evet dün bir oğlumuz olduu 33 haftasında..
ben ameliyathanede giydirilecek Olanları en üste küçük bir hurca koydum.Kızlar hastane çantası için el bavulu aldım, elimde yikayacagim. Yanlız bebisin eşyalarını içine nasıl yerlestirecegimi bilemedim, hurca koydunuz mu ya da birşeylere sardınız mı?
teyzeleri oğluşumla bugün kahve kaçamağı yaptık :) arkadaşlarım kanıma girdi bu sıcakta avm ye attık kendimizi :)
uzun zmndır içmediysen, iç benceBen de su an iscem mi icmesem mi tereddutu yasiyorumm
canım dikkat et kendine. Allah yardımcın olsun.Kızlar bugün kontrolüm vardı. Bugün 34+5 olduk. Nst Çekildi, bi sıkıntı çıkmadı çok şükür. Geçen haftaki kontrolde tansiyonum 14-9 çıkmıştı, doktor kontrol et Demişti, ama 1 haftadır hiç düşmedi nerdeyse . Bugünkü kontrolde de yine 14-9 çıktıdoktor yarın bi hastaneye yatış yapalım, burda kontrol edelim dedi. Inş bebeğime de bana da bi zarar gelmeden atlatırız bu Süreci de. Geçen Çarşamba kızım 2086 gr, 45 cm Di. Bunlar kontrolde 2460 gr 49 cm olmuş. Maaşallah kilo da almış boyu da uzamış. Çok şükür. Tansiyon da bi sıkıntı yaratmaz da biraz daha durur kızım içerde inş.
canım seda değil @2k1 doğum yaptı.Tebrik ederim canimm Simdi nasilsiniz? Kavustun bebisine
Kizlar gunluk nasil besleniyorsunuz neler yiyorsunuz?ben yeterince beslenmiyormusum gibi geliyorda.
uzun zmndır içmediysen, iç bence
Masallah canim melegine.normalmi olacak canim dogumun?
Canim ana kucaginin bebek cantasi var ayrica ona koyucam ben bebegin esyalarini
bende aldım canım ama yıkamadım henuz
bebısle benımkılerı ayrı ayrı hurca kuyucam daha duzgun durur dıye dusunuyorum
Teşekkür ederim: )ben ameliyathanede giydirilecek Olanları en üste küçük bir hurca koydum.
kızlar sizin yediklerinizi okuyunca suçluluk hissediyorum. ben illa şunu yemeliyim diye hiç zorlamadım kendimi. canım ne isterse onu yedim hep. kahvemi içtim. arada kola da içtim. çok iradesizim sanırım.
Canım bende çantayı yıkadım ama eşyaları tülbentle sarıp valize koydum; bi de doğum sonrası bebeğe giydirilecekleri temiz buzdolabı poşetine yerleştirdim üstüne kağıt yazdım giydirilecekler diye hemşire istediğinde hemen versinler diyeKızlar hastane çantası için el bavulu aldım, elimde yikayacagim. Yanlız bebisin eşyalarını içine nasıl yerlestirecegimi bilemedim, hurca koydunuz mu ya da birşeylere sardınız mı?
kızlar sizin yediklerinizi okuyunca suçluluk hissediyorum. ben illa şunu yemeliyim diye hiç zorlamadım kendimi. canım ne isterse onu yedim hep. kahvemi içtim. arada kola da içtim. çok iradesizim sanırım.
Ben de iradesiz hamilelerdenim herhalde.kola da içiyorum arada, özellikle yediğim bişey yok normal besleniyorum her zamanki gibi, ekstra sadece süt içmeye çalışıyorum. 11 kilo aldım bebegimin kilosu da haftasına uygun. Çok da endişe etmemek lazım bence
en Başlarda yumurta yiyordum ki normalde yemem. çok yemek seçerim ben zaten. sonra tiksindim. Dediğin gibi ekstra yaptığım tek şey sanırım süt içmek.Ben de iradesiz hamilelerdenim herhalde.kola da içiyorum arada, özellikle yediğim bişey yok normal besleniyorum her zamanki gibi, ekstra sadece süt içmeye çalışıyorum. 11 kilo aldım bebegimin kilosu da haftasına uygun. Çok da endişe etmemek lazım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?