- 10 Ocak 2015
- 623
- 576
- 18
benim ilk defa oy kullandığımız gün oldu bak nerdeyse iki ay önce yani. yürürken aniden bi yırtılma hissi oldu sağ gögsümün altında.eyvah çatladım dedim! akabinde tekrar aynı acı ve yırtılma hissi. eve kendimi zor atmıstım açtım baktım dışardan görünen bişey yok.içten bi yırtılmaymış meğer. doktor normal dedi.rahim oraya kadar büyümüş dayanmış demişti.aynen canım
acımı agrımı sankı bıcak kesıgı gıbı
ama bugun biri ordakı kasın yırtılması olabılır dedı yanı mantıklı geldı bebek buyudukceiçerdekı kas yırtılabılır...agrıyor benımde npıcaz bılemedım
Canım bence senin doğumda 8-9 kilon rahat gider ; benim oğlumda sezeryanda tek bebek 6 kilo gitti zaten sonrasında da ikisini emzirirken bakarken 5-6 kilo 1- 1,5 ayda gider canımİkiz için en çok 15 kılo almalısınız demişti tupbebk dr ama şimdiki dr yorum yapmiyor zaten karnım kocaman ama vücudum aşırı kilolu durmuyor ben şimdiden emzirme suddiyen lerini giymeye başladım normalde penye giymedigim için rahat oluyor
sen 32. hafta raporunu almadıysan 32+6 da git al zaten bir dahaki rapor tarihi 37+6 yı gösterir.sorma ya cok kotu oldu 15 20 gun olsa hıc ugrasmam ama 5 gun ıcın alamamam cok koyuyor
Bazı Kişilerin kuyruk sokumu ağrısıyla geliyor doğum kasılması, belki kalça kemikleri doğuma hazırlanıyordur; daha erken ama bu hazırlık ağrı ve kasılmaları bu haftalarda başlıyor bazenBenimde sol kasığıma agrı giriyor Yavaşça geçiyor birde artık gece sağa sola dönerken kıt kıt sesler geliyor kalçamdan
Canım bu hafta böyle sıklaştı, inş sıcaktandır ben yarın kontrolde sorucam; bakalım seninki de Cumartesi ne dicek, ağrı kasılma başlayınca Yürümekte zorlanıyorum
Canım ben geçen kontrole gittiğimde bi bayan 37+3 te gelmiş muayeneye ve çalışamaz raporunu yazacaktı Dr un asistanı, 37+0 yazamam dedi 37 + nın üstüne kaçgün geçtiyse onu yazarım bişey farketmez siz izninizden 3 gün fazla çalışmış oldunuz dedi; bence sende 37+6 da gitsen ve Dr gerçek gününü yazsa da sadece izninden gider, Maaş almak için gününü doldurmuş olursun, hastanenin muhasebecisine de sor durumu, bi de kendi çalıştığın kurumun muhasebecisineben daha çalısabılır raporu almadım canım 4 agustosta alacam ileri bı tarıhte alamıyormusum dr sekreterı oyle dedı ılla kı 4 agustosta almalıymısım
Inş canım dediğin gibidir; ben ilk oğlumda böyle ağrılar hissetmediğim için kestiremiyorum tam olarakCanım ağustos sonu anne olucak bi arkım var, onda da aynı sıkıntılar varmış, bugün dr daydı, dr u bebek dönüyor baskı yapıyor o ağrılar artık çok normal demiş.. İnş bizimkiler de normal ağrılardır
Hayırlı olsun Belmacım; inş sağlıkla yavruna kavuşursun canım, biraz evde dinlenmek te iyi gelir sonrada yavrunu kokarsın misss gibirabbim inşallah. Allah kimseyi evladıyla sınamasın daha karnımdayken o mis kokusunu duymamışken , elim ayağım titriyor ultrasona bakarken , evladına kıyan anneleri anlayamıyorum bu yüzden. hayırlısı ile gelsin bütün bebişler , hepimizin bebekleri bir komplikasyon olmadan sağ salim doğarlar inşallah. ben iznimi aldım. bu cuma son. pazartesi rapor otomatik sisteme düşecek gelmeme gerek yok. evde dinlenirim artık.
canım hamileliğimin ilk aylarında içmedim ama şimdi ara ara tüketiyorum. dün sabah da içtim kahvaltı da bu sabah da. çok fazla kendini kasmana gerek yok. bitki çaylarından tüket ama her gün değil. arada sırada 3 günde bir 5 günde bir gibi.... ben öyle yapıyorum. nane limon, yeşilçay, ıhlamur en fazla tükettiklerim meselaYesil cay tuketen yok mu arkadaslar ya icsem mi icmesem mi karar veremedim...
canım madem durumun bu. sana yapabileceğin en kısa ama etkili iki yol söyleleyim. birincisi birkaç sure biliyorsundur muhtemelen. her gün düzenli 2 rekat namaz kıl ve allaha kolay doğum ve sağlıklı hayırlı dua et namaz arkası. ve hemen namaz kılıp dua ettikten sonra 3 kulhu 1 elham oku ve fatma anamızın ruhuna gönder. hz fatma anamız çok kolay doğum yapmış. onun ruhunu dualarla haberdar et ki rabbim de sana kolay doğum ve sağlıklı bebek nasip etsin. bunlar inanaç meselei herşeyden önce inanmak lazım. ben inanıyorum. sen de inanırsan dene. sonuçta ne kaybedersin ki. aksine kazanırsın.kızlar sizde de var mı bilmiyorum ama beni bazı korkular sardı daha önce de söylediğim gibi. doğum yaklaştıkça doğumdan korkmaya başladığım gibi bebek için de endişelenmeye başladım. sağlıklı olacak mı yoksa sıkıntılı olup küvezde kalacak mı? böyle zamanlarda her inançlı insan gibi ben de Allah'a sığınma ihtiyacı hissediyorum. Bebeğin sağlıklı olması için dua arıyorum. kuran Okumayı da bilmiyorum bu arada. netten baktım bir Sürü şey var. bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba ?tabi bu durum bazı Arkadaşlara Saçma da gelebilir ama içimden böyle geliyor.
bende var...geçen hafta gece uyurken oldu.suyum sandım önce ama değildi..gündüzleri yok ama geceleri sıkıntı bende..Merhaba kızlarr , idrar kaçırma problemini yaşayan var mı ? ilk defa başıma geldi birden suyum geliyor sandım korku sarmaya başladıı
Aynen bende öyleyim ama otur otur hiç vakit geçmiyor ki napalım gezenti olsun bebislerimiz sen yeni mi katıldın buraya bebisinin cinsiyeti ne??Niyey
Niyeyse benim de içimde öyle bir his varBir de ben geziyorum sürekli yolda bir yerde doğuracağım diye korkuyorum
Ben varim canım aynı regl olacakmisim gibi agriyo belimRegl ağrısı ve bel ağrısı çeken var mı?
Dün akşam benim de öyleydi yüksek sese bile tahammül edemiyorum değişik ruh halleri tabi sıcak da fena etkiliyor. Akşam yürüyüşe çıktık da öyle kendime geldim valaBenimde midem bulaniyo gibi hissediyorum iyi hissetmiyorum sicakdan heralde ve cok sinirli hissediyorum acayippp heralde havadan hamilelikden offff(((
benim çok nadir ince sızı şeklinde oluyor. artık normaldir heralde.Ben varim canım aynı regl olacakmisim gibi agriyo belim
yanlış hatırlamıyorsam ilk doğum ikizlerindi ve 29. haftada oldu diye hatırlıyorum.Merak ediyorum eylul annelerinden ilk dogum yapan kacinci haftasinda yapti, 2.dogum yapanin 33 oldugunu biliyorum da
Heralde normal ama kuyruk sokumum inanılmaz agriyo bazen oturup kalkamiyorum bi artık bu kadar yeter gelsin diyorum bi de yok canım daha küçük büyüsün iyice diyorum sastım kaldım özgecim...benim çok nadir ince sızı şeklinde oluyor. artık normaldir heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?