2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar hastane çantası için el bavulu aldım, elimde yikayacagim. Yanlız bebisin eşyalarını içine nasıl yerlestirecegimi bilemedim, hurca koydunuz mu ya da birşeylere sardınız mı?
Canim ana kucaginin bebek cantasi var ayrica ona koyucam ben bebegin esyalarini

34 haftadır içmedim... özledım tadını
anam sen kendine niye eziyet ettin o kadar. benim baş ağrıma iyi geldiğini keşfettim sade şekersiz nescafe sık sık tükettim ağrım oldukça.onun dışında türk kahvesi ve bazı haftasonları starbucks kaçamakları kocamla. ve ne zaman kahve içsem benim oğlan kıpır kıpır oluyo

Selam kizlar. Bugun saat 3u 10 gece belimdn baslayip kanim alt kismina dogru devam eden adet ncii gibi agrim oldu 10-15 dk surdu gecti. Sonra 4e 10 kala yine basladi ve hala devam ediyor bu seferki dha siddetli. Size de oluyor mu boyle?
tatlım hemen dr unu ara sor lütfen..

Kızlar hastane çantası için el bavulu aldım, elimde yikayacagim. Yanlız bebisin eşyalarını içine nasıl yerlestirecegimi bilemedim, hurca koydunuz mu ya da birşeylere sardınız mı?
bende aldım canım ama yıkamadım henuz
bebısle benımkılerı ayrı ayrı hurca kuyucam daha duzgun durur dıye dusunuyorum

Ben yumurta zaten sevmezdim ama hamile kaldığımdan beri hiç yiyemiyorum hatta ilk zamanlarda birisi yumurta dediğinde çıkartıyordum durum o kadar vahim doğumdan sonra yerim ins idrar konusunda bi kere çok gulmustum o zaman az bişey geldi çok utandm bidahada çok gülmem :)

Hala yumurta yıyen varmı aranızda...ben 1 haftadır yemıyorum nerdeyse...tiksindim
bn günaşırı haşlanmış yiyorum, haşlamadan sıkıldıysan menemen, patatesli kaşarlı omlet yapabilirsin ya da ekmeğin üstüne döküp fırında pişirebilirsin değişiklik ii gelir

Kizlar gunluk nasil besleniyorsunuz neler yiyorsunuz?ben yeterince beslenmiyormusum gibi geliyorda.
canım ben normalde haşlanmış yumurtayı ve sütü çok severim
canıma minnet şimdi hergün yiyor içiyorum
günde en az bir kase ya da 2 kase yoğurt.1 kase yoğurt yediysem içtiğim sütü artırıyorum.
süt,yoğurt,peynir,dondurma günlük yediklerim arasında.
meyve en az 3 çeşit yiyorum.
günlük incir,dut kurusu,kuru üzüm,hurma,ceviz,fıstık vs yemeye çalışıyorum.
ilk hamilelikte daha çok yiyordum ama kuruyemişlerden.
özellikle haftada şu kadar sebze şu kadar et diye ayarlamıyorum.
evde ne varsa onu pişiriyorum.ama protein ağırlıklı yemeye çalışıyorum bende.
bunun dışında abur cubur çocuğa faydası olmayan şeyleri yemem aklıma gelen bu kadar.
normal bir insan ne yiyorsa onu yiyorum açıkçası.akşam çorba,ana yemek,salata,cacık yada kavun vs gibi.
hamileyim diye abartmıyorum.

Kola ve kahveyı terkettım..hele çay haftada toplasan 2 bardak olmaz....vay be ne dayanmışım

aynen benimde çok gülerken olmuştu ayy altıma kaçırdım demiştim eşim de daha çok gülmüştü bunu duyunca

Kola ve kahveyı terkettım..hele çay haftada toplasan 2 bardak olmaz....vay be ne dayanmışım
valla iyi dayanmışsın.çayla benimde aram yok kahvaltıda tüketiyorum açık bi sallama çay o kadar.ama kahveyi severim.doktorda yasaklamadıgünde 3 fincana kadar çay kahve serbest dedi ama ben hiç o kadar içmedim tabi.ama kola ben de hiç içmedim.ama limonlu çamlıca içtim kafama diktim hemde bogazımdan gelen köpürme hissi hoşuma gitti çok hamilelik döneminde

iyi itiraf edeyim bende uzun zamandır ilk kez bugün çay ve türk kahvesi içtim.
sanırım arka arkaya içince midem rahatsız oldu.
midemden asit geliyor ağzıma nerden içtiysem
keyif yapayım derken göz çıkardım

:) içim rahatladı ya . Akşam internetten okudum bazılarının suyu az az geliyormuş vb. bütün gece uyuyamadım doğum korkusu sardı iyice
Banada oldu suyum sandım doktorum kontrol etti herşey normal ama tedbir Amaçlı gelen sıvıya bakalım dedi özel bölgeme kulak çöpüne benzer bir çubukla baktı test yaptı negatif çıktı Meğerse idrar mış

Kizlar gunluk nasil besleniyorsunuz neler yiyorsunuz?ben yeterince beslenmiyormusum gibi geliyorda.

sabahları süt ve yumurta yiyorum,
öğlen çorba ve sebze yemeği yoğurt/cacık/ayran
aralarda ceviz badem kuru kayısı kuru üzüm kuru erik mevsim meyveleri
akşam çorba ve et/tavuk/balık (buara sıcaklardan balık cnm hiç çekmiyo ama )

günde en az 3 lt su içiyorum
mümkün olduğunca abur cubur yemiorum.. gebeliğin başından beri cips, bisküvi, asitli içecek, hazır meyve suyu falan tüketmedim.. pirinç pilavı ve makarna çok az yedim, genelde bulgur yiyorum..
çay çok çok nadir, kahve ise son bi aydır haftada bi içiyorum..

aklıma gelenler bunlar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…