2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gunde üç dört birimi geçmedikçe çay -kahve içme konusunda sorun yok demişti benim dr.um. Kızlar bir şey soracağım bu arada 38.hafta normal doğum olur mu acaba kendiliğinden yoksa illaki 40 mi bitecek.sicaklardan uyuyamiyorum geceleri hiç ve diyorum 38 de normal dogsun ama mantıksız mi bu isteğim acaba

canım dikkat et kendine. Allah yardımcın olsun.

Kizlar gunluk nasil besleniyorsunuz neler yiyorsunuz?ben yeterince beslenmiyormusum gibi geliyorda.

Normal öğünümde yemeklerimi yiyorum onun dışında her gun 5 fındık 5 çiğ badem 3 tam ceviz yiyorum salatamada bir tatlı kaşığı çörek otu atıyorum akşamları ya yoğurt ya sut tek ekstra yediğim bu bnm

Masallah canim melegine.normalmi olacak canim dogumun?

evet cnm normal düşünüyorum nasip olursa. başı aşağıda dedi dr bu saatten sonra 37. haftada da çatı muayenem yapılacak. ama şimdilik normal doğum için sıkıntı görünmüyor cnm. amacım eylül de doğurmak inş ağustosta doğurmam sen normal mi düşünüyorsun cnm

kızlar sizin yediklerinizi okuyunca suçluluk hissediyorum. ben illa şunu yemeliyim diye hiç zorlamadım kendimi. canım ne isterse onu yedim hep. kahvemi içtim. arada kola da içtim. çok iradesizim sanırım.

kızlar sizin yediklerinizi okuyunca suçluluk hissediyorum. ben illa şunu yemeliyim diye hiç zorlamadım kendimi. canım ne isterse onu yedim hep. kahvemi içtim. arada kola da içtim. çok iradesizim sanırım.

Ben de iradesiz hamilelerdenim herhalde.kola da içiyorum arada, özellikle yediğim bişey yok normal besleniyorum her zamanki gibi, ekstra sadece süt içmeye çalışıyorum. 11 kilo aldım bebegimin kilosu da haftasına uygun. Çok da endişe etmemek lazım bence

Kızlar hastane çantası için el bavulu aldım, elimde yikayacagim. Yanlız bebisin eşyalarını içine nasıl yerlestirecegimi bilemedim, hurca koydunuz mu ya da birşeylere sardınız mı?
Canım bende çantayı yıkadım ama eşyaları tülbentle sarıp valize koydum; bi de doğum sonrası bebeğe giydirilecekleri temiz buzdolabı poşetine yerleştirdim üstüne kağıt yazdım giydirilecekler diye hemşire istediğinde hemen versinler diye

ben de hiç sıkmadım cnm kendimi. yeri geldi ben de kola içtim kahvede içtim. cnm ne istiosa onu yedim. çok şükür bebeğim de sağlıklı. bu sıcakta zaten yumurta fslan yiyemem ben. biraz rahat olmak en iyisi

Ben de iradesizim sanirim, bu sicaklarda kola cok iyi gidiyor ozellikle

en Başlarda yumurta yiyordum ki normalde yemem. çok yemek seçerim ben zaten. sonra tiksindim. Dediğin gibi ekstra yaptığım tek şey sanırım süt içmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…