2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
hemfikirim arkadaşım böyle daha iyi bir tişört bir pantalon bir elbise terlik veya babet bitti gitti işte
sıcaklar zor ama bnce de kış dha da zor olurdu, büyümüş ayaklarımıza uygun çizme bot bulamazdık, mont kaban desen içine sığamazdık

sıcaklar zor ama bnce de kış dha da zor olurdu, büyümüş ayaklarımıza uygun çizme bot bulamazdık, mont kaban desen içine sığamazdık

cok kışa değilde hamilelik başlangıcını ekim kasım gibi denk getiririsek malum bizim aralık şimdi en azından bu sıcaklara doğurmuş oluruz yoksa bende göbeği kapanmayan bi kabanla dolaşmak istemem görüntü cok komik oluyor...

Ahh ahh ayni korku ben de de var, surprizle gelmez insallah bebislerimiz. bugun 31+6yim bi cok seyin alisverisi bitti ama daha mobilyalar gelmedi, ev badana olacak, bebisin kiyafetleri yikanip utulenip canta yapilacak. Ama hepsi domino tasi gibi birbirini beklio. Badana olsa ev bi duzene girse kilil kiyaftlere giicem ama nasil olsa ev ayaga kalkicak diye bisey de yapamiyorum, badana isi de hep ertelenio hayirlisi olsun. Insallah zamanini bekler bebislerimiz. Zaten sicaklar cok zor, temizlik yapabilmek ne mumkun. Dogumda millet eve dolusmadan kac gun temizlik yapmam lazim bilmiyorum dolap icleri gilan, herkes her yeri karistiracak cunku malum. Insallah her sey hazir gel artik diyen biz olalim bebislerimize. Saglikla tamamlamak nasip olsun insallah.

Ben hic balik yiyemiyorum canim sevmem zaten normaldede bi kac kere konserve yedim

Kizlar gunluk nasil besleniyorsunuz neler yiyorsunuz?ben yeterince beslenmiyormusum gibi geliyorda.
canım sabah kahvaltımı iyi yapıyorum peynir, haşlanmış yumurta, domates- salatalık- biber, zeytin bir dilim ekmek. tatlılara sulanmıyorum reçel gibi. öğlen yemekhanede ne çıkarsa bahtıma akşam ise et ya da sebze ve salata tüketiyorum... ara öğünlerde meyve- süt fln işte...

bir dilim ekmek mi?!!! ben yumurta peynir zeytin reçel falan yiyorum da yanında 5-6 dilim kızarmış ya da taze ekmek

Yok sen yapma zaten ... Videoda gosteriomş dediğin gibi eşimiz yapcak mecbur

Masallah canim melegine.normalmi olacak canim dogumun?

Heralde normal ama kuyruk sokumum inanılmaz agriyo bazen oturup kalkamiyorum bi artık bu kadar yeter gelsin diyorum bi de yok canım daha küçük büyüsün iyice diyorum sastım kaldım özgecim...
ben genelde geceleri öyle düşünüyorum. sıcaktan yatamayınca doğsun artık diyorum sonra Tövbe çekiyorum

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Bugün 34+5 olduk. Nst Çekildi, bi sıkıntı çıkmadı çok şükür. Geçen haftaki kontrolde tansiyonum 14-9 çıkmıştı, doktor kontrol et Demişti, ama 1 haftadır hiç düşmedi nerdeyse . Bugünkü kontrolde de yine 14-9 çıktı doktor yarın bi hastaneye yatış yapalım, burda kontrol edelim dedi. Inş bebeğime de bana da bi zarar gelmeden atlatırız bu Süreci de. Geçen Çarşamba kızım 2086 gr, 45 cm Di. Bunlar kontrolde 2460 gr 49 cm olmuş. Maaşallah kilo da almış boyu da uzamış. Çok şükür. Tansiyon da bi sıkıntı yaratmaz da biraz daha durur kızım içerde inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…