Inş öyle olur oğlumda çabuk gitmişti bunda da öyle olur umarım; seninkiler ikiz bari bence ikize göre az kilo almışsın canım sağlıkla alalım bebişleri sonrasında da verelim kiloları inş; içcamaşırlarım bile sıkmaya başladıBende kızında 18 kilo almıştım şimdi ikizlerde 16 kilo aldım bakalım kacla bitircem doğum sonrası yemeye vermezsek kendimizi hamilelik kiloları çabuk gidiyor
bugün fazlasıyla yaşıyorum..hatta şuanda belim yarılacak gibi...Regl ağrısı ve bel ağrısı çeken var mı?
Valla canım çok da emin olmamakla beraber, bana denilen oydu. 32+ kaçta alırsan ilk raporu, ikinci raporu da 37+ onda alacaksın, dediler.pekı 32+6 da alırsam raporu sorun olmaz mı acaba cunku sekretere sordum 32+0 yanı 4 agustosta alman lazım dedı
Tabi canım önce sağlık; benim Dr da laf ediyor ama işte aldım da aldımCanım senim 2.cocugun bizim ilk onun etkisi de vardır...hem benimki biraz da korkudan suyum çoğalmasın diye dikkat ediyorum ama dr.da gardiyan gibi yarım kg.nun lafını yapıyor el mahkum canım...
Tatlim ben dalan roxy granul toz sabun aldim saypalarda bulabilirsin, en cok kullabilan oymus ve cok memnunmus herkesiyi günlerrr... arkadaşlar bebeğimin kıyafetlerini yıkamak istiyorum ama kıyafetlerini kendi deterjanımızda yıkasam olur muu almam gereklimi farklı bi deterjan
Merak ediyorum eylul annelerinden ilk dogum yapan kacinci haftasinda yapti, 2.dogum yapanin 33 oldugunu biliyorum da
Canım zaten doğunca alıcan dokunmasın cildine Bebeğin ; bence şimdiden al canımiyi günlerrr... arkadaşlar bebeğimin kıyafetlerini yıkamak istiyorum ama kıyafetlerini kendi deterjanımızda yıkasam olur muu almam gereklimi farklı bi deterjan
benden izin formu istemedi , raporunu al ben sistemden göreceğim gelmene gerek yok dedi bende pazartesi alacağım çalışamaz raporunu canım.amin inşşş...tekrardan çalışamaz raporunu yine doktordanmı aldın canım..yoksa işyerine izin formu vermen yeterli oluyormu
İkiz için en çok 15 kılo almalısınız demişti tupbebk dr ama şimdiki dr yorum yapmiyor zaten karnım kocaman ama vücudum aşırı kilolu durmuyor ben şimdiden emzirme suddiyen lerini giymeye başladım normalde penye giymedigim için rahat oluyorInş öyle olur oğlumda çabuk gitmişti bunda da öyle olur umarım; seninkiler ikiz bari bence ikize göre az kilo almışsın canım sağlıkla alalım bebişleri sonrasında da verelim kiloları inş; içcamaşırlarım bile sıkmaya başladı
Kızlar acaba emzirme atleti mi yoksa sütyeni mi daha gerekli olur sizce? Ben d şimdi 1 tane emzirme sütyeni var da , ek olarak sütyen mi atlet mi alsam acaba!
bugun etiket kesim bari de bir sey yapmış olim di mi:) ama aldığım eldivenin içinde eldiven kadar etiket var onu kesince kalan bölüm elini tahriş edecek sanki seninkiler nasıldıCanim ben de bizim dolapta tutucam esyalari ama yikadim ve bi bohca bir de hurca koydum simdilik en azindan yikanmis olsun diye. Esya az gbi duruyor ama inan etiket kesme fln derken bi de ben ters cevirip yikadim tenine o kisim degecek diye, sobra kurutunca bu sefer de duzunu ceviriyosun fln derken el kadar kiyafetler aya zaman aliyor. Bence allet bi hurca koy en azindan vakti gelince direk asarsin ya da koyarsin yerine.
Canım bu hafta böyle sıklaştı, inş sıcaktandır ben yarın kontrolde sorucam; bakalım seninki de Cumartesi ne dicek, ağrı kasılma başlayınca Yürümekte zorlanıyorumay o kasık ağrısı bende de başladı canım, yatakta dönmek işkence oldu, resmen zorlanıyorum.. cumtesi kontrolüm var, doktora sorucam bakalım :)
Valla canım çok da emin olmamakla beraber, bana denilen oydu. 32+ kaçta alırsan ilk raporu, ikinci raporu da 37+ onda alacaksın, dediler.
Kışın da zor bence kar kış kıyamet hastaneye gitmek sıkıntı soğukta bence yine iyi zamanlardayız :)) IkinciyiAynısını dün dedim eşime yazın hamile kalıp baharda doğurcam ikinciyi diye
Hem kışın günler kısa olunca zaman daha çabuk geçiyor, hem de uykudur, sıcaktır şudur budur etkilenmez.
canım makinaya atıcaksan kendi deterjanınla sasımsı bi koku oluyor bebek kıyafetlerinde..ama elde yıkarsan sabunla yıkayabilirsin diye biliyorumiyi günlerrr... arkadaşlar bebeğimin kıyafetlerini yıkamak istiyorum ama kıyafetlerini kendi deterjanımızda yıkasam olur muu almam gereklimi farklı bi deterjan
Benimde sol kasığıma agrı giriyor Yavaşça geçiyor birde artık gece sağa sola dönerken kıt kıt sesler geliyor kalçamdanCanım bu hafta böyle sıklaştı, inş sıcaktandır ben yarın kontrolde sorucam; bakalım seninki de Cumartesi ne dicek, ağrı kasılma başlayınca Yürümekte zorlanıyorum
6 kilo aldim toplam 60 kg oldum ama ben de goremiyormusum ya deneyince sok oldum
slm kızlar aranızda 32. haftada çalışabılır raporu alan var mı
kız ozamanda eğilip bot giymek ustune uygun mont bulmak zorboyle daha ıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?