- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
hadi ii bakalım. 3. bebiş geliyor diye panik oldum valla. hepimizinki zamanında gelir inşallah.Az once geldik kizlar kizm 2500 gr olmis suyu iyi dedi. Alttan elle muayene etti acilma yok dedi. Nst ye bagladi. Birde serum taktilar. Belimdeki agri gecti ama karnimin alt kismindaki devam ediyor. Dogum sancisi oldugunu dusunmuyorum enfeksiyon olabilir dedi. Ilac verdi. Bol bol dinlen agrin gezmez veya artarsa tekrar gel dedi.
Kuzucuklar insallah en saglikli bi sekilde zamanindA gelirler canim gecmis olsun)Az once geldik kizlar kizm 2500 gr olmis suyu iyi dedi. Alttan elle muayene etti acilma yok dedi. Nst ye bagladi. Birde serum taktilar. Belimdeki agri gecti ama karnimin alt kismindaki devam ediyor. Dogum sancisi oldugunu dusunmuyorum enfeksiyon olabilir dedi. Ilac verdi. Bol bol dinlen agrin gezmez veya artarsa tekrar gel dedi.
Ahh okadar guzelkii huzur huzur ve serinlikşimdi şu manzarada da kahve içilmez mi sorarım size ?
di miAhh okadar guzelkii huzur huzur ve serinlik
Maşallah kilosu gayet iyi bol bol dinlen inşallah zamanında gelsinAz once geldik kizlar kizm 2500 gr olmis suyu iyi dedi. Alttan elle muayene etti acilma yok dedi. Nst ye bagladi. Birde serum taktilar. Belimdeki agri gecti ama karnimin alt kismindaki devam ediyor. Dogum sancisi oldugunu dusunmuyorum enfeksiyon olabilir dedi. Ilac verdi. Bol bol dinlen agrin gezmez veya artarsa tekrar gel dedi.
Canim saglicakla giymek nasip olsunCicilerimiz yikandi :)
ohh ne güzel güle güle kirletin :) kaçıncı haftadasın bende yıkamayı dusunuyorumda vakti kestiremiyorum ne zamn yıkasam acaba.?Cicilerimiz yikandi :)
Peki canım, 16 haftalık iznini bitirsen ve sonra 5 gün daha çalışıp ayrılsan ya da işyerinden o şekilde yapmasını istesen nasıl olur? evet işsizlik maaşını alman gecikir. Gerçi zaten işyerinin seni doğum izninin sonuna kadar tutması ve sonra çıkış vermesi gerekiyor doğum paranı da alabilmen için. Biraz bekleyeceksin sadecesorma ya cok kotu oldu 15 20 gun olsa hıc ugrasmam ama 5 gun ıcın alamamam cok koyuyor
Canım ben de buzdolabı posetine yerlestireyim, çok mantıklı, kolay, teşekkürler: )Canım bende çantayı yıkadım ama eşyaları tülbentle sarıp valize koydum; bi de doğum sonrası bebeğe giydirilecekleri temiz buzdolabı poşetine yerleştirdim üstüne kağıt yazdım giydirilecekler diye hemşire istediğinde hemen versinler diye
Unnado da bebe store diye bi markanın hastane çıkışları var, beyaz ama üzeri kurdeleli papyonlu gbi, oraya bakabilirsin istersenKızlar hastane çıkışı alamadım daha ben
beyaz sade bir şey istiyorum hiç gordunuzmu gezdiğiniz yerlerde marka yeter bana net ten sipariş vercem zaten rüyalarına giriyor artık doktor doğuma al caz diyor ağlıyorum olmaz diyorum bebeğinin hastane çıkışı yok daha diye
Evet cnm adeti azBanada öyle geldi adeti az dimi benimde hiç bilgim yok
günaydın kızlar ;
bugün @2k1 arkadaşımızı gördüm maşallah iyi kendisi , bebişi de tombik tombik fotosunu görebildik. dualarımız onunla tez zamanda çıkarlar inşallah. benim bebiş 1630 gr da. 2 hafta içinde 200 gr anca alır. 37.haftada 1800 gr la doğurcam herhalde. şimdi gelişimi durursa hemen alacaklar , hareketlerine bakıyorlar. bende pazartesi izin alayım diyorum 36.haftamda çıkayım diyorum dayanamıyorum artık git gel. doktor yaşama şansı yüksek dedi bebişime . bakalım Allahtan gelen başımızın üstüne nasip...
Neden pislik diye düşündünüz anlamadım bunlar cilveleri zahmetsiz hiç birşey olmuyor heleki anne hiç olmuyor boşuna efendimiz demiyor cennet anaların ayakları altında diye.Bende bi kaç kez kaçırdım uzun süre wc ye girmemiştim hissetmedim de o an snr çamaşırımı görunce anladım altıma kaçırmışım
Sımdı bırde bu cıktı
Uff bu hamilelik pislikten baska birsey degıl kutsal olan kısmı ne zaman geleceeek
Ay cnm ya tamda drların izin zamanları benimkide 1 10 arası yok Allah tan seninki çok sakat zamanda izine çıkıyor bi konuş istersen sancım vs olursa ben napıcam diye.kızlar dr dan çıktım şimdi. bebeğim 2500 olmuş. geçen hafta 2450 gr dı. sordum dr a haftanla uyumlu olduğu sürece sıkıntı yapma dedi. dr ım 21 ile 31 ağustos arası izinde. inş o zaman doğurmam. çok sinir oldum
Ya bakıyorum ama begenmedim onları da çok özel bir şey olsun istiyorum sanırım en son alınan eşyası hastane çıkışı olcak herhaldeUnnado da bebe store diye bi markanın hastane çıkışları var, beyaz ama üzeri kurdeleli papyonlu gbi, oraya bakabilirsin istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?