2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım sen erken belırtı verdın kımse anlayamadı heralde
senın rahım teeeee o zamanlar gogus altına gelmiş..
ama garıp bı acı ya sancı da degıl ...kaç gun sureck bu agrı pekı?

Canım bak internette bi konu buldum...
http://www.posta.com.tr/ekonomi/Yaz...um-izni-kesinti-sayilmaz.htm?ArticleID=241997

İşsizlik ödeneği açısından doğum izni kesinti sayılmaz
24 Ağustos 2014
Yazı Boyutu:

Soru: 3 yıl içinde ödenmiş 772 günüm mevcut. 32’nci haftam olması nedeniyle doğum iznine ayrılacağım. Doğum iznim sonrası işverenim beni işten çıkartacağını söyledi. Raporlu olduğum süre içinde adıma prim yatmayacağından dolayı işsizlik parası almamda bir sakınca var mı? 6 ay bile olsa işsizlik sigortasından faydalanabiliyor muyum? * E. DEMİR

Cevap: İşsizlik sigortası açından son 120 gün kesintisiz prim ödenip ödenmediğinin hesabında, doğum izninde prim ödenmeyen günler, kesinti sayılmaz. İşveren haksız yere işten çıkarttığında 180 gün işsizlik ödeneği alma hakkınız var. İş akdinizin feshedildiği tarihten itibaren 30 gün içinde işverenden alacağınız ‘işten ayrılma belgesi’ ile bulunduğunuz yerdeki Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne (İşkur) başvurmanız gerekir.

ya kızlar benım sıgortayla ılgılı bı sorundan dolayı 37+6 ya kadar rapor almam lazım dr verır mı acaba

doktor senin 37+6 'nı ,isterse 37+0 olarak gösterebilir çok rahat, nasılsa kimse bunu bilemez, ama çok kurallara bağlı bir dr.değilse ve risk almak isterse

Kızlar geçenlerde bigun dışardan geldim koltuğa bi oturdum çığlık atmam bir oldu sanki koltukta iğne unutulmuş da üstüne oturmusum gibi.Baktım ettim iğne falan yok.Dün yürüyüşten geldik aynı şey yine oldu.Aranızda böyle bi durum yaşayan oldu mu hiç? ?

canım sen erken belırtı verdın kımse anlayamadı heralde
senın rahım teeeee o zamanlar gogus altına gelmiş..
ama garıp bı acı ya sancı da degıl ...kaç gun sureck bu agrı pekı?
aynen canım! ben de hala var o acı ama ilk zamanki kadar çok değil.yemek yediğimde daha fazla acıyordu bi ara da.o da hafifledi şimdi.oturuş pozisyonu da etkili.doktor mümkün olduğunca dik oturmaya çalış dedi.doğuma kadar giderek artar bu acı dedi.ama şimdilik iyiyim.ya da alıştım

Mesela kuyruk sokumu batması da 3-4 aylıktım sanırım vardı bende.tuvalete oturup kalkarken ne ızdırap çekmiştim. işte falan da zorlanmıştım çok. doktor da şaşırmıştı bu ağrı acı son aylarda olur da bu kadar erken yaşayanı görmemiştim dedi hatta fizik tedaviye yönlendirdi de gitmemiştim ben

Son sürat çatlamaya devam ediyorum. Göbeğim nehirleri gösteren harita gb oldu resmen. Kırmızı nehirler çok su içiyorum ondandır kesin

Merhaba kızlarr , idrar kaçırma problemini yaşayan var mı ? ilk defa başıma geldi birden suyum geliyor sandım korku sarmaya başladıı

ben 2dir yaşıyorum çok üzülüyorum .... iki seferde de çişimi yapmıştım 1inde yatağa oturdum çorabımı giymek için eğildim o zaman kaçtı diğeride yine çorabı çıkartırken eğildim o zaman oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…