- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
Kızlar geçenlerde bigun dışardan geldim koltuğa bi oturdum çığlık atmam bir oldu sanki koltukta iğne unutulmuş da üstüne oturmusum gibi.Baktım ettim iğne falan yok.Dün yürüyüşten geldik aynı şey yine oldu.Aranızda böyle bi durum yaşayan oldu mu hiç? ?
34 haftadır içmedim...teyzeleri oğluşumla bugün kahve kaçamağı yaptık :) arkadaşlarım kanıma girdi bu sıcakta avm ye attık kendimizi :)
aynen benimde neredeyse 4. aydan beri var, doktora söylemedim bile.Mesela kuyruk sokumu batması da 3-4 aylıktım sanırım vardı bende.tuvalete oturup kalkarken ne ızdırap çekmiştim. işte falan da zorlanmıştım çok. doktor da şaşırmıştı bu ağrı acı son aylarda olur da bu kadar erken yaşayanı görmemiştim dedihatta fizik tedaviye yönlendirdi de gitmemiştim ben
canım mobilya almadım ben park yatak aldım bebeğin kıyafetlerini eşyalarını şifonyerime koyucam zor olacak ama bakalımAyni benim gibi bikac eksik var veee en onemli evin badanasi yikama utuleme ve daha mobilyamizda gelmedi(((
Canim doktoruna sordunmuuSelam kizlar. Bugun saat 3u 10 gece belimdn baslayip kanim alt kismina dogru devam eden adet ncii gibi agrim oldu 10-15 dk surdu gecti. Sonra 4e 10 kala yine basladi ve hala devam ediyor bu seferki dha siddetli. Size de oluyor mu boyle?
Hergun yiyorum canim ya hasliyorum yada kasarli omlet yapiyorumHala yumurta yıyen varmı aranızda...ben 1 haftadır yemıyorum nerdeyse...tiksindim
Canim doktoruna arayip sor istersen.Selam kizlar. Bugun saat 3u 10 gece belimdn baslayip kanim alt kismina dogru devam eden adet ncii gibi agrim oldu 10-15 dk surdu gecti. Sonra 4e 10 kala yine basladi ve hala devam ediyor bu seferki dha siddetli. Size de oluyor mu boyle?
Merhaba kızlarr , idrar kaçırma problemini yaşayan var mı ? ilk defa başıma geldi birden suyum geliyor sandım korku sarmaya başladıı
ben her sabah yiyorum haşlanmışından... artık az bile geliyor bi tane daha olsa yerim gibi geliyor :))Hala yumurta yıyen varmı aranızda...ben 1 haftadır yemıyorum nerdeyse...tiksindim
doktorunla bir konuş derim ben benim işyerinde arkadaşım da bu şekilde ağrıyla doğuma gitmişti korkutmak gibi olmasında inşallah değildir zamanını beklesin bebişlerSelam kizlar. Bugun saat 3u 10 gece belimdn baslayip kanim alt kismina dogru devam eden adet ncii gibi agrim oldu 10-15 dk surdu gecti. Sonra 4e 10 kala yine basladi ve hala devam ediyor bu seferki dha siddetli. Size de oluyor mu boyle?
neden içmedin? ben türk kahvesi içiyorum her gün... o kadar kafeinden zarar gelmez ki.34 haftadır içmedim...özledım tadını
bendede hapşururken oluyo çok sinirben 2dir yaşıyorumçok üzülüyorum .... iki seferde de çişimi yapmıştım 1inde yatağa oturdum çorabımı giymek için eğildim o zaman kaçtı diğeride yine çorabı çıkartırken eğildim o zaman oldu...
yaa çok güzel görünüyo ben de istiyorummmmteyzeleri oğluşumla bugün kahve kaçamağı yaptık :) arkadaşlarım kanıma girdi bu sıcakta avm ye attık kendimizi :)
yiyorum zorla.ama ben çalışırken hergün yemiyodum.şimdi hergün yemeye çalışıyorumHala yumurta yıyen varmı aranızda...ben 1 haftadır yemıyorum nerdeyse...tiksindim
canım bır kere aradım doktoru daha 17 haftalık falandı sonra dedıkı fazla ıcme bebgede sanada carpıntı yapar dedı...bende oyle kaldı neyse bugun kocıse yapıyuımda karsılıklı ıcelımneden içmedin? ben türk kahvesi içiyorum her gün... o kadar kafeinden zarar gelmez ki.
Ye tabiki canim yumurta cok onemlivalla kızlar helal olsun..ben normalde yumurtayı severım ama hamılelık donemınde ıskece gıbi oluyor..
neyse bende devam edıyım sunun surasında 1 ay daha sabır..annem koy yumurtası gonderıyor onu tuketıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?