çok ilginç, sana yazıp yazdığımı kopyalayıp bakıyorum açlışıyor link.. neyse buraya yazayım:linki açamadım
Kızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
Hayırlı olsun! Allah analı babalı büyütsün yavrunu..Kızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
Benimde canta ve bavul yok ortada daha)))bezler yorgan yastik besige minder bide bakim seti bunlari halletmedik daha bakim setini de mustela sampuan sudocrem pisik kremi sebamed dusunuyorum aldinmi sen canimufak tefek illaki çıkıyor canım gördükçe tamamlıyorum..pijama takımı kendime bitane daha bakıcam..onun haricinde beşik için alez kaldı hatırladığım bide taraftar hastane çıkışı alıcam..ha ikramlıklarda duruyor daha süslemeler vs.
Ayyy canim benim yaa hayirli ugurly olsunnnnn iyi olmaniza cok sevindimKızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
Kızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
kontrol diye gidip doğum mu yaptın ? ne güzel :) allah analı babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
Canım hayırlı olsun ayy çok duygulandım şansı bahtı açık olsun bebeğinin..Kızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
aaaa hadi gözün aydın arkadaşım hayırlı olsun küçük hanım ailenize mutluluk ve bereket getirsin inşallahKızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
ayyyy ne guzelll ya allah analı babalı buyutsun nasıl bebişşş çok iyidir inşallahhh bende dogurmak ıstıom artk yaKızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
Hayirli olsun canim.noldu erken oldu canimKızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
Hatırladım canım konuşmuştuk daha önce havuz güvenliyse neden olmasın havuz deniz farketmez su hertürlü güzel tadını çıkarmak lazım:))Nilcim ben bursadayım, merkezde deniz zaten yok, beldelerde de deniz güven vermiyor, kirlilik var..
Ben doktorumun tavsiyesiyle, evime çok yaakın bi otelin havuzuna gidiyorum, havuzun kalite belgelerine baktık ve spa merkezi müdürüyle ayrıca görüştük, usulüne uygun olduğundan emin olunca başladım, gerçekten çok iyi geliyor
Ah canimm benim seni cok iyi anliyorum..Bende gecen agustos ayiydi 8agustosta 2,5bucuk aylikken hadtanede 1gece kaldim kurtaj oldum okadar aci okadar zorbi durumki...Benim de bi kaybımın ardından geldi minik mucizem... çok istiyorduk bebeğimizin olmasını... ilk gebeliğimi istediğimizden ikinci ay sonra oğrendik. Çok çabuk kalmıştım beklemiyorduk. Çok sevindik tabi. Alışmaya başlamıştık ki. 9. Hafta gittiğimiz kontrolde gelişmedğini kalbinin durduğunı hemen kürtaj olmam gerektiğini öğrendik. Dünyalar yıkıldı başımıza. Ne sevinçlerle gittiğim hastanede kürtaj masasına yatırıldım...doktor olabileceğini kromozom anomalisi olduğunu söyledi. . Ben tabi ağlıyorum bi daha bebeğim olmayacak diye. Olursa gene düşecek diye... :/ 2 Ay korunma süresi vermişti dotkor. 2. Ayın sonunda 1 aylık hamile olduğumu öğrendim. Rabbime sükürler olsun. Gece gündüz ağladım. Etrafta hamile görünce üzülüyordum. Ben kalamicam diye. Değişik bir psikoloji. Ama rabbime sükür ki bekletmedi beni. Hayırlısıyla alırım insallah kucağıma... Hepimiz için hayırlısı olsun bayanlar... gerçekten minik mucizeler...
maşallah ....nasıl oldu yaaa...çok sevındım tebrık ederımKızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
Bitanemm hayirli ugurlu olsunn nekadar guzel cok heyecanlandimm.. Allah anali babali buyutsunn..Dogum hikayen nasildi canim merak ettim..Kızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
Aman Allah'ım ne güzel bir haber...tebrikler canım bizi gelişmelerden haberdar et...Kızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
Canimmmmm gözün aydın çok duygulandim gunumuz ayniydi seninle ayrıntılı haberlerini bekliyorum. ..Kızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?