2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Selam kizlar. Bugun saat 3u 10 gece belimdn baslayip kanim alt kismina dogru devam eden adet ncii gibi agrim oldu 10-15 dk surdu gecti. Sonra 4e 10 kala yine basladi ve hala devam ediyor bu seferki dha siddetli. Size de oluyor mu boyle?

Canım bende yasıyordum onu birden ıgne batıyor gbi oluyordu sıcrıyordum sımdı bagsur cıktı ben ona bagladım ama doktora sormadım o belirtimiydi die ben öyle oldugunu dusunuyorum sende dıkkat et

aynen benimde neredeyse 4. aydan beri var, doktora söylemedim bile.

Selam kizlar. Bugun saat 3u 10 gece belimdn baslayip kanim alt kismina dogru devam eden adet ncii gibi agrim oldu 10-15 dk surdu gecti. Sonra 4e 10 kala yine basladi ve hala devam ediyor bu seferki dha siddetli. Size de oluyor mu boyle?
Canim doktoruna arayip sor istersen.

Merhaba kızlarr , idrar kaçırma problemini yaşayan var mı ? ilk defa başıma geldi birden suyum geliyor sandım korku sarmaya başladıı

Bende bi kaç kez kaçırdım uzun süre wc ye girmemiştim hissetmedim de o an snr çamaşırımı görunce anladım altıma kaçırmışım
Sımdı bırde bu cıktı
Uff bu hamilelik pislikten baska birsey degıl kutsal olan kısmı ne zaman geleceeek

doktorunla bir konuş derim ben benim işyerinde arkadaşım da bu şekilde ağrıyla doğuma gitmişti korkutmak gibi olmasında inşallah değildir zamanını beklesin bebişler

valla kızlar helal olsun..ben normalde yumurtayı severım ama hamılelık donemınde ıskece gıbi oluyor..
neyse bende devam edıyım sunun surasında 1 ay daha sabır..annem koy yumurtası gonderıyor onu tuketıyorum

bendede hapşururken oluyo çok sinir

Kızlar hastane çantası için el bavulu aldım, elimde yikayacagim. Yanlız bebisin eşyalarını içine nasıl yerlestirecegimi bilemedim, hurca koydunuz mu ya da birşeylere sardınız mı?

Kizlar gunluk nasil besleniyorsunuz neler yiyorsunuz?ben yeterince beslenmiyormusum gibi geliyorda.

neden içmedin? ben türk kahvesi içiyorum her gün... o kadar kafeinden zarar gelmez ki.
canım bır kere aradım doktoru daha 17 haftalık falandı sonra dedıkı fazla ıcme bebgede sanada carpıntı yapar dedı...bende oyle kaldı neyse bugun kocıse yapıyuımda karsılıklı ıcelım

Ye tabiki canim yumurta cok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…