sıcaklar zor ama bnce de kış dha da zor olurdu, büyümüş ayaklarımıza uygun çizme bot bulamazdık, mont kaban desen içine sığamazdıkhemfikirim arkadaşım böyle daha iyi bir tişört bir pantalon bir elbise terlik veya babet bitti gitti işte
sıcaklar zor ama bnce de kış dha da zor olurdu, büyümüş ayaklarımıza uygun çizme bot bulamazdık, mont kaban desen içine sığamazdık
Ben hic balik yiyemiyorum canim sevmem zaten normaldede bi kac kere konserve yedimsabahları süt ve yumurta yiyorum,
öğlen çorba ve sebze yemeği yoğurt/cacık/ayran
aralarda ceviz badem kuru kayısı kuru üzüm kuru erik mevsim meyveleri
akşam çorba ve et/tavuk/balık (buara sıcaklardan balık cnm hiç çekmiyo ama)
günde en az 3 lt su içiyorum
mümkün olduğunca abur cubur yemiorum.. gebeliğin başından beri cips, bisküvi, asitli içecek, hazır meyve suyu falan tüketmedim.. pirinç pilavı ve makarna çok az yedim, genelde bulgur yiyorum..
çay çok çok nadir, kahve ise son bi aydır haftada bi içiyorum..
aklıma gelenler bunlar cnm
canım sabah kahvaltımı iyi yapıyorum peynir, haşlanmış yumurta, domates- salatalık- biber, zeytin bir dilim ekmek. tatlılara sulanmıyorum reçel gibi. öğlen yemekhanede ne çıkarsa bahtıma akşam ise et ya da sebze ve salata tüketiyorum... ara öğünlerde meyve- süt fln işte...Kizlar gunluk nasil besleniyorsunuz neler yiyorsunuz?ben yeterince beslenmiyormusum gibi geliyorda.
evet iş yerinde sürekli oturmaktan oluyor, ama eskiye oranla azaldı minder getirdim evdenama benimki geçti tatlım senin aylardır sürüyo o zaman
Ben hic balik yiyemiyorum canim sevmem zaten normaldede bi kac kere konserve yedim
Canim hayırlı haberlerini bekliyoruz mutlaka yaz...Doktoru ardim kizlar heen gel dedi esimi bekliyorum.
Yok canim ilac kullanmadim ama ceviz tuketiyorum.artik oldugu kadarkonserve pek önermiyorlar zaten, onun yerine omega 3 fln içtin mi? drlar genelde veriyor
Doktoru ardim kizlar heen gel dedi esimi bekliyorum.
bir dilim ekmek mi?!!! ben yumurta peynir zeytin reçel falan yiyorum da yanında 5-6 dilim kızarmış ya da taze ekmekcanım sabah kahvaltımı iyi yapıyorum peynir, haşlanmış yumurta, domates- salatalık- biber, zeytin bir dilim ekmek. tatlılara sulanmıyorum reçel gibi. öğlen yemekhanede ne çıkarsa bahtıma akşam ise et ya da sebze ve salata tüketiyorum... ara öğünlerde meyve- süt fln işte...
Canim 1 dilimle bende doymuyorum bugunlerdede karnim kaziniyor resmen birazcik ac kalsam.bir dilim ekmek mi?!!! ben yumurta peynir zeytin reçel falan yiyorum da yanında 5-6 dilim kızarmış ya da taze ekmek
Yok sen yapma zaten ... Videoda gosteriomş dediğin gibi eşimiz yapcak mecburbnm okuduğum kitapta da bahsediyor bu masajdan.. bikaç video da izledim, hatta gittiğimiz doğuma hazırlık kursundaki eğitmen de çok faydalı olduğunu ve nasıl yapıldığını anlattı ama bilen birinin yapması gerekir sanki.. bn de kendi kendime cesaret edemedim :/
Iyi ki aramisin canim iyi haberlerini bekliyoruzz insallah bi sorun cikmazDoktoru ardim kizlar heen gel dedi esimi bekliyorum.
Masallah canim melegine.normalmi olacak canim dogumun?kızlar dr dan çıktım şimdi. bebeğim 2500 olmuş. geçen hafta 2450 gr dı. sordum dr a haftanla uyumlu olduğu sürece sıkıntı yapma dedi. dr ım 21 ile 31 ağustos arası izinde. inş o zaman doğurmam. çok sinir oldum
ben genelde geceleri öyle düşünüyorum. sıcaktan yatamayınca doğsun artık diyorum sonra Tövbe çekiyorumHeralde normal ama kuyruk sokumum inanılmaz agriyo bazen oturup kalkamiyorum bi artık bu kadar yeter gelsin diyorum bi de yok canım daha küçük büyüsün iyice diyorum sastım kaldım özgecim...
ben içiyorum kahve yateyzeleri oğluşumla bugün kahve kaçamağı yaptık :) arkadaşlarım kanıma girdi bu sıcakta avm ye attık kendimizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?