2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ay cnm ya tamda drların izin zamanları benimkide 1 10 arası yok Allah tan seninki çok sakat zamanda izine çıkıyor bi konuş istersen sancım vs olursa ben napıcam diye.

konuştum cnm başka dr a yönlendirecekmiş aynı hastahanede şansıma artık napıım ama çok üzüldüm

Yeme içe konusu konuşulmuş bende çok dengeli beslenmedim derken okuyunca iyi beslenmişim :) yumurta yoğurt normalde yemem ama gebeliğim boyunca hepsine çok dikkat ettim meyvemi bol bol tükettim ve kesinlikle bence bundan dolayı çok ayak kasılmam diş ağrım olmadı şükür

konuştum cnm başka dr a yönlendirecekmiş aynı hastahanede şansıma artık napıım ama çok üzüldüm
Ay kötü ya 9 ay aynı dr git sonra doğuma o girmesin ama bak hiç belli olmaz ne zaman doğacağı benim oğlan 40 haftada gelmemişti inş kendi dr girer pozitif düşün.

cnm valla ben 22 kilo aldım şimdiye kadar hiç umrumda değil valla veririm bu kiloları. yeterki bebeğim sağlıklı olsun. bünye meselesine ben de katılıyorum. akrabam 36 kilo aldı şuan eski kilosundan daha bile zayıf 43 kilo verdi sen düşün gerisini :)

Ay kötü ya 9 ay aynı dr git sonra doğuma o girmesin ama bak hiç belli olmaz ne zaman doğacağı benim oğlan 40 haftada gelmemişti inş kendi dr girer pozitif düşün.

zaten doğum stresi var , bir de bu eklendi tam tuz biber oldu vallahi çok mutsuzum

zaten doğum stresi var , bir de bu eklendi tam tuz biber oldu vallahi çok mutsuzum
Yok kuzum stres olma bak benim eşimde yurt dışına gidicek belki doğumda yanımda olmucak ama ne yapalım sağlık doğum yapalımda gerisi boş.
Bugün okadar ağladım ki dr gidicem eşim izin alıp gelemedi ve bu sıcakta 2 vesait hastaneye gittim çok keyifli bi gün geçirdik oğlumla ordan da anneye geçtim eşim geldi aldı bizi akşam boşuna kasmışım kendimi.
Herşey olacağına varıyor yani demem o.

Bende 19 kilo almışım tabi ben 60 la hamile kaldığım için 79 olmusum:)))) bebislerimizin kilosu aynı maşallah bizimde kismetse 3 eylül sezeryan tarımız şimdilik

aynı şekilde ben de bugün çok ağladım. 2 vesait gittim hastahaneye eşim de işi yüxünden gelemedi. dönüşte bile bir kişi yer vermedi ayaktaydım sürekli eve geldim ağladım ben de zaten moralim bozuldu dr un izin olayına da, bir de insanların umursamaz tavırları, hamileye yer vermemeleri... şaka gibi. Allah senin de yardımcın olsun cnm

Bugün resmen aynı kaderi paylaşmışız.
Nasıl yer vermezler ya anlamıyorum bu ne saygısızlıktır anlamıyorum ben dolmuşa bindiğim anda hemen yer verdiler buda çok hoşuma gitti tabi olması gereken de bu zaten.

Tamam bende cekerim cekeriz de yani sende cekiyorsun iste "cekiyoruzzzz" onu diyorum. Iyi de baksan kotu de baksan cekilecek bir kisim var ......

Yaa arkadaşlar bende böyle bir sinirlilik hali ve tahammülsüzlük gelişti bu hafta Bel ağrısı oluyor ara ara kuyruk sokumuma doğru bıçak saplanır gibi..Ayağımın üstüne basamıyorum o zaman, sonra geçiyor. Bir de benim kuyruk sokumu kemiğimi ben birazcık kırmıştım, eğilmişti.. Acaba normal doğumda sıkıntı oluyor mu ki ? Henüz doktorumla konuşmadık bu konuyu.

Benim arkadaşım kronik tansiyon hastasiydi 3 yıl önce 30 haftalık doğum yapmak zorunda kaldı 990gr sezeryan ile doğum yaptı bebek anneyi zehirliyormuş o yüzden acil doğum yapmak zorunda kalmıştı şimdi maşallahi var kızının şimdide ikinciye hamileymis yine dr kontrolünde

Kızlar iyi geceler sizde de burun tıkanıklığı oluyomu gece yatarken beni mahvetti bu tıkanıklık hiç Birşey de işe yaramıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…