2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ben de hiç sıkmadım cnm kendimi. yeri geldi ben de kola içtim kahvede içtim. cnm ne istiosa onu yedim. çok şükür bebeğim de sağlıklı. bu sıcakta zaten yumurta fslan yiyemem ben. biraz rahat olmak en iyisi
benden 7 hafta büyük olan hamile arkadaş vardı o kadar dikkat etti ki size anlatamam. diyetisyene de gitti. onun yanında psikolojim bozuluyordu. asla beyaz un pirinç vb. yemedi. bense her gün kahvaltıya patates kızarttırdım. yumurtayı ANCA kızartmayla birlikte yiyordum. bana hep balina gibi olacaksın dediler. o 20 kiloyla finali yaptı. ben henüz 9 10 kilodayım. bünye meselesi. çok şükür benimki de sağlıklı görünüyor ama ne bilim insan korkuyor da bir taraftan.

Benimde canım sade soda ve Dibek kahvesi çekiyor 3 akşamdır içiyorum kahveyi :)))

Biz de yeni kahve makinasi aldik, tum cesitlerden iciyorum sirayla :) ama vicdan da yapiyorum... Dibek kahvesini de ilk defa duydum

en Başlarda yumurta yiyordum ki normalde yemem. çok yemek seçerim ben zaten. sonra tiksindim. Dediğin gibi ekstra yaptığım tek şey sanırım süt içmek.

ösgecim bn de normalde çok yemek seçiyorum.. bebeklikten sonra ağzıma süt koymamıştım, yumurtayı son bikaç yıldır sadece haşlanmış sarısını yiyebiliyodum.. kırmızı et desen köfte ve hamburger köftesi dışında asla bşi yemezdim.. yemekte kıyma varsa yemezdim fln fln liste uzar gider.. ama hamile olduğumu öğrendiğim günden beri herşeyden yiyorum, başlarda çok zor oldu ama alıştım
bi de yediklerimizin aroması amniyon sıvıyla bebişe geçiyor, bunu öğrendiğimden beri yemek seçmiyorum, bu sayede bebişi tadlara alıştırdığıma inanıyorum

ama tabiki de ne yaparsan yap, bebeklerin bi genetiği, bi tarzı oluyor, o yüzden çok kasmak da doru olmayabilir

iyi günlerrr... arkadaşlar bebeğimin kıyafetlerini yıkamak istiyorum ama kıyafetlerini kendi deterjanımızda yıkasam olur muu almam gereklimi farklı bi deterjan
Canim normal deterjanlarda fazlasiyla zararli kimyasal mevcut. Sabun tozu veya sivi deterjan oneririm Ben dalinin sivi deterjanini aldim.

canım ben bu bebeğe isteyerek hamile kaldım ama çok kendimi veremedim sanırım. daha başka suçlarım da var ama açıklamak istemiyorum burada

Selam bayanlar hasta çantaniza çocuk bezi ve kadın Pedi koydunuz mu? Hastanede tedarik ediyorlar ama bilemedim.ne olur ne olmaz koysam mi bir kaç tane

Biz de yeni kahve makinasi aldik, tum cesitlerden iciyorum sirayla :) ama vicdan da yapiyorum... Dibek kahvesini de ilk defa duydum
:)) ah canım ya kahve makinası benim gibi bilmeyenler Için çok büyük bir nimet koy kahveyi gerisi hazır benden hamarat bu konuda Günde bir fincan içebiliriz diye düşünüyorum ben zaten çok abartım Başlarda ne kahve cola cips hepsini canım çekmiştir ama yemedim içmedim abartmışım

canım ben bu bebeğe isteyerek hamile kaldım ama çok kendimi veremedim sanırım. daha başka suçlarım da var ama açıklamak istemiyorum burada
Alemsin özgecim; bazı drlar küçük kaçamaklara müsade ediyor, sen nasıl rahat hissediyorsan canım ; zaten yemek isteyip yemeyince anne mutsuz olucağına arada az da olsa yemek seni ve bebeği mutlu eder; ben de 3-4 defa kola içtim çok canım çekti reklamından özeniyordum resmen

Selam bayanlar hasta çantaniza çocuk bezi ve kadın Pedi koydunuz mu? Hastanede tedarik ediyorlar ama bilemedim.ne olur ne olmaz koysam mi bir kaç tane
Tabi canım bence ikisinden de koy bolca; bu hastaneyle alakalı bazıları bebeğe Kıyafet bile giydiriyor ama genelde bebek küveze girmezse senin odana bırakacakları için üstbaşıyla ilgileniyorsun bez lazım oluyor

Yok canim benim ikinci oldugu icin sezeyan kizimda sezeyandi.38 + larda alicak Allah izin verirse bir aydan az kaldi canim benim doguma.

amaan cnm allaha emanet, hiiçbi sıkıntısı da yok bebişin çok şükür, sen de rahatsın zaten, sağ salim kavuşucaz inş yavrulara

Canim daha iyi sizin için hastanede takip edilmek inşallah düzelir zamanında gelir prenses

kızlar sizin yediklerinizi okuyunca suçluluk hissediyorum. ben illa şunu yemeliyim diye hiç zorlamadım kendimi. canım ne isterse onu yedim hep. kahvemi içtim. arada kola da içtim. çok iradesizim sanırım.
Bende oyleyim canım çok şükür bebegimizin gelişiminde sıkıntı da yok çok kasmaya gerek yok bence arada olabilir tabiiiii

Canım bende yasıyordum onu birden ıgne batıyor gbi oluyordu sıcrıyordum sımdı bagsur cıktı ben ona bagladım ama doktora sormadım o belirtimiydi die ben öyle oldugunu dusunuyorum sende dıkkat et
Ayy Allah korusun basur ameliyatı oldum daha önce öyle bi sorun olsa anlardim kalcama iğne batıyor sanki. İnşallah sorun yaratacak bisey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…