- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
Ay cnm ya tamda drların izin zamanları benimkide 1 10 arası yok Allah tan seninki çok sakat zamanda izine çıkıyor bi konuş istersen sancım vs olursa ben napıcam diye.
Ay kötü ya 9 ay aynı dr git sonra doğuma o girmesin ama bak hiç belli olmaz ne zaman doğacağı benim oğlan 40 haftada gelmemişti inş kendi dr girer pozitif düşün.konuştum cnm başka dr a yönlendirecekmiş aynı hastahanedeşansıma artık napıım ama çok üzüldüm
benden 7 hafta büyük olan hamile arkadaş vardı o kadar dikkat etti ki size anlatamam. diyetisyene de gitti. onun yanında psikolojim bozuluyordu. asla beyaz un pirinç vb. yemedi. bense her gün kahvaltıya patates kızarttırdım. yumurtayı ANCA kızartmayla birlikte yiyordum. bana hep balina gibi olacaksın dediler. o 20 kiloyla finali yaptı. ben henüz 9 10 kilodayım. bünye meselesi. çok şükür benimki de sağlıklı görünüyor ama ne bilim insan korkuyor da bir taraftan.
Ay kötü ya 9 ay aynı dr git sonra doğuma o girmesin ama bak hiç belli olmaz ne zaman doğacağı benim oğlan 40 haftada gelmemişti inş kendi dr girer pozitif düşün.
Yok kuzum stres olma bak benim eşimde yurt dışına gidicek belki doğumda yanımda olmucak ama ne yapalım sağlık doğum yapalımda gerisi boş.zaten doğum stresi var , bir de bu eklendi tam tuz biber oldu vallahiçok mutsuzum
35teyim:) 34te yapcaktim ama gece birakma hastane cantaan hazir olsun.yarinda cantami tam hazir hale getircemohh ne güzel güle güle kirletin :) kaçıncı haftadasın bende yıkamayı dusunuyorumda vakti kestiremiyorum ne zamn yıkasam acaba.?
Sadece 0-3un bir kismi..1 aylik kullancak kadar tayinden dolayi gerisini topluyorumda :)Canim saglicakla giymek nasip olsuninsallah,0-3ayimi yikadin sadece yoksa hepsini yikamalimiyizz
Sen izmirdeydin demi çınarlıdamı doğum yapıcaksın ?35teyim:) 34te yapcaktim ama gece birakma hastane cantaan hazir olsun.yarinda cantami tam hazir hale getircem
Bende 19 kilo almışım tabi ben 60 la hamile kaldığım için 79 olmusum:)))) bebislerimizin kilosu aynı maşallah bizimde kismetse 3 eylül sezeryan tarımız şimdilikMaş kaynatmışsınız bugün yine
Bende kızımı gördüm bugün kocaman olmuş prensesim 2700 gr 47.5 cm 1 hafta öndeyiz şükür doğum tarihini 10 gün sonra konuşucaz ama büyük ihtimal 27 ağustos herşey yolunda çok şükür bi tek çok kilo almam dışında 69 olmuşum toplamda 19 kilo almış bulunmaktayım.
Sabah 10 akşam 5 arası dışarı çıkma dedi ve bol su lifli gıdalar tüket dedi. Bizden haberler böyle canlar.
Kızlar kilo karşılaştırması yaparken lütfen gebelik takvimine bakın hepimizin haftaları ayrı sonuçta boşuna kıyaslama olmasın.
Yok kuzum stres olma bak benim eşimde yurt dışına gidicek belki doğumda yanımda olmucak ama ne yapalım sağlık doğum yapalımda gerisi boş.
Bugün okadar ağladım ki dr gidicem eşim izin alıp gelemedi ve bu sıcakta 2 vesait hastaneye gittim çok keyifli bi gün geçirdik oğlumla ordan da anneye geçtim eşim geldi aldı bizi akşam boşuna kasmışım kendimi.
Herşey olacağına varıyor yani demem o.
Ewt cnmSen izmirdeydin demi çınarlıdamı doğum yapıcaksın ?
Bugün resmen aynı kaderi paylaşmışız.aynı şekilde ben de bugün çok ağladım. 2 vesait gittim hastahaneye eşim de işi yüxünden gelemedi. dönüşte bile bir kişi yer vermedi ayaktaydım sürekli eve geldim ağladım ben de zaten moralim bozuldu dr un izin olayına da, bir de insanların umursamaz tavırları, hamileye yer vermemeleri... şaka gibi. Allah senin de yardımcın olsun cnm
Hastaneye gittinmi ben daha gidemedim ama ilk doğumu mu orda yaptım on numara bi.hastane ebeler çok ilgiliydi inş hayla öyledirEwt cnm
Hadi hayırlısı geri sayım başladı tam bir ayımız kaldı :)Bende 19 kilo almışım tabi ben 60 la hamile kaldığım için 79 olmusum:)))) bebislerimizin kilosu aynı maşallah bizimde kismetse 3 eylül sezeryan tarımız şimdilik
Neden pislik diye düşündünüz anlamadım bunlar cilveleri zahmetsiz hiç birşey olmuyor heleki anne hiç olmuyor boşuna efendimiz demiyor cennet anaların ayakları altında diye.
Ben 30 ay bekledim kızımı elhamdülillah hiçte pis bi yanını görmedim nasıl baktığına bağlı sanırım değil idrar başka bişey olsa eyvallah yavrularımın canı sağolsun ben çekerim her sıkıntıyı.......................
Benim arkadaşım kronik tansiyon hastasiydi 3 yıl önce 30 haftalık doğum yapmak zorunda kaldı 990gr sezeryan ile doğum yaptı bebek anneyi zehirliyormuş o yüzden acil doğum yapmak zorunda kalmıştı şimdi maşallahi var kızının şimdide ikinciye hamileymis yine dr kontrolündeBelmacim sen yaşar yaşamaz o ihtimali dusunme tabi ki yaşayacak Allahın izniyle. Sadece vaktinden önce geliyor birazcik ne 6 aylık minicik bebekler yaşıyor moralini yüksek tut kendini kızına hazırla. Çok bile çalıştın yordun kendini bence doğum sonrası zaten yorulacagiz doğumdan önce dinlenmiş olursun iyi gelir sana. Pozitif dusunelim pozitif olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?