2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar sizin yediklerinizi okuyunca suçluluk hissediyorum. ben illa şunu yemeliyim diye hiç zorlamadım kendimi. canım ne isterse onu yedim hep. kahvemi içtim. arada kola da içtim. çok iradesizim sanırım.
yok canım bende aynı senin gibiyim.kolada içtim kahvede.tabi çok iyi bişey demiyorum ama can çekince napiiim.inşallah sağlıklı olur bebişlerimiz.

aynen benimde çok gülerken olmuştu ayy altıma kaçırdım demiştim eşim de daha çok gülmüştü bunu duyunca

Ben demedim canm kimseye bu sır benimle kalıcak :) zaten iyice çirkin hissediyorum kendimi +10 kilo çatlaklar göbek deligi belli oluyor gogusler büyüdü ıyy :) doğura artık minik meleklerimizi

slm canım senden bısey ısteyebılır mıyım dr gıttıgınde raporun en fazla ne kadar verılebıldıgını uzatılıp uzatılamayacagını sorar mısın rıca etsem
cnm sordum dr a en fazla 37. haftaya kadar çalışabilirsin devlet buna musade ediyor 37 den sonrası yasal deği dedi benim bugün 31+4 olmasına ragmen 32 haftalık çalışabilir raporu verdi bakalım

Canim hayırlı haberlerini bekliyoruz mutlaka yaz...

hayırlısı olsun canım , haberlerini bekliyoruz.

Iyi ki aramisin canim iyi haberlerini bekliyoruzz insallah bi sorun cikmaz
buarada missladybird merakla bekliyoruz.
Az once geldik kizlar kizm 2500 gr olmis suyu iyi dedi. Alttan elle muayene etti acilma yok dedi. Nst ye bagladi. Birde serum taktilar. Belimdeki agri gecti ama karnimin alt kismindaki devam ediyor. Dogum sancisi oldugunu dusunmuyorum enfeksiyon olabilir dedi. Ilac verdi. Bol bol dinlen agrin gezmez veya artarsa tekrar gel dedi.

Gozun aydin canim yat dinlen bol bol.bebislerde zamanini beklesin saglikla gelsinler insallah

evet benimkiler hep müsaade ediyor. sen mutlu ol yeter tarzındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…