29 diye hatırlıyorum canım ben ilk bebeklerimiz ikizdi...
canım sen erken belırtı verdın kımse anlayamadı heraldebenim ilk defa oy kullandığımız gün oldu bak nerdeyse iki ay önce yani. yürürken aniden bi yırtılma hissi oldu sağ gögsümün altında.eyvah çatladım dedim! akabinde tekrar aynı acı ve yırtılma hissi. eve kendimi zor atmıstım açtım baktım dışardan görünen bişey yok.içten bi yırtılmaymış meğer. doktor normal dedi.rahim oraya kadar büyümüş dayanmış demişti.
buraya yazmıstım ama kimse oralı olmamıştı o zaman
evet canım onu bılıyorum ama ısten cıkarılmadan once 120 gun kesıntısız aynı yerde calısmıs olamk gerekıyormus bu durumda ben dogum ıznınde 4 ay calısmıyor gorunecem onun ıcın sonradan yatırması olmuyormus
ya kızlar benım sıgortayla ılgılı bı sorundan dolayı 37+6 ya kadar rapor almam lazım dr verır mı acaba
bende tutamıyorum...Merhaba kızlarr , idrar kaçırma problemini yaşayan var mı ? ilk defa başıma geldi birden suyum geliyor sandım korku sarmaya başladıı
canım sen erken belırtı verdın kımse anlayamadı heralde
senın rahım teeeee o zamanlar gogus altına gelmiş..
ama garıp bı acı ya sancı da degıl ...kaç gun sureck bu agrı pekı?
Merhaba kızlarr , idrar kaçırma problemini yaşayan var mı ? ilk defa başıma geldi birden suyum geliyor sandım korku sarmaya başladıı
2k1 arkadaşımız 33 haaftasında doğum yaptı. ama ikiside maşallah iyiler. bebeğimiz şimdi küvezde ama sağlıklı.2.doğum da mı olduuuu??
2.doğum da mı olduuuu??
bende var...geçen hafta gece uyurken oldu.suyum sandım önce ama değildi..gündüzleri yok ama geceleri sıkıntı bende..
bende tutamıyorum...
ben de kaçırıyorum :)
Merhaba kızlarr , idrar kaçırma problemini yaşayan var mı ? ilk defa başıma geldi birden suyum geliyor sandım korku sarmaya başladıı
afiyetler olsun canım..yarasın sanada oğlunadateyzeleri oğluşumla bugün kahve kaçamağı yaptık :) arkadaşlarım kanıma girdi bu sıcakta avm ye attık kendimizi :)
bende en son haftasonu yemiştimHala yumurta yıyen varmı aranızda...ben 1 haftadır yemıyorum nerdeyse...tiksindim
Hala yumurta yıyen varmı aranızda...ben 1 haftadır yemıyorum nerdeyse...tiksindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?