2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
linki açamadım
çok ilginç, sana yazıp yazdığımı kopyalayıp bakıyorum açlışıyor link.. neyse buraya yazayım:

2. Zazzle.com u açın. Web sayfasını açınca 'baby sticker' yazın. Ve karşınıza çıkan onbinlerce ,yüzbinlerce örneği görünce bir çığlık atın.

3. Çığlık bittikten sonra sıra tasarıma geldi. İstediklerinizi yeni sekmelerde açın. Muhtemelen ilk 10 sayfadan sonra milyon tane sekme açacaksınız azıcık kanaatkar olup pc yi fazla yormayın :)

4.Beğendiğiniz tasarımı açınca hemen altında 'custome it' yazısını Türkçesi 'özelleştir' yazısını göreceksiniz. Ve istediğinizi istediğiniz fontla yazın.

Tabi ki özelleştirdikten sonra farklı kaydet çalışmıyor. Bunun için Print Screeen yapıp Paintle açıp,kırpıp,çırpıp keseceksiniz.

5. İyi basan bir ozalitçi bulup istediğiniz sayıda bastıracaksınız. Ozalitçiye giderken yanınızda bir kavanoz ve netten aldığınız bir örneği götürün ki tam olarak ne dediğinizi anlasınlar :) Ayrıca duyduğuma göre kimi ozalitçiler etiketleri basarken tüm basıyormuş yani kesmeniz gerekebiliyormuş,o zaman kesmeniz çok zor olur.Okul yıllarımızdaki defter etiketlerini düşünün tıpkı onlar gibi kolayca çıkarılıp yapıştırılabilmeli. (Burada biraz karışık yazdım ama anlatabildim umarım)

Benimde canta ve bavul yok ortada daha)))bezler yorgan yastik besige minder bide bakim seti bunlari halletmedik daha bakim setini de mustela sampuan sudocrem pisik kremi sebamed dusunuyorum aldinmi sen canim

bebek düşündüğümüz ilk ayda hamile kalmıştım 2014 yılının şubat ayında. Fakat bebeğimiz 11 haftalıkken rahim iltihabım nedeniyle gelişmediği için kürtaj olmuştum. Ve seydaemrah da dediği gibi her hamile görüşümde çok üzülüyordum. 2 mayısta kürtaj oldum. Doktor en az 3 ay korunma süresi verdi, üç ayın sonunda yeniden rahim iltihabımın tekrarladığını öğrendim, kürtaj olduğum doktor hastaneden ayrılmıştı ve ulaşamıyordum. Başka bir doktora gittim, salak doktor hamile kalma ihtimalimin çok düşük olduğunu 6 ay içinde hamile kalamazsam tüp bebek yaptırmam için tekrar gelmemi istedi. Oysa ben ilk düşündüğüm ay hamile kaldığımı ve kürtajımı anlatmıştım. Demek ki hiç dinlememiş. Üstüne üstlük saçma sapan ilaçlar vermiş, iyi ki hiçbirini kullanmamışım. Doktorun söyledikleri bizi korkuttu. Korunmadık ama yinede psikolojik olarak etkilendiğimiz için neredeyse denemedik. Sonra kasım ayında bartilon kisti rahatsızlığım oldu. Gittiğim doktora Ağustos ayında yaşadıklarımı ve diğer doktorun söylediklerini anlattım. Çok şaşırdı ve dedi ki sana bunları söyleyenin bir kadın doğum uzmanı olduğuna emin misin, şuan bu değerlere göre doğurganlığının en iyi çağındasın dedi. 26 kasımda bartilon kisti için kullandığım ilaçlardan sonra adet oldum ve sonrasında yine hemen hamile kalmışım. Daha adetim bile geçmemişken bizimle olduğunu hissetmiştim. Aralık ayında çok ağır rahatsızlıklar geçirdim. Böbrek kanallarım tıkandı, böbreğimde taş çıktı. Ve ben miniğimizin bizimle olabileceğini düşündüğüm için film çektirmedim. İyi ki de çektirmemişim yoksa bu bebeğimi de kaybedecekmişim. Aralık sonunda bronşit oldum Doktora gitmeden bir test aldım eczaneden ki emin olup ona göre ilaç kullanayım diye. Aldığım testle birlikte oğlumuzun bizimle olduğunu gördük. 5 Ocakta kesemizi görüp, 12 ocakta kalp atışlarımızı gördük. Çok şükür bugünlere geldik. Kızlar çok uzun oldu ama içimi dökmüş oldum bende

Kızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
aaaa hadi gözün aydın arkadaşım hayırlı olsun küçük hanım ailenize mutluluk ve bereket getirsin inşallah

Kızlarrrrr artık ANNE oldummm. Kızım 35+0 da bugün dünyaya geldi. Şükürler olsun. O da ben de iyiyiz çok şükür.
ayyyy ne guzelll ya allah analı babalı buyutsun nasıl bebişşş çok iyidir inşallahhh bende dogurmak ıstıom artk ya

Hatırladım canım konuşmuştuk daha önce havuz güvenliyse neden olmasın havuz deniz farketmez su hertürlü güzel tadını çıkarmak lazım:))

Ah canimm benim seni cok iyi anliyorum..Bende gecen agustos ayiydi 8agustosta 2,5bucuk aylikken hadtanede 1gece kaldim kurtaj oldum okadar aci okadar zorbi durumki...3lik korunma surecinden sonra Aralik ayinda hamile oldugunu ogrendim..Cok mutlu olduk 5,5haftalikken kalp atislari,derken cinsiyeti,ayrintili usg sii ..bide diyordumm 35.haftalari gorebilcekmiyimm..Allahima hamd olsun suan 35.haftami bitiriyorum..Rabbimm hepimize saglikla kucagimiza da almamizi nasip etsin insaAllahh.. Cok az kaldi ama korkular bitmiyor ne yazikki...aradada olsa olumsuz seyler aklima gelebiliyor..

Canimmmmm gözün aydın çok duygulandim gunumuz ayniydi seninle ayrıntılı haberlerini bekliyorum. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…