Aman çok tatlılar maaşallahCicilerimiz yikandi :)
Maşallah kızına kocaman olmuş... Bu akşam bir kaç tanıdık gÖrdü beni ayyy şişmişsin dediler sinir oldum Yanii şişmeyen ayağıma şişmiş bile dedilerMaş kaynatmışsınız bugün yine
Bende kızımı gördüm bugün kocaman olmuş prensesim 2700 gr 47.5 cm 1 hafta öndeyiz şükür doğum tarihini 10 gün sonra konuşucaz ama büyük ihtimal 27 ağustos herşey yolunda çok şükür bi tek çok kilo almam dışında 69 olmuşum toplamda 19 kilo almış bulunmaktayım.
Sabah 10 akşam 5 arası dışarı çıkma dedi ve bol su lifli gıdalar tüket dedi. Bizden haberler böyle canlar.
Kızlar kilo karşılaştırması yaparken lütfen gebelik takvimine bakın hepimizin haftaları ayrı sonuçta boşuna kıyaslama olmasın.
Aman çok tatlılar maaşallahCicilerimiz yikandi :)
Ben de hem tıkanıklık oluyor, hem de uyandığımda boğazımda acayip bi kuruluk oluyor, yutkunurken baya bi canım acıyor. Uyanıp bi kaç bardak su içtikten sonra rahatlıyor.Kızlar iyi geceler sizde de burun tıkanıklığı oluyomu gece yatarken beni mahvetti bu tıkanıklık hiç Birşey de işe yaramıyo
maşallah bebişe cnmBugün bizde kontrole gittik 2270 gr 45 cm boy dedi doktorumuz herşeyi haftasıyla uyumluymuş maşallah2 hafta sonra tekrar çağırdı bi dahaki gidişime doğumu konuşucaz sanırım artık artık bian çnce doğsun istiyorum ama ni yandanda zamanını beklesin istiyorum heyecan bastı yani anlayacağınız hayırlısı inş
8.ayda sinirlilik hali normal cnm stres yapma.. kuyruk sokumunda sorun varsa normal tavsiye etmez büyük ihtimal bnm kız kardeşimde kuyruk sokumu yamukluğu vardı sezeryan yaptılar ama sorununu dr konuş detaylıca son karar tabiki onda..Yaa arkadaşlar bende böyle bir sinirlilik hali ve tahammülsüzlük gelişti bu haftaBel ağrısı oluyor ara ara kuyruk sokumuma doğru bıçak saplanır gibi..Ayağımın üstüne basamıyorum o zaman, sonra geçiyor. Bir de benim kuyruk sokumu kemiğimi ben birazcık kırmıştım, eğilmişti.. Acaba normal doğumda sıkıntı oluyor mu ki ? Henüz doktorumla konuşmadık bu konuyu.
insanlar ne yazık ki çok meraklı moral bozmaya boşver cnm takılma.. toplum olarak bayılıyoruz olumsuz eleştiriye kimsenin iyimser yaklaştığı yok yazık..Bu akşam bir kaç tanıdık gÖrdü beni ayyy şişmişsin dediler sinir oldum Yanii şişmeyen ayağıma şişmiş bile dediler
Benim arkadaşım kronik tansiyon hastasiydi 3 yıl önce 30 haftalık doğum yapmak zorunda kaldı 990gr sezeryan ile doğum yaptı bebek anneyi zehirliyormuş o yüzden acil doğum yapmak zorunda kalmıştı şimdi maşallahi var kızının şimdide ikinciye hamileymis yine dr kontrolünde
Ay canım seni en iyi ben anlarım eşim normalde gelicekti ama şu karışıklıklardan dolayı izinler iptal inşallah Eylül ayına düzelir herşey yoksa yalnız hamilelik yalnız dogum çok yıpratacak beniYine uykusuz bir gecekızlar eşim işi gereği çok fazla dışarı çıkıyor doğumda burda olmucak diye çok korkuyorum esinizin kıymetini bilin yalnızlık çok zor hele bu hassas zamanlarımzda
Bende eşimden ayrı geçiriyorum mecburen.Sağlık olsun napalim doğuma gelirler inşallahYine uykusuz bir gecekızlar eşim işi gereği çok fazla dışarı çıkıyor doğumda burda olmucak diye çok korkuyorum esinizin kıymetini bilin yalnızlık çok zor hele bu hassas zamanlarımzda
Ay canım seni en iyi ben anlarım eşim normalde gelicekti ama şu karışıklıklardan dolayı izinler iptal inşallah Eylül ayına düzelir herşey yoksa yalnız hamilelik yalnız dogum çok yıpratacak beni
Bende eşimden ayrı geçiriyorum mecburen.Sağlık olsun napalim doğuma gelirler inşallah
Evet olabilir canim.. Bu sabah kasiklarimda ilkkez gidiklanma hissettim..Bu son zamanlar gecmiyo yahuuu
bugun etiket kesim bari de bir sey yapmış olim di mi:) ama aldığım eldivenin içinde eldiven kadar etiket var onu kesince kalan bölüm elini tahriş edecek sanki seninkiler nasıldı
Ben de son bir aydir tiksindim oncesinde etten tiksinmistim et yemeye baslayinca da yumurtadan :)Hala yumurta yıyen varmı aranızda...ben 1 haftadır yemıyorum nerdeyse...tiksindim
37 den sonra full term oluyorsun. Artik erken dogum degil yani cnm.Gunde üç dört birimi geçmedikçe çay -kahve içme konusunda sorun yok demişti benim dr.um. Kızlar bir şey soracağım bu arada 38.hafta normal doğum olur mu acaba kendiliğinden yoksa illaki 40 mi bitecek.sicaklardan uyuyamiyorum geceleri hiç ve diyorum 38 de normal dogsun ama mantıksız mi bu isteğim acaba
Kafein bebege zarar vermez canim ama aliskanlik yapiyormus bebekte de, dolayisiyla dogdugunda kahveyi birakmis gibi huysuzlanabiliyormus. Bi de kalp atislarini hem annenin dolayisiyla hem de bebegin artirdigi icin strese ndn olabiliyormus.Ben de iradesiz hamilelerdenim herhalde.kola da içiyorum arada, özellikle yediğim bişey yok normal besleniyorum her zamanki gibi, ekstra sadece süt içmeye çalışıyorum. 11 kilo aldım bebegimin kilosu da haftasına uygun. Çok da endişe etmemek lazım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?