Benimde canım sade soda ve Dibek kahvesi çekiyor 3 akşamdır içiyorum kahveyi :)))Ben de iradesizim sanirim, bu sicaklarda kola cok iyi gidiyor ozellikle
oooo bugün çarş dimi? baya olmuş iç rahatla cnmYok canim ben iciyorum maalesef, eskiden pek icmiyordum senin gibi ama baktim olmuyor.hsonundan beri icmedim sayilir mii uzun zamandan
benden 7 hafta büyük olan hamile arkadaş vardı o kadar dikkat etti ki size anlatamam. diyetisyene de gitti. onun yanında psikolojim bozuluyordu. asla beyaz un pirinç vb. yemedi. bense her gün kahvaltıya patates kızarttırdım. yumurtayı ANCA kızartmayla birlikte yiyordum. bana hep balina gibi olacaksın dediler. o 20 kiloyla finali yaptı. ben henüz 9 10 kilodayım. bünye meselesi. çok şükür benimki de sağlıklı görünüyor ama ne bilim insan korkuyor da bir taraftan.ben de hiç sıkmadım cnm kendimi. yeri geldi ben de kola içtim kahvede içtim. cnm ne istiosa onu yedim. çok şükür bebeğim de sağlıklı. bu sıcakta zaten yumurta fslan yiyemem ben. biraz rahat olmak en iyisi
Benimde canım sade soda ve Dibek kahvesi çekiyor 3 akşamdır içiyorum kahveyi :)))
en Başlarda yumurta yiyordum ki normalde yemem. çok yemek seçerim ben zaten. sonra tiksindim. Dediğin gibi ekstra yaptığım tek şey sanırım süt içmek.
İnşallah herşey yolundadirDoktoru ardim kizlar heen gel dedi esimi bekliyorum.
Canim normal deterjanlarda fazlasiyla zararli kimyasal mevcut. Sabun tozu veya sivi deterjan oneririm Ben dalinin sivi deterjanini aldim.iyi günlerrr... arkadaşlar bebeğimin kıyafetlerini yıkamak istiyorum ama kıyafetlerini kendi deterjanımızda yıkasam olur muu almam gereklimi farklı bi deterjan
canım ben bu bebeğe isteyerek hamile kaldım ama çok kendimi veremedim sanırım. daha başka suçlarım da var ama açıklamak istemiyorum buradaösgecim bn de normalde çok yemek seçiyorum.. bebeklikten sonra ağzıma süt koymamıştım, yumurtayı son bikaç yıldır sadece haşlanmış sarısını yiyebiliyodum.. kırmızı et desen köfte ve hamburger köftesi dışında asla bşi yemezdim.. yemekte kıyma varsa yemezdim fln fln liste uzar gider.. ama hamile olduğumu öğrendiğim günden beri herşeyden yiyorum, başlarda çok zor oldu ama alıştım
bi de yediklerimizin aroması amniyon sıvıyla bebişe geçiyor, bunu öğrendiğimden beri yemek seçmiyorum, bu sayede bebişi tadlara alıştırdığıma inanıyorum
ama tabiki de ne yaparsan yap, bebeklerin bi genetiği, bi tarzı oluyor, o yüzden çok kasmak da doru olmayabilir
sigaramı yoksaaaacanım ben bu bebeğe isteyerek hamile kaldım ama çok kendimi veremedim sanırım. daha başka suçlarım da var ama açıklamak istemiyorum burada
:)) ah canım ya kahve makinası benim gibi bilmeyenler Için çok büyük bir nimet koy kahveyi gerisi hazır benden hamarat bu konuda Günde bir fincan içebiliriz diye düşünüyorum ben zaten çok abartım Başlarda ne kahve cola cips hepsini canım çekmiştir ama yemedim içmedim abartmışımBiz de yeni kahve makinasi aldik, tum cesitlerden iciyorum sirayla :) ama vicdan da yapiyorum... Dibek kahvesini de ilk defa duydum
Alemsin özgecim; bazı drlar küçük kaçamaklara müsade ediyor, sen nasıl rahat hissediyorsan canım ; zaten yemek isteyip yemeyince anne mutsuz olucağına arada az da olsa yemek seni ve bebeği mutlu eder; ben de 3-4 defa kola içtim çok canım çekti reklamından özeniyordum resmencanım ben bu bebeğe isteyerek hamile kaldım ama çok kendimi veremedim sanırım. daha başka suçlarım da var ama açıklamak istemiyorum burada
Tabi canım bence ikisinden de koy bolca; bu hastaneyle alakalı bazıları bebeğe Kıyafet bile giydiriyor ama genelde bebek küveze girmezse senin odana bırakacakları için üstbaşıyla ilgileniyorsun bez lazım oluyorSelam bayanlar hasta çantaniza çocuk bezi ve kadın Pedi koydunuz mu? Hastanede tedarik ediyorlar ama bilemedim.ne olur ne olmaz koysam mi bir kaç tane
Tabi canim yedek olarak koyman lazimmm ben koymayi dusunuyorum insallahSelam bayanlar hasta çantaniza çocuk bezi ve kadın Pedi koydunuz mu? Hastanede tedarik ediyorlar ama bilemedim.ne olur ne olmaz koysam mi bir kaç tane
Yok canim benim ikinci oldugu icin sezeyan kizimda sezeyandi.38 + larda alicak Allah izin verirse bir aydan az kaldi canim benim doguma.evet cnm normal düşünüyorum nasip olursa. başı aşağıda dedi dr bu saatten sonra 37. haftada da çatı muayenem yapılacak. ama şimdilik normal doğum için sıkıntı görünmüyor cnm. amacım eylül de doğurmakinş ağustosta doğurmam sen normal mi düşünüyorsun cnm
canım ben bu bebeğe isteyerek hamile kaldım ama çok kendimi veremedim sanırım. daha başka suçlarım da var ama açıklamak istemiyorum burada
Canim daha iyi sizin için hastanede takip edilmek inşallah düzelir zamanında gelir prensesKızlar bugün kontrolüm vardı. Bugün 34+5 olduk. Nst Çekildi, bi sıkıntı çıkmadı çok şükür. Geçen haftaki kontrolde tansiyonum 14-9 çıkmıştı, doktor kontrol et Demişti, ama 1 haftadır hiç düşmedi nerdeyse . Bugünkü kontrolde de yine 14-9 çıktıdoktor yarın bi hastaneye yatış yapalım, burda kontrol edelim dedi. Inş bebeğime de bana da bi zarar gelmeden atlatırız bu Süreci de. Geçen Çarşamba kızım 2086 gr, 45 cm Di. Bunlar kontrolde 2460 gr 49 cm olmuş. Maaşallah kilo da almış boyu da uzamış. Çok şükür. Tansiyon da bi sıkıntı yaratmaz da biraz daha durur kızım içerde inş.
Bende oyleyim canım çok şükür bebegimizin gelişiminde sıkıntı da yok çok kasmaya gerek yok bence arada olabilir tabiiiiikızlar sizin yediklerinizi okuyunca suçluluk hissediyorum. ben illa şunu yemeliyim diye hiç zorlamadım kendimi. canım ne isterse onu yedim hep. kahvemi içtim. arada kola da içtim. çok iradesizim sanırım.
Ayy Allah korusun basur ameliyatı oldum daha önce öyle bi sorun olsa anlardim kalcama iğne batıyor sanki. İnşallah sorun yaratacak bisey çıkmazCanım bende yasıyordum onu birden ıgne batıyor gbi oluyordu sıcrıyordum sımdı bagsur cıktı ben ona bagladım ama doktora sormadım o belirtimiydi die ben öyle oldugunu dusunuyorum sende dıkkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?