Kızlar benim ilk oğlum için 3 yıl uğraşmıştık kısmet olmadı; tüp bebekle hamile kaldım; hatta kardeşi için donmuş embriyomuz bile var hala bekliyor ama bu ikinci bıdık, olmuyor zaten diye korunmadığımız için abisinden 4 yıl sonra bize süpriz yaptı kendiliğinden geldi; adetim 5 gün geçince test yaptım tabi hiç inanamadık nasıl oldu diye :)
Kesinlikle. Yardıma muhtac olduk artık. Sağolsun eşim eğilip giydiriyor. Bende nerdeee ayakkabı giymek... dayancaz az kaldı... ha gayret diyorum dayanmaya çalışıyorum. Allah kolaylık versin hepimizeÖyle iyi Anlıyorum ki seni aynıyım sandaletimi bağlayamıyorum hem ağlıyorum hem giymeye çalışıyorum; oğlum diyo ki noldu anne hareket edemiyorum diye ağlıyorum; eğilemiyorum, kalkmakta zorlanıyorum bazen iş yaparken bile ağlıyorum, oğluma da yetemiyorum ama bu sıcaklardan önce bu kadar değildim
sonrası nasıl geliştiBenim hikayemde soyle kizlar...Kasim ayinda evde test yaptim cok silik halde cizgiyi gordum sonrasinda merak edip kanda baktirdim evet hamileydim ama degerim dusuktu.doktordan randevu aldim o da gun asiri beta hcg bakmak istedi.normalde gun asiri katlamasi hereken deger bende katlayarak gitmiyordu artik var ama katlayarak degil.Kesede gorunmuyo..yolunda gitmeyen biseyler vardi.7 Aralikta kanamam basladi ve b-hcg degerim dustu sifirlandi.Bu esnada dahiliyeyr gorundum onsulin direncim,B12 eksik
Ev sicakda kayinvalidemde sakayla diyoki sana kalsa bebegi pisirceksin))))simdiden dusunuyorum kisi bile hatta daha astronot tulum kislik yani alamadim denk gelmedi uzuluyorum kisa fazla takdim ben)))))o zamana kadar tecrübeli oluruz.hem ele avuca gelirler birazcıkta..evler genelde sıcak olur zaten ..dışarı çıkıncada bulunduğumuz yerin hava durumuna göre giydiririz...
Yazi yarim gitmisti ama tamamladim canim bu sayfanin en ustunde olmasi lazim..sonrası nasıl gelişti
dökülsün herkessssayy tam nostalji olmus bugun.bnde yaziyim ..bnm zaten 3. Dusuk uzerinden 6 ay gecmisti.o ay dusnydm.adet bittikten sonraki 2 ve 3. Gun iliski oldu sadece.snra esim il disina gitmsti. Yumurtlamagunum gecti diye uzuluyodum bu ayda olmadi diye..sonra ustune de adet girunce ogrendgmde 8 haftalikti..esim inanamadi .erkn dollenme olmus megerse
bende almadım..şuan acil değil benim içinEv sicakda kayinvalidemde sakayla diyoki sana kalsa bebegi pisirceksin))))simdiden dusunuyorum kisi bile hatta daha astronot tulum kislik yani alamadim denk gelmedi uzuluyorum kisa fazla takdim ben)))))
Canim aklima bisey geldi ben ovulasyon takibi yaparak hamile kaldim.ovulasyon testiyle.ve ovulasyon gunumu tam olarak biliyodum yani.simdi dogumu sat a gore hesapliyolar ya aslindan ben ne zaman hamile kaldigimi teorik olarak biliyorum bu durumda beklenen dogum tarihimden daha ileri bi tarihte dogurabilirim dimien sabırsız benmişim galba yagenelde herkes adet gecikmesi sonrası öğrenmiş. ovu üzerinden 13. gün geçmişti test yaptım çıktı kan değerim 33tü :))))
zazzle.com cnm. baby sticker diye aratınca sitede zilyon tane çıkıyor :) hatta bi blog var şöyle, ben ordan bulmuştum: http://betulkpolat.blogspot.com.tr/2013/10/bebek-hazrlklar-serisi-1-bebek-sekeri.htmltmm ok ben ösgeyle karıştırdım seni..o yapmıştı..bende uğraşayım bakayım...
Sen tum eksikleri bitirdinmi misk??benim astronot tulum suan bile hos bise bulsam alcam kanzdan almayi dusunuyorumbende almadım..şuan acil değil benim için
Üstünde yazıyor soguk suya koyuyorsun emzıgı kaynamaya basladıktan 5 dk sonrada kapatıyorsun altını sudan cıkarıp sogumasını beklıyorsuncnm kusura bkma bu konuda hiç bilgi yok oyuzden çok detay soryrm kaynatmak derkn acilimi ne tam olarak..yanı tencerede ki su kaynamaya başlayınca ocağın altını kisip malzemeyi atıp 5 dk snra ocağıkapatiyorz oöyle mi?? Ya erirse emzik?? Tam o islemi detay yazarmisn
Nilcim ben bursadayım, merkezde deniz zaten yok, beldelerde de deniz güven vermiyor, kirlilik var..Çok şanslısın canım okadar çok isterdimki yüzmeyi şimdi bu sıcakta ohh serin serin ama doğumdan sonraya kaldı ne yazıkki allahtan burada ekime kadar giriliyo denize walla tadını çıkar
Canım ben hastaneye gittiğimde hemen elimle yan ölçüleri karış olarak ölçtüm toplam 13 el karışı çıktı...boyu ölçmedim zaten lastik geçirdim uzun olursa yukardan pratik olarak katlanır lastiği de uzun yuttum dar olursa genişletirim dedim ama sağlam olcu elimde olmadan yaptim...ölçüleri hep aynımıdır acaba kaç santim çevresi bende yapmak istiyorum hastane odasını kendimiz süslicekmişiz :)
linki açamadımzazzle.com cnm. baby sticker diye aratınca sitede zilyon tane çıkıyor :) hatta bi blog var şöyle, ben ordan bulmuştum: http://betulkpolat.kadinlarkulubu.com.tr/2013/10/bebek-hazrlklar-serisi-1-bebek-sekeri.html
Heegun aksam yuruyorum mutlakaHala spor yürüyüş yapabilen varmı?? Brn kolımu kıpırdatamıyorun bu ne sıcak yarabbi
ufak tefek illaki çıkıyor canım gördükçe tamamlıyorum..pijama takımı kendime bitane daha bakıcam..onun haricinde beşik için alez kaldı hatırladığım bide taraftar hastane çıkışı alıcam..ha ikramlıklarda duruyor daha süslemeler vs.Sen tum eksikleri bitirdinmi misk??benim astronot tulum suan bile hos bise bulsam alcam kanzdan almayi dusunuyorum
benim böyle bir hikayem yok üzülsem mi sevinsem mi bilemedimbenimde aynı senin gibi canım 2 testte de çıkmayınca ben ümidi kesmiştim off gene düzenim bozuldu bu havalar beni mahvediyor diyo söyleniyordum meğer oğlum geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?