Ayy Allah korusun basur ameliyatı oldum daha önce öyle bi sorun olsa anlardim kalcama iğne batıyor sanki. İnşallah sorun yaratacak bisey çıkmaz
rapor almamış daha..ben de diyorum doktoruna rica etsin 33. haftasında onu 32 diye göstersin..
Bencede dr.yapabilirrapor almamış daha..ben de diyorum doktoruna rica etsin 33. haftasında onu 32 diye göstersin..
yok canım bende aynı senin gibiyim.kolada içtim kahvede.tabi çok iyi bişey demiyorum ama can çekince napiiim.inşallah sağlıklı olur bebişlerimiz.kızlar sizin yediklerinizi okuyunca suçluluk hissediyorum. ben illa şunu yemeliyim diye hiç zorlamadım kendimi. canım ne isterse onu yedim hep. kahvemi içtim. arada kola da içtim. çok iradesizim sanırım.
Bende arada bir kaçamak yapıyorum ondan bişe olmaz sanırımbn de hamileliğimin başından beri içmiodum, son bi aydır haftada bir içmeye başladım :) dr um o kdr içmek sorun yaratmaz diyoor
aynen benimde çok gülerken olmuştu ayy altıma kaçırdım demiştim eşim de daha çok gülmüştü bunu duyunca
Burnum bile sisiyor ellerimi kapatamiyorum...cok komik halim sorma.preeklanpsi sagolsunnOow nolmus senin ayaklara böyle geçmiş olsun mu desem bilemedim :)
offf nasıl şişmiş halime şükrettim valla
Ay kiyamam yaa ALLAH YARDIM ETSIN INSALLAH
hayır canm subattan beğri buradayım aslında ama yogun çalışan anne adayı olduğum için yazamıyorum ama sık sık girip okuyorumsen yenimisin
Amin canim...Ay kiyamam yaa ALLAH YARDIM ETSIN INSALLAH
ama o kadar yogun çalışıyorumkı yazma fırsatım cok az oluyor.sen yenimisin
cnm sordum dr a en fazla 37. haftaya kadar çalışabilirsin devlet buna musade ediyor 37 den sonrası yasal deği dedi benim bugün 31+4 olmasına ragmen 32 haftalık çalışabilir raporu verdi bakalımslm canım senden bısey ısteyebılır mıyım dr gıttıgınde raporun en fazla ne kadar verılebıldıgını uzatılıp uzatılamayacagını sorar mısın rıca etsem
Canim hayırlı haberlerini bekliyoruz mutlaka yaz...
hayırlısı olsun canım , haberlerini bekliyoruz.
Iyi ki aramisin canim iyi haberlerini bekliyoruzz insallah bi sorun cikmaz
Az once geldik kizlar kizm 2500 gr olmis suyu iyi dedi. Alttan elle muayene etti acilma yok dedi. Nst ye bagladi. Birde serum taktilar. Belimdeki agri gecti ama karnimin alt kismindaki devam ediyor. Dogum sancisi oldugunu dusunmuyorum enfeksiyon olabilir dedi. Ilac verdi. Bol bol dinlen agrin gezmez veya artarsa tekrar gel dedi.buaradamissladybird merakla bekliyoruz.
Gozun aydin canim yat dinlen bol bol.bebislerde zamanini beklesin saglikla gelsinler insallahAz once geldik kizlar kizm 2500 gr olmis suyu iyi dedi. Alttan elle muayene etti acilma yok dedi. Nst ye bagladi. Birde serum taktilar. Belimdeki agri gecti ama karnimin alt kismindaki devam ediyor. Dogum sancisi oldugunu dusunmuyorum enfeksiyon olabilir dedi. Ilac verdi. Bol bol dinlen agrin gezmez veya artarsa tekrar gel dedi.
evet benimkiler hep müsaade ediyor. sen mutlu ol yeter tarzındayızAlemsin özgecim; bazı drlar küçük kaçamaklara müsade ediyor, sen nasıl rahat hissediyorsan canım ; zaten yemek isteyip yemeyince anne mutsuz olucağına arada az da olsa yemek seni ve bebeği mutlu eder; ben de 3-4 defa kola içtim çok canım çekti reklamından özeniyordum resmen
inşallah canımmamaan cnm allaha emanet, hiiçbi sıkıntısı da yok bebişin çok şükür, sen de rahatsın zaten, sağ salim kavuşucaz inş yavrulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?