2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bugün bizde kontrole gittik 2270 gr 45 cm boy dedi doktorumuz herşeyi haftasıyla uyumluymuş maşallah 2 hafta sonra tekrar çağırdı bi dahaki gidişime doğumu konuşucaz sanırım artık artık bian çnce doğsun istiyorum ama ni yandanda zamanını beklesin istiyorum heyecan bastı yani anlayacağınız hayırlısı inş

Maşallah kızına kocaman olmuş... Bu akşam bir kaç tanıdık gÖrdü beni ayyy şişmişsin dediler sinir oldum Yanii şişmeyen ayağıma şişmiş bile dediler

Kızlar iyi geceler sizde de burun tıkanıklığı oluyomu gece yatarken beni mahvetti bu tıkanıklık hiç Birşey de işe yaramıyo
Ben de hem tıkanıklık oluyor, hem de uyandığımda boğazımda acayip bi kuruluk oluyor, yutkunurken baya bi canım acıyor. Uyanıp bi kaç bardak su içtikten sonra rahatlıyor.

maşallah bebişe cnm bayadır denk gelemedik iyi olmanıza çok sevindim heyecan hepimizde başladı hem vaktinde gelsinler diyoruz hemde artık kucağımıza alalım diyoruz

8.ayda sinirlilik hali normal cnm stres yapma.. kuyruk sokumunda sorun varsa normal tavsiye etmez büyük ihtimal bnm kız kardeşimde kuyruk sokumu yamukluğu vardı sezeryan yaptılar ama sorununu dr konuş detaylıca son karar tabiki onda..

Bu akşam bir kaç tanıdık gÖrdü beni ayyy şişmişsin dediler sinir oldum Yanii şişmeyen ayağıma şişmiş bile dediler
insanlar ne yazık ki çok meraklı moral bozmaya boşver cnm takılma.. toplum olarak bayılıyoruz olumsuz eleştiriye kimsenin iyimser yaklaştığı yok yazık..

Annem hep der alacağı nefes varsa bir şey engel olamaz diye.hepimizin yavruları Allah a emanet

Yine uykusuz bir gece kızlar eşim işi gereği çok fazla dışarı çıkıyor doğumda burda olmucak diye çok korkuyorum esinizin kıymetini bilin yalnızlık çok zor hele bu hassas zamanlarımzda

Yine uykusuz bir gece kızlar eşim işi gereği çok fazla dışarı çıkıyor doğumda burda olmucak diye çok korkuyorum esinizin kıymetini bilin yalnızlık çok zor hele bu hassas zamanlarımzda
Ay canım seni en iyi ben anlarım eşim normalde gelicekti ama şu karışıklıklardan dolayı izinler iptal inşallah Eylül ayına düzelir herşey yoksa yalnız hamilelik yalnız dogum çok yıpratacak beni

Bende eşimden ayrı geçiriyorum mecburen.Sağlık olsun napalim doğuma gelirler inşallah

Ay canım seni en iyi ben anlarım eşim normalde gelicekti ama şu karışıklıklardan dolayı izinler iptal inşallah Eylül ayına düzelir herşey yoksa yalnız hamilelik yalnız dogum çok yıpratacak beni

Cidden bazen o kadar bunalyrm ki sıcaktan dışarı çıkmak istiyorum eşim yok bişey almaya gidemiyorum v.s en kötüsüde doğuma yalnız gitmek olur taksinin numarasını kaydettim Allah kolaylık versin cümlemize inşallah çektiğimiz sıkıntının mükafatını rabbim verir eşin askeriyede mi

Bende de eldivenlerin icinde vardi maalesef. Cok sert degildi ama. Sen kes yine de bence kesebildigin kadar derinden. Dikislere degirme ama dikkat et cnm. Kalan parca bisey yapmaz artik o kadar da degil herhalde.. Biyerden basla bak strese girersin vakit daraldikca.
bugun etiket kesim bari de bir sey yapmış olim di mi:) ama aldığım eldivenin içinde eldiven kadar etiket var onu kesince kalan bölüm elini tahriş edecek sanki seninkiler nasıldı

37 den sonra full term oluyorsun. Artik erken dogum degil yani cnm.

Kafein bebege zarar vermez canim ama aliskanlik yapiyormus bebekte de, dolayisiyla dogdugunda kahveyi birakmis gibi huysuzlanabiliyormus. Bi de kalp atislarini hem annenin dolayisiyla hem de bebegin artirdigi icin strese ndn olabiliyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…