2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
hadi ii bakalım. 3. bebiş geliyor diye panik oldum valla. hepimizinki zamanında gelir inşallah.

Kuzucuklar insallah en saglikli bi sekilde zamanindA gelirler canim gecmis olsun)

Maşallah kilosu gayet iyi bol bol dinlen inşallah zamanında gelsin

sorma ya cok kotu oldu 15 20 gun olsa hıc ugrasmam ama 5 gun ıcın alamamam cok koyuyor
Peki canım, 16 haftalık iznini bitirsen ve sonra 5 gün daha çalışıp ayrılsan ya da işyerinden o şekilde yapmasını istesen nasıl olur? evet işsizlik maaşını alman gecikir. Gerçi zaten işyerinin seni doğum izninin sonuna kadar tutması ve sonra çıkış vermesi gerekiyor doğum paranı da alabilmen için. Biraz bekleyeceksin sadece

Canım ben de buzdolabı posetine yerlestireyim, çok mantıklı, kolay, teşekkürler: )

Kızlar hastane çıkışı alamadım daha ben
beyaz sade bir şey istiyorum hiç gordunuzmu gezdiğiniz yerlerde marka yeter bana net ten sipariş vercem zaten rüyalarına giriyor artık doktor doğuma al caz diyor ağlıyorum olmaz diyorum bebeğinin hastane çıkışı yok daha diye

Unnado da bebe store diye bi markanın hastane çıkışları var, beyaz ama üzeri kurdeleli papyonlu gbi, oraya bakabilirsin istersen

Maş kaynatmışsınız bugün yine
Bende kızımı gördüm bugün kocaman olmuş prensesim 2700 gr 47.5 cm 1 hafta öndeyiz şükür doğum tarihini 10 gün sonra konuşucaz ama büyük ihtimal 27 ağustos herşey yolunda çok şükür bi tek çok kilo almam dışında 69 olmuşum toplamda 19 kilo almış bulunmaktayım.
Sabah 10 akşam 5 arası dışarı çıkma dedi ve bol su lifli gıdalar tüket dedi. Bizden haberler böyle canlar.
Kızlar kilo karşılaştırması yaparken lütfen gebelik takvimine bakın hepimizin haftaları ayrı sonuçta boşuna kıyaslama olmasın.

Belmacim sen yaşar yaşamaz o ihtimali dusunme tabi ki yaşayacak Allahın izniyle. Sadece vaktinden önce geliyor birazcik ne 6 aylık minicik bebekler yaşıyor moralini yüksek tut kendini kızına hazırla. Çok bile çalıştın yordun kendini bence doğum sonrası zaten yorulacagiz doğumdan önce dinlenmiş olursun iyi gelir sana. Pozitif dusunelim pozitif olsun:)

Neden pislik diye düşündünüz anlamadım bunlar cilveleri zahmetsiz hiç birşey olmuyor heleki anne hiç olmuyor boşuna efendimiz demiyor cennet anaların ayakları altında diye.
Ben 30 ay bekledim kızımı elhamdülillah hiçte pis bi yanını görmedim nasıl baktığına bağlı sanırım değil idrar başka bişey olsa eyvallah yavrularımın canı sağolsun ben çekerim her sıkıntıyı.......................

Ay cnm ya tamda drların izin zamanları benimkide 1 10 arası yok Allah tan seninki çok sakat zamanda izine çıkıyor bi konuş istersen sancım vs olursa ben napıcam diye.

Unnado da bebe store diye bi markanın hastane çıkışları var, beyaz ama üzeri kurdeleli papyonlu gbi, oraya bakabilirsin istersen
Ya bakıyorum ama begenmedim onları da çok özel bir şey olsun istiyorum sanırım en son alınan eşyası hastane çıkışı olcak herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…