bi durum...yazılan mesajlara bak istersen

Canım en son çalıştığın yerdemi 600gunu doldurman gerekiyor

yok canım son 3 yıl ıcınde 600 gun sıgortalı gorunmen gerekıyor benım son 3 yıldan calısabılır raporum bıttıgı gun 595 gun doldurmus oluyorum 5 gun eksıgım kalıyor onun ıcınnn raporu 5 gun uzatmam lazım

almila herkesin raporunda 5 hafta yazıyor..senin kendi doktorunla halletmen gerekiyor bu konuyu..fazladan göstersin diye.yoksa kanuna aykırı bi durum...yazılan mesajlara bak istersen

evet canım malesef oyle ben bı umut eger 37 ye kadar rapor dedıklerinin 37+6 mı 37+0 mı oldugunu merak edıyordum

ya çok tesekkur ederım 37. haftadan sonra da bıkac gun verebılıyorlar mı ogrensem cok rahatlıycam dondugunde haber verırsın demı
Keşke önce hesaplasaydin canım 32 haftada çalışabilir raporu almadan belki dr.bir hafta sonrasına verebilirdi canim

bende de fena halde kaburga ağrısı var ama ağrı mı acı mı tam olarak tarif edemiyorum sağ tarafımda göğsün hemen altında gece ağrısından ve sıcaklardan uyuyamıyorum..

Keşke önce hesaplasaydin canım 32 haftada çalışabilir raporu almadan belki dr.bir hafta sonrasına verebilirdi canim

ben daha çalısabılır raporu almadım canım 4 agustosta alacam ileri bı tarıhte alamıyormusum dr sekreterı oyle dedı ılla kı 4 agustosta almalıymısım

ya ben ısten tamamen ayrılacam işsızlık maası ıcın 600 gun doldurmam lazım eger 37+0 da raporum bıterse 595 gunum doluyor eger 37+6 ya kadar uzatırsam 601 gunum doluyor onun ıcın ıstıyordum
Canım senin durumun biraz sıkıntılıymış, bende 37+0 dan sonraya rapor verebileceklerini sanmıyorum.
Ayrıca raporun başladıktan sonra -ki bu durumda 37+0 da başlar- işyeri seni işten çıkartamaz, raporunun bitmesini beklemek zorunda çıkış yapabilmek için, bu durumda da rapor bitişinde 5 gün daha çalışıp çıkışını vermelerini isteyebilirsin. (Onlar çıkartmaz sen istifa edersen işsizlik maaşı alamazsın zaten)

rabbim inşallah. Allah kimseyi evladıyla sınamasın daha karnımdayken o mis kokusunu duymamışken , elim ayağım titriyor ultrasona bakarken , evladına kıyan anneleri anlayamıyorum bu yüzden. hayırlısı ile gelsin bütün bebişler , hepimizin bebekleri bir komplikasyon olmadan sağ salim doğarlar inşallah. ben iznimi aldım. bu cuma son. pazartesi rapor otomatik sisteme düşecek gelmeme gerek yok. evde dinlenirim artık.

evet canım onu bılıyorum ama ısten cıkarılmadan once 120 gun kesıntısız aynı yerde calısmıs olamk gerekıyormus bu durumda ben dogum ıznınde 4 ay calısmıyor gorunecem onun ıcın sonradan yatırması olmuyormus

Ahh ahh ayni korku ben de de var, surprizle gelmez insallah bebislerimiz. bugun 31+6yim bi cok seyin alisverisi bitti ama daha mobilyalar gelmedi, ev badana olacak, bebisin kiyafetleri yikanip utulenip canta yapilacak. Ama hepsi domino tasi gibi birbirini beklio. Badana olsa ev bi duzene girse kilil kiyaftlere giicem ama nasil olsa ev ayaga kalkicak diye bisey de yapamiyorum, badana isi de hep ertelenio hayirlisi olsun. Insallah zamanini bekler bebislerimiz. Zaten sicaklar cok zor, temizlik yapabilmek ne mumkun. Dogumda millet eve dolusmadan kac gun temizlik yapmam lazim bilmiyorum dolap icleri gilan, herkes her yeri karistiracak cunku malum. Insallah her sey hazir gel artik diyen biz olalim bebislerimize. Saglikla tamamlamak nasip olsun insallah.

bende de fena halde kaburga ağrısı var ama ağrı mı acı mı tam olarak tarif edemiyorum sağ tarafımda göğsün hemen altında gece ağrısından ve sıcaklardan uyuyamıyorum..
aynen canım
acımı agrımı sankı bıcak kesıgı gıbı
ama bugun biri ordakı kasın yırtılması olabılır dedı yanı mantıklı geldı bebek buyudukceiçerdekı kas yırtılabılır...agrıyor benımde npıcaz bılemedım

amin inşşş...tekrardan çalışamaz raporunu yine doktordanmı aldın canım..yoksa işyerine izin formu vermen yeterli oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…