2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bende kızında 18 kilo almıştım şimdi ikizlerde 16 kilo aldım bakalım kacla bitircem doğum sonrası yemeye vermezsek kendimizi hamilelik kiloları çabuk gidiyor
Inş öyle olur oğlumda çabuk gitmişti bunda da öyle olur umarım; seninkiler ikiz bari bence ikize göre az kilo almışsın canım sağlıkla alalım bebişleri sonrasında da verelim kiloları inş; içcamaşırlarım bile sıkmaya başladı

iyi günlerrr... arkadaşlar bebeğimin kıyafetlerini yıkamak istiyorum ama kıyafetlerini kendi deterjanımızda yıkasam olur muu almam gereklimi farklı bi deterjan

pekı 32+6 da alırsam raporu sorun olmaz mı acaba cunku sekretere sordum 32+0 yanı 4 agustosta alman lazım dedı
Valla canım çok da emin olmamakla beraber, bana denilen oydu. 32+ kaçta alırsan ilk raporu, ikinci raporu da 37+ onda alacaksın, dediler.

Canım senim 2.cocugun bizim ilk onun etkisi de vardır...hem benimki biraz da korkudan suyum çoğalmasın diye dikkat ediyorum ama dr.da gardiyan gibi yarım kg.nun lafını yapıyor el mahkum canım...
Tabi canım önce sağlık; benim Dr da laf ediyor ama işte aldım da aldım

iyi günlerrr... arkadaşlar bebeğimin kıyafetlerini yıkamak istiyorum ama kıyafetlerini kendi deterjanımızda yıkasam olur muu almam gereklimi farklı bi deterjan
Tatlim ben dalan roxy granul toz sabun aldim saypalarda bulabilirsin, en cok kullabilan oymus ve cok memnunmus herkes

amin inşşş...tekrardan çalışamaz raporunu yine doktordanmı aldın canım..yoksa işyerine izin formu vermen yeterli oluyormu
benden izin formu istemedi , raporunu al ben sistemden göreceğim gelmene gerek yok dedi bende pazartesi alacağım çalışamaz raporunu canım.

İkiz için en çok 15 kılo almalısınız demişti tupbebk dr ama şimdiki dr yorum yapmiyor zaten karnım kocaman ama vücudum aşırı kilolu durmuyor ben şimdiden emzirme suddiyen lerini giymeye başladım normalde penye giymedigim için rahat oluyor

Kızlar acaba emzirme atleti mi yoksa sütyeni mi daha gerekli olur sizce? Ben d şimdi 1 tane emzirme sütyeni var da , ek olarak sütyen mi atlet mi alsam acaba!

canım ben gecen bakarken hem atlet hem sütyen olanını gördüm daha pratik geldi açıkçası ondan alacağım ama markasını hatırlamıyorum

bugun etiket kesim bari de bir sey yapmış olim di mi:) ama aldığım eldivenin içinde eldiven kadar etiket var onu kesince kalan bölüm elini tahriş edecek sanki seninkiler nasıldı

ay o kasık ağrısı bende de başladı canım, yatakta dönmek işkence oldu, resmen zorlanıyorum.. cumtesi kontrolüm var, doktora sorucam bakalım :)
Canım bu hafta böyle sıklaştı, inş sıcaktandır ben yarın kontrolde sorucam; bakalım seninki de Cumartesi ne dicek, ağrı kasılma başlayınca Yürümekte zorlanıyorum

Aynısını dün dedim eşime yazın hamile kalıp baharda doğurcam ikinciyi diye
Hem kışın günler kısa olunca zaman daha çabuk geçiyor, hem de uykudur, sıcaktır şudur budur etkilenmez.
Kışın da zor bence kar kış kıyamet hastaneye gitmek sıkıntı soğukta bence yine iyi zamanlardayız :)) Ikinciyi
Şuan hiçççç düşünemiyorum olursada 5-6 yıl sonra inşallah

canım makinaya atıcaksan kendi deterjanınla sasımsı bi koku oluyor bebek kıyafetlerinde..ama elde yıkarsan sabunla yıkayabilirsin diye biliyorum

Canım bu hafta böyle sıklaştı, inş sıcaktandır ben yarın kontrolde sorucam; bakalım seninki de Cumartesi ne dicek, ağrı kasılma başlayınca Yürümekte zorlanıyorum
Benimde sol kasığıma agrı giriyor Yavaşça geçiyor birde artık gece sağa sola dönerken kıt kıt sesler geliyor kalçamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…