bn de hamileliğimin başından beri içmiodum, son bi aydır haftada bir içmeye başladım :) dr um o kdr içmek sorun yaratmaz diyoor34 haftadır içmedim...özledım tadını
Canim ana kucaginin bebek cantasi var ayrica ona koyucam ben bebegin esyalariniKızlar hastane çantası için el bavulu aldım, elimde yikayacagim. Yanlız bebisin eşyalarını içine nasıl yerlestirecegimi bilemedim, hurca koydunuz mu ya da birşeylere sardınız mı?
anam sen kendine niye eziyet ettin o kadar. benim baş ağrıma iyi geldiğini keşfettim sade şekersiz nescafe sık sık tükettim ağrım oldukça.onun dışında türk kahvesi ve bazı haftasonları starbucks kaçamakları kocamla. ve ne zaman kahve içsem benim oğlan kıpır kıpır oluyo34 haftadır içmedim...özledım tadını
Hala yumurta yıyen varmı aranızda...ben 1 haftadır yemıyorum nerdeyse...tiksindim
ama benimki geçti tatlım senin aylardır sürüyo o zamanaynen benimde neredeyse 4. aydan beri var, doktora söylemedim bile.
tatlım hemen dr unu ara sor lütfen..Selam kizlar. Bugun saat 3u 10 gece belimdn baslayip kanim alt kismina dogru devam eden adet ncii gibi agrim oldu 10-15 dk surdu gecti. Sonra 4e 10 kala yine basladi ve hala devam ediyor bu seferki dha siddetli. Size de oluyor mu boyle?
bende aldım canım ama yıkamadım henuzKızlar hastane çantası için el bavulu aldım, elimde yikayacagim. Yanlız bebisin eşyalarını içine nasıl yerlestirecegimi bilemedim, hurca koydunuz mu ya da birşeylere sardınız mı?
bn günaşırı haşlanmış yiyorum, haşlamadan sıkıldıysan menemen, patatesli kaşarlı omlet yapabilirsin ya da ekmeğin üstüne döküp fırında pişirebilirsinHala yumurta yıyen varmı aranızda...ben 1 haftadır yemıyorum nerdeyse...tiksindim
canım ben normalde haşlanmış yumurtayı ve sütü çok severimKizlar gunluk nasil besleniyorsunuz neler yiyorsunuz?ben yeterince beslenmiyormusum gibi geliyorda.
Kola ve kahveyı terkettım..hele çay haftada toplasan 2 bardak olmaz....vay be ne dayanmışımanam sen kendine niye eziyet ettin o kadar. benim baş ağrıma iyi geldiğini keşfettim sade şekersiz nescafe sık sık tükettim ağrım oldukça.onun dışında türk kahvesi ve bazı haftasonları starbucks kaçamakları kocamla. ve ne zaman kahve içsem benim oğlan kıpır kıpır oluyo
Hergün en az iki tane :)) çok et yiyemiyorum o yüzden yumurta yiyorum tabiki sıcakta çok çekilmiyor ama onuda yemezsem yararlı hiçbişey yememiş olucamHala yumurta yıyen varmı aranızda...ben 1 haftadır yemıyorum nerdeyse...tiksindim
aynen benimde çok gülerken olmuştu ayy altıma kaçırdım demiştim eşim de daha çok gülmüştü bunu duyuncaBen yumurta zaten sevmezdim ama hamile kaldığımdan beri hiç yiyemiyorum hatta ilk zamanlarda birisi yumurta dediğinde çıkartıyordum durum o kadar vahim doğumdan sonra yerim insidrar konusunda bi kere çok gulmustum o zaman az bişey geldi çok utandm bidahada çok gülmem :)
valla iyi dayanmışsın.çayla benimde aram yok kahvaltıda tüketiyorum açık bi sallama çay o kadar.ama kahveyi severim.doktorda yasaklamadıgünde 3 fincana kadar çay kahve serbest dedi ama ben hiç o kadar içmedim tabi.ama kola ben de hiç içmedim.ama limonlu çamlıca içtim kafama diktim hemde bogazımdan gelen köpürme hissi hoşuma gitti çok hamilelik dönemindeKola ve kahveyı terkettım..hele çay haftada toplasan 2 bardak olmaz....vay be ne dayanmışım
Banada oldu suyum sandım doktorum kontrol etti herşey normal ama tedbir Amaçlı gelen sıvıya bakalım dedi özel bölgeme kulak çöpüne benzer bir çubukla baktı test yaptı negatif çıktı Meğerse idrar mış:) içim rahatladı ya . Akşam internetten okudum bazılarının suyu az az geliyormuş vb. bütün gece uyuyamadım doğum korkusu sardı iyice
hadi hayırlısı bakalım, ii haberlerini bekliyoruz cnm, bizi hbrsiz bırakmaDoktoru ardim kizlar heen gel dedi esimi bekliyorum.
Insallah hersey yolundadir canim.bizide haberdar et.Doktoru ardim kizlar heen gel dedi esimi bekliyorum.
Kizlar gunluk nasil besleniyorsunuz neler yiyorsunuz?ben yeterince beslenmiyormusum gibi geliyorda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?