2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
maşaallah size..zaten bi kere yol açıldımı gerisi geliyor demişlerdi

Kesinlikle. Yardıma muhtac olduk artık. Sağolsun eşim eğilip giydiriyor. Bende nerdeee ayakkabı giymek... dayancaz az kaldı... ha gayret diyorum dayanmaya çalışıyorum. Allah kolaylık versin hepimize

sonrası nasıl gelişti

o zamana kadar tecrübeli oluruz.hem ele avuca gelirler birazcıkta..evler genelde sıcak olur zaten ..dışarı çıkıncada bulunduğumuz yerin hava durumuna göre giydiririz...
Ev sicakda kayinvalidemde sakayla diyoki sana kalsa bebegi pisirceksin))))simdiden dusunuyorum kisi bile hatta daha astronot tulum kislik yani alamadim denk gelmedi uzuluyorum kisa fazla takdim ben)))))

dökülsün herkessss

ay varya ne güzel eskiye döndük ilk heyecanlarımız..acaba varmı soruları....keseyi görme umudu haydi kalp atışına cinsiyet ikili üçlü derken bu günlere geldik..maşallah hepimize

Ev sicakda kayinvalidemde sakayla diyoki sana kalsa bebegi pisirceksin))))simdiden dusunuyorum kisi bile hatta daha astronot tulum kislik yani alamadim denk gelmedi uzuluyorum kisa fazla takdim ben)))))
bende almadım..şuan acil değil benim için

en sabırsız benmişim galba ya genelde herkes adet gecikmesi sonrası öğrenmiş. ovu üzerinden 13. gün geçmişti test yaptım çıktı kan değerim 33tü :))))
Canim aklima bisey geldi ben ovulasyon takibi yaparak hamile kaldim.ovulasyon testiyle.ve ovulasyon gunumu tam olarak biliyodum yani.simdi dogumu sat a gore hesapliyolar ya aslindan ben ne zaman hamile kaldigimi teorik olarak biliyorum bu durumda beklenen dogum tarihimden daha ileri bi tarihte dogurabilirim dimi

Benim de bi kaybımın ardından geldi minik mucizem... çok istiyorduk bebeğimizin olmasını... ilk gebeliğimi istediğimizden ikinci ay sonra oğrendik. Çok çabuk kalmıştım beklemiyorduk. Çok sevindik tabi. Alışmaya başlamıştık ki. 9. Hafta gittiğimiz kontrolde gelişmedğini kalbinin durduğunı hemen kürtaj olmam gerektiğini öğrendik. Dünyalar yıkıldı başımıza. Ne sevinçlerle gittiğim hastanede kürtaj masasına yatırıldım... doktor olabileceğini kromozom anomalisi olduğunu söyledi. . Ben tabi ağlıyorum bi daha bebeğim olmayacak diye. Olursa gene düşecek diye... :/ 2 Ay korunma süresi vermişti dotkor. 2. Ayın sonunda 1 aylık hamile olduğumu öğrendim. Rabbime sükürler olsun. Gece gündüz ağladım. Etrafta hamile görünce üzülüyordum. Ben kalamicam diye. Değişik bir psikoloji. Ama rabbime sükür ki bekletmedi beni. Hayırlısıyla alırım insallah kucağıma... Hepimiz için hayırlısı olsun bayanlar... gerçekten minik mucizeler...

Üstünde yazıyor soguk suya koyuyorsun emzıgı kaynamaya basladıktan 5 dk sonrada kapatıyorsun altını sudan cıkarıp sogumasını beklıyorsun

Çok şanslısın canım okadar çok isterdimki yüzmeyi şimdi bu sıcakta ohh serin serin ama doğumdan sonraya kaldı ne yazıkki allahtan burada ekime kadar giriliyo denize walla tadını çıkar
Nilcim ben bursadayım, merkezde deniz zaten yok, beldelerde de deniz güven vermiyor, kirlilik var..
Ben doktorumun tavsiyesiyle, evime çok yaakın bi otelin havuzuna gidiyorum, havuzun kalite belgelerine baktık ve spa merkezi müdürüyle ayrıca görüştük, usulüne uygun olduğundan emin olunca başladım, gerçekten çok iyi geliyor

ölçüleri hep aynımıdır acaba kaç santim çevresi bende yapmak istiyorum hastane odasını kendimiz süslicekmişiz :)
Canım ben hastaneye gittiğimde hemen elimle yan ölçüleri karış olarak ölçtüm toplam 13 el karışı çıktı...boyu ölçmedim zaten lastik geçirdim uzun olursa yukardan pratik olarak katlanır lastiği de uzun yuttum dar olursa genişletirim dedim ama sağlam olcu elimde olmadan yaptim...

Sen tum eksikleri bitirdinmi misk??benim astronot tulum suan bile hos bise bulsam alcam kanzdan almayi dusunuyorum
ufak tefek illaki çıkıyor canım gördükçe tamamlıyorum..pijama takımı kendime bitane daha bakıcam..onun haricinde beşik için alez kaldı hatırladığım bide taraftar hastane çıkışı alıcam..ha ikramlıklarda duruyor daha süslemeler vs.

benimde aynı senin gibi canım 2 testte de çıkmayınca ben ümidi kesmiştim off gene düzenim bozuldu bu havalar beni mahvediyor diyo söyleniyordum meğer oğlum geliyormuş
benim böyle bir hikayem yok üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :) biz zaten kasımda evlendik bir ay sonra hamile kaldım :) o gün doktora gitmiştim kontrol için bana yumurtan çatlamak üzere bugün olsa hamile kalırsın dedi... ama biz olmaz nasılsa dedik ve korunmadık..( ama bir taraftan da olsa diyoruz, karışık duygular işte...) neyse ben karnımda garip ağrılar hissedince regli olmam gereken gün test yaptım ve silik bir 2. çizgi... ertesi gün doktoru aradım bir hafta sonrasına randevu verdi. 6 haftalıkken kese göründü, sonraki haftada kalp atışları duyuldu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…