Canım en son çalıştığın yerdemi 600gunu doldurman gerekiyorya ben ısten tamamen ayrılacam işsızlık maası ıcın 600 gun doldurmam lazım eger 37+0 da raporum bıterse 595 gunum doluyor eger 37+6 ya kadar uzatırsam 601 gunum doluyor onun ıcın ıstıyordum
almila herkesin raporunda 5 hafta yazıyor..senin kendi doktorunla halletmen gerekiyor bu konuyu..fazladan göstersin diye.yoksa kanuna aykırı bi durum...yazılan mesajlara bak istersenya çok tesekkur ederım 37. haftadan sonra da bıkac gun verebılıyorlar mı ogrensem cok rahatlıycam dondugunde haber verırsın demı
Canım en son çalıştığın yerdemi 600gunu doldurman gerekiyor
almila herkesin raporunda 5 hafta yazıyor..senin kendi doktorunla halletmen gerekiyor bu konuyu..fazladan göstersin diye.yoksa kanuna aykırı bi durum...yazılan mesajlara bak istersen
Keşke önce hesaplasaydin canım 32 haftada çalışabilir raporu almadan belki dr.bir hafta sonrasına verebilirdi canimya çok tesekkur ederım 37. haftadan sonra da bıkac gun verebılıyorlar mı ogrensem cok rahatlıycam dondugunde haber verırsın demı
Canım 32. Haftanınkini 32+6 da alırsan, 37 . Haftanınkini de 37+6 alırsın, o da senin işini görür sanırım.evet canım malesef oyle ben bı umut eger 37 ye kadar rapor dedıklerinin 37+6 mı 37+0 mı oldugunu merak edıyordum
bende de fena halde kaburga ağrısı var ama ağrı mı acı mı tam olarak tarif edemiyorum sağ tarafımda göğsün hemen altında gece ağrısından ve sıcaklardan uyuyamıyorum..Günaydın guzel annısler
ben dun geceden berı kaburga agrısı cekıyorum..dun koltukta sol tarafımın uzerıne uyumusum kalkarken sag gogus altındakı kaburgam agrımaya basladı..yada ordakı kas agrısı bılemıyorum...sımdı de kalkerken yada uzanıp bısey alıcakken o bolge agrıyor....sankı topıkte bı kac arkadasım kaburga agrısından bahsetmıstı kımdı onlar hatırlayamadım
rapor almamış daha..ben de diyorum doktoruna rica etsin 33. haftasında onu 32 diye göstersin..Keşke önce hesaplasaydin canım 32 haftada çalışabilir raporu almadan belki dr.bir hafta sonrasına verebilirdi canim
Keşke önce hesaplasaydin canım 32 haftada çalışabilir raporu almadan belki dr.bir hafta sonrasına verebilirdi canim
Canım senin durumun biraz sıkıntılıymış, bende 37+0 dan sonraya rapor verebileceklerini sanmıyorum.ya ben ısten tamamen ayrılacam işsızlık maası ıcın 600 gun doldurmam lazım eger 37+0 da raporum bıterse 595 gunum doluyor eger 37+6 ya kadar uzatırsam 601 gunum doluyor onun ıcın ıstıyordum
Canım 32. Haftanınkini 32+6 da alırsan, 37 . Haftanınkini de 37+6 alırsın, o da senin işini görür sanırım.
rabbim inşallah. Allah kimseyi evladıyla sınamasın daha karnımdayken o mis kokusunu duymamışken , elim ayağım titriyor ultrasona bakarken , evladına kıyan anneleri anlayamıyorum bu yüzden. hayırlısı ile gelsin bütün bebişler , hepimizin bebekleri bir komplikasyon olmadan sağ salim doğarlar inşallah. ben iznimi aldım. bu cuma son. pazartesi rapor otomatik sisteme düşecek gelmeme gerek yok. evde dinlenirim artık.maşallah sana kuzum..ne güzel görüşmüşsün..inş biran önce evlerine geçerler.sende ayrıl izne zaten ondan sonraki hafta doğum...işlerini halledersin bebek eşyaları vs..kafanı dinlersin...sonrada burçak bebek hopaaaaa bi gelirrrrr
Canım senin durumun biraz sıkıntılıymış, bende 37+0 dan sonraya rapor verebileceklerini sanmıyorum.
Ayrıca raporun başladıktan sonra -ki bu durumda 37+0 da başlar- işyeri seni işten çıkartamaz, raporunun bitmesini beklemek zorunda çıkış yapabilmek için, bu durumda da rapor bitişinde 5 gün daha çalışıp çıkışını vermelerini isteyebilirsin. (Onlar çıkartmaz sen istifa edersen işsizlik maaşı alamazsın zaten)
aynen canımbende de fena halde kaburga ağrısı var ama ağrı mı acı mı tam olarak tarif edemiyorum sağ tarafımda göğsün hemen altında gece ağrısından ve sıcaklardan uyuyamıyorum..
amin inşşş...tekrardan çalışamaz raporunu yine doktordanmı aldın canım..yoksa işyerine izin formu vermen yeterli oluyormurabbim inşallah. Allah kimseyi evladıyla sınamasın daha karnımdayken o mis kokusunu duymamışken , elim ayağım titriyor ultrasona bakarken , evladına kıyan anneleri anlayamıyorum bu yüzden. hayırlısı ile gelsin bütün bebişler , hepimizin bebekleri bir komplikasyon olmadan sağ salim doğarlar inşallah. ben iznimi aldım. bu cuma son. pazartesi rapor otomatik sisteme düşecek gelmeme gerek yok. evde dinlenirim artık.
32 yi geç göstersen?hadi ya
sekreterler ogle diyoda dr esneyebiliyo sen daha almamışsın şansını deneben daha çalısabılır raporu almadım canım 4 agustosta alacam ileri bı tarıhte alamıyormusum dr sekreterı oyle dedı ılla kı 4 agustosta almalıymısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?